Cap de setmana de Carnaval que s’aprofita per jugar dos partits ajornats per la Covid.🎭

Cap de setmana de Carnaval on es para la competició. Únicament juga el Sénior masculí i el Junior inter masculí contra A.E.E Col.legi cultural BDN i CB Granollers respectivament, partits ajornats per la Covid

CB Calella: 72 – Cultural Badalona:52

Partit ajornat que ens enfrontàvem els últims classificats però conscients que seria un partit complicat i que teníem que respectar el rival i afrontar-lo independentment de la classificació.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí 2ª Catalana]

Molt bon inici on desde el tir exterior aconseguim una certa avanatatge.
Segon quart cometem l’error de jugar al ritme pausat i lent del rival cosa que no ens interessa i arribem amb +8 al descans.
A la represa sortim intensos i desde la defensa i ràpides transicions aconseguim una renda de +21 que anem regulant fins al final del partit.
Cal millorar les desconnexions en defensa i cal augmentar el ritme en transició ofensiva.
Seguim treballant per seguir al grup capdavanter.

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

CB Granollers: 80 – CB Calella: 35

Juguem el primer de dos partits que teniem ajornats per causa de la pandèmia i el resultat ja mostra que no en sortim ben parats.

✏️  Josep LÓPEZ [Junior inter masculí]

Partit complicat un dissabte al matí a la pista del Granollers, un equip que venia de perdre varis partits seguits (tot el contrari que nosaltres) però que estava competint i fent patir als d’adalt, amb moltes ganes de sumar una victòria, i ho van aprofitat amb la nostra lamentable actuació.
Un partit on no competim cap quart, com a molt el segon, on quedem 18-13, però a la resta no superem en cap els 10 punts. Una defensa tova, amb una intensitat i solidesa molt inferior a la mostrada recentment ens perjudiquen d’entrada i el rival aprofita per entonar-se i agafar confiança, cosa que no van deixar escapar en tot el partit, anotant cistella rere cistella amb molta facilitat. En atac el nostre joc es va basar en la precipitació, que comportà incontables pèrdues de pilota, errades inexplicables en tirs, tant de fora com de sota l’aro, errats continuament. Vam entrar en una dinàmica negativa i de desesperació de la que no vam saber sortir, i ens va perjudicar enormement.

El resultat és el que és, però l’hem d’assimilar com una dosis de realitat. No hem deixat de ser l’equip que portava 5 victòries consecutives, que treballava minut a minut i que volia incorporar-se en la part alta de la classificació. Ara més que mai hem de treballar per tornar a agafar el ritme de joc esperat.
Aquesta setmana descansem, aprofitarem per recuperar efectius com en Toni, la reintegració total de les baixes per Covid i refredats i hi tornarem contra el Palamós a casa, on hem de recuperar la victòria per seguir endavant en la categoria.