Cap de setmana gairebé amb ple de victòries!

El tercer cap de setmana de competició ha estat gairebé rodó! Al contrari que la primera jornada, on només vam guanyar dos partits dels set que es van disputar, aquesta tercera jornada, ha estat tot al contrari!! De 8 encontres, només 2 equips han punxat! Els únics equips que malauradament no han pogut guanyar han estat les noies del Sènior i del Júnior, però la victòria arribarà aviat!

CB Calella: 92 – AE Badalonès B: 46

El debut a casa ha estat immillorable! Un primer quart amb un parcial de 26-8 a favor encarrila el partit des d’un inici.

✏️  Àlex MORAL [júnior masculí A]

Partit on debutem a casa i recuperem alguns jugadors i l’equip surt amb moltes ganes, cosa que reflexa el marcador al primer quart 26 a 8. La resta del partit en cap moment deixem de treballar, molt bona actitud de tot l’equip i treball. Cal seguir millorant els detalls i aprofitar aquesta bona dinàmica inicial

Seguim!

CB Calella: 62 – CB ADEPAF: 61

Una desconnexió als instants finals ens fan encaixar un 0-12 que gairebé ens fa perdre l’encontre

✏️  Jordi PUIG [cadet masculí interterritorial]

Iniciem el partit intimidats per l’alçada i mesura d’un jugador rival que supera els 2 metres, i ens costa controlar el rebot i donem segones i terceres opcions.
El segon quart aconseguim un +11 però mai acabem de marxar del marcador i aquest fet ens penalitza molt.
Partit igualat on desde la defensa i la ràpida sortida en transició aconseguíem cistelles fàcils, i en contrapartida els problemes per controlar el rebot i alguns errors no forçats no ens deixen tancar el partit.
Últims minuts contraposats aconseguim una avantatge de +13 i els millors minuts en quan a joc, i una incomprensible desconnexió final pensant que el partit ja está resolt ens fan encaixar un 0-12.
Bona victòria però ens falta tancar i sellar els partits, i sobretot se mes regulars en tot el partit.
Seguirem treballant

CB Santa Coloma B: 66 – CB Calella: 70

Un partit seriós amb una bona defensa i una bona circulació de pilota han permès aconseguir una victòria a la sempre difícil pista del Santa Coloma

✏️  Jordi PUIG [sènior masculí A]

Bona sortida els primers minuts del partit, amb les idees molt clares sobre el que havíem de fer, control del rebot i buscar avantatges físiques, on aconseguim un parcial de 0-8 per marxar +12 primer quart.
Ells entren amb bona dinàmica des del tir exterior on aconsegueixen 3 triples, i es posen dins el partit.
A la represa sortim endollats, i amb un parcial de 2-11 marxem de 10 al marcador.
Mai acabem de tancar el partit, on estem quasi bé sempre per davant.
Bona actuació grupal i partit molt seriós, moments de defensa excel·lent i bona circulació de pilota buscant avantatges físiques ens han permès aconseguir una victòria important en una pista sempre complicadíssima
Cal millorar certes desconnexions i controlar millor el ritme que ens interessa en tot moment.
Seguim treballant

Coalci CB Sant Josep B: 58 – CB Calella: 48

La bona defensa ens ha portat a empatar a l’últim quart, però en els darrers minuts encaixem un parcial de 18-5 en contra que ens fa perdre el matx.

✏️  Joan MIQUEL [júnior femení]

Partit perdut pels nostres errors, principalment, pèrdues de pilotes imperdonables en els passes. Algun moment de bona defensa col·lectiva que ha portat a un empat a 40 en el minut 2 del darrer quart. D’aquí al final regalem cistelles fàcils al contrari amb més pèrdues de passes, per manca de concentració i intensitat, que dona com a resultat un parcial de 18 a 5 en contra que tanca el partit.

CB Calella: 38 – Femení Maresme Unió Esportiva Mataró: 93

Serà una temporada complicada, però hem de ser optimistes de cara al final de la campanya!

✏️  Joan Miquel [sènior femení]

Partit molt desigual davant un equip amb una gran base de coneixement i execució del joc i amb qui no ens podem mesurar ara per ara.
Tot i ser inferiors sobre el paper, els nostres errors en fonaments bàsics de defensa, com el no bloqueig de rebot defensiu, entre d’altres, han donat segones i terceres opcions d’atac, a un equip amb una alta efectivitat en atac com ho demostren els 11 triples que han encistellat.
Per treure alguna cosa bona, tot i la diferència de punts, crec que hem millorat en alguns petits punts defensius, en alguns moments i a nivell d’equip, com l’ agressivitat i la intensitat, amb això i que l’equip no perdrà la cara a la competició, s’ha de ser optimista de cara al final de temporada a on hem de portar el nostre veritable objectiu tal i com esta configurada la competició.

CB Mollet B: 56 – CB Calella: 73

Una bona defensa i un parcial de 12-0 a l’últim període ens permet endur-nos la segona victòria de la campanya!

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Partit on sortim molt bé però els últims minuts del primer quart perdem alguna pilota i es tornen a enganxar al partit amb un 12-15.
Segon quart molt igualat on cap dels dos equips agafa avantatge al marcador i arribem a un +1 a mitja part.
Un bon tercer quart, on pugem la intensitat defensiva ens fa arribar a un 39-49 al últim quart.
Sabíem que era important comença bé l’últim quart i així ho van fer parcial de 12-0 i ens emportem la segona victòria amb un resultat final de 56-73.

Partit molt seriós i cada partit anem a més.
Seguim!

CB Premià de Dalt: 50 – CB Calella 63

Tot i jugar el partit més fluix de la temporada, aconseguim una victòria important!

✏️  Álex MUÑOZ [sots-25 masculí]

Nueva victoria, pese a q hemos. jugado el. partido mas flojo de lo q llevamos de temporada, sin chispa, y con poca agresividad, y así nos cuesta mucho mas… ellos todo lo contrario, poca calidad, pero muy guerreros y luchadores , la verdad es q nos lo han puesto difícil, al final ha decidido nuestra mayor calidad y acierto, y con una mayor entrega de los chicos, nos hemos ido de 20 en el marcador, y ya hemos roto el partido…. hay q seguir mejorando, vendran partidos mas difíciles…