Cap de setmana trist i ple d’homenatges per la pèrdua d’en Ventura

Cap de setmana molt trist per la família del Club Bàsquet Calella. En Ventura ens ha deixat. En el record de tots nosaltres queden per sempre un munt d’anècdotes viscudes amb ell dins i fora del Pavelló de Calella. Per això aquest cap de setmana, molts equips del club han pensat en ell en forma d’un minut de silenci abans de disputar els seus partits.  Us deixem les cròniques seguidament…

CB Calella: 82 – Bàsquet Llor: 68

✏️ Quim SERRA [Júnior B masculí ]

Partit on comencem igual d’encertats del cap de setmana anterior i arribem primer quart amb un 24-13.
Segon quart ens marquem l’objectiu de pujar lineas defensives però no ho aconseguim i ens anoten 23 punts tot i així, el nostre nivell d’encert és molt alt i marxem a mitja part amb un 49-36.
Segona meitat ens marquem l’objectiu de rebre menys punts que la primera meitat, ho aconseguim i arribem al final de partit amb un 82-68.

Destacar l’encert amb atac amb 11 triples i cal està més atents a l’hora de defensar.

Seguim💪

CB Calella: 49 – CB Cabrera: 56

Partit complicat on haviem de recuperar sensacions després del desastre de l’últim partit.

✏️  Aleix DURAN/ Aniol FORS [Infantil masculí]

Mal inici on al primer quart rebem un parcial de 2-8 i tot fa indicar que el partit va per la mateixa linea que l’anterior. Però a partir del segon quart l’equip reacciona i comencem a circular més la pilota, intentem córrer al contraatac, busquem avantatges, i el més important, pugem em nivell defensiu.
El partit s’iguala i estem la resta del partit amb canvis de guanyador constants, però un últim minut on ens poden els nervis fan qur encaixem un parcial de 0-6 i acabem amb aquest resultat fiinal de -7.

Tot i la derrota sortim satisfets del partit per ls bona imatge que ha donat l’equip. Queden dues setmanes de competició i moltes coses a millorar.

Seguim treballant!!

CB Llor: 57 – CB Calella : 48

Derrota a pista del rival més potent de la fase de permanència, en un partit que vam competir de tu a tu fins els darrers minuts.

✏️  Marc FORCADA [Sènior femení]

El partit va estar molt igualat des del salt inicial com així ho demostren els parcials de la primera part. A la represa, una petita embranzida inicial de les locals semblava que podia trencar el partit, però l’equip va reaccionar i el tercer període acabava amb un 39 a 38 a favor de les locals i tot per disputar.
Tot va seguir igual fins als darrers 5 minuts on, en un petit moment d’errades defensives nostres, ens van anotar 3 triples gairebé consecutius que van trencar el partit i ja no vam ser capaces de recuperar.
Llàstima del resultat final perquè les noies van fer un gran treball i esforç que, de nou, queda sense recompensa.
Ara, només queda una opció: guanyar els 3 partits que ens resten per poder mantenir la categoria.

És una fita complicada, però ho lluitarem fins el final.

Cb Calella Sènior femení

Advisoria Mataró: 86 – CB Calella: 36

Derrota contra el que ja vaig dir al partit de l’anada que ha sigut el millor equip que ens hem enfrontat.

✏️  Toti ALBO / Miriam MOLINA [Mini femení]

Aquesta vegada a diferència de l’anterior les sensacions al final del partit han sigut ben diferents tot i anar-hi amb dues baixes.
No hem abaixat el cap durant el partit i sempre hem intentat competir en tot moment amb una molt bona actitud on al final aconseguim fins i tot guanyar el 7è i 8è periode. En defensa fem un pas endavant i aconseguim entendre la col•locació i la distància respecte la pilota. I en atac ens donem més espai i tenim més fonaments per encarar l’1 contra 1.
Queden 2 partits per acabar la lliga, on el camí ha de ser aquest i segur els resultats arribaran.
Seguim 💪🏻🏀

CB Vilafant: 81 – CB Calella: 56

Partit entre els dos invictes del grup,i una pista complicada com ja sabíem.

✏️ Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí]

Entrada a pista sense tensió,i molt freda on els primers 6 minuts mostra un pobre resultat de 18-3 que arrosseguem tot el partit i ens fa anar a remolc els 40 minuts.
Mal balanç defensiu,i el nostre baix percentatge en el llançament tan exterior com dins la pintura fa impossible competir de tu a tu contra els locals.
A la represa és tornem a mostrar el nostre joc,i aconseguim rebaixar la diferencia.
Hi ha dies que no surt res,i els primers minuts ens penalitzen durant tot el partit.
Cal fer autocrítica on podem perdre contra un bon equip però mai donant la imatge mostrada a l’inici del partit,i la poca lluita,intensitat en alguns moments de joc.
Se que farem un pas endavant,i se que aprendrem d’un partit així de cara pròxims anys.
Toca remar junts i treballar

CB Calella: 64 – Granollers: 71

✏️ Alex MORAL/Josep LÓPEZ  [Junior masculí]

Derrota a casa del nostre júnior, seguint amb aquesta dinàmica increible de lesions…aquest cop li va tocar a l’Arnau, que es va torçar el turmell de bon principi i ja el primer quart ens posem 7 a 16..i ho arrosseguem tot el partit. Mai li perdem la cara, ho lluitem i fins i tot al final vam disposar d’opcions però el partit va caure en mans del Granollers.

Seguim.

CB Calella: 89 – CB Ametlla: 42

✏️ Paco GARCIA / Alex MUÑOZ  [Sots-25]

Festival ofensivo de los nuestros, con un gran acierto y gran defensa, pasamos por encima de un equipo que nos habia ganado en la ida… Dominio total de las zonas con Terri y Hugo, y con transiciones rapidas, hicimos seguramente uno de los mejores partidos de la temporada sino el mejor… Nos quedan dos partidos, y aún tenemos opciones de quedar segundos y lograr el ascenso, asi que hay que ganar los dos, y ver lo que hacen nuestros rivales…

Sagrat Cor: 63 – CB Calella: 46

✏️ Sergi FERRER  [Preinfantil masculí]

Es va avisar abans del partit que seria un dels partits més difícils de la lliga, i així va ser. Vam cometre molts errors tan en atac com en defensa que van permetre que l’equip contrari anotés amb més facilitat i, a més, en atac no sabiem que fer per falta de moviment de pilota.

Depenem massa de l’error del rival i en aquest partit ens vam confiar massa en que l’equip contrari fallés els tirs. Queden 2 partits per acabar la temporada i no podem venir-nos avall, hem d’acabar-la de la millor manera treballant fort i amb dedicació.

CB Calella: 64 – CB Valla: 75

Partit on no hi havia res en joc,ja que teníem adjudicada la segona posició,això si l’equip és molt competitiu i volien tencar la segona fase amb una victòria.

✏️ Jordi PUIG/ Albert PERARNAU  [Cadet inter masculí]

Primer quart igualat,on van predominar els atacs per sobre les defenses.
Segon quart el control del rebot ens permet tenir transicions ràpides i una bona circulació de pilota ens donen una avantatge de 6 punts.
A la represa ells pujen la intensitat defensiva,i ens costa més trobar tirs alliberats però tot i així encarem els últims 10 minuts en avantatge en el marcador.
Una accio d’en Joan Montaño on es desequilibra a l aire i te una mala caiguda que emmudeix el pavelló i es trenca els dos braços (radi i cúbit braç dret,i radi de l altre braç).
Al partit s acaba aquí per part nostre,on tots els jugadors jugant plorant i mostren mes que mai la paraula EQUIP per sobre qualsevol individualitat o altre aspecte o factor.
El de menys un partit de bàsquet,on tots teníem el cap amb en Joan,on esperem una forta i ràpida recuperació.
Ànims i toca seguir remant junts,aquí està la clau de tot.

CB Calella: 48 – UER Pineda de Mar: 62

✏️ Quim SERRA  [Cadet b masculí]

Partit difícil contra el primer classificat, comencem al partit molt igualat acabem el primer quart 12-16.
Segon quart, pugem línies defensives i fem un pas endavant amb atac i ens fiquem per davant al marcador 25-24.
Tercer quart per oblidar, on deixem de defensar i ens és impossible anotar. En aquest quart ens fan un parcial de 5-33.
Entrem a l’últim quart amb l’objectiu de guanyar l’últim quart i fem un canvi d’actitud i guanyem el quart per 18-5.
Arribem al resultat final de 48-62.
Perdem el partit de 14 i on el tercer quart el perdem de 28, llàstima del tercer quart. Hem de millorar aquestes desconnexions que no és la primera vegada que ens passa.
Seguim treballant💪

CB Ripollet: 43 –  CB Calella: 47

✏️ Quique CAMACHO/ Miriam MOLINA  [Junior femení]

Partit molt intens de les nostres noies, una defensa molt intensa i agresiva que ens va donar la posibilitat de corre al contraatac. Tot i que l’equip contrari va defensar zona 2-3 des del minut 0 ens vam ensortir força bé amb un moviment de pilota rapid i generar espais per poder penetrar o tirar. Molt content de l’esforç de les jugadores es merexien guanyar i varen guanyar.

Seguirem treballant a tope.

CB Cabrera: 30 –  CB Calella: 67

Partit on ens presentavem amb 8 jugadors i on jugavem en una pista central on el cansanci al llarg dels minuts es notarien i això ens feia patir.

✏️ Toni CAMACHO / Aleix DURAN [Premini masculí]

Comencem el partit amb les idees clares des de el principi on la defensa seria vital per aconseguir dominar el partit, i això vam fer fent dos parcials de 0-8 i de 2-17 per marxar en el marcador al descans deixant al rival amb només 10 punts.
Després del descans vam seguir amb la mateixa dinàmica en defensa i en atac va ser un gran treball, trobant sempre l’home sol i on tots vam aconseguir anotant.
Al final el cansanci es va notar i vam poder aconseguir una victòria en un partit que s’ens presentava complicat.

Vam aconseguir disfrutar del joc, sobretot atacant i fent una defensa on els nostres petits estavan concentrats.

Ara toca seguir treballant pels dos últims partits que queden de la temporada i esperem que surti cara.

Seguirem treballant, seguirem disfrutant i com sempre, seguirem confiant en el procés.💪🏀

Bàsquet Bufalà: 81 –  CB Calella: 79

Gran partit de bàsquet dels dos equips, i m’atreviria a dir que el millor de la temporada del nostre mini.

✏️ Josep LÓPEZ [Mini masculí]

Ens enfrentàvem al líder invicte a casa seva, després d’haver perdut dues setmanes enrere de 13 a casa.

Teniem clar que el que ens va perjudicar més a casa van ser els contraatacs després del rebot defensiu del rival, pel que ho vam treballar als entrenaments i ho vam defensar molt bé. De fet, vam ser nosaltres aquest cop qui va sortir al contraatac, sobre tot després de robar pilotes per la gran defensa col•lectiva, apretant línies de pase, amb alguna ajuda, etc.

Tot i la bona defensa d’ambdós equips vam encaixar 81 (i anotar 79), pel que va ser un prtit molt maco, amb molt ritme, intensitat i anotació tant de 2, com de 3.

A 5 segons d’acabar el partit robem una pilota, ens plantem en camp rival perdent de 2 i aconseguim un tir de 3 alliberat, molt llunyà, que ens hauria fet guanyar el partit. La pilota va entrar, però fora de temps. La taula va pitar quan en Mario, el nostre número 8, estava aixecant la pilota per llençar, pel qual va quedar invalidada i ens vam quedar amb el resultat final, amb un -2 per nosaltres.

Els hi vaig dir als nanos, però, que eren uns guanyadors, vam marxar amb el cap ben alt perquè aquest partit va ser la culminació de tota la feina feta durant la temporada.

Seguirem jugant i disfrutant fins al final, però nosaltres, tot i quedar 3rs a la classificació, ja hem guanyat.👏🏼🏀