Cara i creu a les fases de permanència pels nostres equips sèniors

Cap de setmana de Sant Jordi amb més derrotes que victòries pels equips calellencs. Destaquem la cara i creu dels nostres equips sèniors on els nois guanyen el seu primer partit de fases i les noies no aconsegueix la victòria en un final d’infart. La resta d’equips continuen evolucionant i gaudint del fantàstic esport que és el bàsquet. Us deixem les cròniques…

CB Calella: 93 – CB Alcarràs : 66

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior Masculí]

Inici on el control del rebot e imprimir un alt ritme de joc son claus per tal de afrontar el nostre objectiu.
En atac estem sòlids però en defensa ens falta una marxa més i cal endurir el joc i se molt més intensos.
Ells utilitzen molt les mans,i el contacte per tal de poder parar el nostre joc ofensiu.
Mitja part +14 i amb la sensació que cal tancar el partit.
A la represa excel·lents 10 minuts on amb un parcial de 26-13 aconseguim una màxima avantatge de 27 que regulem fins el final de partit.
Últim quart ens deixem anar i sense gaire cosa a destacar,amb minutatge pels 11 jugadors i amb el partit totalment controlat.
La nota negativa la lesió d’un dels nostres jugadors importants l’Aniol Fors que una mala caiguda al genoll el van fer retirar de la pista el segon quart.
Esperem que no sigui una lesió greu i tenir-lo el més aviat possible.
Setmana vinent partit duríssim a fora.
Seguim treballant

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

Joventut de Badalona: 87 – CB Calella: 47

Partit contra els líders imbatuts del grup,amb un pavelló de 12.000 persones això si aquest cop buit.

✏️  Jordi PUIG / Albert PERARNAU [Cadet inter masculí]

Comencem nerviosos per l’escenari i pel tamany d’ells on tres jugadors superen els 2 metres,tot i això estem agressius en defensa i ens tanquem molt bé a les ajudes.
Molt bon segon quart on juguem de tu a tu,i fem un parcial de 23-17.
A la represa ells pujen línies defensives e intensitat i ens costa molt treballar per rebre,i ens superen en tots els sentits en el rebot els dos costats de la pista.
Equip molt superior al nostre però seguim mantenin la segona plaça darrera d’ells a un grup complicat.
Seguirem treballant

CB Torelló: 54 – CB Calella: 52

✏️  Miriam MOLINA/ Quique CAMACHO [Junior femení]

Partit que iniciem amb bones sensacions ,on expliquem que em de fer per poder competir el partit. Fallem molt en el rebot als dos costats de la pista on setmana rere setmana seguim fent els mateixos errors. Em de millorar les desconnexions que tenim a cada partit per evitar remuntar i anar sempre darrere el marcador. Perdem de 2, però les nenes van acabar el partit amb bones sensacions i lluitant fins el final.

CB Calella: 68 – CB Teià: 64

✏️ Alex Muñoz [Sots-25]

Una victoria más, contra un rival q nos lo. puso muy difícil con su juego duro y agresivo… nos costó mucho poder imponer nuestro ritmo de juego, y fue gracias a la defensa, que pudimos ganar este partido…Semana que viene todo o nada contra Mongat… iremos con todo a seguir la racha.. la grada jove una vez más, fue clave y nos contagió con su energía…

Tots junts ho aconseguirem!!!

CB Blanes: 38 – CB Calella: 37

Derrota a l’últim segon en el primer partit de la fase de permanència.

✏️  Marc FORCADA[Sènior Femení]

La nostra visita a la pista del Blanes, servia per encetar la lligueta de permanència en un partit marcat per la tensió del que hi ha en joc i les imprecisions i la falta de ritme propis després de l’aturada de Setmana Santa.
El partit va estar molt igualat fins als instants finals, tret d’uns minuts de 3r quart molt dolents per part nostra en els quals el Blanes va agafar una renda de 14 punts que va ser contrarrestada per l’equip abans d’acabar el període, en que es va viure un tancament de partit d’autèntic infart.
Amb uns 26 segons per disputar-se, tenim un avantatge de 3 punts i ens toca defensar. Blanes aconsegueix anotar de 2 després de temps mort i queden 12 segons per jugar-se. Guanyem d’1.
Treiem de banda a camp d’atac (després de temps mort) i amb 7 segons pel final, rebem una falta que signifiquen 2 tirs lliures a favor nostre ja que el rival estava en bonus.
Fallem tots dos llançaments de tir lliure i el rebot surt llarg de manera que elles poden controlar-lo i fer-lo arribar a una de les seves exteriors que, amb oposició d’una jugadora nostre, aconsegueix arribar fins sota l’aro i llençar en entrada per anotar sobre la botzina.
Derrota amarga però cal ser conscients que encara ens queden 5 batalles, depenem de nosaltres mateixes i l’average amb el Blanes és molt factible de recuperar a la tornada, així que cal aixecar-se i seguir lluitant per la permanència.

CB Pineda: 55 – CB Calella: 34

✏️ Quim SERRA/ Hugo MARTINEZ [Cadet B]

Bon inici de partit on comencem molt concentrats, una actitud molt bona i lluitant totes les pilotes. Arribem al final del primer quart amb un 10-13.
Segon quart, només som capaços d’anotar 5 punts, però la defensa ens manté dintre al partit, 18-18.
Tercer quart, seguim negats amb atac, afluixem en defensa i les pilotes perdudes ens fan un parcial de 17-5.
Últim quart no els podem aturar en cap moment i arribem al resultat final 55-34.
Cal millorar la confiança en els llançaments de camp i en els tirs lliures 3/25.

Seguim treballant!

CB Calella: 73 – CB Frederic Mistral: 77

✏️ Quim SERRA/Arnau Monné [Júnior B ]

Inici de partit on ens costa anotar, però ens mantenim al partit amb la defensa, 10-13.
Molt bon segon quart on sortim molt ràpids després de controlar al rebot i circulem molt bé la pilota. Arribem a la mitja part amb un 36-30.
Bon tercer quart, on seguim amb la dinàmica del segon quart i arribem a l’últim quart amb un 53-42.
Mal últim quart on ens relaxem i deixem de defensa i en atac no busquem la millor opció i només som capaços d’anotar 6 punts. Arribem al final del partit amb empat a 59 i 2 tirs lliures pel rival i tenim la sort que fallen als 2 llançaments i ens anem a la pròrroga
La pròrroga molts nervis entre els dos equips i molt igualada i arribem al final del partit on anem empatats a 63 i ens anem sols a fer cistella, però una bona falta de l’equip rival ens envia a la línea de tirs lliures a falta de dècimes. Fallem els dos tirs lliures i anem a la segona pròrroga.
La segona pròrroga ens anoten 4 triples i arribem el resultat final 73-77.

Bona actitud, llàstima del 4 quart on vam tenir estones de desconnexió.

CB Calella: 37 – Maresme Mataró: 83

✏️ Toti ALBÓ/ Miriam MOLINA [Mini Femení]

Derrota contundent contra el que crec que ha sigut el millor equip que ens hem enfrontat fins ara i que ens han passat per sobre en tots els aspectes del joc, tant a nivell de ganes, d’intensitat i de joc.
És un equip molt complert on totes les seves jugadores han aportat.
Partits com aquest ens han d’ensenyar a ser més agressives tant en atac com en defensa i que a pesar d’anar perdent, no hem de perdre mai ni l’il•lusió ni les ganes de competir i no podem baixar el cap. Tothom ha de donar el màxim en tot moment i durant tot el partit.
Toca seguir treballant i a veure si veiem una millora d’aquí dos setmanes amb la tornada contra el mateix equip.
Seguim 💪🏻🏀

CB Calella: 59 – Bàsquet Bufalà: 72

Ens enfrentavem al líder a casa en un partit que sabiem que estaria igualat des del principi.

✏️ Josep LÓPEZ [Mini Masculí]

Vam competir, sent en alguns moments superiors però la falta d’encert i sobre tot les errades defensives ens van passar factura, concedint bàsquets fàcils que els permetia sumar punts ràpidament alhora que marxaven en el marcador.
Cal que tornem a entendre que per guanyar els partits ens ho hem de passar bé, i això passa per jugar amb ganes, intensitat i el més important, en EQUIP.

Ara toca treballar de nou, que fem un pas endavant i recuperem la victòria, i ho aconseguirem, això només ens farà créixer mentalment i entendre l’importància de jugar amb ganes i concentració. Seguim💪🏼🏀

CB Calella: 49 –  Sagrat Cor Serrià: 40

Encarem el partit amb tres baixes significatives, contra un rival de la part baixa de la classificació i amb ganes de jugar un bon partit com a visitants després de les últimes derrotes fora.

✏️ Sergi FERRER [Pre-Infantil masculí]

Partit que sabiem que seria complicat ja que ens enfrontem amb un dels millors de la lliga, on l’alçada i la força dels seus jugadors era superior. Va ser un partit molt ajustat, però vam jugar molt bé i vam aconseguir endur-nos la victòria.

Lo negatiu també pesa, l’últim quart va ser un desastre, no vam jugar a res i anàvem molt confiats. A més a més, les males seleccions de tir i el fet de jugar nerviosos en moltes ocasions, van fer que molts atacs no acabessin com esperàvem.

Seguim treballant!

CB Calella: 62 – CB Cabrera: 47

✏️ Aleix DURAN [Pre Mini masculí]

Sant Jordi ens ha portar una victòria! Partit on em continuat aplicant el que aprenem als entrenaments. Sortim força endollats, però les desconnexions mentals i la presa de decisions errònies feien que els rivals retallessin distàncies, però que no ens acabessin d’atrapar gràcies a que aconseguim una distància prudencial.

Per posar alguns peròs, hem d’aprendre a defensar cadascú al nostre jugador i a passar-la una mica més als companys! Tot i això, victòria còmode on ens ho hem passat d’allò més bé! Seguim treballant i millorant setmana rere setmana!

CB Cabrera: 53 – CB Calella: 28

✏️ Aniol FORS/ Aleix DURAN [Infantil masculí]

Partit complicat contra un rival que a priori tenia un nivell semblant al nostre, i així s’ha demostrat ens els primers 4 parcials, on hem arribat a la mitja part amb un -3. A partir d’aquí bloqueig total de l’equip durant la segona part que ens han portat fins aquest -25 final.

En certs moments hem vist una gran versió de l’equip, on aplicavem el que hem estat treballant, però la majoria del partit ha estat un cúmul d’errors que creiem haver deixat enrere.

Tenim 2 setmanes per arreglar aquests errors i demsostrar del que som capaços a la tornada, seguim treballant!