Cara i creu en el desenllaç de les Fases de Permanència del CB Calella

Cap de setmana de cara i creu pels interessos dels equips sèniors del Club Bàsquet Calella. El sènior femení confirma la seva 4a derrota en 4 partits a la fase de permanència, i significa malauradament el descens a 3a Catalana. Per part masculina, s’aconsegueix una gran victòria a domicili del CB Alcarràs i es certifica matemàticament la permanència a falta de dos partits a Calella. Tot seguit us deixem les cròniques de tots els partits.

CB Calella: 35 – CB Blanes: 49

4a derrota en 4 partits a la fase de permanència que significa el descens a 3a Catalana.

✏️ Marc FORCADA [Sènior femení]

El partit va ser un reflexe del q hem estat durant tota la temporada, un equip capaç de competir amb qualsevol en molts moments però amb unes ‘desconnexions’ molt grans tant ofensives com defensives que ens costen partits.
Aquesta vegada, la fosa de ploms va arribar al darrer període. Després d’una primera part igualada però dominada per nosaltres (25-23) i d’encarar el darrer període amb el mínim avantatge (31-30), l’equip va abusar del llançament exterior i cometre greus errades defensives que van permetre el Blanes trencar el marcador sense massa problemes i deixar el partit vist per sentència. Únicament 10 punts anotats en tota la segona part, són una llosa molt pesada per poder guanyar un partit, en un esport on guanya qui més anota.
Tristes per no haver aconseguit l’objectiu, cal mirar al futur amb les ganes de treballar per tornar a ser equip de segona el més aviat possible i aprendre de l’experiència d’aquesta temporada tan dura a nivell de resultats.

CB Alcarràs: 79 – CB Calella: 92

Inici igualat on defensivament cal pujar la intensitat,i ofensivament necessitem obrir el camp i pujar l’encert en el llençament exterior.

✏️ Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí ]

Als primers minuts del segon quart obtenim una renda de 6 punts que al moment l’equip local amb temps mort reacciona i encaixem un parcial de 16-0 amb un bloqueig mental i desconnexió total.
Aconseguim capgirar això i arribem amb -4 al descans.
Al vestuari fem alguns canvis a nivell defensiu i ofeguem amb traps els seus jugadors mes importants,i el control del rebot i les transicions d’en Roger Barriga (20 punts segona part) ens fan viure un excel·lent quart en quan anotació i amb un parcial de 17-34 aconseguim una màxima avantatge.
Últim quart aconseguim regular i mantenir la diferència i aconseguim una gran victòria a domicili que amb la victòria del Vilafant al camp del Coll ens certifiquen matemàticament la permenencia a falta de dos partits al nostre camp.
El fet de jugat 3 partits consecutius a fora,ens exigia estar al 100 % a nivell mental.
Tot i així volem acabar de tancar la temporada amb dos victòries davant la nostre afició.

Sènior masculí

Frederic Mistral: 62 – CB Calella: 82

Partit molt important, on ens desplaçem a una pista molt difícil.

✏️  Quim SERRA [Júnior B masculí]

Comencem al partit, on els locals surten molt enxufats desde un bon inici i nosaltres no som capaços de mantenir el seu ritme, 14-2 d’inici. Reaccionem i marxem al final del primer quart 28-22.
Segon i tercer quart molt igualat on els dos equips estem molt enxufats desde la línea de 3 i arribem a l’últim quart amb un 61-58.
Últim quart immillorable, on aconseguim deixa al rival amb només 1 punt i en atac sempre busquem la millor opció, guanyem l’últim quart amb un 1-24. Arribem al final del partit amb un 62-82.

Molt bon partit, només cal millorar aquestes desconexions on em començat amb un 14-2.

Seguim treballant!

Júnior masculí

UE Mataró: 53 – CB Calella : 56

Partit de les noies contra el Mataró on juguem a la gàbia.

✏️  Toti ALBO/ Miriam MOLINA [Mini femení]

Una pista mítica molt petita, que rellisca moltíssim i on les jugadores estan molt incòmodes.
Juguem contra unes nenes molt més baixes que nosaltres, tècnicament bones i defensivament fiquen molt bé les mans aconseguint en molts moments picar-nos la pilota o fent-nos comentre errors en el bot o el passe.
Hem d’aprendre a posar en pràctica el que parlem i a tenir paciència per fer les coses. Parlem de fer més passades per sortir de la pressió, de jugar obertes i fer talls o portes enrera per la defensa que feien, i apenes ho fem 3 o 4 vegades durant tot el partit aconseguint cistelles fàcils.
Aquesta setmana últim partit d’aquesta temporada on intentarem competir el millor possible.
Seguim 💪🏻🏀

Mini femení
Mini femení

CB Calella: 46 – CB Granollers: 53

Aquest cap de setmana, degut a les coincidències horàries he hagut d’anar amb el Mini Masculí fins a Cardedeu.

✏️  Miriam MOLINA – Quique CAMACHO [Junior femení]

Sortim al partit desconcentrades en defensa i sense saber que fer en atac, que va ser el gran problema ja que només vam anotar 11 punts en els primers 20 minuts.
Al descans replantegem el partit i sortim amb més ganes i més concentrades, això ens fa fer una segona part molt bona i finalment competim el partit fins l’últim minut. A sigut un comiat de temporada amb bones sensacions i felicitar a les noies pel treball fet. 🏀💪🏼

CB Calella Junior Femení

Cb Cardedeu: 25 – CB Calella: 100

✏️  Aleix DURAN [Mini masculí]

Ens enfrontàvem als últims classificats. A la xerrada prèvia ens mentalitzem que aquests partits són els més difícils si no sortim concentrats des del minut 0.

Així doncs, sortim concentrats i amb ganes de sentenciar el partit el més aviat possible. Comencem molt endollats fent un parcial de 19-5, i amb una bona defensa.

Al segon quart, però baixem el ritme i ens guanyen el període. Al següent, tornem a incrementar el ritme ofensiva i defensivament, tallant pilotes i sortint al contraatac, acabant amb un parcial de 22-2. La resta del partit, i degut a les circumstàncies del partit, abaixem el ritme i la intensitat del joc.

En resum, cal intentar ser més regulars durant els 8 períodes, perquè ara ha sortit cara, però la propera pot sortir creu.

Bàsquet SAFA Claror: 58 – CB Calella: 63

La temporada s’està acabant i aquests nois no paren de sorprendre’ns, avui era un partit complicat contra un rival dur, que coneixíem de la pretemporada i (… capricis de la Federació …) a partit únic a casa seva, pista estreta i on el públic anima de valent.

✏️ Albert PERARNAU/ Jordi PUIG [Cadet inter masculí]

Per si no fos prou, amb les baixes acumulades que anem arrossegant, la COVID ens fa visita i hem de sumar dues baixes més, “coach” inclòs.
Ho parlem abans del partit, tots els que hi som, serem necessaris per poder competir el partit, tenim clar el nostre estil de joc, controlar el rebot i córrer, és el nostre mantra i l’apliquem en un primer quart molt bo (5-17). Però ens trobem amb un problema reiteratiu durant la temporada, les faltes. L’equip contrari juga fort, al límit i les faltes cauen sempre del nostre costat, fins a 25 personals per tan sols 9 dels contraris al final del partit, això ens dificulta la defensa, però arribem al descans amb +7 (26-33).
A la represa mateixa tònica, rival collant tota la pista, però aquests jugadors estan arribant a punt de maduresa espectacular que fa que malgrat que el rival s’acosta al marcador, no ens permetem desconnectar. L’estira-i-arronsa al marcador i el fet que les faltes no cauen igual als dos costats de la pista, fan que el tercer quart es faci molt llarg i l’acabem igualats (45-45).
L’últim quart s’inicia amb un intercanvi de cistelles i igualtat màxima, que fan que quan falten 4 minuts el rival es posi per davant per primer cop al partit (52-51), seria molt injust acabar perdent el partit amb l’entrega mostrada fins aleshores. Un temps mort per calmar els ànims amb un minut per jugar (58-59), té com a resposta un final de quart brutal dels nostres, on l’equip (tots ells) es conjura per no perdre, treuen l’ànima i la intensitat que han mostrat en els darrers partits i rematen el partit per deixar el 58-63 final.
Resumint, partit IMMENS malgrat les adversitats, que fa estem molt orgullosos de l’equip !!

UER Pineda de Mar: 73 – CB Calella: 56

✏️ Toti ALBO  [Premini masculí]

Partit dels més petits del club on juguem contra els primers classificats. Un equip que físicament ens treuen 2 caps i és la millor defensa de la lliga. Reben únicament 25 punts de mitjana.
Afrontem el partit amb l’objectiu de córrer i de ajudar-nos en defensa si algú ens sobrepassa, i ho aconseguim durant gairebé tot el partit, excepte 3 moments del partit on ens quedem mirant la pilota, no baixem a defensar i deixem que el rival ens anoti punts molt fàcils.
Tot i aquestes desconnexions, molt content per la feina feta d’aquest equip i per la pinya que hi ha entre tots els jugadors.
Seguim 💪🏻🏀

Sabadell: 74 – CB Calella: 71

CB Calella: 72 – Sabadell: 42

✏️ Alex MORAL/Josep LÓPEZ  [Júnior masculí]

Cap de setmana de partit a doble volta amb el Creu Alta de Sabadell. Encaràvem aquesta última doble batalla contra l’equip que va justament per sota nostre. Dissabte vam anar a la seva pista amb 5 júniors i 2 cadets , i vam competir, deunidó si vam competir, els cadets s’ho van passar d’allò més bé, ja que a falta de 50 segons estàvem 70 a 71. 2 accions mal executades en un final ajustat van fer que sortís creu en un partit de supervivència. Amb derrota final 74 a 71.

Diumenge , en canvi a casa i amb la plantilla complerta vam gaudir d’un últim partit maco i plàcid que ens va permetre finalitzar la temporada amb una victòria contundent per 72 a 42. Any gris a nivell competitiu, amb molts alts i baixos i on clatament no hem assolit els objectius, però cal quedar-se amb la part positiva i les experiències viscudes.

Gràcies als nanos pel treball. 🏀

Manlleu: 77 –  CB Calella: 75

✏️ Paco GARCIA / Alex MUÑOZ  [Sots-25]

Fin de fiesta amargo.. antes de empezar el partido, recibimos la noticia q el Alella habia ganado al. Montgat, y ya nos habia dejado sin la posibilidad de ser segundos, aun asi salimos. concentrados y juganod a buen ritmo, hasta el. ultimo. cuarto, q pese a llevar una ventaja de +14,ellos se vinieron arriba y empezaron a meter triples a cual de. ellos. mas increible, y nps remontaron el. partido, tuvimos la. oportunidad de ganarlo. con 4 tiros libees a favor en los ultimos 4 swg, pero. solo acertamos uno de los cuatro, y nos. fuimos a la prorroga donde de. nuevo un triple a diez metros a falta de 7 s, nos condeno, ya q no supimos atacar bien la ultima posesion… final. amargo, para una temporada superbuena a mi entender, con algun altibajo, pero partidazos como los dos ganados al primer clasificado Alella, q nos hacer estar muy orgullosos de todo lo conseguido , pese a no haber conseguido el ascenso q todos queriamos…

Cerdanyola: 57 – CB Calella: 61

Ha sigut el partit més dur de la temporada sens dubte.

✏️ Sergi FERRER  [Preinfantil masculí]

Ens enfrontàvem amb un rival que no havia guanyat ningun partit, però sabiem que haviem de sortir al màxim ja que l’altre equip aniria amb moltes ganes de guanyar. La primera part ha sigut molt bona, llàstima l’error de molts tirs sols i algunes defenses amb petits “despistes”. La segona part se’ns ha complicat molt la cosa, ja que de guanyar de 20, el rival ha començat a ser més agressiu i a ficar moltíssimes mans, cosa que l’àrbitre deixava passar i no pitava res, i s’ha acabat guanyant només de 4.

Del partit em quedo amb el gran esforç que han fet els jugadors, ja que aquests partits no són gens fàcils, doncs res més que felicitar-los a tots.

Segui’m treballant!

CB Calella: 77 – CN Sabadell: 47

Podem parlar de que ha sigut un dels millors partit de l’equip aquesta temporada.

✏️ Aniol FORS  [Infantil masculí]

Després del gran partit de la setmana passada on no vam aconseguir el premi de la victòria, ens hem pogut treure l’espina.

Abans de començar sabíem què haviem de fer: apretar com mai en defensa, jugant al límit de la falta per intentar robar i sortir al contraatac, també a l’hora de jugar en atac, circular la pilota, buscar 1c1 i aprofitar la nostra superioritat interior. I així va ser durant la majoria del partit.

Seguim tenint desconnexions durant el partit, però cada vegada les anem minimitzant més. Orgullós del caràcter que hem aconseguit treure a l’equip, queden coses per treballar i encara ens queda temps per fer-ho.