CB Calella, 66 – Cultural BDN, 78: el líder s’ho ha hagut de currar!

Gran actitut, compromís i entrega del sènior del CB Calella que no li ha perdut mai la cara al partit. L’elevada efectivitat del rival en el llançament exterior ha estat clau en els moments decisius

Sènior FMV, 66 – Cultural BDN, 78

🏀 PARCIALS: 15-22; 27-20 [42-42, descans]; 15-15; 9-21 [66-78, final]

✏️ Per Paco García

Partit a casa contra el líder, el Cultural BDN, amb el recent canvi d’entrenadors a la banqueta. Sortida imprecisa amb més ganes que no pas concentració i el líder ho aprofita per obrir diferències [13-21]. Al segon quart ens posem les piles i l’encert des de 6.25 iguala el matx, 42-42 al descans. Al llarg del tercer quart la igualtat es manté i gràcies al domini del rebot i l’ordre ofensiu arribem als decisius darrers 10 minuts amb un empat a 57. Els darrers 4 minuts decanten clarament la victòria cap el bàndol visitant que mostra un encert excel·lent més enllà de la línia de 3 i demostra la raó per la qual és el líder del grup. Per la nostra banda, satisfets per l’actitud dels jugadors i per com hem competit durant 36 minuts davant un gran equip però amb una consigna clara: cal millorar defensivament. Seguirem lluitant cada partit. Ens hi deixarem la pell

CB Calella - Fent figures de gimnàstica al partit. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Jofre Padrós i Uri Valls en una posició acrobàtica. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Quique Camacho buscant els dos punts. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Ferran Valls dirigint l'atac de l'equip. Foto: Esther Pujol

Kids&Us Premini “A” mixt, 67 – CB Cardedeu, 48

✏️ Per Sergi Ferrer

Partit on hem sortit molt despistats en defensa, sobretot en el passar i tallar. No hem defensat bé els talls i hem rebut bastants punts per culpa d’això. Sortim a la represa perdent 23 a 29, i gràcies a un canvi radical d’actitud i de ganes aconseguim un parcial de 44 a 19. Pilotes robades, cistelles al contraatac i cistelles de 3 punts. Acabem un partit contra un equip amb molt d’ofici i bon rotllo entre entrenadors i públic. Finalment, agrair l’ambient al pavelló. Cada dia allà animant i donant suport als nostres petits gegants. 1, 2, 3 Calella!!!! 🔥

CB Calella - L'Eloi penetrant a cistella
CB Calella - L'Àlex Valiente recollint la pilota

CB Cabrera, 56 – Júnior B, 72

✏️ Per Aleix Duran

Partit còmode, on hem dominat el marcador des de l’inici. Hem tingut molts alts i baixos, però hem sabut mantenir les disferències. A la mitja part, el resultat era de 32-19. A la represa, hem sentenciat el partit, amb un parcial de 12-26, que suposava el 31-58 al marcador. A l’últim període, hem baixat la intensitat i ens han encaixat 25 punts per 14 nostres. Tot i això, 56-72 al marcador final. Bon partit i sumem la 12 victòria!

CB Calella - Abans de fer una foto cal comprovar l'estat de brutícia del mirall

AE Minguella, 37 – Infantil femení, 49

✏️ Per Nausica Musach

Partit on hem estat clarament superiors des del primer moment. Al principi, no teníem l’actitud de robar pilotes, ni de guanyar. Cap al 6è i 7è període hem fet un canvi de xip que ens ha permès marxar. A falta d’un minut, hem fet 4 punts fruit de pilotes recuperades que ens han donat tranquil·litat. Penso que podríem haver guanyat de molt més, també hem fallat exageradament sota l’aro. La constància durant tot el partit és la clau d’aquest equip

CB Calella - La selfie..., que no falti!

Sènior femení, 65 – Bosco Horta, 49

✏️ Per Àlex  Moral

Victòria molt contundent del nostre sènior femení contra el Bosco Horta. Partit dominat des de bon inici, l’equip està en un gran moment de forma i ens hem imposat. Arribant a agafar avantatges de +20 punts des dels minuts inicials. Tot i les baixes de dues exteriors, destacar l’aportació de la Martina i la Mireia Farreras, dues júniors que han fet un grandíssim treball conjuntament amb totes les jugadores del sènior. Felicitar a les jugadores i a seguir treballant

CB Calella - La Laura Marquès rep d'esquenes a cistella. Foto: Esther Pujol
CB Calella - El bon rotllo del vestidor del sènior femení. Foto: Esther Pujol

Júnior “A”, 76 – CB Canet, 41

Victòria còmode en un partit on ens hem fixat com a objectiu aturar els 2 jugadors claus del Canet: el base i un ala-pivot. Els encarregats de defensar-los, sense fer ajudes i negant-los la recepció tant com fos possible, ho han brodat en el cas del base a qui hem deixat en 3 punts i no ha pogut mai jugar i dirigir amb comoditat. La defensa del num 33 ha estat més mediocre en els primers 20 minuts, però impecable en la segona meitat. L’inici del matx posava en evidència la intensitat dels nostres i assolíem així uns avantatges de 10 punts.  El segon quart nostre és determinant i anotem llançaments fàcils i robem pilotes. 43-21 al descans. A la represa, els nostres surten a no donar opcions al Canet i ràpidament assolim 30 punts d’avantatge que liquiden el partit. Desgast defensiu encomiable d’en Josep López i l’Arnau Monné que mostren quin es el camí: des de la defensa és des d’on es genera el joc i des de darrera creem l’encert ofensiu, que arriba fàcilment.

“Aquests tios la volen liar grossa”. Seguim, orgull verd i taronja

CB Calella - En Pol Pi defensant la possessió de la pilota. Foto: Esther Pujol
CB Calella - En Vicenç Nebot controlant l'atac. Foto: Esther Pujol

Júnior “A” femení, 66 – Valldemia, 37

✏️ Per Àlex Moral

Partit iniciat amb un 16 a 2, marcant ja la dinàmica. L’equip ha estat seriòs i hem pogut mantenir les distàncies en tot moment. Content amb el treball, seguim creixent!!! 💪💪

CB Calella - La quinzena ja és aquí! Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Mireia Farreras en una acció del partit contra el Valldemia. Foto: Esther Pujol

UE Mataró, 69 – Cadet “B”, 78

✏️ Per Jordi Puig

Visitàvem la sempre difícil pista de La Gàbia i l’entrada en escena no ha sigut bona, rebent un 7-0 inicial i un 10-2 els primers 6 minuts de partit. Poc a poc, des de la defensa hem anat entrant dins el partit, fent canvis en els blocs i ajustant les jugades ofensives del equip rival. Hem controlat el joc i el ritme del partit i hem marxat al descans amb +8. A la represa, la defensa agressiva dels locals i petits despistes amb les ajudes i la defensa de l’un contra un, han equilibrat el partit. Últim quart, hem tancat un partit amb molts contactes, moltes faltes pitades per part dels dos equips i sempre controlant el ritme que ens interessava en tot moment. Partit molt seriós, amb molt bon joc d’equip i en definitiva molt bones sensacions del conjunt i de l’EQUIP. Seguim treballant, orgullós dels nanos

CB Calella - El cadet B celebra la cinquena victòria, aquesta a La Gàbia

Mas de Sant Lleí, 67 – Júnior “C”, 84

✏️ Per Joan Ferrer

Un partit amb sensacions desiguals. Bon començament amb un clar avantatge al minut 8 (6 a 22). Alguns canvis i l’excés de confiança han donat vida als locals. A la mitja part, 33 a 50. A la represa, noves alternatives i una fluixa defensa del Calella, han mantingut el partit igualat. A 5 minuts del final, el 61 a 67 ho deixava tot obert. Aleshores han sorgit dos jugadors, en Facun i en Sergi, que han clavat 5 triples consecutius que han situat el 63 a 82. Un mal partit, amb alguns jugadors molt per sota de les seves capacitats, i amb una defensa lamentable, doncs l’equip local ho ha encistellat quasi bé tot: entrades fàcils i segones i terceres opcions des de l’interior. Cal treballar molt l’aspecte defensiu i esperar que alguns jugadors facin el pas endavant que demana l’equip. Victòria final, però, que ens manté a la part alta

CB Calella - En Sergi Ferrer llançant de tres

Mini A, 78 – Boet Mataró, 73

✏️ Per Enric Monné

Partit molt complicat a priori per nosaltres amb 5 baixes i amb l’ajuda d’un company del Mini B que va sumar tant a la pista com a la banqueta. Tot i això, sortim molt concentrats. Com sempre, algun que altre quart ens despistem. No escoltem els consells que es donen des de la banqueta, ens capfiquem en l’arbitratge, les pulsacions van a 200 i els nervis i llàgrimes afloren en l’equip

CB Calella - Un triomf lluitat. Teníem moltes baixes!

BBA 2006, 48 – Preinfantil, 80

✏️ Per Quim Serra

Partit molt seriós durant als 40 minuts, corregint errors de partits anteriors on sortíem adormits. Una bona actitud de sortida, que ens ha permès agafar un bon avantatge els primers minuts per la bona defensa. A més, hem pogut robar moltes pilotes i fer cistelles fàcils. També cal destacar la bona circulació de pilota. Seguim 💪🏀

CB Calella - El preinfantil celebra la primera victòria

Sant Pol, 44 – Cadet C, 49

Partit molt igualat els 40 minuts. Amb bona defensa per part dels dos conjunts. Al descans, perdíem de 2, 20-18. A la represa, el partit ha seguit la mateixa tònica, arribant al 44-49 final. Victòria importantíssima i merescuda! Gran feina! 💪🏻

CB Calella - El cadet "C" celebra que ja tenim la primera

Kids&Us Premini “B” – Vilassar de Mar

Partit on ens ho hem passat molt i molt bé! Hem defensat super bé, hem passat moltes pilotes als companys i ens ha sortit tot!! Només sabem que hem guanyat i aquesta victòria la dediquem a un dels nostres entrenadors, al Paco Garcia, que està lesionat! WE LOVE THIS GAME!

CB Calella - Al Premini B, tothom vol la pilota

Cadet femení, 49 – Natació Sabadell, 45

✏️ Per Xavi Isarn

Segona victòria consecutiva de les cadets!! Sortim amb mal regust de boca. Hem aconseguit guanyar el partit, però no s’ha treballat bé, ni en defensa ni en atac. A part, quan s’han fet retocs tàctics, tampoc s’han portat a terme. Les noies estan treballant molt bé en els entrenaments, i portàvem dues setmanes molt bones de competició. Ara bé, només s’ha vist el potencial del nostre equip a estones. Hem aconseguit marxar de 12 punts, però una manca de concentració, relaxació en defensa i males decisions en atac (pèrdues de pilotes) han fet perillar el matx. Aquest partit ens ha de servir per créixer com a jugadores i equip. Contentes per la victòria!!!

UE Horta, 40 – Preinfantil femení, 27

Partit contra les líders, i equip molt superior als altres pel que fa als resultats i les sensacions. Nosaltres anàvem amb pocs efectius, ja que moltes noies estan malaltes i fins i tot, algunes jugaven amb febre. Molt bona primera part, competint i anant davant en el marcador en tot moment. Arribem al sisè quart amb 7 punts a munt, però ens ha passat factura la pista central, i que se’ns ha acabat la benzina. El rival ho ha aprofitat corrent ràpid el contraatac i fent pressió asfixiant tota pista amb traps a les bandes. Ens han penalitzat molt el rebot defensiu i la pèrdua de pilotes. Toca veure el costat positiu, les nenes ho han deixat tot a pista, hem competit i hem estat 6 quarts per sobre d’un equip superior al nostre. Lluita i entrega de totes les nenes, orgullós de cadascuna d’elles. Seguirem treballant

Vedruna Gràcia, 77 – Infantil masculí, 73

✏️ Per Quique Camacho

Un partit molt ajustat des del primer quart, fins i tot hem arribat a la segona pròrroga on finalment hem perdut de 4 punts. Hem jugat amb 9 jugadors, teníem 6 baixes, i baixes importants, però l’equip ha tingut una intensitat molt bona per competir durant tot el partit. S’ha decidit per petits detalls. Un gran partit dels nanus, seguim treballant, partido a partido 🤙🏼

Mini “B”, 38 – Mas de Sant Lleí, 67

✏️ Per Laura Farreras

Partit en que ja sabíem que el rival era superior a nosaltres i en que l’objectiu, aconseguit, ha estat donar la cara i lluitar. Ho han fet en molts moments del partit, treballant amb espais i oberts els atacs i posant problemes amb la defensa. Ells, tècnicament eren millors però els 10 no s’han arrugat i han provat coses que fins ara costaven més!! La Mireia i jo estem contentes, encara queda molt a treballar però han estat millor que fa 2 setmanes.. Anem fent passetes!! Felicitar també als pares, que no deixen d’animar sobretot quan les accions són bones i quan els nens treballen!!

Cadet “A” masculí, 87 – Vilassar de Mar, 42

✏️ Per Álex Muñoz

Muy buen partido, contra un equipo que nos ganó en la primera fase, con jugadores de primer año, pero de buena calidad… Con buena defensa y con los sistemas bien aplicados, hemos podido demostrar nuestra superioridad en todo momento y con la aportacion de todos los jugadores

Junior “B” femení, 46 – AE Boet Mataró, 40

✏️ Per Andreu José

Partit una mica boig. Amb alts i baixos i moments de bon joc del Calella, però amb moments de pèrdua de concentració i de pilotes. Males passades, malgrat que hem sabut controlar en tot moment. La mala notícia, l’últim partit d’una fantàstica jugadora que ens deixa. La trobarem molt a faltar