Cinquena jornada amb victòria del nostre sots25 contra els líders!

La cinquena jornada acaba amb una gran victòria del nostre sots25 contra l’AECAM, un dels líders del grup!

Premini mixte 7 – AB Premià B 57

Partit on sortim completament desconnectats.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte ]

Començem la primera part amb adormits, tant en defensa com en atac.

El partit agafa molta intensitat i els rivals ens acribillen a contraatacs i cistelles.

A base de repeticions des de la banqueta, aconseguim que els visitants baixin el ritme.

Aquesta setmana hem perdut, fent un partit fred i sense gaires ganes de jugar.

Als pròxims entrenaments donarem el màxim i treballarem per millorar aquests errors.

1,2,3 CALELLA!!

Bàsquet Sant Pol 43 – Mini Masc 93

Victòria contundent del nostre mini en el derbi a Sant Pol, que posiciona a l’equip líder en solitari del grup.

✏️ Josep López [ Mini Masculí ]

Partit a Sant Pol contra un equip que havia guanyat tots els partits fins ara amb unes diferències significants. Els nostres estaven molt motivats, van fer una bona setmana d’entrenaments i tots tenien ganes de que arribés el dia del partit i així ho van demostrar.
Des d’un inici els nostres van estar molt concentrats, lluitant cada pilota dividida, cada rebot, tot. El primer quart va ser excepcional doncs no ens van anotar cap punt, tot i així ens vam refiar i vam perdre el segon. A partir d’aquí, veient el que passa quan no ho donem tot i que per atacar primer cal fer una bona defensa, tot va anar de cara.

Ha estat el millor partit a nivell defensiu, d’intensitat i de joc en equip. L’encert és un punt a tenir en compte però sobretot ha arribat perquè estavem ben col•locats a la pista, creant espais i tirs alliberats, així com passant i tallant la pilota per acabar en carrera amb una entrada.
Es comencen a veure els fruits dels entrenaments i també de la bona cohesió de grup que hi ha entre els jugadors. Ha estat un partit on han disfrutat jugant a bàsquet, animant als companys i celebrant.

La feina però no acaba aquí, encara ens queda un partit i tota la segona voltaer acabar aquesta primera fase, per seguir millorant i qui sap quins equips vindran després, pel que caldrà estar preparats.
Seguim creixent amb el futur del club🏀🧡

UE Mataro 38 – Mini Mitxe 43

Primera victòria de la temporada davant d’un club històric com és Mataró, a base d’intensitat i a no abaixar els braços en ningun moment.

✏️ Marc Colls [ Mini Mixte ]

Després de dos partits de molta exigència, els nanos afrontaven el matx amb molts conceptes nous adiquirirts així com un millor coneixement de les situacions de partit que es podien dur a terme en qualsevol moment.
Gràcies a això el nostre joc ha sigut molt variat; contraatacs, tirs exteriors, alguna pinzellada de joc estàtic i fins i tot alguna situació de poste baix aprofitant la nostra altura que on en les jornades anteriors ens veiem superats pel físic dels rivals.

En quan el partit en sí, 6 quarts molt igualats amb altrenançes en el marcador i un joc marcat per l’alta intensitat instaurada pels dos equips. Al 7è quart, baixem el nivell defensiu i ens col•loquen un parcial de 10-0 afrontant l’ultim quart 8 punts per sota. A partir de aquí ens deixem la pell i remuntem un partit que semblava mort amb un parcial de 13-0 a favor dels nostres per acabar enduient-nos la victòria.

Independenment del resultat, hem de estar molt contents per la progressió de l’equip durants els tres partits, on el primer partit vam ser capaços de fer 4 punts, al segon 12 i al tercer 43. Tot això és fruit de la millora de cadascun d’ells/es durant els entrenos. Encara tenim molt marge de millora pero anem per bon camí💪🏼

Pd: Churros per celebrar☕️

Canovelles BC 43 – Pre-infantil Masculí 79

Ja tenim la segona!! Després de dues derrotes consecutives a casa tenim clares les coses i sortim a per totes.

✏️ Armand Rodríguez [Pre-Infantil masculí]

Cap de setmana molt esperat el qual venim d’una derrota dura a casa, per això tenim clar des del principi que hem de fer. Només veure la intensitat, les ganes i la millora en el joc tenia claríssim que aquesta jornada era nostre, només sortir a pista en els primers dos quarts fem un parcial de 23-10 tot hi la avantatge al marcador no baixem la intensitat i continuem anant a per totes.El nostre joc bàsicament va sorgir de la pressió i això ens va donar molts basquets fàcils.

Donar l’enhorabona a tots i cada un dels jugadors per la victòria més que merescuda però realment surto satisfet de veure que som capaços d’aprendre de les jornades anteriors i que aquest equip és capaç del que es proposi.

El camí encara és llarg però seguirem treballant i gaudint del procés.🏀👊🏻

Pre Infantil femení 47 – Sant Pol 61

Primer partit que juguen les noies a casa i nova derrota contra un dels dos equips que estan imbatuts de la categoria.

✏️ Jordi Albó [Pre-Infantil femení]

Partit que afrontem amb molta il·lusió i moltes ganes per ser el primer partit que juguem a casa, en el nostre pavelló. Però aquestes ganes, no es veuen en l´inici del partit on rebem un contundent 0-16 que és una llosa molt gran que carreguem durant tot el partit.
A partir d´aquest quart, combinem alguns períodes amb molt bona defensa i ritme en atac i d’altres on cometem els mateixos errors del primer quart. De manera que empatem un quart, en perdem dos de 6 punts cadascún i guanyem els altres 4 quarts deixant la diferència final en 14 punts.
Això són moltes cares diferents que ensenyem dins un mateix partit i no ho podem permetre. A nosaltres ens costa molt fer punts i en canvi deixem al rival que en faci molt facils ja que ens desconcentrem en defensa i ens penalitzen amb portes enrera o ens passen molt fàcil en l´1×1 perquè no som intenses, també en moments no baixem corrents a defensar o no ajudem a la companya si se li escapa, i apart dona l´impressió que a vegades no estem donant el 100%.

Seguirem treballant per corregir aquestes coses, perquè una vegada tinguem controlada la defensa, la part de l´atac està funcionant i estic segur que treballant totes a tope, les victòries aniran arribant.

Ara toca una setmana de descans, pròxim partit el dia 05 de novembre contra el Premià on intentarem de corregir totes aquestes coses i emportar-nos la primera victòria

Seguim 💪🏻🏀

Sant Andreu de Natzaret 76 – Infantil A 56

El Calella no ha pogut adaptar-se a la intensitat de l’equip rival i a l’arbitratge.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil A]

Quan veus que a l’equip local, que posa mans tot el partit, li xiulen menys faltes que a tu, t’adones que la cosa està fotuda.

El Calella no ha pogut adaptar-se a la intensitat de l’equip rival i a l’arbitratge. Quan veus que a l’equip local, que posa mans tot el partit, li xiulen menys faltes que a tu, t’adones que la cosa està fotuda.

Ens costa molt jugar aquest tipus de partits i alguns jugadors no s’adapten a la dinàmica que exigeix la situació.

S’ha començat malament, s’ha arreglat una mica a la mitja part, però després, la lluita i l’eficàcia de l’equip local, ens ha superat.

Els jugadors del Calella, han fet el que han pogut… però encara poden i haurien fer molt més.

Res més a dir d’un partit incòmode, amb una pista que patinava i amb poc encert en el rebot i en els llançaments. A més a més, d’una falta de respecte per part d’alguns jugadors de l’altre equip, al no donar la mà als nostres al final del partit.

Al final, l’àrbitre ens diu “tinc ordres de deixar jugar”, i nosaltres li diem que “està molt bé, però només has deixat jugar a un equip, que curiosament era el local, i de Badalona…” I després ens abracem.

Frase motivadora: Amb un somriure, la revolta

Cadet B 56 – CB Cardedeu 49

La defensa guanya partits.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Mal inici, on rebem un parcial de 0-8, tot i així l’equip segueix amb ganes i no baixa el cap. Aconseguim revertir la situació i acabem el quart 10-10.
El segon quart és un intercanvi de cistelles i arribem a la mitja part -4. Entrem al vestuari amb la sensació de que no s’està fent mal partit, però concentrant-nos una mica més i pujant la intensitat, ens podiem emportar el partit.
Comencem el tercer quart igual que els dos anteriors, però després d’un temps mort, l’equip sembla un altre. Fem bé el 2c1, fem les ajudes correctament i defensem els 5 de pista com un equip, això ens permet recuperar pilotes i fem un parcial de 16-0 i acabem el quart +10.
L’últim quart sabem jugar bé amb el marcador, mantenint la defensa i no precipitant-nos en atac.

Segurament ha sigut la segona millor part de la temporada.
Aquesta setmana toca descans, però intentarem mantenir aquestes bpnes sensacions.

Enhorabona als nois, continuem treballant!💪🏼

CADET A 62 –  GRANOLLERS 26

Partit on em dominat durant als 40 minuts i tots els jugadors són capaços d’anotar.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Partit on comencem amb un bon inici, ja que el primer quart agafem un bon avantatge de 21-7.
No volem baixar el ritme, però els llançaments no entren tant com el primer quart i marxem a la mitja part amb un marcador de 32-14.

La segona meitat ens marquem com objectiu no baixa al ritme en defensa i ho aconseguim i tanquem al tercer quart amb un 17-2.
Finalment l’últim quart ens relaxem i arribem al final del partit amb un 62-26.

Seguim🏀

Júnior B 61 – Sferic Bàsquet 40

La primera victòria de la temporada arriba a casa, amb un públic que ens va animar i amb fins ara la defensa més constant dels nostres.

✏️ Josep López  [Júnior ]

Inici de partit fred, on tots dos equips estem desencertats i dominen les precipitacions en atac que fa perdre oportunitats clares d’anotar. Tot i així, estem concentrats i intensos en defensa, cosa que complica les coses al rival i ens fa guanyar calma i confiança ofensivament.

L’objectiu era clar, calia ser sòlids a darrera, evitar els bàsquets fàcils i poder córrer al contraatac, el que ens va permetre anar agafant ventatja poc a poc i conservar-la. La zona del rival que va plantejar des de ben inici del partit ens va perjudicar en encert però alhora vam poder créixer i millorar l’atac contra-zona.

El rival no ens va guanyar cap quart i no van superar els 8 punts en dos d’ells. Tot i així, encara falta un “plus” d’intensitat, més concentració i tenir clares les ventatges dins la pista, així com tenir el cap fred i deixar estar tot allò que no estigui relacionat directament amb el joc.

Molt content per aconseguir la primera victòria a casa, l’equip tenia ganes de guanyar i ara haurem de seguir treballant perquè encara ens queda molt per millorar, la temporada és molt llarga i estic segur de que ho aconseguirem.
Seguim🧡💚

Júnior A 66 – Vic 86

Partit on el rival ens juga una marxa més, però en cap moment baixem els braços.

✏️ Quim Serra  [Júnior A ]

Comencem al partit d’una manera genial, dels millors minuts de la temporada i acabem al primer quart amb un 23-20.
Segon quart el Vic ens fa molt de mal amb les transicions tant ràpides i ens castiguen molt i els llançaments que havien entrat al primer quart, en aquest segon no entren. Marxem a mitjà part amb un 30-41.

Segons meitat el Vic és molt superior a nosaltres i ens agafa un bon avantatge en el marcador.
L’últim quart ens marquem l’objectiu de guanyar el quart i així ho fem amb un 18-11.

Seguim treballant.💪

Sots 21 masculí preferent 64 – Premià 73

Derrota mostrant dues cares ben diferents.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Partit al nostre pavelló enfront un dels millors equips del grup, el Premià que venia com a líder invicte i aconseguint resultats contundents.

Primer quart igualat i lleuger domini dels nostres. Anotem amb facilitat i el nostre joc ofensiu va ser fluïd, amb bona selecció de tir i excel.lent concentració. Els de Premià, però, també es mostraven encertats (19-18).

Al segon quart res no canvia i milloren encara més el nostre joc i encert aconseguint un 44-38 i deixant una sensació de joc molt sòlida.
La sortida en el tercer quart va ser oposada als 2 primers quarts: desconcert inexplicable, errades en el tir, precipitacions en atac i manca d’agressivitat en defensa. Parcial increïble de 0-17 i tota la feina llençada ….

Al darrer quart l’equip treballa molt bé defensivament i controlem el rebot però el Premià mostra la qualitat dels seus jugadors punters i alguns triples trenquen el partit. Els 9 punts finals són un pèl excessius però la victòria dels visitants és justa.
La derrota ens ha de servir per reflexionar: l’encert no ens serveix de res sense mantenir la intensitat els 40 minuts.
Seguim buscant com mantenir la concentració i agressivitat al llarg de tot el partit.

sub25 calella 77 – aecam 73

gran victoria sobre uno de los lideres del grupo!!!

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Partido muy igualado, pese a q ellos empezaron como un ciclon con u n gran acierto en el tiro, rapidamente se pusieron en un preocupante 8-22,q nos hace pedir tiempo, y pedir a los jugadores q aumentaran la intensidad y la defensa, dicho y hecho, luchando cada rebote o balon dividido, y no dejandoles entrar o tirar facil a canasta, conseguimos igualar el partido, y a pese a q en el tercer cuarto llegamos a tener 10 puntos a favor, los triples increibles del aecam no dejaban q rompieramos el partido del todo.. pero con una gran direccion de nuestro base recién llegado Bernat, conseguimos una gran victoria, q sabe a mucho mas, ya q el rival venia con la predisposicion de ganarnos de mas de 40!!!A ver si. seguimos. por este camino, q nos dara muchas alegrías!!!

A.E. Minguella 52 – Sènior Femení 35

Sense encert a cistella

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Plantegem un partit amb defenses individualitzades i agressives durant els quaranta minuts a les rivals més destacades sobre el paper amb un excel·lent resultat i consciència d’estar fent-ho bé, comportant que el desenllaç final no sigui més ampli, però tota la concentració defensiva no l’apliquem d’igual manera de cara a cistella, errant tota mena de tirs; contraatacs després de robatori contra zero, tirs alliberats, tirs sota cistella sense i amb oposició, a mitja distància, segones opcions… tot plegat un mal son que ha durat trenta minuts i a on només hem anotat vint punts (7-6-7).
L’últim quart juguem tal com l’equip que som, amb una absoluta normalitat (poder donat pel resultat), actuant com sabem i creient en les nostres possibilitats, cognitivament la clau està a aixecar-se cada cop que caiem, cosa que ens passa diverses vegades durant el partit, encara que a vegades triguem massa i ja no hi som a temps.

Continuem treballant!!

Vilassar de Dalt 60 – Sènior Masc 72

Pista complicada al camp del fins ara líder, i on teníem clar que la sortida marcaria molt el partit.

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Primera part excel.lent a nivell defensiu,on deixem el rival amb 5 cistelles en joc durant els primers 20 minuts de partit.
Millors minuts de la temporada on la solidesa defensiva i l’encert en el llençament exterior ens donen una avantatge de 18-41.
A la represa tenim clar que els primers 5 minuts seràn claus i calia cap fred.
Aconseguim una màxima diferència de +29 que els locals pujant la intensitat defensiva i el canvi en l’encert del llençament exterior van reduint el marcador.
Després d’un temps mort corregim certes coses per trobar tirs alliberats i acabem de tancar el partit on mai deixem que els locals baixin de la barrera dels 12 punts en contra.
Partit molt seriós dels nostres,on una defensa excelsa i una sòlidesa a nivell mental ens va donar una gran victòria.
Cal seguir treballant,ens falta molt per arribar el nivell que volem i exigeix la competició però estem en el bon camí.
Felictar a tot l’equip per la confiança i la intensitat mostrada.