Comença la temporada pels més menuts/des! Quina alegria!

Per fi comença la temporada per la gran majorai d’equips del club, i que bé que ens ho hem passat!

Pre-mini mixte 26 – CB Argentona Groc: 40

Primer partit de lliga i primer partit de competició que viuen els jugadors i jugadores.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte ]

Comencem el partit adormits i a la meitat del 2n quart ens despertem i comencem a treballar el que prèviament vam focalitzar als entrenaments: els passes, les entrades i els tirs sota cistella.

Malgrat la bona actitud dels jugadors, tenim la mala sort que ens topem amb un equip bastant treballat i amb 2 jugadors que destaquen molt. Tot i que aconseguim una gran remuntada als últims minuts de la primera meitat, els Argentonins ens cusen a contraatacs i triples, rebent al 6è quart un parcial de 2-13 que acaben marcant el ritme del partit.

Per ser el primer partit que han jugat a la seva vida, els petits ho han fet molt bé, competint i animant-se els uns als altres des de la banqueta.

Estem molt contents i continuarem treballant perquè els nens tinguin encara més ganes de jugar a bàsquet.

1,2,3…CALELLA!!

Premini Masculí: 44 – CB Canet: 60

Primer partit de la temporada i per quasi la meitat de l’equip primer partit que vivien de lliga.

✏️  Toni CAMACHO [Pre-mini Masculí]

Partit on comencem bastant bé intentant jugar al que portavem practicant durant tota la setmana, compartint la pilota i sempre buscar la millor situació per tirar. El partit anava bastant igualat ja que el nostres petits van entendre molt bé com voliem que juguesin i disfrutesin, però dos parcials per males defenses, un de 2 a 8 i un altre de 6 a 14 va fer que el rival agafés una gran avantage on ja no hi vam arribar.

Em quedo amb unes bones primeres imprecions, tenim uns petits que no els hi fa por res i que es cuiden els uns als altres, son un EQUIP.

Primer objectiu complert, debutar, ara anem a pel següent, veure en que vam fallar perquè la setmana que ve no hi hagin aquests fallos i seguir treballant perquè aquests petits “guerrers” sempre volen saber més i més.

Setmana que ve més i com sempre, seguim confiant en el procés.

UER Pineda: 44 – Mini masculí: 69

Primer partit de la temporada, debut per alguns jugadors i victòria pel nostre mini, que s’emporta el derbi a camp rival.

✏️ Josep López [ Mini Masculí ]

Comencem la temporada amb victòria al camp de Pineda, una pista que sempre és complicada per la seva llargada i la profunditat de les cistelles dins la pista.
Vam deixar clar com haviem de jugar el partit, intensitat defensiva i a l’hora de sortir al contraatac ho haviem de fer combinant passes entre nosaltres. El partit va ser dur a nivell de comtacte doncs es permetia defensar amb moltes mans, però amb paciència i joc en equip ho vam tirar endavant. La cosa estava molt igualada amb una màxima diferència de 4 punts però un 6è quart esplèndit dels nostres, robant moltes pilotes i amb un joc col•lectiu per aplaudir, ens donava un parcial a favor de 2-17 ens permetia agafar una ventatja que vam ser capaços de mantenir, fins i tot d’ampliar fins al final.

Hi ha molta feina per endavant, moltes coses a corregir però s’ha vist que amb aquest equip ganes no en faltaran. Seguim!

MINI MASCULI JORNADA 2

Pre-Infantil Masculí: 41 – Boet Mataró: 23

Victòria en el primer partit de la temporada per part del preinfantil masculí contra el Boet. Un partit amb molta intensitat defensiva i bones decisions en atac.

✏️ Genís Membrives [Pre-Infantil masculí]

Primer partit de la temporada on comencem molt animats. Iniciem el quart molt agressius defensivament, i això ens porta a robar moltes pilotes i fer bàsquets fàcils. Guanyem el quart 10 amunt. 2n, 3r i 4rt quart, no baixem el ritme defensivament, però, tot i això, ens aconsegueixen anotar punts fàcilment de contraatacs i portes enrere, de totes maneres continuem per davant en el marcador. 6è i 7è quart aconseguim evitar aquests bàsquets fàcils i aconseguim augmentar la diferència. 8è i últim quart del partit on sortim a totes i ens aconseguim col·locar en un 41-23 amb la victòria per nosaltres.
Seguim!

UB Sant Adrià Vermell: 54 – Infantil Masculí: 93

Primer partit de la temporada i gran victòria a la sempre difícil pista del Sant Adrià, amb una gran participació de tots els membres de l’equip.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil Masculí]

El partit ha estat dominat clarament pels taronges, amb una gran defensa, ràpids contraatacs i una bona selecció de tir. El compromís de tots els jugadors ha estat clau per aconseguir un joc més que acceptable i la magnífica victòria final. Malgrat aixó cal seguir treballant molts detalls que l’equip ha d’anar incorporant de mica en mica. Volem destacar l’aportació anotadora de l’Eiver amb 39 punts, però que no hagués estat possible sense el magnífic treball de la resta de l’equip. Estem treballant perquè tots els jugadors se sentin importants i que tots aportin el seu granet de sorra, per acabar construint un gran equip.

Frase motivadora: La força de l’equip és a cada jugador. La força de cada jugador és a l’equip (Phil Jackson).

Cadet B: 68 – CB Vila de Montornès: 29

Victòria còmoda en l’estrena d’aquesta temporada.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Partit on comencem amb molts dubtes i sembla que sense tenir del tot clares les idees a posar en pràctica. A finals del primer quart ens comencem a sentir bé dintre del partit i un parcial de 8-0 fa que acabem el quart +5.

A partir d’aquí, l’equip no deixa de prémer l’accelerador i a base d’una defensa sòlida i una bona sortida al contraatac, aconseguim anar marxant cada cop més del marcador.

La part negativa del partit, 5/20 en tirs lliures. En aquest partit aquest fet queda una mica emmascarat, però si no millorem en aquest aspecte, en un futur ho podem lamentar.

Continuem treballant!!

Cadet A: 75 – Cabrera: 51

El cadet A debuta amb victòria en un partit on dominem durant els 40 minuts.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit amb nervis i fallem finalitzacions sota cistella senzilles. Van passant els minuts i les primeres cistelles van entrant i anem agafant confiança, arribem al final del primer quart amb un 21-9.
El segon quart seguim amb la mateixa dinàmica i aconseguim agafar un bon avantatge al marcador fins al 44-20.
La segona meitat el cansanci és va notant en els dos equips, baixem el ritme de joc i costa molt més fer cistella. Finalitzem al partit amb un 75-51.

Bon primer partit, però volem més! Seguim!!!

El Masnou: 71 – Júnior 1r any: 52

Xoc de realitat al primer partit de lliga, on l’equip rival ens supera físicament però també en quant a intensitat i regularitat.

✏️ Josep López  [Júnior ]

Iniciem la temporada contra Masnou, un equip molt potent físicament, amb molta altura i amb ganes d’aconseguir la segona victòria consecutiva.
Nosaltres deixem clar quin ha de ser el pla de joc, intensitat defensiva per evitar penetracions alliberades i ajudar-nos en defensa en el
moment del bloqueig directe. Ens imposen un ritme molt elevat, amb moltes mans, amb una pressió constant que ens feia perdre un munt de pilotes i regalar punts al contraatac. El rebot defensiu també va ser un detonant en quant a oferir segones i terceres oportunitats al rival.

A la mitja part, 41-25, retoquem i aclarem 4 coses al vestidor i a la repressa augmentem la intensitat, una molt bona defensa ens fa recuperar pilotes i parar les seves internades a la zona. En atac, som capaços de trobar el tir alliberat dels companys després de penetrar i reaccionem amb un parcial al 3r quart de 10-17, que ens deixa a 9 punts a l’inici del 4t i últim quart, que per desgràcia perdem per una enorme baixada de ritme i concentració tant ofensiva com defensivament.

Aquesta derrota ens ha de servir per saber on som, cal treballar més dur en els entrenaments i entre tots hem de remar per poder tirar endavant i avançar, però estic segur de que ho aconseguirem. Seguim.

Júnior 2n any: 68 – Vilafant: 59

El júnior A va guanyar en el seu debut gràcies a la intensitat en ambdues bandes de la pista.

✏️ Nil Camps  [Júnior A ]

L’inici de partit va ser una mica irregular i a l’equip li va costar agafar el ritme, fet que va provocar perdre el primer quart (14-19). A partir d’aquí el joc dels calallencs va girar com un mitjó. Des de la intensitat defensiva i les ràpides transicions ofensives, es van anar generant força espais que l’equip va saber atacar perfectament. Un molt bon parcial al segon quart (26-11) va provocar que s’arribés amb avantatge a la mitja part. El tercer període va seguir la tendència del segon quart i l’equip va continuar incrementant l’avantatge gràcies a un ritme de partit molt alt i una bona sortida de la pressió (19-8). Malauradament, el ritme i el bon joc van caure en picat al darrer quart. L’equip es va deixar anar i ho va pagar amb un clar parcial en contra (9-21). Tot i això, el resultat final del partit va ser clar a favor de l’equip local (68-59).

JUNIOR 2N ANY JORNADA 2
JUNIOR 2N ANY JORNADA 2 2

Sots 21 masculí preferent: 56 – Círcol catòlic: 52

Remuntada i primera victòria de la temporada en un final ajustat.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Primer partit al nostre pavelló i victòria enfront el Círcol catòlic de Badalona en un partit de caire defensiu on els atacs s’han vist eclipsats per les respectives defenses plantejades per ambdós equips.

Primer quart igualat i lleuger domini dels badalonins gràcies al seu joc molt versàtil en atac. Ens va costar molt defensar els 1×1 i tampoc vam saber tancar el nostre rebot defensiu (15-19)
Al segon quart mantenim les dificultats defensives i acordem fer un canvi tàctic: defensa pressionant 2-2-1 i recuperació en defensa zonal 2-3. El canvi dona el resultat esperat i s’iguala el marcador.
(32-31) al descans i tot per decidir.
La sortida en el tercer quart va ser decepcionant i la manca d’encert ofensiu i apatia en el rebot dóna una avantatge de 8 punts al Círcol (36-44).
El temps mort amb les correccions oportunes i alguns canvis de jugadors ens donen un parcial de 9-0 i capgirem resultat.

Al darrer quart l’equip treballa molt bé defensivament i controlem el rebot. Assolim avantatges curtes que oscil.len entre 4-6 punts i acabem adjudicant-nos un triomf molt treballat gràcies a la defensa zonal.
Malgrat la victòria i la lleugera millora respecte el primer partit de lliga encara hi ha aspectes que cal rectificar: defensa de l’1×1, pilotes perdudes i selecció de tir. Hem de seguir treballant per seguir millorant. Sensacions molt positives i marge de millora molt gran

Sots 25: 67 – Arenys mar: 48.

¡Primera victoria!

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

Primera victoria del sub25, basada en una buena defensa y gran actitud de los jugadores, con mucho movimiento de balon en ataque, buscando las mejores opciones de tiro posibles… El cambio respecto a la semana pasada ha sido muy grande, y este es el camino para lograr grandes cosas esta temporada… Agradecer a los sub21 q nos apoyado una vez mas, y han contribuido y mucho en la victoria

U.E. Llefià: 62 – Sènior Femení: 41

El marcador no reflecteix la feina realitzada.

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Iniciem poc endollades, encara que amb bona actitud i fent bé tots els conceptes treballats. Aconseguim llançar un munt de tirs alliberats des de totes les posicions possibles, però sense encert, també en les situacions més fàcils i això ens fa encaixar un parcial de 38-17 al descans. Al tercer quart hem jugat tal com voldríem fer-ho sempre, amb una defensa agressiva, contraatacs clars, decisions encertades en el joc estàtic i sacrifici de grup per guanyar en el tercer parcial. Finalment, la intensitat defensiva sense encert a cistella no ha estat suficient per intentar capgirar un marcador advers que ens han castigat en l’única faceta que no les superem, la línia de tres, concretament 10 vegades (30 punts), contra només dues per part nostra.

Boet Mataró: 78 – Sènior Masculí: 63

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Pista i club que històricament ens ha costat, contra un equip jove, agressiu defensivament, i molt encert des de l’exterior.
Primer quart lamentable amb poques ganes,zero intensitat en els dos costats de la pista i una nefasta actitud.
Mitja part -15 al marcador i amb una mala imatge mostrada independentment del resultat.
Tenim clar que cal canviar radicalment la intensitat,i sumar des de la defensa.
Segona part l’empatem i competim xo desgraciadament els partits duren 40 minuts no la meitat, cosa que fa inviable tenir opcions a guanyar.
Cal posar més èmfasi a lo remarcat a l’inici del partit, equip jove que corre i tiren molt des del perímetre.
La mala actitud i la pèssima sortida en escena, i l’increïble encert de l’equip rival amb 14 triples van fer impossible poder competir.
Al revés de la setmana passada on vam estar excel·lents defensivament aquest cop va sé tot el contrari.
Ens falten hores d’entrenament i pujar intensitat, aquest és l’únic camí.