David Fors, nou president del Club Bàsquet Calella

L’equip està llest! Un grup extens i cohesionat que ja treballa en els dos reptes immediats pel 2018: Calella, “Ciutat del Bàsquet Català” i els 90 anys de bàsquet a la ciutat. Fors relleva en el càrrec el fins ara president, Miquel Mas.

L’àrea social, que dirigirà en Francesc Pascual, s’ha vist reforçada amb Francesc Membrives i Albert Perarnau, dos ‘cracks’ en l’organització d’actes socials, perquè Calella visqui el bàsquet a cada cantonada dels carres de la ciutat, el pròxim any.

Una Junta Directiva de 8 membres i un equip de 16!

Al costat d’en David, la Ivet Llobet ocuparà un dels càrrecs directius: una vicepresidència. Treballarà de costat amb el Xavier Arnijas, que és qui remenarà els números des de la tresoreria. Aquest equip vol donar un tomb a l’àrea comunicativa, que encapçalarà el periodista Carles Pascual. Aquest any, més que cap altre, i davant dels reptes que tenim, “necessitem comunicar” i fer-nos sentir!

4 són les vocalies, a l’esportiva, torna Joan Ferrer. 40 anys dedicats al club, i després d’un parèntesi merescut, no es poden menysprear. Treballarà conjuntament amb el nostre director esportiu, en Paco Garcia. Tres membres de l’equip, Laura PagèsToni Camacho i Simó Pi, actuaran d’enllaç amb els responsables de cadascuna de les estructures en què es divideix aquesta àrea: escola d’iniciació, escola de mini bàsquet i bàsquet.

A la resta de vocalies, Toni Camacho serà l’encarregat de supervisar que les pilotes, estiguin ben inflades, que les cistelles tinguin les xarxes en condicions i, en definitiva, que els nens i nenes practiquin el bàsquet en condicions. Amb ell, també hi serà en la coordinació del material i la instal·lació, la Sílvia Mas i l’Enric Munné. I a l’econòmica, incorporem l’advocat Jordi Pont, que juntament amb en Xavier Arnijas, controlaran els pressupostos.

Aquesta és la nostra targeta de presentació! Estem llestos per treballar pel Club Bàsquet Calella aquests pròxims 4 anys!