Partit avançat pel premini verd a mes del que li tocava, que aconsegueix resoldre amb 2 victories a casa

CB Calella Premini Verd 98 – CB Sant Josep B 59

Partit molt vistós i dinàmic amb moltes transicions on per primer cop en la temporada l’equip es posa per davant en tots els períodes.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Els jugadors surten amb la magnífica predisposició amb la qual ens tenen acostumats teixint atacs ràpids amb poc bot buscant ràpidament la cistella o el company que està sol. En aquest sentit, l’encert de cara al cèrcol és molt elevat a causa de la fluïdesa de les jugades i les poques interrupcions en el joc.

En resum, un altre partit molt rodó dels nostres jugadors que segueixen creixent de mica en mica mitjançant una actitud excel·lent.

CB Calella Premini Verd 42 – Joventut de Badalona B 29

Partit molt lleig, dur i en diverses ocasions innecessàriament brut per part de l’equip visitant.

Els nostres jugadors disputen un partit que els espectadors i les famílies recordaran durant molt de temps a causa de la duresa física de l’equip visitant. En concret, la Penya sorprèn amb una duresa extrema en vers els nostres jugadors amb pilota i sense pilota que desborda la capacitat arbitral. En aquest sentit, l’equip tècnic calellenc exposa a l’àrbitre que aquesta duresa no és normal ni constructiva, i molt perillosa per a la integritat dels nens sobretot quan es produeixen faltes per darrere en entrades a cistella.

Durant la mitja part, entre períodes i en els temps morts reflexionem tots plegats sobre aquesta situació i cerquem estratègies per tal de trobar solucions. D’aquesta manera, apugem la intensitat i la nostra presa de decisions esdevé més segura, ràpida i decidida. Aquest fet ens fan superar moltes més accions d’1c1 i l’equip s’encomana de la inèrcia positiva.

Com a exemple del partit, l’encontre acaba amb falta personal de l’equip verd-i-negre i dos tirs lliures de l’equip calellenc amb el partit ja finalitzat.

En definitiva, un partit molt alliçonador per als nostres jugadors que de ben segur en treurem profit tots plegats per seguir en el nostre aprenentatge tant humà com esportiu.

Pineda de Mar 51 – Premini Taronja 34

Partit on dos quarts dolents ens fan acabar amb un marcador injust.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Taronja]

Ens enfrontem a la pista del líder de la lliga. Comencem el partit molt bé, amb un bon joc i una defensa decent q ens permet arribar a la mitja part amb un -2 al marcador.

A la represa de la segona part sortim dormits i ells ens saben trobar el punt feble de cada partit, els contraatacs. Gràcies a això, el rival pot agafar una clara ventatge sobre nosaltres ja que ells podien realitzar bàsquets molt més senzills que els nostres. A més a més, cal afegir que ells eren un equip físicament superior i tenien facilitat en el rebot ofensiu, cosa que nosaltres no. Per tant, ells van acabar tinguent més possibilitats de tir, que per probabilitat, també tenien més probabilitat d’encertar.

En conclusió, podem observar que en la faceta ofensiva estem progressant a gran escala, però hem de millorar i arreglar els ‘despistes’ defensius que ens passen factura ens els partits decisius.

Seguirem treballant amb això que segur que els resultats acabarant arribant.🧡💚

Boet Mataró 61 – Mini Femení 34

Derrota emocional en un partit on el resultat final no té res a veure a com va anar el partit.

✏️ Toni Camacho [Mini Femení]

Ens toca jugar a pista exterior, amb un clima fred però on intentem mentalitzar a les nenes q no es cap excusa per no sortir a per totes i així ho demostren. Sortim molt agressives i amb un atac dinàmic i sortint ràpid al contraatac i fent un parcial a favor de 6-10. Segon quart, el rival puja la intensitat defensiva i a nosaltres ens fa tirar-nos endarrera i començar a espantar-nos, parcial negatiu de 6-3.

Volem mentalitzar a l’equip que em d’aguantar que seria un partit físic coneixent rival i club i a més a més si el conjunt arbitral ho permitia. Ens mentalitzem i empatem el tercer quart anant al descans amb un 18-19 a favor nostre.

En el descans es quan ve el drama, algunes nenes explotant per la quantitat de faltes rebudes i consentides i fa que la moral del grup, tot hi anant guanyant baixi i baixi en picat.

Fem una segona part per oblidar de la impotència que estavem patint amb parcials molt grans de 15-6, 17-5 que ya ens fa perdre l’esperança de seguir lluitant.

Ens quedem amb lo positiu, la primera part i amb una reflexió, no venir-nos a baix, va ser un partit dur per les nenes però també vam apendre d’aquest partit, vam apendre que per molt que ho tinguem en contra, s’ha de seguir lluitant i pujar la intensitat per trobar-nos més endavant amb partits com aquest i saber reaccionar.

Orgullós de com treballa aquest grup i de les coses que podem fer aquest any, vam rebre una lliçó, ara tocar afrontar-la i seguir treballant i com sempre, seguir confiant en el procés.💚🧡

Mini Verd 65 – Canet 83

Segona derrota de la temporada amb dues cares ben diferenciades, on som capaços del millor i del pitjor

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

El de dissabte matí va ser un d’aquells partits que al rival li surt tot i a tu poca cosa. L’equip visitant va presentar percentatges de tirs de camp altíssims i sorprenents, sobretot des de la línea de tirs lliures, on ens van penalitzar molt. Tot i així ens van superar en molts aspectes del joc i van ser clars mereixedors de la victòria

Una primera part bastant decepcionant per part nostre, on tot i una sortida més que correcte amb un parcial favorable ràpidament l’equip experimenta una baixada psicològica important en el moment que el Canet comença a marxar-se al marcador i a fer-nos veure de les nostres mancançes defensives. Tot això juntament amb algun contraatemps com l’expulsió d’un dels nostres pilars defensius fa que marxem al descans 16 avall

Arribada la mitja part intentem ajustar alguna cosa en defensa i en moure’ns més en atac, però sobretot insistim en millorar l’actitud i la comunicació no verbal, en ser més forts mentalment, perquè si algo ha de millorar aquest equip és la part mental, ja que qualitat en tenen i molta.

Dit això els nois aconsegueixen captar el missatge i completen un segon tram de partit molt digne, on fins i tot aconseguim baixar de la barrera dels 10 punts. Però la lectura d’avui, més enllà del resultat, és que si volem crèixer com a grup i seguir competint els partits, perquè fins ara, els hem competit tots, haurem de donar molta més importància als entrenaments, així com saber escoltar i aplicar tot el que treballem en aquests a futurs enfrontaments. Mals partits els té tothom, ara toca seguir treballant i donar un pas endevant tots.

Seguim💚🧡

Mini Taronja 37 – AECAM 71

Un altre partit on juguem 40 dels 48 minuts.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Aquesta setmana teniem derbi contra l’Aecam, i veniem d’un bon partit on una desconnexió a l’últim període va fer que no poguessim lluitar pel partit. Aquest cop però, la desconnexió que no ens permet lluitar el partit va ser al segon quart, on amb un 1-18 van agafar una considerable distància.

La resta de quarts van ser igualats, vam tenir una defensa prou encertada, tot i que alguns despistes van permetre cistelles facils del rival. I en atac, gracies als contraatacs, vam poder anotar la majoria dels punts. En atac posicional encara tenim dificultats, però es veu una progressió respecte a l’inici de temporada. Ara juguem amb un cert ordre.

Toca continuar treballant i aconseguir estar concentrats tots els períodes del partit!💪🏼💚🧡

UER Pineda 57 – Preinfantil masculí 56

Derrota a l’últim segon contra els líders de la lliga després d’un partit ple d’intensitat, i gran joc en equip.

✏️ Genís Membrives [Pre-Infantil Masculí]

Comencem el partit força desperts, el que ens permet encaixar un primer parcial de 10 a 5, del qual en sortim amb sensacions molt bones. No obstant això, en els següents parcials, degut a males accions defensives, el rival aconsegueix anul·lar la diferència, i col·locar-se per davant. Tot i així, els calellencs no abaixen el cap i aconsegueixen seguir en el partit. Una vegada més, gràcies a encadenar diverses cistelles seguides en contraatac, ens tornem a col·locar per davant en el marcador, amb un marge lleugerament major, 7 amunt. Desafortunadament, el rival ens torna a atrapar i arribem a l’últim període del partit amb el marcador ajustat. En aquest últim període, els nervis dels jugadors augmenten, pero tot i així aconseguim arribar als últims 2 minuts de joc un punt per sobre en el marcador. Malgrat això, aquests nervis mencionats, i diverses condicions del factor camp, ens fan una mala passada. El rival aconsegueix anotar, per tot seguit col·locarse per davant. A falta de 20 segons, intentem fer un atac desesperat, en el qual per desgràcia no aconseguim anotar. El que comporta que el Pineda s’endugui la victòria.

Tot i la derrota, vull felicitar els jugadors, perquè tot i les difícils condicions del partit, no han abaixat el cap fins el final, i han lluitat en totes i cada una de les parts. N’estic segur de que a la tornada, seran capaços d’emportar-se la victòria.

Seguim!💚🧡

Infantil femení 44 – UER Pineda 50

Petits detalls ens priven de sumar una victòria més que merescuda

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Aquesta setmana hem disputat el partit contra l’equip de la lliga que estava invicte, i les noies han demostrat orgull i lluitat tot el partit que per detalls no ens hem acabat emportant.
Hem fet una gran defensa en molts moments, ofensivament hem corregut i hem mogut bastant bé la pilota davant d’un equip més físic que nosaltres i on moltes vegades jugaven molt tancades i no ens deixaven espai per fer 1vs1, tot i això hem trobat forats i circulat bé la pilota, però ens queda ser més regulars i fer-ho durant tot el partit, ja que una altre vegada ens ha passat que ens hem posat 2 punts a sobre, i després per culpa de precipitació, de fer cadascuna la guerra per la seva banda i per culpa d’anar accelerades, hem estat els últims 6 minuts sense anotar i això ens ha costat acabar el partit perdent de 6.

Tot i això, bon partit el que han jugat les noies 💪🏻💚🧡

Infantil femení 44 – U.E. Mataró 38

Victòria molt treballada davant d’un rival complicat i jugant 24 hores després del partit contra el Pineda

Afrontem el partit amb una idea molt clara, el d’explicar a les noies, que una vegada acabada la primera volta hi han hagut detalls on per culpa nostra els partits no els hem pogut sumar per victòries, ja sigui per la precipitacó, per baixar el cap, per frustrar-se i després concedir cistelles fàcils, per no animar a la companya, això cada vegada ens anava passant i afectant en els partits i quan l’àrbit pitava el final, llavors venien les lamentacions i els plors…
Tant jo com la Martina, estem superorgullosos de la feina i el treball que estan fent les noies, juguen moltes vegades molt bé tant en atac com en defensa, i moltes vegades han engrescat a la grada i contagiat aquesta alegria en el joc. L’única cosa que els hi faltava, era la continuitat.
Doncs bé, avui aquesta continuitat hi ha sigut i han un partit excelent.
Super content per el partit que els hi ha sortit a les noies, perquè se’l mereixen, les farà creure amb elles i perquè aquest és el camí a seguir.
A per moltes més així 💪🏻💚🧡

Cadet verd Calella 51 – Argentona 54

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

nova derrota del cadete,partido igualado donde gracias a nuestros rápidos. contraataques íbamos cogiendo distancia en el. marcador, la verdad es q en ataque estático teníamos mucho más problemas, esto unido al descontrol del. rebote, hizo q fuera igualado hasta el. final, y fuera un ca o cruz donde la suerte volvió a darnos la espalda. Hay mucho por mejorar, asíq a seguir entrenando fuerte💚🧡💚🧡💚

CB Argentona Negre 33 – Cadet Taronja 75

Victòria treballada a Argentona on seguim amb la constant intensitat defensiva la qual ens permet mantenir un alt ritme de joc tant ofensiu com defensiu.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

El partit va ser una gran prova física pels nostres doncs el rival era superior en aquest aspecte i jugava fort, el qual ens ha anat bé per treballar diferents situacions.

Defensivament els nostres treballen cada cop millor el tema de les ajudes, estem aconseguint entendre quan s’hi ha d’anar i quan no, deixant menys espais pel rival.
Alhora, la pressió ens està ajudant a recuperar moltes pilotes i no deixar rebre còmode al rival en cap moment, un dels principals objectius.

En atac ens està costant acostumar-nos al nou sistema de joc però cada vegada veiem més oportunitats en el joc sense pilota, ens falta comunicació i saber respectar els espais dels companys, però anem pel bon camí.

Contents per seguir sumant però sobre tot per no baixar la intensitat i les ganes de treballar, doncs és el que ens farà millorar cada dia.
Seguim!!🧡💚

Junior Masculí B 47 – Creu Alta Sabadell Blau 42

Partit contra un rival amb el mateix balanç de victòries que nosaltres, que a priori té un nivell anotador lleugerament superior al nostre. Els nanos estan preparats, sabem quin ha d’ésser el nostre joc, dominar el rebot defensiu i fer transicions ràpides per anotar amb facilitat.

✏️ Albert Perarnau [Junior Masculí B]

L’inici del partit resulta molt travat, l’equip contrari amb molt poca cosa, força errors dels nostres que no ens permeten tenir un joc fluid, les transicions ràpides ens donen punts que no ens permeten agafar avantatge en el marcador a causa dels errors defensius. Malgrat l’efectivitat dels nostres contraatacs, massa sovint caiem en el parany de jugar molt estàtics i de forma excessivament individual, el que fa que perdem tres dels quatre quarts. Malgrat tot, un molt bon segon període amb un + 12 al final d’aquest, fa que la victòria no s’escapi.

Hem de continuar millorant coses i ho sabem, toca treballar diversos aspectes del joc com l’actitud defensiva, el joc coral per sobre dels individualismes, la velocitat de joc i la concentració. Només la feina i l’esforç col·lectiu ens farà millorar i els nanos ho saben i estan disposats a treballar-ho.

Som-hi equip !!!

Junior Masc. U18 Interterritorial 43 – Bàsquet Girona U18 vermell 94

Derrota contundent davant un gran rival, molt superior en tots els aspectes del joc.

✏️ Alex Molina [Junior Masculí Interterriorial]

Es demostra un bon inici de partit i uns primers minuts notables a la represa del descans.
En aquest 3er període trobem bones accions ofensives; i defensivament molt concentrats. Les sensacions son bones al haver tornat a trobar el ritme per escurçar diferències al marcador. Però les desconnexions i la mancança de continuïtat de ritme, fan que l’equip contrari segueixi ampliant la diferencia al marcador.
La nota negativa del partit, la lesió del nostre capità Armand on esperem que torni ben aviat a les pistes.

Sub25 Laieta 78 – Calella 53

✏️ Álex Muñoz [Sub 25]

primera derrota para el. sub25, contra un Laieta q salió dos. revoluciones por encima nuestra tanto en ataque como. en defensa, y nos sacaron del. partido a base de triples y una defensa supersgresiva q no nos dejaba hacer nuestro juego. Aparte físicamente eran. superiores, con dos interiors muy grandes, y el rebote tb era de ellos. Nosotros intentamos. reponer nos a su fulgurante salida, subiendo el. nivel intensivo, pero. El. desacierto. en. el tiro. exterior(sólo. anotamos un par de triples. muy al final. Del. partido) hizo. q. nunca pudiéramos acercarnos al marcador, y q. poco a poco fueran marcando diferencias… Esto nos enseña q tenemos q jugaruchisimo. más fuerte, si realmente queremos ser un equipo puntero.. hay q entrenar más y más duro!!!

Sant Andreu Natzaret 61 -Sènior fem 49

Mal posada en escena,on hi ha moments on freguen el ridícul.

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

Desconnexions en tots els sentits del joc,mal balanç defensiu,falta de comunicació en defensa,en atac tenim tirs alliberats que no entren,arribem a mitjans del segon quart amb un preocupant 33-6.

Al descans unic que demanem és concentració i comunicació cosa intolerable a demanar a sènior,e intensitat,on el marcador ens es igual,simplement volem tornar amb bones sensacions.
Dit i fet en atac tenim mes clarividència anem a possessions mes curtes,i ens arribem a col·locar a 7 punts al últim quart.
Guanyem els dos quarts,però llogicament es impossible intentar competir si tan sols surts a pista a partir del descans.

La concentració i la posada en escena de tot l equip durant la primera part va se un aspecte a remarcar perquè no torni a passar.