Doble jornada del senior femení, amb un partit aplaçat, que es salda amb 2 victories de les nostres noies

Vilassar de Dalt 39 – Premini Mixte 68

Partit molt complet de part dels jugadors/es del Calella.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Arranquem el partit contra un equip de la part baixa de la taula conscienciats de que no hem de sortir confiats i així es demostra durant els 2 primers quarts, amb un 4-18 a favor nostre.

Al 3r i 4t període sortim més relaxats i ens igualen el marcador dels períodes però en cap moment poden retallar les distàncies del partit. Tornem a intentar apretar i augmentar la nostre diferència i acabem el 5è quart amb un +11 que ens deixa amb un +29 i el partit sentenciat a falta de l’últim període.

Per acabar, l’últim període segueix la mateixa tònica del partit i acabem empatan l’últim quart i ens emportem una victòria important que ens dóna un gran bot de confiança de cara a les següents jornades.

En conclusió, un partit excel·lent de tot l’equip i una victòria transitiva per seguir endavant. Cal seguir treballant en els entrenaments i seguir aquest camí que portem!💚🧡💚🧡

CB Calella Premini Masculí Verd 42 – CB Manyanet 39

Partit de poca puntuació a causa de la constant defensa il·legal zonal de l’equip visitant.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Des del primer minut l’equip visitant planteja defensa il·legal situant un i diversos jugadors dins l’ampolla sense seguiment del marcatge individual situació de la qual l’entrenador local fa avinent a l’àrbitre. En aquest sentit, l’àrbitre reconeix el fet i adverteix l’entrenador visitant de la defensa il·legal, però aquest només és sancionat un cop durant tot el partit amb la qual cosa els petits jugadors calellencs tenen moltes dificultats per trobar espais durant els sis quarts.

L’equip calellenc només es troba còmode en les transicions ràpides i és aquí on posem el focus per així trobar accions de tir o penetració clares però sovint la precipitació ens fa perdre més pilotes i fallar tirs que en la majoria de partits realitzem amb èxit.

El partit esdevé gris, poc fluid i pedagògicament nul per a les característiques tecnico tàctiques dels jugadors d’aquesta edat, i amb un marcador de 37-39 a baix arribem els darrers 30” del matx . Però la recuperació de dues pilotes en defensa i dos llançaments exteriors brinden una nova victòria a l’equip calellenc davant d’una proposta nociva i improductiva de concebre el basquetbol per a la canalla d’edat tan petita.

Alella 49-24 Premini Taronja

Derrota contra els primers que anaven invictes, però molt contents amb la millora notable que es va notant partit a partit.

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Comencem el partit molt concentrats, cosa que ens porta a empatar els 2 primers quarts 6-6. Tercer període desconnectem, i rebem un parcial de 12-2 en contra, i ens porta a un resultat de 24-14 a la mitja part. Els animem perquè sabem que tenen les capacitats de capgirar el marcador, rebem un parcial de 8-5, però un cinquè quart acaba de rematar el partit amb un 11-0 en contra. L’últim quart bastant igualat, però ja no arribem a capgirar el resultat. Tot i la derrota, estem super orgullosos, perquè els nens tenen capacitats de sobres per competir, només ens falta treballar aquests petits errors, i continuar treballant als entrenaments. Estem segurs que la primera victòria està ben a prop, i que quan arribi donarà un impuls als nens/nenes.
1,2,3, Calella 💚🧡.

Mini Femení 55 – Femení Sant Adrià Lila 50

Victòria contra un dels rivals més directes de la competició.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit concentrades i conscients que seria un partit molt difícil que hauríem de lluitar fins al final.

Sortim amb una actitud molt positiva i una defensa agressiva i intensa provocant que l’equip contrari li costi jugar el seu joc. Tot i això, cometem errors en el rebot tant ofensiu com defensiu. Marxem a la mitja part 26-9, gràcies al gran parcial que vam fer al tercer quart de 13-0 on les nostres jugadores dominaven el joc.

Iniciem la segona part confiades i baixem la intensitat tant en defensa com en atac.
Ens costa baixar bloquejar el rebot donant segones oportunitats al rival que el Sant Adrià aprofita per apropar-se al marcador, acabant el cinquè quart 40-38.

El sisè quart comença amb un marcador molt igualat on fins a l’últim segon no aconseguim empatar el partit i forçar la pròrroga.

Les noies canvien en el xip i pugen el nivell per tornar a jugar com a la primera part del partit provocant un +5 al marcador final.

Estem molt contents del partit que van fer i de l’evolució que estan aconseguint, tot i que hem de continuar millorant aquests petits despistes que ens passen factura!

Seguim! 💚🧡

Canet 61 – Mini Verd 42

Notable partit dels nois de principi a fi on el marcador no reflexa el bon paper de l’equip

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Gran tarda de bàsquet el que ens van oferir tant el nostres com l’equip local, el Canet. Partit un divendres a les 19:15 entre dos equips que arribàvem en una dinàmica similar; un balanç de 0 victòries i 4 derrotes i amb la il-lusió i les ganes d’aconseguir el primer triomf d’aquesta segona fase en un pabelló ple de gom a gom.

Començament molt bo dels nois amb bones accions a ambdues bandes de la pista que fa que ens col-loquem per sobre al marcador. Els locals, per això, reaccionen amb molts 2+1 que regalem de manera inecessària. Marxem a la mitja part amb un -8 però amb sensacions prou bones.

A la represa abussem massa del bot i en atac no aconseguim generar els espais i els talls com si haviem fet correctament a l’inici. El locals aconsegueixen castigar-nos amb bon encert en el tir exterior i acte seguit obrir una petita escletxa al marcador que seria ja definitiva.

Tot i això, tant jo com en Genís marxem prou satisfets i contents en general de la progressió dels nois. Jutjar a l’equip en base als resultats obtinguts seria algo contraproduent i erroni, ja que l’objectiu que ens vam proposar passava més pel poder competir i aprendre que pel balanç de victòries i derrotes. És cert que les victòries reforcen moralment i t’ajuden a creure amb el que fas, però també és important treballar amb la derrota, doncs t’obliga a ser més fort mentalment i a exigir-te més cada dia.

Seguim💚🧡

Boet Mataró 40 – Pre-infantil Masc 65

Nova victòria dels nostres nanos en un partit que vam anar de més a menys.

✏️ Toni Camacho [Pre infantil Masculí]

Comencem amb un ritme baix de partit al que nosaltres estem acostumbrats, amb jugades lentes i sense fer transicions ofensives molt ràpides.

Demanem augmentar el ritme i així ho fem, pujem línies defensives i sortim ràpid al atac que ens fa obtenir un resultat de 11-38 al descans.

Veiem que la diferència es amplia i aquí es on nosaltres fallem, ens confiem i ja donem el partit per guanyat i baixem la intensitat i el ritme.

Volem fer saber els nostres nanos que hem de tindre la mateixa intensitat durant tot el partit i ser més constants perquè els nostres rivals directes no ens ho posaran pas fàcil.

Tot i així, contents per la victòria i la millora de l’equip en general on cadascu aporta en tots els aspectes.

Seguirem creixent i seguirem treballant per aconseguir els nostres objectius i com sempre seguirem confiant en el procés.💚🧡

Alella 44- cadete Verd Calella 57

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

.gran victoria del Cadet verd en Alella, el rival,con jugadores bastanteas grandes y físicos q los nuestros, nos hacían daño en el rebote, donde siempre conseguían tener dos o tres opciones de tiro en cada ataque, nosotros con juego rápido, conseguíamos canastas fáciles q nos permitían ir por delante en el marcador, aún así todo muy igualado.. es a partir del. tercer cuarto, donde conseguimos cerrar el rebote defensivo, y poco a poco fuimos yendonos en el. marcador. El equipo sigue en línea ascendente, y todos los jug empiezan a aportar su granito de arena, para poder mejorar tanto en ataque. como. en defensa… seguimos, amunt Calella💚🧡💚🧡

CB Cabrera 55 – Cadet Taronja 58

Victòria a casa d’un rival directe, que tampoc havia perdut cap partit, amb molt de patiment però que tirem endavant gràcies a l’esforç i l’actitud de tot l’equip.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit a l’expectativa de com jugarà el rival i amb nerviosismes per part d’ambdós equips que provoquen errades poc comunes per part dels jugadors però que poc a poc es van minimitzant. Un primer quart molt ofensiu, on les errades defensives i les pèrdues de pilota permeten anotar bàsquets fàcils, acabem els primers 10 minuts amb un +5 al marcador.

Al segon quart pugem la intensitat defensiva i això provoca moltes errades en el rival que aprofitem per córrer al contraatac. En estàtic movem bé la pilota, penetrem per generar a l’exterior i estem encertats en els llençaments. El rival es bloqueja i tampoc li entren els tirs que aconsegueixen alliberar, el que deixa un parcial de 9-24 per marxar al descans guanyant de 20.

Tot i la distància en el marcador sabíem que ells no baixarien el cap, físicament eren superiors i els tirs els hi acabarien entrant, pel que havíem d’estar mentalitzats.
Res més enllà de la realitat, a la represa instauren una pressió molt agressiva i pugen línies a tota la pista, nosaltres ens bloquegem i no creem espais en atac, volem abusar del bot i esgotem possesió 3 jugades seguides acabant amb tirs forçats que per sort entren un parell, ells surten molt més ràpid i controlen el rebot per uns minuts el que provoca que ens facin un parcial de 9-4. Demanem temps mort però just després anoten 2 triples seguits i acabem el 3r quart encaixant 17 i anotant només 6 punts.

Guanyant de 9 a falta de 10 minuts, sortim sabent que ells no baixaran i que nosaltres hem de ser pacients i saber gestionar el resultat. En defensa estem bé però ells segueixen aprofitant les segones oportunitats, així com anotant tirs exteriors tot i estar puntejats. En atac hem millorat en relació amb el 3r quart doncs som capaços de girar la pilota i hi ha més moviment al costat dèbil però tot i així no aconseguim recuperar l’encert de la primera part. A falta d’1 minut ens empaten a 53 punts però gràcies a la bona gestió del temps i l’encert en els tirs lliures ens posem 55-58 a falta de 10 segons pel final. Ells demanen temps mort, saquen en camp ofensiu i busquen el triple però una excel·lent defensa fa que aquest sigui forçat. Fallen i agafen el rebot però l’últim tir, també forçat i puntejat tampoc entra i s’acaba el partit.

Victòria treballadíssima en aquest partit clau que ens deixa encara invictes en el que portem de temporada, el més destacable però l’actitut de tots, dins i fora la pista, animant fins i tot quan les coses no sortien, que és quan més es necessita.

Seguim!💪🏼🏀

CE Palamós U18 Groc 86 – 74 Júnior Masc. U18 74

Nova derrota dels Calellencs al desplaçament a Palamós.

✏️ Álex Molina [Junior Masculí]

Partit on els del Maresme s’enfrontaven a un dels equips més exigents i físics de la competició. Tot i que en determinats moments s’ha vist un bon joc i la concentració necessària per un partit exigent, la superioritat física dels palamosins s’imposa en el seu joc interior, castigant notablement la pintura amb molta claredat.
Durant el partit donava la sensació d’escurçar distàncies al marcador i d’haver trobat el ritme per tirar el partit endavant; però com a jornades anteriors les desconnexions i els errors de l’equip visitant son suficients per no endur-se el partit.

Sub25 Calella 79 – Sant Ignasi 49

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

Gran victoria contra uno de los. mejores equipos del grupo, salimos. con la lección bien aprendida de. la última derrota sufrida, s
donde el exceso de confianza nos jugo una mala pasada, y esta vez si, desde el principio, salimos a morder.. con un juego ultra rápido y una defensa pegajosa, nos permitió pasar por encima del rival, hasta q en el tercer cuarto tras mil. protestas expulsaron al. entrenador rival, y el paron nos fue bastante mal, pq caímos en la relajación, ya q ya íbamos +30 arriba, ahí ya no. hubo. más partido.. Felicitar a todo el equipo, q esta vez si supo ser generoso en el esfuerzo, y aceptar los minutos que les pertoca jugar, para darlo todo.. Seguimos, amunt Calella🧡💚🧡💚🧡

Franqueses 44 – Sènior fem 82

Partit aplaçat al camp de les segones classificades,on sortim molt concentrades i amb les idees molt clares.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Primer quart espectacular a nivell ofensiu,on anotem 28 punts amb un gran percentatge en el llançament exterior i molt sòlides a nivell defensiu.
A la mitja part un incontestable 21-51 ens reflexa una superioritat els dos costats de la pista.
Remarquem que el marcador no és important i comencem el partit de nou,per evitar relaxacions.
Tercer quart més igualat però seguim augmentant l’avantatge fins el marcador final,donant minuts de qualitat a totes les jugadores i mostran que podem guanyar a qualsevol equip de la lliga.
Partit molt seriós,i una excel·lent posada en escena ens donen una important victòria al camp de les segones classificades,i amb un remarcable percentatge en el llençament exterior.

Sènior fem 60 – Montgat 40

Ens enfrontem a una de les millors defenses de la competició,on la seva agressivitat en el poste baix ens alerten de que serà un partit que Predominaran les defenses per sobre els atacs.
Molt bon inici de partit a nivell ofensiu,on les visitants van pujant la intensitat,els contactes i augmenten el nivell físic els dos costats de la pista.
Al descans arribem amb una avantatge de 37-25.
Anivellem la duresa defensiva entre el final del tercer quart e inici del últim,i això ens permet tenir el partit controlat a nivell defensiu i regulant les avantatges adquirides durant el tercer quart.
Remarcar el pas endavant a nivell defensiu del equip,i que les 12 jugadores aporten en anotació.
Seguim amb una bona dinàmica a nivell de resultats amb 8 victòries de les últims 9 partits,però encara ens falta treballar certs aspectes del joc a nivell col.lectiu.

Setmana vinent prova de foc contra un excel·lent equip al camp del Granollers,seguim

Senior Calella 69 – Llinars 66

VICTORIA MAGISTRAL!!!!

✏️ Álex Muñóz [Sènior Masculí]

Partidazo del senior, contra un equipo q iba tercero en la. clasificación, y en la ida nos había dado un buen repaso…emoezamos superbien, con un acierto bestia, jugando súper rápido, aun así el Llinars contestaba cada una de. nuestras canastas con jugadas de gran mérito, sobretodo su num 12,w nos estuvo martirizando todo el. partido, con grandes jugadas al. poste cuando le defendía un alero, y triples increíbles cuando le defendía un pivot.. llegamos al último cuarto por detrás del marcador, pero nunca a una distancia ir recuperable, así, luchando cada bola como si fuera la última, defendiendo con todo lo q teníamos, atacando con toda la pasión y acierto posibles, llegamos a los últimos 5seg,empatados a 66 y con balon a nuestro favor, ahí surgió Aniol Fors, para cojer la bola y cascarse un triple antologico desde 8 metros para decidir el partido a nuestro favor… El gran mérito del equipo, fue aguantar como pudo, para poder llegar a esa situación, y eso q a mitad del. partido se nos lesionó uno de nuestros mejores jug, Gérard, q unidos a los hermanos Estany, o Enric Costa, dejaban al equipo muy tocado… pero con la ayuda de algunos del sub25, y la gran comunión entre todos, supimos superar todas las adversidades, y lograr un triunfo. mágico… ORGULLO CALELLENC💚🧡💚🧡💚