Dues victòries i dues derrotes

Cap de setmana amb només quatre partits per al CB Calella que es tanca amb els triomfs del sots 21 i el cadet A masculins i les derrotes del cadet femení i el preinfantil masculí

“Finques Roca Sarrion” CB Calella, 39 – UER Pineda, 41

✏️ Per Aleix DURAN [preinfantil masculí]

Partit de tornada contra el Pineda d’aquells que et desesperen. De fet, podríem dir que hi va haver dos partits: el dels 6 primers quarts en què no entrava absolutament res. Al descans el resultat era de 8-14. I el dels tres últims quarts, en què per fi ens despertem. Inici de partit absolutament adormits, no sabíem on estàvem, perdent moltes pilotes i prenent constantment decisions precipitades. No va ser fins al sisè quart en què comencem a anotar-ho tot. Un parcial d’11-0 ens fa capgirar el marcador i posar-nos per davant per primera vegada.

Els dos darrers períodes, l’intercanvi de cistelles va ser constant, però amb més encert dels visitants. Primera derrota de la temporada, que ens fa tocar de peus a terra i que ens ha fet recordar que hem de sortir concentrats i confiats des del minut zero. I crec que la part positiva de la derrota, és la lliçó que ens ha donat: que malgrat que no entrin les cistelles no ens podem ensorrar, i continuar insistint, perquè a base de perseverar, la pilota acaba entrant. No es pot donar un partit per perdut!

CB Calella - El preinfantil després d'un temps mort
CB Calella - Els jugadors del preinfantil escolten les instruccions des de la banqueta, al partit contra la UER Pineda

“Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 65 – CB Plegamans, 43

✏️ Per Jordi PUIG [sots-21 masculí]

Iniciem el partir amb 45 minuts de retard degut a una incidència amb l’arbitratge que ens perjudica: poques ganes, lentitud a l’hora de jugar, i una defensa poc intensa. Mitja part amb un pobre 23-19. A la represa canviem radical les prestacions i comencem a defensar amb agressivitat i aconseguim cistelles fácils i bona circulació de pilota. Necessitem sortir més concentrats durant els 40 minuts.

CB Calella, 64 – CB Santa Coloma, 50

✏️ Per Aniol FORS [cadet A masculí]

Partit on recuperem les baixes de la setmana passada. Des d’un principi ens posem per davant al marcador i, a base de defensa (sobretot dels seus dos jugadors bons) i rebot controlem el partit. Però no és fins el tercer quart on marxem de 15 punts. A l’últim ens relaxem i rebem un parcial de 2-10, però en els últims dos minuts tornem a reaccionar per acabar col·locant el +14 final. Aquest es el camí a seguir, continuem treballant.

“Joieria Gratovil” CB Calella, 48 – CB Granollers, 70

✏️ Per Albert PERARNAU [cadet femení]

Partit de “tornada” a casa contra el Granollers, que en el partit anterior ens ho va posar difícil amb la seva pressió per tota la pista. Hem treballat de valent tota la setmana, revisant les nostres febleses i mirant d’enfortir les nostres virtuts, i vaja si les nostres jugadores ho han assimilat. El rival ha sortit a mantenir el mateix tipus de joc, pressió alta i molta intensitat, però aquesta vegada estàvem preparades. Un punt de pausa de les nostres en la sortida de la pilota i un xic més d’empenta i intensitat, han fet que el rival no hagi estat còmode en el seu joc durant cap dels quatre quarts i les ham fet suar de valent per emportar-se un partit que malgrat l’avantatge no han pogut tancar en cap moment. Malgrat la derrota, podem estar orgulloses de la feina feta als entrenaments que, una vegada més, s’ha vist reflectida a la pista. Aquesta temporada ens ho estem passant bé i és nota, som-hi!!