El Cadet B marxa de vacances guanyant el derbi contra el canet!

Últims partits abans de marxar de vacances de Nadal! Bones Festes!

Premini Mixte 45 – Reformit Arenys Bàsquet 36

El Premini Mixte gaudeix de la primera victòria i marxa de la fase prèvia amb un somriure de cantó a cantó.

✏️ Enric Costa [Pre-mini masculí]

Els petits surten a mossegar, amb unes ganes increïbles de jugar i sobretot amb la idea de que l’últim partit s’ha de guanyar.

A la primera meitat juguem còmodes i els verd i blancs no saben que fer davant d’un equip super concentrat en la defensa del 1vs1 i el bon moviment de la pilota.

Marxem a la segona meitat amb un resultat que ens manté còmodes durant el partit (21-10).

A la segona meitat seguim la mateixa línia, defensa, rebots i bones pasades per acabar totalent sols en cotraatac. Ja que podem, intentem aprofitar tota la.ventatge possible que tenim amb alçada i fiquem un munt de pilotes sota la cistella.

En el resultat final (45-36) queda demostrat que si tot es treballa, el resultat és positiu.

Ara toca descansar i aprofitar el màxim les vacances de Nadal…

Bones Festes i Salut!

1,2,3, CALELLA!!

Premini Masc 61 – Llavaneres Maresme 52

Últim partit de la primera fase que acaba amb una victòria molt ben treballada.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem amb les idees molt clares i a afrontar el partit igual d’intensos des de el primer fins el vuité periòde. Comencem bastant bé, amb un joc dinàmic que en fa fer un primer periòde de 9-2. Després es torna un partit d’intercanvis de canastes constants i molt igualat. Aguantem en el marcador per les increibles ajudes que fem quan un rival passa a un company i aixi aconseguim rebre menys punts q de costum.

El punt final arriba al 6é periòde, un increïble parcial de 17-2, juntant una defensa molt intensa i un joc que portem treballant durant 3 mesos veiem que surt a la perfecció i fa agafar aquestra aventatge.
Final acabem +9 i amb unes sensacions molt bones del treball realitzat.

Encara que el resultat no importi, aquesta victòria és un premi per aquest equip que treballa i treballa cada dia millor, ens anem amb molt bones sensacions a les vacanses de nadal i això es molt positiu.

Ara toca descansar i afrontar un 2023 amb les mateixes ganes de disfrutar i millorar en aquest esport i sobretot seguir confiant en el procés.

Arenys Bàsquet 45 – Mini Mixte 6

Últim de la primera fase que acaba amb derrota abultada al camp de l’Arenys, resultat enganyós que no reflecteix en cap moment el que va donar de sí el partit

✏️ Marc Colls [Mini mixte]

Arrivavem al partit sense haver pogut entrenar regularment tot el grup junt, això es va veure reflectit en el ritme de partit que van imposar els locals i que ens va costar igualar. El detonant però, va ser la gran quantitat d’entrades que vam fallar sense oposició que ens van fer abaixar el cap i no defensar amb l’intensitat i les ganes que estem acostumats. Tot i això vam competir en tot moment i molts jugadors/es nous van donar un pas endavant.

Felicitar l’Arenys pel gran partit que van realitzar,per part nostre seguirem treballant com hem fet fins ara i demostrarem perquè som l’equip del club que més hores entrena

Tornant de vacances , tot i que seguirem fent dinamica conjunta, el grup es dividirà en masculí i femení alhora de competir, per tant sumarem un equip femení més al Calella i seguirem creixent com a club!

Seguim treballant!

CB Canet 33 – Mini masc 79

Una victòria treballadíssima des de la defensa i el joc en equip ens dona la desena victòria, la cirereta del pastís a aquesta primera fase.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Ens enfrontàvem el passat diumenge a Canet amb 9 jugadors degut a les lesions d’alguns dels nostres, venint d’unes setmanes on molts jugadors no s’havien trobat del tot bé i havien entrenat menys, però les ganes de jugar i deixar-ho tot a pista no els hi havia tret ningú.

De principi a fi, fem un partit excel•lent en quant a intensitat i col•locació defensiva, així com un joc associatiu en atac que ens permet arribar ràpidament a la cistella rival. Cada cop botem menys per atacar i això ens està permetent trobar més espais i companys alliberats després d’un tall.
Els més petits han fet un pas endavant, en defensa han assolit i posat en pràctica molt bé els conceptes i en atac, els companys més grans i/o experimentats els han recolzat i involucrat en varies ocasions, el qual diu molt de la cohesió de grup i d’equip que s’ha format.

Ha estat una primera fase molt bona, però cal que no ens refiem. Després de nadal ens trobarem amb equips molt més forts i caldrà que estiguem a l’altura, per tant hem de seguir treballant dur als entrenaments i estar concentrats, doncs això no ha fet més que començar.
Estem però molt feliços, il•lusionats i amb ganes, units podem arribar molt lluny. Seguim creixent. 🧡💚

Preinfantil femení 57 – Premià de dalt 41

Darrer partit de la 1a fase i victòria sòlida amb un bon joc col·lectiu.

✏️ Paco García [ Preinfantil femení ]

Partit al nostre pavelló enfront el Premià de dalt sense el nostre entrenador, en Toti, que gaudia d’unes merescudes vacances.

Sabíem com plantejar el partit i què calia fer per jugar bé: defensar, rebotejar i jugar en atac amb ordre sense perdre gaires pilotes. Les nenes van entendre perfectament la proposta i la van saber aplicar des de l’inici. Les recuperacions ens van permetre dominar des del primer quart i vam assolir unes avantatges còmodes que oscil·laven entre 11 i 15 punts.
L’equip defensava bé i aconseguia transicions ràpides que finalitzaven amb llançaments propers a cistella.
Les visitants van lluitar sense desanimar-se en cap moment i no li van perdre la cara al partit en cap moment.
S’han vist accions de joc d’equip ben executades i situacions d’1×1 on hem tret avantatges. Els darrers quarts l’equip segueix treballant defensivament i algunes pilotes robades ens donen la màxima avantatge (+20). Aquest fet permet repartir els minuts entre totes les jugadores.

La millora del joc de l’equip ha estat molt evident al llarg de la segona volta i tots esperem que aquesta actitud de l’equip sigui una constant en la segona fase que començarà al gener.

Preinfantil masculí 75 – Cabrils 53

Partit del preinfantil masculí contra el Cabrils, on els jugadors calellencs tot i les dificultats s’han endut la victòria.

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Abans de començar ja sabíem que no seria un partit fàcil, pel fet que a casa havíem perdut de 26 punts. Hem començat el partit perdent el primer quart (10-15), a causa de molts bàsquets fàcils de portes enrere de l’equip rival i una mala defensa per part del nostre equip. Tot i això, hem anat corregint els nostres errors i a la mitja part ens hem col·locat per davant en el marcador. Hem anat incrementar l’avantatge quart rere quart, agafant gairebé tots els rebots en camp defensiu i ofensiu, a més a més d’un gran encert a la línia de tres, i de l’anotació de molts bàsquets fàcils. Tot això, addicionalment d’una bona actitud per part dels jugadors ens ha portat a guanyar el partit.

Cadet B 67 – CB Canet 24

Per fi despertem.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Arranquem un partit contra un rival que al seu camp ens va costar molt aconseguir la victòria. Un bon inici, però sense encert en atac, ens fa estar els primers 4 minuts de partit sense anotar, però no ens preocupa, estem jugant bé i sabem que al final els llançaments acabaran entrant. A partir del minut 4, comencen a entrar els llançaments, i realitzem un parcial de 34-1 que ens envia al descans amb un 34-5 en el marcador.

Estem realitzant un gran partit, corretgim petits detalls, i recordem que encara queden 20 minuts per jugar.

La segona part manté la tònica de la primera, i tot i que amb més encert del rival, finalitzem un gran partit, on podem afirmar que no hem estat fora del partit en cap dels 40 minuts.

Felicitar als jugadors per completar un partit tant seriós, ara tocarà disfrutar de les vacances de Nadal i recuperar les forces per encarar la fase regular de la temporada.

Continuem treballant!💪🏼💚🧡

Cadet A 52 – Vilassar de dalt 48

Últim partit de la primera fase a la nostre pista contra el Vilassar de dalt, un rival on ens va ficar les coses molt difícils a la seva pista..

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Comencem al partit molt concentrats i agafem un bon parcial desde un bon inici, on la defensa i l’intensitat ens fa agafar aquest avantatge.
Tenim moments de desconnexió i estem 7 minuts sense anotar cap cistella i el Vilassar se’n torna a engenxar al marcador.
Moments finals del partit molt igualat i ens acabem emportant la victòria amb un 52-48.

Júnior B 60 – Vilassar de Dalt 74

La irregularitat ens passa factura un partit més.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit a casa on ens enfrentàvem a un dels equips capdavanters a la classificació. Un equip de segon any, molt superior a nosaltres físicament, però això és tot. Tenim clar quin partit hem de fer, la defensa conjunta, amb ajudes quan sigui necessari, sobre tot al poste baix i la intensitat ens permetran contrarrestar les altures i anotar bàsquets fàcils i ràpids al contraatac. La teoria estava clara però després no vam ser capaços d’aplicar-la a la pràctica com es debia. Vam fer un molt bon primer quart, defensant correctament el seu pívot i el base, que sabiem que tenen un pes molt important en l’anotació del rival. En atac estàvem sel•leccionant correctament els tirs, alliberats després de moure la defensa amb circulació de pilota i penetracions. Un marcador de 18-12 ens és favorable.

Al segon quart però, després d’un parcial de 2-13 en 5 minuts, baixem el cap, els braços i ens col•lapsem, arribant a a concedir fins a 26 punts en el mateix quart.
A la represa, tot i els errors ofensius i la poca fiabilitat en la nostra defensa de l’1×1, sortim a lluitar fins al final i mantenim igualada la segona part, mai donant-nos per vençuts. El 3r i 4t quart sumen un resultat de 34-36.

Hem de ser conscients de que el partit té 4 quarts, no ens podem desconnectar de la manera en que ho fem perquè ens perjudiquem a nosaltres mateixos i li donem al rival una ventatge que després és molt difícil recuperar.
Com sempre, orgullós de la lluita fins al final per part dels jugadors, però amb un mal sabor de boca sabent que podriem donar molt més, només hem de voler-ho fer.

Recuperarem forces i ànims i tornarem més forts l’any que ve, la temporada és molt llarga i nosaltres encara no hem demostrat tot del que som capaços. Seguim.

Sub25 Calella 56 – Neus 62

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

Gran partido, pese a la derrota!!! Jugabamos contra el lider invicto de la categoria, y fue un partido superigualado, en el q una vez mas, el poco acierto en los tiros libres, tiro por la borda todo el trabajo hecho durante el partido. Gran defensa, juego ultrarrapido y con muy bien tiro exterior, el Neus demostro el porque son los lideres, el unico equipo q juega a ritmo y velocidad de equipo de preferente, nosotros igualamos todo, menos en el acierto desde la personal, y eso nos condeno a la derrota. Superorgulloso esta vez, pese a la derrota, del equipo. Descanso de Navidad, y en Enero a volver con mucha ganas otra vez.. feliz navidad a todos!!

A.B. Bufalà 53 – Sènior Femení 56

Victòria davant d’unes rivals directes en una pista difícil

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Tot i un començament nefast en tots els aspectes; defensius, ofensius, conceptes treballats i de concentració, ens hem sabut refer. Un primer quart per oblidar a on no hem sabut llegir el joc contrari i ens ha passat factura amb un parcial de 23-9. Ha estat a partir del segon quart quan hem despertat i comencem a ajustar la defensa i l’atac tal com teníem en el pla de partit que, ara sí que hem sabut aplicar durant vint-i-cinc minuts que han resultat estar suficients per aconseguir una victòria molt important, encara que la desconnexió al final del partit en els últims quatre minuts amb un +14 a favor en el marcador ens ha portat a una certa relaxació de sensació de tenir el matx controlat i ens ha donat un gran ensurt amb un parcial en contra de 13-2, tot i que no les hi hem deixat temps per a remuntar fruit un cop més de la defensa aplicada. Hem d’aprendre d’aquestes situacions perquè no ens torni a passar en el futur.
Ara toca gaudir!! Acabem l’any amb un balanç positiu (6-5) fruit de l’esforç, el sacrifici i el treball de totes les jugadores que formen aquest equip!

Continuem treballant!!

Parets 65 – Sènior Masc 51

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Visitàvem la pista d’un dels equips favorits per pujar de categoria,on destaquen físicament per sobre altes plantilles.

Iniciem el partit amb massa respecte degut al tamany dels jugadors rivals,però poc a poc anem entran dins el partit desde la defensa i la lluita.
En atac un alt percentatge en el llançament exterior ens donen petites avantatges però no aconseguim marxar en cap moment

Al descans +1 al marcador i fem un treball molt seriós en l’aspecte defensiu.

Tercer quart sortim amb la mateixa dinàmica i el minut 8 aconseguim una avantatge de 5 punts,però aquí es on de cop i volta tot canvia,la defensa,la intensitat,les ganes,les idees,L’encert,les cares..
Rebem un parcial vergonyós de 17-0 el inici de l’últim quart que capgiren el rumb del partit,i ens esborren de la pista.
Intentem tornar-nos a reenganxar però tard,cosa que tira pel terra el treball realitzat durant 30 minuts.
El resum és fàcil en aquestes categories si et desconectes al nivell que ho vam fer 6 minuts és impossible aconseguir la victòria.
Resultat totalment enganyós ja que 34 minuts molt bons de partit queden enfosquits per 6 minuts desastrosos que ens borren de la pista.
Espero que aquests minuts ens serveixin per futurs partits,s’ha de seguir treballant