El Cadet de 2n any aconsegueix una important victòria al camp del Santa Coloma per només 1 punt

Sant Gervasi 50 – Premini Masc 57

Victòria amb molt de patiment contra un equip on només van presentar 7 jugadors.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem el partit molt adormits i la intensitat del rival ens fa posar una marxa endarrera fent que notessim el patiment a la pista.

Veiem unes cares de tensió i de que no estaven disfrutant jugant.

Dos parcials negatius de 12-3 i 5-2 ens fa anar al descans amb un -12 al descans i amb unes sensacions molt dolentes.

Fem una xerrada, intentem oblidar primera part i sortir a per totes a la segona i així ho fem. La reacció de l’equip es brillant marcant un 12-2 i més tard un 9-2 per remuntar el partit i donar-nos aquesta victòria.

En aquest partit vam aprendre que si no comences amb la mateixa intensitat que sempre, cualsevol rival et pot sorprendre. Cada dia son leccions de les que van aprenent els nanus i així s’ha de seguir.

Gràcies aquest cop en Toti per portar els peques en aquest partit!

Ara dos setmanes de descans on seguirem treballant i seguirem confiant en el procés.💪💚🧡

Mini Femení 44 – Col•legi Cultural Bdn  24

La setena es queda a casa!

✏️ Marc Colls[ Mini Femení ]

Bon partit de les noies davant d’un rival que ens va complicar molt les coses a la seva pista i que a més arribaven fortes despres de tancar marcador a l’anterior jornada.

Per sorpresa de tots, comencem el partit amb un nivell de concentració i intensitat molt bo que ens venia mancant durant tots els inicis de quasi tots els partits. Acabem la primera meitat amb un 21-10 respectivament, tot i realitzar una defensa correcte, tots els basquets que concedim són per desajustos defensius nostres, ja sigui per un mal balanç o per falta de comunicació en defensa.
A la represa mantenim el llistó del primer temps però poc a poc ens anem apagant en atac, que comporta que deixem de treballar darrere, sense tancar el rebot, apretar líneas, amb pèrdues de bola innecesàries i en general mostrant una passivitat defensiva molt gran, fet que comporta que haguem de parar el partit per tal de que les badalonines s’acostessin al marcador. Així doncs, les nenes tornen a canviar el xip i es posen el mono de treball en ambdues bandes de la pista. Tornem a recuperar sensacions, els tirs comencen a entrar i com a cirereta al pastís la seva jugadora més destacada comet la cinquena falta. Finalment ampliem la renda fins aquest +20 final per assegurar la setena victòria en 8 partits.

Malgrat moments puntuals, hem aconseguit realitzar un dels partits més regulars de la temporada, que és en el que més veniem insistint a les jugadores. La dinàmica de treball d’aquesta setmana ha sigut excel•lent i les animem que segueixin en aquesta línea i no afluxin

Tot i els bons resultats encara pensem que aquest equip té molt més potencial per mostrar i encara més marge de millora, pero el sostre se’l posaran elles, s’hauran d’exigir una mica més cada dia, i n’estem segurs que així serà.

Felicitats noies, no perdeu mai aquest somriure.

Seguim 💚🧡

Mini Masc B 74 – CB Vila de Montornès 24

Partit que afrontem amb les idees molt clares i amb actitud excel·lent.

✏️ Júlia Turrens[ Mini Masc B]

Comencem concentrats i dins de la dinàmica del partit. Gràcies a la pressió i els 2vs1 aconseguim robar boles i fer contraatacs que ens donaran la victòria del primer i el segon quart.

El tercer i el quart quart pugem el nivell d’intensitat en defensa i comencem a moure la pilota amb moltes ocasions de 1vs1 o tirs a cistella. Després de dos parcials molt positius obtenim un avantatge molt gran al final de la primera part.

Iniciem la segona part amb uns nous objectius. Compartir més la pilota i jugar passar i tallar serà el nostre nou repte que aconseguirem superar en diferents ocasions el partit.

Seguim! 🧡💚

Mini masc. 65 – UER Pineda 54

Victòria al derbi amb una gran exhibició de lluita, entrega i ganes de guanyar dels nostres davant un sòlid Pineda.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Iniciem el partit de la millor manera i fent el que s’havia demanat des de feia setmanes: jugar amb intensitat des del principi. Veniem de partits on rebiem parcials importants al primer quart que ens feien molt complicat reenganxar-nos en el marcador i per fi li hem donat la volta a la situació, sent nosaltres els que sortim a per totes des del primer moment i aconseguint un avantatge que som capaços de mantenir durant tot el partit a base d’esforç i treball col•lectiu.

Va ser un partit dur, amb molta intensitat i moltes mans però els nostres es van centrar en el joc i vam buscar sempre la millor opció per poder atacar. Gran part dels nostres punts van ser generats per la defensa, on tothom va estar concentrat i va fer la seva feina. Les línies de passada van estar ben controlades i això ens va permetre córrer al contraatac, on amb un parell de passades ben fetes ens plantàvem a la cistella rival.
El gran problema que vam tenir en defensa, però, va ser el rebot, que una setmana més som incapaços de dominar. Cal destacar l’altura del rival, però en ocasions no hi havia ni l’intenció de lluitar-lo, el que concedia quartes inclús cinquenes oportunitats de tir a l’altre equip que d’una manera o una altra acabava aprofitant.

En resum, però, ens quedem amb la gran evolució que estem veient de l’equip en quant a personalitat, companyerisme i joc en equip, que poc a poc l’anem entenent més. Una victòria importantíssima a nivell moral que ens demostra que l’únic límit és el que ens posem i que som capaços de guanyar a qualsevol equip de la categoria si ens ho proposem, lluitem i treballem junts per aconseguir-ho.

Una victòria d’equip que ens ha de servir per seguir creixent. Felicitats a tots els jugadors per la feina feta, ara cal seguir treballant.
Som-hi🧡💚

Infantil 93 – CN Terrassa 56

Bona victòria, basada en la defensa i l’encert en el llançament.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Un bon començament de partit, contra un equip alt, fa que els locals dominin el marcador de forma progressiva.

El Calella, davant la intensitat defensiva de l’equip visitant, s’adapta ràpidament a les necessitats del partit.

Una bona defensa que genera bones oportunitats d’atac, una bona selecció de tir i l’encert en el tir exterior (amb un total de 8 triples convertits), fan que augmenti encara més la distància en el tempteig.

L’agressivitat en les defenses no es va veure reflectida en l’aspecte arbitral. Dos tirs lliures en tot el partit, és un pobre bagatge, que només s’entén quan veus que el responsable de dirigir el partit el menysté, donat que sembla ser que no era un partit prou “important” 🤬.

Molt contents de la capacitat de l’equip per superar aquestes adversitats extraesportives. No demanem tant, només ser respectats com nosaltres respectem tothom.

Aprofitarem aquestes dues setmanes per descansar pels pròxims partits, i sobretot per recuperar forces i afrontar en les millors condicions el tram final de la lliga.

Frase motivadora: Fes de cada dia, la teva obra mestra (John Wooden, Oregon State).

Frase per recordar: Sense pluja no hi ha flors.

CB CAT 48 – Cadet B 23

No vam voler jugar.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Quan en un partit has de cridar l’atenció al teu equip 3 vegades perque posin intensitat a la roda i no estiguin caminant, saps que les coses no aniran bé.

I axí ha sigut, només hem competit els primers 2 minuts i els ultims 7. Amb l’actitud mostrada en aquest partit no anirem enlloc.
Veniem d’una setmana on ens haviem retrobat amb la victoria i semblava que podriem arribar a setmana santa amb bones sensacions per encarar el tram final de temporada, però res més lluny de la realitat.

Sense ganes de defensar, sense rebot, sense jugar en equip i amb un 2/16 en tirs lliures no es pot competir un partit.

Sense dubte el pitjor partit en els 2 anys que els porto entrenant. Ens poden guanyar perque son més bons, perquè no ens entren els tirs, per mil situacions diferents, però mai perque ells hi posen ganes i nosaltres no.

Ara toquen dues setmanes que ens han de servir per aclarar-nos el cap i tornar amb les energies renovades.

Continuem treballant, toca canviar moltes coses!💚🧡

SANTA COLOMA 77 – CADET A 78

Partit molt igualat durant els 40 minuts que els petits detalls en fan emportar una victòria molt difícil.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem el partit amb bones sensacions, en atac, però sabem que hem de millorar en defensa. Arribem el final del primer quart 21-17.
El segon quart, no millorem en defensa on ens tornen a fer moltes de punts, però l’encert en atac ens fa està dins del partit 45-37.

El tercer quart pujem línies defensives, tot i així, no som capaços d’apropar-nos al marcador i arribar els últims 10 minuts de partit amb el resultat de 64-56.
Últim quart on cap moment deixem de creure, el rival comença a fallar llançaments que els altres quarts havia anotat i comencem a remontar. Últims minuts d’infart que podria haver guanyat qualsevol, però ens emportem una victòria molt treballada a una pista molt difícil.

Felicitar a l’equip per no deixar de lluitar fins l’últim segon. Seguim!

Júnior B. 51 – UE Bàsquet Martorelles 35

Victòria en un partit espès on ens costa trobar el nostre propi ritme.

✏️ Josep López [Júnior B]

Partit a casa contra l’últim classificat de la lliga on ja ens esperàvem un guió de partit on hi hauria moltes mans i moltes ocasions, al que se li van afegir les pilotes perdudes.

Iniciem amb un 17-11 el primer quart on tot i l’avantatge al marcador no estem jugant còmodes, ens estanquem amb facilitat i juguem de manera precipitada. Gràcies a la pressió després de bàsquet, la qual vam haver d’ajustar per la falta de concentració, som capaços d’anotar ràpidament però dos triples del rival i el seu encert des de la línia de tirs lliures els manté en el partit.

El partit segueix la mateixa dinàmica, empatant així el tercer quart. Els darrers 10 minuts som
més contundents en defensa, concedint una única cistella de 2 als visitants i tot i nosaltres fallar 5 tirs lliures aconseguim anotar 11 punts que ens asseguren la victòria local.

Seguim jugant amb foc, adaptant-nos al nivell del rival segons el partit, el que ens permet competir amb els equips d’adalt la classificació però, d’altra banda, patir amb els d’abaix.

Seguirem treballant, el compromís i la intensitat als entrenaments seran clau pel tram final de la temporada.💪🏼

Sots 21 masc 67 – Boet 61

Bona victòria en un partit sòlid malgrat les adversitats.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Afrontem el partit amb 8 jugadors ja que encara tenim lesionats i sancionats.

La impossibilitat de comptar amb jugadors júniors, les lesions dels dos bases ens fan treure més que mai l’orgull per superar al Boet en un bon partit d’ambdós equips.
Sortim desconcentrats perdent pilotes i sense control del rebot defensiu. En atac l’equip no troba encert en els tirs i els visitants agafen les primeres avantatges. Els nostres reaccionen gràcies a un canvi defensiu, una zona 2-3, i marxem al vestidor amb un +4.

El tercer període se’ns complica amb les lesions dels dos bases. Aquí l’equip respon amb agressivitat en defensa i encert en els tirs exteriors.
En Mickey pot aportar, malgrat les molèsties, i som capaços d’assolir un avantatge de 10 punts.

Els darrers minuts són, en aquesta ocasió, nostres producte d’una molt bona sortida de pressió i selecció de tir. Encertem amb les decisions i assolim una victòria de mèrit. Aquesta és la línia que l’equip ha de mantenir.
Seguirem treballant fins el final

Sub25 Calella 62 – Barbera 56

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

otro muy buen partido del sub25, contra un rival q nos superaba en corpulencia, pudimos igualar el. partido, gracias a la gran intensidad mostrada por los nuestros,con todos los jug aportando su granito de arena…a destacar un punto por encima del. gran papel de todos, el gran juego de nuestro base Bernat!!! es una delicia verlo jugar cuando esta bien!!! Seguimos. disfrutando!!!

C.B. Les Franqueses 67 – Sènior Femení 52

Superades!

✏️ Virgili Garcia [Sènior Femení]

Inici irregular amb poc encert de cara a cistella i una defensa tova que ens fa encaixar vint-i-cinc punts en el primer quart, al segon quart ens apliquem defensivament, però en atac continuem errant les situacions més fàcils, a més de cedir segones oportunitats en els rebots defensius i algun que un altre balanç, encara que ens mantenim en el resultat gràcies a les individualitats, arribant al descans amb un -9.
Tornem i continuem amb la tònica que havíem acabat la primera part, anant a remolc i sense poder aturar el joc interior de les rivals, que a més d’anotar també era capaç de crear joc per castigar des de la línia exterior, obrint així la màxima diferència en el marcador durant tot el partit (-19). L’últim quart hem aconseguit guanyar-lo i ha estat positiu en diversos aspectes, sobretot en els defensius que han propiciat el triomf d’aquest, però hem reaccionat tard i aquest cop les contrincants han sabut aguantar l’intent de remuntada d’un matx en el qual no hem estat mai còmodes.