El Cadet Inter aconsegueix la 4ª victòria consecutiva en un partit complicat.

Aquesta setmana han tornat tots els equips a la competició, després d’una setmana on la majoria van tenir festa. I ho hem fet amb un 50% de victòries i derrotes. El Cadet interterritorial supera un partit complicat contra l’AB Premià i el Pre-infantil i el Mini masculí passen per damunt del CB Argentona i el CB Vilassar de Mar, respectivament. L’altra cara de la moneda la protagonitzen el Sènior masculí A, el Pre-mini o el Júnior femení.

CB Calella: 54 – AB Premià A: 45

La defensa zonal des de l’inici ens va impedir gaudir del partit, però no endur-nos la victòria on la paciència va ser clau!

✏️  Jordi Puig [cadet interterritorial]

Partit poc vistós en quan a joc, espectacle i ritme degut a la proposta presentada pels rivals.
Una defensa zonal desde el minut zero fins el final del partit ens impedia gaudir, i ens bloquejava una mica mentalment.
Amb paciència i intentant moure la pilota de costat a costat, trobem tirs alliberats.
Una vegada més ens trobem amb un equip amb molta més alçada, quilos i presència física, però cada cop ens penalitza menys.
Baixa anotació en un partit treballat, dur mentalment, però que ens fa créixer com a conjunt.
Encadenem quarta victòria consecutiva, però cal seguir treballant amb molts aspectes del joc.

CB Canet: 38 – CB Calella: 65

Tot i jugar un diumenge a les 9 del matí, no vam donar cap oportunitat als locals de lluitar pel partit.

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Partit a les 9 del matí d’un diumenge on sabíem que era important fer un bon inici i no donar cap oportunitat al rival.
Primer quart bastant fluix 9-12.
Segon quart pugem el ritme de joc i arribem a la mitja part amb un 17-37.

Durant el tercer i últim quart intentem no relaxar-nos en cap moment i aconseguim que en cap moment puguin entrar al partit i ens acabem emportant la victòria.

Seguim 💪

CB Calella: 20 – Instala2 AECAM : 32

Els més petitons del club van despertar tard i han aprés què al bàsquet s’ha de sortir despert des del minut 0! Tot i així, van plantar cara als amics de l’AECAM!

✏️  Toni CAMACHO [pre-mini masculí]

Partit contra un club que sempre han sigut molt durs, fins i tot els més petits. Partit amb molts entrebancs, amb moltes lluites de pilota i molt poc joc on mai vam estar còmodes amb la pilota i on la cistella tornava a tenir un tap, tot i així vam estar dins el partit.

Al 7è període semblava que havíem despertat, fent un 7-2 on ens posàvem a 4 a falta d’un període. Però, en l’últim no vam despertar del tot i ells ho van aprofitar.

Hem après a lluitar sense fer-nos petits i on a cada partit hem de sortir desperts des de el principi.

Seguirem amb el procés i treballant amb molta motivació!

CB Vilassar de Dalt Roger’s: 65 – CB Calella: 58

Una mala primera part ens fa trencar la ratxa de victòries!

✏️  Jordi PUIG [sènior masculí A]

Mal inici en una pista complicada i un equip especialment motivat, on els primers minuts anaven tres marxes per sobre nosaltres.
No estem en igualtat de condicions en quan a ritme, intensitat, actitud, i sensacions cosa que ens penalitza i a la mitja part marxem amb -12 al marcador.
A la xerrada al descans tenim clar que cal canviar el xip, desde la defensa i intentar pujar el ritme ens podríem posar dins el partit.
Molt bons minuts al 3r quart amb un parcial de 10-20 ens col·loquem a 2 punts.
Dos triples consecutius els tornen a donar certa avantatge que ja controlen fins el final del partit
Cal sortir amb la intensitat i ritme que exigeix la categoria, i la mala primera part ens passen factura a l’hora de intentar sumar una victòria.
A vegades cal un pas enrere per fer-ne dos endavant, estic segur que hem après la lliçó i ens aixecarem, toca seguir treballant.

CB Calella: 84 – CB Argentona: 33

Partit rodó! De tant en tant tenir un dia que et surt absolutament tot és una dosi de moral que fa que no s’abaixi el ritme!

✏️  Sergi FERRER [pre-infantil masculí]

No cal dir molta cosa, només felicitar els jugadors per la gran feina feta. Hem estat intensos durant tots els 8 quarts, corrent al contraatac, i jugant molt bé a sota la cistella. Defensivament hem destacat en la contenció del 1c1, molt atents a les ajudes, pressionant en tota la pista i agafant bons rebots.

Després de la darrera derrota, tornem amb molta força i agressivitat per encarar el següent partit de la temporada, demostrant un cop més que, gràcies a l’esforç, s’aconsegueixen grans victòries.

Seguirem treballant per estar al 100% la setmana vinent!

CB Calella: 52 – CB Vilassar de Dalt Roger’s: 56

Malgrat començar amb mal peu el partit, el canvi de xip a la represa ens fa entrar al partit, però no aconseguim la victòria.

✏️  Miriam MOLINA [júnior femení]

Mal inici de partit, on el número de pilotes perdudes i la manca d’idees en atac ens penalitzen en el marcador amb un -18 a la meitat del partit.
Tenim clar que tenim que buscar avantatges, i millorar la intensitat en la defensa del 1c1, i iniciem el tercer quart amb un canvi de xip, on mai ens donem per vençudes, demostrant caràcter ens posem dins el partit. Falta regularitat durant els 40 min de partit i la nota positiva és el fet de lluitar i no donar el partit per perdut e intentar capgirar el marcador. Falta polir aspectes del joc que millorarem ens els entrenaments. Seguim treballant 💪🏻

Itemvirtual Arenys Bàsquet: 66 – CB Calella: 35

L’equip continua en línia ascendent, tot i la derrota. El canvi de xip s’ha consolidat i mica en mica es mostra el potencial d’aquests jugadors!

✏️  Aniol FORS [infantil masculí]

Partit que sabíem que seria complicat, pero amb moltes ganes de seguir avançat en la direcció correcte.

El marcador no acaba de reflectir les sensacions que ha deixat el partit. S’ha vist una cara molt diferent de l’equip davant d’un gran rival.

Hem donat la cara durant els primers 30 minuts, hem tingut bons moments de joc on hem demostrat el potencial de l’equip, pero també hem tingut moments que ens han recordat que encara ens queda molt per treballar.

Encara que no ho sembli pel resultat, l’equip ha donat un pas endavant.
Seguim treballant! 💪🏼💚🧡

Mataró Parc Maresme Boet Taronja: 63 – CB Calella: 58

Els petits detalls a l’últim període decanten la balança cap al nostre costat!

✏️ Quim SERRA [cadet masculí B]

Molt bon partit dels dos equips on els petits detalls a l’últim quart han marcat la diferència.
Arribem a la mitja part molt igualats 34-30.
Un bon tercer quart, on pugem línies i només els deixem amb 6 punts i arribem a l’últim quart amb un 40-48.
Els nervis de l’últim quart ens fan fallar els llançaments i els primers 6 minuts d l’últim quart no aconseguim anotar, tot i així estem dins del partit, però no ens podem endur la victòria.

Molt bon partit dels nostres, contra un rival físicament molt superior però l’actitud i la lluita dels 40 minuts ens han fet lluitar fins l’últim segon.

Seguim 💪

CB Calella: 84 – CB Vilassar de Mar Verd: 58

La intensitat des del minut 0 ens permet aconseguir una còmode victòria! L’equip millora setmana rere setmana!

✏️ Josep LÓPEZ [mini masculí]

Partit que, d’entrada, havia de ser igualat, tenint en compte els resultats d’altres jornades i posicions a la taula de qualificació, però que sorprenentment i no per això amb menys mèrit acabem guanyant amb una diferència considerable.
Comencem el partit amb una intensitat, ritme i treball en equip tant en atac com en defensa que fins ara havia estat inexistent, amb moltes ganes per part de tots els jugadors, tant els de pista com els que estaven a la banqueta animant als seus companys. La bona pressió i el lluitar cada pilota ens permet anotar fàcilment al contraatac, creats a partir de connectar bons passes creuant les seves línies defensives. En estàtic hi havia moviment de pilota i algun que altre tall, els quals els passadors veuen ja sigui per mirar endavant o per parlar entre ells a pista, tot el que portem treballant des de setembre s’ha vist reflexat en aquest partit.
Al segon quart ens confiem els primers minuts, però després d’un temps mort, tornem a la mateixa dinàmica i ja l’aguantem fins al final del partit, el que ens permet assegurar la segona victòria a casa, la més merescuda fins ara.

Felicitar a tot l’equip, no toca confiar-se, això és només el principi del que vindrà, els jugadors nous estan començant a entrar ja en dinàmica i tots comencem a remar en la mateixa direcció, seguirem treballant i millorant, aquest és el camí! 💪🏼🏀

CE Palamós Groc: 69 – CB Calella: 57

Les múltiples pèrdues de pilota van que la victòria es quedés a Palamós…

✏️ Àlex MORAL [júnior interterritorial]

Derrota a Palamós en un partit d’anada i tornada constant on els dos equips vam mostrar les nostres virtuts i carències contínuament. Vam sortir concentrats en defensa però amb moltes dificultats d’anotació i amb molts errors no forçats… perdent moltes, moltes pilotes , que van fer que el partit acabés en mans del Palamós. Ens cal aprendre i treballar més als entrenaments, tenir més concentració per evitar aquests errors no forçats..i així podrem aconseguir noves victòries. Seguim!

Bàsquet Alella: 64 – CB Calella: 68

Un gran encontre digne de dos equips que lluitaven contra la imbatibilitat de l’altre! Finalment, els que continuem invictes som nosaltres!

✏️ Álex MORAL [sots-25 masculí]

Partido entre los dos invictos hasta ahora del grupo, gran partido de bàsquet, con dos equipos q han luchado y jugado un muy buen basquet… con un acierto descomunal en el triple, (sus 5 primeros lanzamientos han sido 5 triples convertidos, han empezado muy fuerte, pero rápidamente con una gran defensa y juego en equipo los hemos igualado, todo el partido con diferencias mínimas, al final, ha caído de nuestro lado, gracias a un triplazo de Sergi Ferrer, y la gran defensa de los nuestros, en especial de los interiores Hugo y Eloi Terri, e incluso por increïble que parezca, del Pasky, hemos conseguido q no anoten en sus ultimas posesiones y nos hemos llevado el partido… hoy incluso perdiendo, estaria orgulloso de todos nuestros jugadores…