Els nois del cadet taronja aconsegueixen guanyar al camp del joventut gràcies al ritme, la intensitat i la bona feina

CB Granollers 1 36 – CB Calella Premini Masculí Verd 70

Un altre partit molt complet en diversos aspectes que consolida l’equip calellenc com el màxim anotador del grup.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Encetem la segona volta com a visitants contra un rival que en la primera volta a casa ens va generar moltíssimes dificultats i on només l’equip calellenc el va poder superar en uns darrers minuts frenètics.

D’aquesta manera, respecte la primera volta, la millora de l’equip és molt evident a través d’una circulació de pilota més fluïda i generosa, i una distribució més ordenada dels espais. Aquests aspectes es palpen en la confiança dels nostres petits jugadors que aconsegueixen generar diverses accions d’1 contra 1 i dos contra dos molt més dinàmiques i decidides.

En definitiva, un altre passet ple d’il·lusió i energia d’aquesta canalla que ens sorprèn jornada rere jornada.

Premini Taronja 30 – Sant Vicenç Maresme 67

Partit on la diferència d’intensitat d’un equip i l’altre passa factura.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Taronja]

Arranquem un partit que ja veniem avisant de que seria molt complicat ja que el rival, és un equip que destaca per ser molt ràpid i intens.

La primera part va ser un drama en general, parcials brutals d’ells i nosaltres anavem amb una marxa menys que ells. També cal remmarcar que el rival va tenir un encert brutal, i per part nostra tot el contrari, no debia ser el nostre dia.

A la segona part, intentem arreglar quatre coses per poder seguir afrontant el partit amb orgull i acabar amb una cara diferent amb la que haviem començat a jugar. Tot això es reflexa a la tercera i a les dues últimes parts, que acaben siguent molt igualades, una amb un 7-8 i l’altre amb un 6-8, mentre que la tercera va ser l’única que vam guanyar amb un 8-4.

Podem concluir que si volem i ens hi posem tenim el mateix o més nivell que qualsevol equip que ens trobem a la lliga, pero s’ha de demostrar durant tot el partit i no només en mig partit.

Seguim treballant que segur que els resultats arribarant.💚🧡

UBSA 82 – Mini Verd 46

Derrota contra un gran rival

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Aquest cap de setmana ens tocava jugar a Sant Adrià davant d’un equip que venia en un estat de gràcia imparable, precisament l’única derrota que consumaven era contra nosaltres, això ens feia indicar que si algun equip li podia competir de tu a tu erem nosaltres.

Res més lluny de la realitat, tot i realitzar un bon paper molt digne en alguns quarts, l’equip local es mostra superior com a conjunt, aprofitant que estan acostumats a jugar a pista sencera, així com el factor físic i com és habitual a la categoria, el factor edat, on la majoria d’ells són de segon any, que al cap i a la fi es veu reflectit al terreny de joc.

Com he esmentat abans, en certs moments de partit aconseguim desplegar un joc molt vistós en atac, on mica en mica van sortint els sistemes, així com la col-locació i els espais és prou correcte i tots els jugadors aporten per igual. Al darrere la tònica és manté la mateixa, poca intensitat i errades constants durant el transcurs del matx, fet que provoca l’impossibilitat d’intentar acostar-nos al marcador i fer entrar alguna por al rival.

Però el gran taló d’aquil-les de l’equip és sens dubte el factor mental. En el moment que deixem de fer bé allò que estàvem fent i cadascú intenta fer la guerra pel seu compte, comencem a estar més pendents de l’àrbitre o de la grada i en general mostrem una passivitat alhora de jugar i una frustració innecesària és quan ens anem definitivament del partit. Nosaltres no podem ni volem exigir resultats, però l’actitud i les ganes són innegociables.

Ningú va dir que seria fàcil, no cal oblidar que per molts d’ells és el primer cop q juguen en aquesta categoria i al final és tot un procés d’adaptació. La línea a seguir és el partit contra Masnou de la setmana passada. Ara disposem de dos setmanes per treballar el que fem malament i millorar allò que fem bé

Seguim💚🧡

La Vallalta 81 – Mini Taronja 30

Partit amb dues cares, però on ens penalitza molt la cara negativa.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

És un diumenge a les 9 del matí, durant la roda d’entrades ja veiem que la intensitat es insuficient davant del partit que ja sabem que ens espera. Avisem als jugadors que amb aquest ritme no podrem competir.

Per sorpresa nostra, iniciem el partit amb un parcial de 0-7 en els dos primers minuts, però a partir d’aqui, ens relaxem i deixem de jugar com ho estavem fent. Fet que provoca que arribem al descans amb el marcador de 48-16.

A partir d’aquí, reaccionem i aconseguim competir el 4rt període, però un mal inici del 5è, fa que el rival ens tanqui marcador.
Tot i que després d’això tornem a defensar i buscar bones opcions en atac.

El que està clar és que encara no hem trobat la clau per aconseguir una constancia durant els 48 minuts que duren els partits. Però hem d’intentar minimitzar els temps de desconnexió.

Tot i el resultat, hi ha coses positives, ens vam atrevir a atacar l’1c1, i durant algunes estones vam realitzar bones ajudes defensives.

Continuem treballant!!💚🧡

Pre-infantil 56 – Sant Celoni 6

Partit on es reflecteix la millora d’aquests darrers mesos.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Ens enfrontavem a un equip on a l’anada ens va costar molt per la seva intensitat i agresivitat on allà ens van fer 44 punts.

Aquest cop sortim molt mentalitzats i amb les idees molt clares. La pressió defensiva dona els seus fruts i en l’atac es dinàmic. Fins i tot ens sorpren l’actitud de tots els nanos amb la concentració que ens van demostrar i les ganes de voler més.

Setmana que ve ens toca un partit del tot el contrari aquest, pero amb les ganes que demostren a cada entreno i la pinya que estem aconseguint aconseguirem els nostres objectius.

Toca seguir treballant i com sempre, seguir confiant en el procés.💚🧡

AECAM Malgrat 48 – Infantil Femení 66

Partit molt complert de les noies, on l’únic però, és veure com es deixen anar a l’últim quart amb el partit j controlat.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Gran treball el que han fet les noies aquest cap de setmana, on partint d’una defensa forta i intensa on aconseguim recuperar unes quantes pilotes i seguint amb un bon ritme i circulació en atac, fan que el marcador a la mitja part arribi a 18-36.
Durant el descans, destaquem aquest bon inici, però demanem no mirar el marcador i sortir intenses, fet que ens porta acabar el quart amb un 24-51.
A partir d’aquí, veiem un relaxament de les noies en els dos últims quarts, i sortim del partit sumant una nova victòria, però encaxem en dos quarts el que ens habien anotat els 4 primers, i on nosaltres només sumem 15 punts…
Felicitar a les noies per com han jugat gran part del partit, però on han de tenir present que per poder competir en aquesta lliga, han de jugar i competir tots el quarts.
Seguim 💪🏻🏀💚🧡

Cadete Verd Calella 75 – Boet Mataró 43

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

Victoria contra el rival más flojo del. grupo, aún así, la mejora del equipo es constante, sobre todo defensivamente vamos. mejorando bastante, y la. línea es claramente ascendente. La. semana. q viene jugamos contra el. líder del. grupo, a ver si entonces mostramos todo lo q hemos. mejorado y conseguimos un buen resultado.. Amunt Calella💚🧡💚🧡

Joventut de Badalona 4 31 – Cadet Taronja 74

Victòria a l’Olímpic de Badalona on, una vegada més, el ritme i la intensitat és el detonant que marca la diferència.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit amb una pressió alta, apretant individualment al rival en totes les línies del camp, recuperant pilotes i anotant amb facilitat. En estàtic aconseguim posar pilota al poste alt i generar espais a partit d’allà. També comencem a crear perill a partir de la línia de fons, cosa en la que portem temps insistint i comença a treure els seus fruits.

Per altra banda, seguim molt estàtics en el costat dèbil i ens costa ocupar les cantonades. En defensa no acabem de sortir bé a les ajudes, a vegades és per no sortir-hi del tot i d’altres perquè el mateix costat fort salta a l’ajuda deixant alliberat el jugador proper a la pilota, concedint així tirs alliberats.

A partir del tercer quart la diferència en el marcador era notòria i la intensitat, així com l’ordre a pista, va anar disminuïnt. Tot i així, el partit va deixar bones sensacions amb els jugadors que venien tocats i ens va servir per treballar aspectes del joc que no sempre es poden treballar als entrenaments.

Orgullós de l’equip i la feina feta. Per acabar, agraïr i felicitar a en Joel Arnaiz i en Marc Llobet, del pre-infantil, que van venir tant divendres a entrenar com al partit a donar un cop de mà degut a les ausències d’alguns dels nostres jugadors i per precaució dels que venien tocats.

Aquest és el camí, no només de l’equip sinó del club. Seguim creixent!🏀

Junior Masc. U18 Interterritorial 54 – UB Sant Adrià 1 71

Derrota davant d’un bon rival.

✏️ Álex Molina [Junior Masculí]

Un últim període de desconnexió i tornada d’errors de jornades anteriors.
Partit molt competit pels dos equips, on cap dels dos treia avantatges superiors als 10 punts de diferencia.
Sabíem que seria un partit molt complicat on no podíem deixar que l’equip contrari fes el seu joc, però per sobre de tot en cap moment deixar de lluitar i de treballar.
Els Calellencs van aguantar fins a l’últim període on es van veure superats per la superioritat ofensiva de l’equip rival.

Sub 25 Parets 68 – Calella 74

✏️ Álex Muñoz [Sub 25]

Gran victoria en campo del. Parets, equipo. q salió en tromba y nos cojio diferencias cercanas a los 20 puntos al. final del. primer cuarto, un gran reacción de todo el. equipo, nos hizo. anotar 34 puntos en el segundo cuarto, y con ello, darle. la. vuelta al. marcador al descanso. La. igualdad fue. máxima. desde. ese. momento, nos costó mucho parar a su mejor. jugador, el 13, pero. la. final lo conseguimos cansar, y ya no pudo anotar como. al principio, aprovechamos. para cojer una pequeña. renta, q ya pudimos. aguantar hasta el final… Buen partido en equipo y buena aportación de los nuevos fichajes,Quique Camacho y Enric Costa… Amunt Calella🧡💚🧡💚

CB Sant Josep 49 – Sènior Femení 47

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

Visita al camp del líder imbatut de la categoria, on d’entrada no tenim res perdre. Malgrat una setmana marcada per les baixes als entrenaments, l’actitud és positiva i tenim clar que si estem intenses i concentrades no li perdrem la cara al partit.

El primer quart, però, no aconseguim que el nostre joc flueixi com cal, anotar es fa difícil i el rival pot fer transicions ràpides que ens costa defensar. Millorem la nostra defensa introduint una zona que el rival no sap atacar, el que ens porta a acabar els primers 20 minuts amb un -8 al marcador (28-20).

A la represa i després d’incidir en la intensitat i la ràpida circulació de pilota per no alentir el joc, les nostres fan un pas endavant i el partit puja de ritme, finalitzant el “match” amb més cistelles de dos (11 a 13) i de tres (5 a 6) que el rival. Malauradament, la disparitat de criteri en les faltes personals, tenen com a conseqüència que els llançaments de tir lliure quedin clarament a favor de l’equip de casa (18 a 5) i malgrat que el percentatge d’encert és similar això és determinant per decantar el partit amb el 49-47 final.
En resum, bon partit que ens certifica que podem lluitar de tu a tu amb tots els equips de la categoria.