El CB Calella atura l’activitat pel coronavirus

La Federació Catalana de Bàsquet ha decretat la suspensió de tota l’activitat federativa a partir d’aquest dijous, 12 de març, i per un espai de quinze dies. L’ens federatiu ha pres la decisió seguint les recomanacions fetes per la Secretaria General de l’Esport

El comunicat de la Secretaria General de l’Esport, dirigit a les federacions esportives catalanes, recomana el següent

“Ajornar o suspendre les competicions i esdeveniments esportius al territori català a partir de dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica amb l’objectiu de minimitzar el contagi”

I en cas que l’ajornament no es pugui fer efectiu, la Secretaria, dóna un seguit d’instruccions a seguir per part de les entitats esportives

“Els esdeveniments esportius professionals i no professionals es faran a porta tancada, sense públic. Se n’exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar acompanyats”

Partits i entrenaments suspesos durant quinze dies

El Club Bàsquet Calella, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de la Federació Catalana de Bàsquet, suspèn els entrenaments previstos per als pròxims dies, malgrat que la FCBQ deixa a criteri dels clubs mantenir-los o no. La Federació aclareix que no formen part de les activitats federatives i garanteix que els jugadors i jugadores estaran coberts per l’assegurança esportiva. Els partits, que sí que formen part de les activitats federatives, no es jugaran els dos pròxims caps de setmana.

El Club Bàsquet Calella comunicarà en el seu moment qualsevol variació de les indicacions donades. El comunicat de la Secretària deixa clar que els criteris “són revisables en funció de l’evolució del coronavirus“. L’OMS, l’Organització Mundial de la Salut, ha qualificat de pandèmia el brot del virus.