El CB Calella i la UEHC amb MyPlay!

Càmeres intel·ligents, estadístiques dels partits i transmissions en streaming. Quan comenci la temporada, i gràcies a la plataforma MyPlay, al CB Calella els partits i els entrenaments els viurem d’una altra manera!

Una eina per millorar

MyPlay és una plataforma que ens permetrà visualitzar amb detall aquells aspectes tècnics i tàctics que els nostres jugadors i jugadores necessiten corregir, tant als entrenaments com el dia de partit. Gràcies a l’acord que el CB Calella, conjuntament amb la UEHC, hem tancat amb ells, la pròxima temporada al “Parc Dalmau” la visutalitzarem també a través de les imatges que ens oferiran les dues càmeres intel·ligents de MyPlay que, a través d’un algoritme, faran el rastreig del moviment a la pista per no perdre detall.

Una estarà situada al bell mig, davant de la graderia i a una alçada d’entre 4 i 6 metres del terra. I l’altra, enfocarà el marcador. El CB Calella s’afegeix a la llista d’altres clubs amb tradició de bàsquet que ja utilitzen aquesta tecnologia com el Lucentum d’Alacant, de la Lliga LEB Or, o el Sant Josep de Badalona, el CB Esparraguera o el CB Mollet.

CB Calella - El CB Calella i la UEHC tanquem l'acord per disposar dels serveis de la plataforma MyPlay. Imatge: MyPlay - CB Calella

Què permet MyPlay?

Transmissions en directe. Aquesta és una funcionalitat important pel fet que la pròxima temporada genera encara moltes incògnites: una, la de l’inici de les competicions, i una altra, la presència dels pares i mares a les graderies. Si al final no és possible o es fa amb restriccions d’aforament, amb MyPlay podrem oferir-vos tots els partits que es juguin a la pista central a través de les xarxes socials del club.

Gravar entrenaments i partits. Als entrenadors se’ls gira feina! Aquesta tecnologia permetrà visionar, en directe, però també a posteriori l’evolució dels nostres jugadors i jugadores a la pista. Per tant, corregir amb ells aquelles coses que fan bé i aquelles en què cal millorar. Els clips de vídeo ja editats es podran compartir amb l’equip o amb el jugador en concret sobre el que s’està treballant a través del seu perfil a MyPlay.

CB Calella - La tecnologia MyPlay ens permetrà generar estadístiques dels nostres partits. Infografia: MyPlay

Generar estadístiques. A posteriori, i després de fer el visionat del partit, els entrenadors i entrenadores del club, podran tenir els números definitius de rebots, punts anotats, pèrdues, recuperacions… Unes estadístiques professionals, que també podran compartir amb els seus jugadors i jugadores.

La instal·lació de les càmeres es farà próximament al Pavelló Municipal “Parc Dalmau”, perquè estigui a punt de cara al començament de temporada. El curs que ve, el veurem amb uns altres ulls!