El sènior masculí derrota al líder imbatut de 2ª Catalana i és la millor defensa de la lliga!

Setmana on el Sènior s’enfronta al líder imbatut de la categoria i aconsegueix vence‘l i convertir el Parc Dalmau en inexpugnable. Apareixen brots verds en el nostre bàsquet femení, on l’actitud, ganes i esforç de les nostres noies auguren futurs èxits. Victòries treballades del preinfantil, junior B, mini, premini masculí i progressió del Sots 25. Com cada cap de setmana emoció per a tothom!!

CB Calella: 62 – Sant Andreu Natzaret: 53

La victòria contra el líder imbatut fa que el nostre sènior no s’hagi perdut cap partit a casa.

✏️  Jordi Puig [sènior masculí A]

Gran partit el viscut avui que ens enfrontava els líders imbatuts,i un equip duríssim defensivament parlant.
Primers minuts on ens costava molt moure la pilota, i buscar avantatges físiques,degut al alt nivell defensiu dels visitants.
Sortida espectacular al segon quart que ens permet aconseguir cert avantatge que regulem fins a arribar al descans amb +10.
A la represa tornem a sortir molt entonats i ens posem +16 amb una excel·lent defensa grupal, amb molt Bones ajudes defensives i dominant el rebot que ens permetia sortir ràpidament en transició.
No acabem de tancar el partit, però uns últims minuts molt seriosos en l’àmbit defensiu ens permet aconseguir una important victòria per seguir al grup capdavanter.
Avui hem demostrat perquè som el millor equip defensiu de la lliga.
Felicitats a tot el grup pel treballat fet, hem de seguir remant junts. 🏀

CB Calella 86 – Arenys Bàsquet 27

Víctoria d’esforç del nostre preinfantil jugant amb 8 jugadors i un jugador del mini A, l’Arnau.

✏️  Sergi Ferrer [pre-infantil masculí]

Partit impecable dels nostres jugadors. Hem començat super activats des del primer minut presionant molt al rival i lluitant cada pilota.

Cal destacar que hem fet molt bons contraatacs, a conseqüència d’una defensa perfecta. El millor del partit sens dubte ha estat el nostre moviment de pilota, un factor imprescindible per poder tirar sols a la cistella.

Conseguim recuperar el partit d’anada, el qual ens va deixar amb un mal sabor de boca, i així aconseguir la primera posició a la taula.

Felicitar els jugadors per l’esforç, ja que tot i ser 8 més l’ajuda de l’Arnau del Mini A, han aconseguit una victòria importantíssima.

Seguirem treballant!

CB Calella: 75 – La Garriga: 43

Partit que gràcies a l’esforç s’aconsegueix portar la victòria cap a Calella.

✏️  Quim SERRA [Junior B masculí]

Bon inici de partit on sortim molt endollats en atac i acabem primer quart amb un 26-16.
Tot i l’avantatge al marcador sabem que havíem de millorar la defensa i així ho fem i arribem a mitja part amb un 48-23.

Segona meitat on ens defensen amb zona i ens costa atacar-la tot i així arribem amb el marcador final 75-43.

Seguim💪 🏀

Bàsquet Girona: 84- CB Calella: 48

La falta de contundència en el rebot defensiu ens fa perdre un partit molt maco!

✏️  Jordi PUIG [cadet interterritorial]

Partit complicat i difícil al Camp del líder, que pel que fa a intensitat, joc, físic, plantejament defensiu i ofensiu han demostrat això, el perquè són els líders.
Primera part molt Bona ofensivament dels nostres, on hem practicat un joc ràpid, movent la pilota amb criteri i trobant tirs alliberats, però Avui la pilota no entrava.
Arribem mitja part amb -19, però realment no reflectia el vist a la pista.
A la represa desconnexió per moments, i ens passen per sobre físicament, amb una intensitat brutal, i ens penalitza les segones, terceres i quartes opcions en el rebot ofensiu dels locals.
Res a dir, han sigut millors en tots els aspectes del joc, i millor equip de la competició.
Hem de seguir treballant i intentar aprendre de la intensitat que cal tenir per pujar un esglaó més.

Seguim. 🏀

CEB Sant Jordi: 58 – CB Calella: 48

Jordi Puig és entrenador ocasional que aquest cap de setmana acompanya al nostre primer equip femení. Partit molt dur però amb molt bona imatge i actitud per part de les nostres noies. Finalment, ens quedem a la porta de la victòria lluitant durant els 36 minuts.

✏️  Jordi Puig [Sènior femení]

Bon inici de partit en una pista complicada, molt d’ambient, pressió i un equip duríssim amb moltes mans i intensitat.
Primera part igualada on l’encert en el llançament exterior i la nostra defensa ens permeten arribar a la mitja part amb +1.
Calia controlar el rebot i tenir paciència en la seva pressió asfixiant i treure bones línies de pase.
Les faltes ens perjudiquen a l’hora de moure la banqueta, controlem el partit i el marcador fins al minut 35 de partit on la por escènica a guanyar fa que encadenem 4 pilotes perdudes que donen un avantatge a l’equip local.
Bona actitud, i molt bona imatge, ens han faltat cap fred els últims 4 minuts de partit per tal d’aconseguir la victòria.
Partit molt seriós de les nostres noies, hem de seguir treballant.

CB Calella: 59 –Sabadell BQ Vallés u18 69

Els propis errors dels nostres fan que el partit surt creu. La cara la tornada del nostre base Toni Camacho després d’una llarga absència per lesió. Ben tornat!

✏️  Àlex Moral [junior masculí Inter]

Encara em costa creure el marcador…. un partit que iniciem bé, amb un 19 a 15 al primer període, que segueix amb un segon període molt ben treballat on arribem amb 39 a 31, tot i els errors no forçats que generem, ja que perdem moltes pilotes… iniciem el tercer quart amb la mateixa dinàmica… i de cop al minut 26, tot canvia, la nostra concentració desapareix, deixem de generar espais, treballar els sistemes, cadascú fa la guerra pel seu compte i per descomptat deixem de defensar. Ho tractem de parar amb temps morts, canvis, i fins i tot amb 2 canvis defensius, però no…no som capaços de retornar… i rebem un parcial de 0 a 20 ens 6 minuts que ens condemna, per la falta de concentració i aquesta brutal desconnexió , com ens ha passat en molts moments de les últimes 5 jornades, on sumem 5 derrotes seguides.

Cal que fem autocrítica, perquè en aquest partit, no van existir factors externs que poguessin desencadenar aquesta manca de concentració…ho teníem tot de cara…una bona actitud, sense protestes, un rival molt esportiu i un bon arbitratge… només va ser CULPA NOSTRE. Cal remar i tots plegats en la mateixa direcció.

La part positiva del partit, el retorn d’en Toni Camacho a la pista després de la seva llarga lesió. Esperem que ens doni moltes alegries. 💪🏻🏀🏀

Shad CB Mollet: 54 – Calella: 50

Partit que acompanya ocasionalment l’entrenador Àlex Moral, i que després de la mitja part les noies segueixen les instruccions marcades i surten més motivades. Fins a l’últim moment amb possibilitats de sumar la victòria.

✏️  Àlex Moral [junior femení]

Partit on sortim una mica dormides i amb poca intensitat defensiva, que ens provoca entrar en bonus al minut 2 de partit. Aquest inici ens fa anar per darrera durant tot el partit, on arribem amb un 30 a 20 a la mitja part. A la mitja part repassem conceptes i sortim amb una marxa més, però ens falta anotació, que arriba a l’últim període i ens permet lluitar pel partit i posar-nos 48 a 49 a falta de 2 minutets!

Desgraciadament les últimes decisions en atac no ham estat encertades i finalment no hem pogut sumar una victòria al camp de Mollet. Content del treball de les noies. A seguir creixent i treballant!💪 🏀 👏

💪🏼🏀

CB Calella: 38 – CB Vilassar de Dalt: 83

Tot i la diferència amb el rival es dóna la cara i l’entrenador felicita els nostres jugadors.

✏️  Aleix Duran [infantil masculí]

Partit que afrontàvem amb moltes baixes i només amb 8 jugadors disponibles. Era un encontre d’aquells que son fàcils, perquè no teníem res a perdre i molt a guanyar. Un partit contra un rival superior a nosaltres que, a diferència de l’anada hem plantat cara i lluitat fins al final.

Tot i que amb errades per precipitar-nos en les decisions, la millora de l’equip és evident i que partit a partit es van assolint els objectius.

Felicitar als jugadors per l’actitud mostrada durant el partit i també al Dídac, que avui ha debutat en partit oficial i on ha anotat 4 punts!

Frase per guardar: No importa la voluntat de guanyar… tothom la té. Importa la voluntat de preparar-se per aconseguir-ho.

CB Calella: 46 –Masculí Maresme: 29

Els nostres petits aprenen els valors del bàsquet, fins i tot en partits durs. Molt contents del futur del nostre club.

✏️  Toni Camacho [premini masculí]

Partit on durant tota la setmana havíem anat conscienciant als peques que rebrien moltes castanyes, i així va ser.

Comencem el partit posant en pràctica tot el treball de la setmana, fent els màxims de passes possibles i botar el menys possible perquè els defensors no arribessin mai a la pilota i aconseguim controlar el partit des del principi.
Però, la forta defensa d’ells, molt sorprenent per part nostre, ens impedeix jugar el que volem i ens posem nerviosos. Després d’un temps mort i d’haver parlat amb els nostres que el bàsquet molts cops és així i hem de seguir jugant al que sabem, els nens surten molt endollats fent grans jugades i gaudint del bàsquet i aconseguint una gran victòria amb un gran joc.

Cada cop més van entenent a com s’ha de jugar, incloent aquests partits contra rivals tan durs, ara seguim treballant i com sempre confiant en el procés.🏀💪

Bàsquet Alella: 85 – CB Calella: 31

Partit contra el líder invicte que ha guanyat tots els seus partits de més de 30 punts on sabiem el que anàvem a fer: passar-ho bé i intentar competir el millor possible.

✏️  Josep López [mini masculí]

El resultat és molt voluminós i expressa una gran diferència, però les sensacions del partit van ser molt bones. Vam fer un canvi de xip respecte a la setmana anterior, deixant enrere l’actitud negativa i la desconcentració i vam sortir a jugar com equip, creant ocasions a partir de talls i passades, amb pocs bots i amb un posicionament a pista millor de l’esperat en moltes ocasions.

El marcador oficial és l’indicat al títol, però amb el que ens quedem és el 5-13 del 6è període, on vam demostrar que podem competir contra qualsevol equip si treballem tots junts en defensa, recuperem pilotes i amb una bona selecció de passes encadenats ens plantem davant de l’aro rival amb rapidesa (i si l’encert ens acompanya).

Queden moltes coses a treballar, molts aspectes a millorar i molts tirs per fallar, però cada cop més aquest equip està entrant en una dinàmica conjunta admirable. Perdre d’aquesta manera, contra equips com el d’avui, és una victòria de cara al futur. Seguim🏀💪🏼

CB Calella: 71– CB Canovelles: 62

✏️  Àlex Munoz [Sots 25 masculí]

Plácida primera parte, pese a no jugar muy bien, nos fuimos al descanso 44-21,ellos parecían un equipo muy mediocre, con mala defensa y malos porcentajes de tiro… Caraja en el tercer cuarto, unido al gran acierto de ellos, sobre todo con 5 triples y otros tiros inverosímiles, hace que al final del partido sea muy apretado, una reacción de carácter en los últimos minutos, nos permite coger otra vez una renta de +10 puntos que nos permite estar tranquilos… no podemos relajarnos ni un segundo.

Solemos tener bajadas de tensión o atención, no sé, pero hacen que nos cueste a veces ganar fácil los partidos… Bueno, seguimos en la pomada, que es lo importante… ✌️✌️✌️