El derbi contra l’AECAM Santa Susanna no decepciona i la victòria es queda a Calella!!

Un derbi contra l’AECAM mai, mai decepciona. És un d’aquells partits en que l’emoció, la tensió i la diversió estan garantides, així com la graderia plena dels equips base del club, pares i mares i aficionats que no es volien perdre un partit com aquest! I si la victòria es queda a casa, doncs encara és millor! Gran partit del nostre Sènior masculí A amb uns convidats especials: els jugadors del Mini masculí van poder viure el derbi des de dins. Una experiència que de ben segur no oblidaran mai!

CB Calella: 65 – AECAM Santa Susanna: 60

La victòria del derbi ens permet mantenir-nos al grup capdavanter de la classificació de Segona Catalana!

✏️  Jordi Puig [sènior masculí A]

Derbi amb tensió, intensitat, nervis, i el que realment esperàvem un derbi.
Primers minuts freds dels dos equips amb una pobre anotació prioritzant les defenses per sobre els atacs.
Mitja part arribem amb un marcador ajustat 30-33.
Cal controlar el rebot defensiu e intentar buscar avantatges en atac per tal de dominar el ritme de joc.
Acabem el tercer amb una desavantatge de 6 punts, sobretot mercat per un baix percentatge en el llançament i les dificultats per controlar el ritme que ens interessa.
Últim quart molt bo a nivell defensiu ens permet encadenar bones accions ofensives i tancat un partit complicat com ja esperàvem.
Al final bona victòria que ens permet seguir estan en el grup capdavanter.
Remarcar l’ajuda animant i celebrant les cistelles dels nostres jugadors del més menuts del club que s’ho van passar d’allò més bé, demostrant que això fa club. Seguirem treballant 🏀

AECAM Malgrat: 62 – CB Calella: 29

El derbi Infantil es va quedar a Malgrat. Tot i la derrota, cada vegada ens costa més llençar la tovallola!

✏️  Aleix DURAN [infantil masculí]

Partit que afrontàvem amb la lliçó apresa del partit d’anada. Des de l’inici, els locals es van posar per davant del marcador i vam estar a remolc durant tot el partit, amb moltes pèrdues de pilota i deixant segones oportunitats als rebots.

Aguantem la defensa fins a l’últim període, de fet, guanyem el sisè quart i empatem el setè. Als darrers 5 minuts de partit, l’AECAM prem l’accelerador i ho endolla absolutament tot, moment al qual ens donem per vençuts.

Tot i la derrota, la millora en l’actitud es va notant partit rere partit i ens costa cada vegada més llençar la tovallola.

CB Calella: 37 – UER Pineda de Mar: 20

Els petitons s’enduen el derbi contra el Pineda, en un partit ple de baixes dels nostres!

✏️  Toni CAMACHO [pre-mini masculí]

Partit on ens presentàvem amb 9 jugadors i un d’ells que la nit anterior tenia febre.
Comencem el partit molt bé, corrents per tota la pista tan en atac com en defensa i agafem una bona avantatge.
En la segona part es quan hem començat a disfrutar del bàsquet, fent jugades pase darrera pase buscant la millor opció per tirar.
Hem començat a entendre que jugant amb pases ens ho passem millor i ho fem més fàcil, ara toca seguir treballant i confiant en el procés. Mica en mica els petits de la casa van aprenent més de bàsquet.

CB Calella: 45 – Gramenet BC Taronja: 41

Un partit travat que vam guanyar des de l’inici per falta de jugadores del conjunt rival que encara estava imbatut.

✏️  Toti ALBÓ [mini femení]

Partit que ja s’ha guanyat abans de començar perquè l’equip rival només porta 7 jugadores.
Partit travat i amb falta d’intensitat o ganes en alguns moments, no sé si per sentir-nos guanyadores o per la defensa ilegal d’elles ja que estaven defensant zona molt de partit, era un equip alt i sempre estaven tancades i amb una jugadora sota la cistella que ens tapava qualsevol entrada.
Ens ha faltat l’alegria i la velocitat que em posat en altres partits. Tot i això, molt content i orgullós de les nenes, hem guanyat a un equip que allà vam perdre de 26 i encara estava imbatut.
Seguirem treballant i millorant 💪🏻🏀🏀

CB Calella: 56 – CB Llinars: 67

Bon partit contra els líders, però els errors a l’últim quart ens condemnen a la derrota.

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Partit on ens enfrontem al primer classificat i sabíem que tenim de fer un molt bon partit per emportar-nos la victòria.

Una bona primera part ens fa arribar a la mitja part amb un marcador de 23-17.
Una bona sortida del Llinars al tercer quart però aguantem bé i arribem a l’últim quart amb un +1.

Últim quart on el Llinars ens fa una pressió que ens fa cometre molts errors i els i permet fer moltes cistelles fàcils. Resultat final 56-67.

Bon partit contra un bon rival, llàstima de l’últim quart però em estat dintre el partit fins el minuts finals.
Seguim 💪

CB Calella: 62 – Mataró Parc  Maresme Boet: 72

La falta de contundència en el rebot defensiu ens fa perdre un partit molt maco!

✏️  Àlex MORAL [júnior interterritorial]

Partit on rebíem el líder imbatut de la categoria a casa i que afrontàvem amb molta motivació i il·lusió.

Molts nervis i tensió des de bon principi. Sabíem perfectament quins eren els jugadors a defensar amb màxim criteri del Boet.

La primera meitat va ser molt maca i vistosa pel públic, sobretot el primer quart amb un 20 a 21 a favor del Boet. El segon quart segueix la mateixa dinàmica i amb un 29 a 25 a favor, a meitats dels segon quart ens fa somiar amb un gran partit, però una pájara de les que acostumem a tenir en tots els partits ens fa rebre un 1 a 13 en contra i arribar a la mitja part amb un 30 a 37 en contra quan ho teníem tot de cara.

A la represa, tractem de reaccionar amb un canvi defensiu i intensitat i ens posem 34 a 37
Però els nervis i sobretot les protestes arbitrals que generem, sense CRITERI ni CONSCIENCIA per part nostre , ens fan perdre la dinàmica positiva i el ritme del partit , i ens plantem amb un -9 al final del tercer període.

A l’últim període, ho lluitem i ens arribem a posar 60 a 62 però un cop més les decisions precipitades, les faltes i la falta de contundència al rebot defensiu ens fan perdre un partit molt maco de 10 punts.

Content pel treball del equip, de la intensitat , com vaig comentar amb l’equip, amb aquesta ,motivació, podem lluitar per tot el que ens proposem en aquesta lliga, però a la vegada, molt disgustat per les contínues protestes que generem al col·lectiu arbitral, està clar que els àrbitres s’equivoquen i que ens podem emprenyar amb les seves decisions, però mai podem perdre els papers ni la dinàmica de grup. Cal millorar aquest aspecte.

Seguim. 🏀

CE Palamós: 54 – CB Calella: 42

✏️  Jordi Puig [cadet interterritorial]

Bloqueig mental, de joc, de ritme i de sensacions en els pitjors 10 minuts de tota la temporada.
No estem posats en el partit, amb por escènica, falta de intensitat, de ritme cosa que impedeix competir ens el primers 14 minuts de partit.
Mitja part arribem amb -15 i amb males sensacions.
Canvi de xip que ens permet entrar en el partit a base de una excel·lent defensa i trobant bones seleccions de tir fent un parcial de 12-0.
Ens col·loquem a 3 punts xo dos triples gairebé consecutius ens fan baixar el cap i tornar a baixar ritme.
Si tan sols juguem 15 minuts en aquesta categoria es penalitza molt, cosa que ens ha de servir per aprendre i corregir en futurs partits.
Cal fer un pas endavant de TOTS els jugadors pq seguim pensant que TOTS son importants en el grup.
Derrota justa i merescuda que ens ha de Fer créixer.

Salesians Badalona: 50 – CB Calella: 32

Un partit igualat que finalment es va decantar per les locals…

✏️  Joan MIQUEL [júnior femení]

Partit perdut clarament contra un equip que encara no havia guanyat cap partit. Igualat fins la mitja part, ens han guanyat per tenir més encert en atac que nosaltres i possiblement més ganes de guanyar. Massa errors fàcils i massa por al contacte encara, jugadores molt toves per competir en nivell A. Tot i això, dir que les ganes i la intensitat han estat be, per part de la majoria de les jugadores.

Sant Gervasi 3: 60 – CB Calella: 69

Bona victòria en una pista complicada!

✏️  Quim SERRA [cadet masculí B]

Bon partit a un camp difícil, comencem el partit molt connectats i arribem al primer quart amb un 6-16.

Segon quart on desconnectem i baixem la intensitat i el Sant Gervasi ho aprofita i torna a entra al partit i arribem a mitja part amb un -4.
Sabíem que teníem de tornar a jugar al nostre ritme i pujar la intensitat i així ho vam fer a la segona meitat i així vam arribar el resultat final 60-69. Seguim!

CB Vilassar de Dalt Roger’s: 71 – CB Calella: 34

Va ser un equip molt superior a nosaltres, però la nostra evolució és constant!

✏️  Joan MIQUEL [sènior femení]

Partit contra les líders del grup, sense cap derrota encara. Equip molt superior a nosaltres a nivell tècnic i tàctic que demostren perquè son líders, tot i això, un esforç molt bo i continu per part de les nostres jugadores, amb gran implicació i tensió, sense trobar res a faltar en aquest aspecte. Hem de seguir amb aquesta evolució, encara que a vegades sembli poca, és constant.

CB Calella: 63 – UE Montgat: 72

No hem abaixat el braços en cap moment!

✏️  Josep LÓPEZ [mini masculí]

Partit de bàsquet molt disputat on s’ha lluitat cada quart, on no hem baixat mai els braços i hem tornat a demostrar nivells d’intensitat adequats al que es demana.

Durant la primera part hi ha hagut alternances en el marcador, a la represa, tot i el treball que ha fet tot l’equip, ens ha passat factura el desencert que hem tingut de cara a cistella, alguna acomodació en defensa… això ha comportat a que el rival es despengés agafant una còmode aventatge de fins a 20 punts. No hem deixat de treballar ni animar, el que ens ha portat a retallar distàncies, però aleshores el temps ja jugava en contra nostra.

Hem plantat cara a un rival que al primer partit de lliga ens va passar la mà per la cara en varis aspectes del joc. Això demostra que els nois estan treballant als entrenaments i millorant, individualment i com a col·lectiu, a part de les ganes de jugar, que segueixen en augment. Seguim treballant. 💪🏼🏀

CB Calella: 72 – UE Montgat: 43

Tot i començar adormits, reaccionem a temps i aconseguim dominar el el partit!

✏️  Sergi FERRER [pre-infantil masculí]

Partit on comencem molt adormits, rebent un parcial de 8-0 en contra. Tot i això despertem de cop, i gràcies a unes bones defenses al seu millor jugador, ràpids contraatacs i un bon atac del 1c1 acabem guanyant per una diferència de 20 punts a favor a la mitja part.

A la segona part, una gran actitud en defensa i un bon joc d’equip ens ha permès mantenir aquesta distància per finalment aconseguir endur-nos la victòria.

Destacar com sempre l’actitud dels jugadors, que a cada partit demostren que hem d’estar al 100% per aconseguir tot allò que ens proposem!

Frase motivadora: Els jugadors poden guanyar partits, però només els equips poden guanyar campionats.

Frase per guardar: No importa la voluntat de guanyar… tothom la té. Importa la voluntat de preparar-se per aconseguir-ho.