El junior A guanya un derbi d’infart al camp del Pineda, davant d’un munt d’aficionats del Calella que es van desplaçar per animar-los!

Premini Masc 54 – Escola Pia Granollers 43

Una gran victòria dels nanos contra l’equip invicte de la lliga.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem el partit amb les idees clares i intentant que els errors de la setmana passada no es tornesin a repetir, i així a sigut.

Comencem amb una gran defensa que ha sigut constant durant tot el partit i que ha sigut la clau en aquesta nova victòria.

Un cop més les coses van sortint en atac com volem i cada dia anem a millor. Hem sapigut controlar el partit de principi a final guanyant periòde rere periòde amb petites avantatges.

Tot i que l’equip rival buscava reaccionar i ens feien petits parcials, nosaltres erem capaços de refer-nos i igualar els parcials. Això ens demostrar que estem aprenent a que si les coses van malament, podem capgirar la situació i seguir endevant.

Ara com sempre toca seguir treballant i millorant, estem en una bona dinàmica on els somriures dels nanos son molt grans i això és el més important, fan una gran pinya i son un gran EQUIP.

Seguim confiant en el procés.💚🧡

C.B Argentona 12 – Mini Masc B 62

Tercer partit de la segona fase que afrontem amb les idees molt clares i amb la mateixa intensitat que els anteriors partits.

✏️ Julia turrens[ Mini Masc B ]

Comencem adormits i ens costa centrar-nos i entrar en la dinàmica del partit. Gràcies a la pressió i els 2vs1 aconseguim robar boles i fer contraatacs que ens donaran la victòria del primer i el segon quart.

El tercer i el quart quart pugem el nivell d’intensitat en defensa i comencem a moure la pilota amb moltes ocasions de 1vs1 o tirs a cistella. Després de dos parcials de 0-18 i de 0-10 obtenim un avantatge molt gran al final de la primera part.

Iniciem la segona part amb uns nous objectius. Moure la bola i jugar passar i tallar serà el nostre nou repte que aconseguirem superar durant el partit.

Estem molt contents del procés que estan fent els nois i de com van introduint els conceptes dins del seu joc!

Seguim! 🧡💚

El Círcol A 43 – Mini masc 33

Derrota on la falta d’intensitat en alguns moments i les males decisions ofensives ens passen factura

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Partit a Badalona a una bona pista, llarga i ampla on esperàvem veure un bon matx. Sabiem que el rival seria dur, comença el partit i efectivament juguen a un bon ritme però sobre tot són molt intensos a l’hora de defensar i ens estan molt a sobre durant els 8 quarts.

La primera part ens sentencia doncs dos parcials en contra als quarts inicials fan que la distància s’amplï al marcador. Tot i així no deixem de lluitar i en el moment en que correm, busquem i treballem els espais alhora que circulem la pilota tenim moments espectaculars que fan que s’iguali el partit arribant a estar empatats de nou. Finalment però la constància del rival i el nostre desafortunat encert ens nega la victòria a domicili.

Cal seguir treballant i pujar el nivell d’intensitat doncs som capaços de competir i de guanyar a qualsevol equip del grup, però per fer-ho cal ser constants, fer les coses amb sentit i treballar el que es fa i es diu als entrenaments. Queda molta competició i no baixarem els braços, seguim creixent.💪🏼🧡

Pre Infantil Femení 55 – Estonnac Barcelona 59

Partit que ens farà tocar de peus a terra i que ens ensenya que l’única manera d’obtenir resultats és treballant i estant concentrat durant tot el partit.

✏️ Toti Albó[ Pre Infantil Femení ]

Primer partit que disputem en el nostre camp en aquesta segona fase, i on després de guanyar els partits previs, durant l’escalfament es nota un cert relaxament. Això es demostra en uns primers 5 minuts on el resultat és de 2-2 i ho seguim amb un 9-15 on deixem cistelles fàcils a les rivals, i en atac no seleccionem bé els nostres llançaments.
A partir d’aquí, reacció de les nostres i aconseguim capgirar al marcador i posar-nos 16 punts al nostre favor al finalitzar el 5è quart gràcies a una defensa intensa i pressionant, recuperant pilotes, sortint ràpid a atacar i amb bons 1 contra 1 i bones accions ofensives.
Doncs en aquest moment, la següent vegada que tornem a la pista, suposo que pensant que el partit el teniem guanyat o no sé perquè, ja no tornem a tenir l’intensitat en defensa dels últims quarts i en atac les coses no ens surten. Males decisions en defensa on deixem moltes vegades jugadores soles, talls que no defensem, en atac mals passes i abusem del llançament exterior.
Tot això ens va suposar que ens capgiressin el marcador i acabessim perdent el partit de 4 punts.
Esperem que aquest partit serveixi d’experiència per no afluixar en cap moment fins que es xiuli el final de partit.
Seguim 💪🏻💪🏻🧡💚

El Masnou Basquetbol 79 – Pre-Infantil Masc. 45

Poden tenir més talent, però mai més ganes que nosaltres.

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Venim al partit adormits i confiats pel resultats del rival, només començar a escalfar ja veiem que no serà un partit fàcil.

La primera part surten a per totes amb una intensitat i ganes que encara no havíem vist en el que portem de lliga, un d’ells esquerra molt ràpid i amb bons moviments se’ns fa molt complicat de parar.Tot i això canviant l’actitud i posant-nos al seu nivell acabem la primera part amb bones sensacions .

A la segona part on semblava que si seguíem podríem aconseguir apropar-nos al marcador, ells no baixen el nivell en cap moment i en definitiva és el que els porta a la victòria.

Aprofitarem aquesta jornada per aprendre quin és el nivell que ens espera, durant aquests dies treballarem molta defensa i sobretot volem una intensitat superior per poder competir cualsevol equip de la lliga.

Seguim aprenent i millorant!💚🧡

La Salle Manresa 38 – Infantil 81

Una bona victòria, en un partit dominat des del principi.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Gran partit dels jugadors del Calella, alternant fases de bona defensa i contraatacs ràpids, amb altres de més equilibri.

L’equip ha sabut llegir molt bé el joc dels locals, defensant correctament els 1c1 i les seves passades llargues de contraatac.

Tots els jugadors del Calella van trobant el seu lloc a l’equip, i tots aporten cada vegada més al joc col·lectiu.

Una vegada més, sap greu que dos jugadors de l’equip, no hagin pogut participar en el partit, per indisposició. Esperem que es millorin aviat.

Anem salvant els mobles com podem, amb els jugadors justos, però això demostra el bon nivell físic de l’equip.

Després d’anar a jugar a Manresa, a cap hora del matí d’un diumenge, i pagar l’autopista, el resultat ho compensa tot!

Seguim treballant! 💚🧡

Cadet B 61 – Escolapis Sarrià 43

Una victòria no és sinònim d’un bon partit.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Ens enfrentàvem a l’últim classificat de la lliga, equip el qual encara no ha guanyat cap partit en tota la temporada.

Voliem fer com sempre un partit sòlid en defensa, i per això ens marcàvem l’objectiu de deixar al rival en un màxim de 40 punts, però amb l’intenció de que no passessin dels 30.

Un inici desconcertant per part nostre, fa que haguem de canviar a la vegada als 5 jugadors que havien sortit d’inici amb només 2 minuts jugats. La falta de coordinació i el poc companyerisme va fer que la cosa no funcionés, en canvi, els 5 jugadors que van sortir des de la banqueta, van entrar entonats i ens van permetre agafar un bon avantatge.
Però tot i no realitzar una gran defensa, la falta d’encert per part dels rivals ens fa arribar a la mitja part amb un 31-11 al marcador.

A la mitja part, intentem ajustar alguns aspectes defensius, per poder acabar d’assolir l’objectiu marcat.

A la represa, tornem a donar un vot de confiança als 5 jugadors que a l’inici del partit no havien estat connectats, però es repeteix la mateixa història d’abans, i tornem a substituir als 5 jugadors. Aquesta vegada els que entren no estan tan entonats i això fa que en els primers 4 minuts del quart rebem un parcial de 4-12.

Reaccionem minimament i anem recuperant la situació fins arribar al +18 final.

Portem dos partits seguits sense acabar de demostrar el joc que realment podem fer, tant l’Albert com jo sempre recalquem als jugadors que el més important és la defensa, que l’atac mes o menys va sortint.

Però el fet de que en 2 dels 4 partits no haguem assolit l’objectiu defensiu, ens fa veure que encara ens queden coses per aprendre.

El pròxim partit al camp d’un dels líders, continuem treballant!💪🏼💚🧡

Cadet A 50 – Pineda 41

Derbi al Parc Dalmau, on tenim dos cares molt diferents durant al partit i ens emportem una gran victòria.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit amb unes de les nostres pitjors cares de la temporada, on no som capaços de igualar l’intensitat del Pineda i ens passen per sobre els primers minuts de partit amb un resultat de 4-17.
Sabem reaccionar i comencem a igualar l’intensitat i ens anem acostant cada vegada més al marcador.

Al tercer quart agafem un petit avantatge de 8-10 punts i que no deixem perdre en cap moment de partit. Fins arribar al marcador final 50-41.

Bon partit dels nostres, tot i que hem de ser més regulars durant els 40 minuts.

Seguim💪

UER Pineda de Mar 63 – Júnior de 2n any 64

El Calella guanya un derbi apassionant que es resol als últims segons.

✏️ Quim Serra [Júnior A ]

Els nois del Calella van sortir a pista conscients de la importància del partit i avisats que seria un partit llarg on la concentració durant els quaranta minuts seria clau. Els visitants van dominar el primer quart, sobretot gràcies a una bona defensa i el treball en el rebot. El marcador al final del quart era 16-19.

El segon període va estar clarament dominat pel Pineda. Els calellencs van patir per controlar el rebot i no van poder aturar les ràpides transicions ofensives dels locals. El resultat al descans era 37-33.

Els calellencs van iniciar el tercer quart conscients que el partit exigia augmentar l’agressivitat en defensa i reduir l’anotació dels locals. Gràcies a la bona feina tant en defensa com en el rebot, els calellencs van aconseguir frenar l’atac del Pineda, que van anotar quinze punts en aquest quart.

El quart període començava amb un 52-49 i tot per resoldre en els últims deu minuts del partit. Els calellencs continuaven molt sòlids en defensa i trobaven un major encert ofensiu. Això va permetre als locals capgirar el marcador. El partit es va resoldre amb dos tirs lliures del Calella quan faltava un segon, amb avantatge de tan sols un punt al marcador. Els calellencs van fallar el primer tir lliure i van llançar a fallar el segon per tal de deixar el Pineda sense l’opció de demanar temps mort i preparar un últim llançament. Els calellencs van guanyar el derbi per 63-64.

La Garriga 72 – Sots 21 masc 52

Nova decepció i derrota contra un rival que tenia el mateix bagatge que nosaltres.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Primera part vergonyosa i derrota per manca d’actitud i d’encert ofensiu.

Primera part sense encert ofensiu i errades de concentració greus. Pilotes regalades, errades infantils trepitjant les línies del camp, camps enrera i falta d’agressivitat darrera. Els rivals molt intensos i encertats obren escletxa ràpidament i ens deixen en evidència. 40-19 al descans. Ridícul i la sensació de que som incapaços de plantar cara. Al descans la bronca esperada i la demanda de lluitar fins al final capgirant la nostre deplorable actitud dels primers 20 minuts.
Tornant del vestidor millorem el nostre encert però també els visitants estan encertats mantenint-se la diferencia sobre els 20 punts.
L’orgull ens acosta a 12 punts (57-45) però aquí s’acaba la nostra lluita i de nou ens preocupem més per l’arbitratge que de jugar.
Del nostre equip massa jugadors amb valoració negativa i errades de concentració greus. Ens costa seleccionar el tir, llegir el joc i aplicar quines consignes es donen des de la banqueta.
Seguirem insistint per aconseguir continuïtat en el joc.

Sènior Femení 40 – U.E. Montgat 38

Rivals directes en la taula de la classificació

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Bon inici de partit en línies generals, amb una primera part a on no hem sabut aprofitar l’ocasió per ampliar la diferència en el resultat per anar al descans (+5). Intentem tornar més fortes per continuar al davant en el marcador, però res més lluny de la realitat, encaixem un parcial de 7-21 en el tercer quart tot i la bona defensa, però a causa de les múltiples errades de cara a cistella, perdent així l’avantatge anterior i encarar l’últim quart amb un -9.

Comencem el 4t quart amb un triple al qual les rivals responen amb una cistella de dos (3-2) i així arribem a falta de 4 m 29 s amb un marcador de 30-38 en contra, és en aquest moment quan es xiula una falta antiesportiva a favor nostre (fruit d’una falta dura rebuda), per tot seguit produir-se una baralla entre les jugadores implicades. Després d’estar l’encontre aturat durant molts minuts per la deliberació de l’àrbitre i la taula d’anotadores sobre els esdeveniments ocorreguts, es reprèn el joc a on hem sortit molt serioses i a totes, anotem dos tirs lliures, saquem de banda i sumem dos punts més, apliquem una defensa més alta i agressiva aconseguint recuperacions importants que ens han portat a la línia de tir lliure, encara que amb poc encert, però a falta de 19 s anotem un triple que ens dona un +1, una última bona defensa i la consecució d’una falta a favor amb tirs lliures en fa acabar amb el resultat final (+2). Han estat uns minuts finals d’emocions fortes a on hem mantingut el cap fred per endossar un parcial de 10-0 per obtenir la victòria.

Felicitar a l’equip pel sacrifici i l’entrega durant tot el partit que encara i el marcador en contra mai han abaixat els braços, han sabut patir i creure fins al final.

Gràcies! Al públic que omplia la graderia un cop més, animant tota l’estona.

Continuem treballant 💪🏻🏀🧡💚

Sènior 66 – Llinars 56

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Iniciem el partit amb 45 minuts de retard i això ens fa entrar freds,desconcentrats i en definitiva ens costa agafar ritme.
Defensivament arribem tard,la lectura no és bona,i això dona tirs alliberats al rival.
Segon quart ofensivament anem agafant el to desde el llançament exterior degut a la defensa dins la pintura dels rivals.
Al descans arribem amb una mínima avantatge de + 4.

Tenim clar que necessitem se mes intensos,durs e igualar el joc físic dels rivals,i així va se.
Excel.lent tercer quart defensiu,on esborrem el rival de la pista deixant que anoten una sola cistella en joc, i aconseguim una màxima avatantge de +21.
Últim quart el rival sobrepassa en moltes ocasions el reglament posant moltes mans,i ens tornem a deixar anar defensivament.
Finalment victòria contra un rival molt dur a nivell defensiu,i seguim siguent molt forts a casa.
Cal recuperar el to ofensiu,ja que ens costa entrar dins els partits.