El Júnior B supera al St. Gervasi en un partit irregular (49-63)

Al bàsquet has de ser constant i el més regular possible durant tot el partit si no vols patir durant l’encontre. El Júnior B, aquest cap de setmana va començar molt fort però es va relaxar i va donar vida a l’equip contrari, tot i això, una accelerada final va permetre endur-se la victòria cap a Calella! Per la seva banda, el Pre-infantil, el Pre-mini, el Cadet Inter i el Sènior masculí A, van superar els seus partits amb nota, mentre que a la banda negativa trobem al Júnior i el Sènior femení.

Sant Gervasi 2: 49 – CB Calella: 63

La irregularitat en la intensitat del partit ens fa patir, però reaccionem a temps!

✏️  Arnau Monné [júnior B]

Bon inici de partit, el qual ens posem 2-13 en el marcador, però baixem intensitat i les ganes de jugar i ariibem a la mitja part 23-25.
Encadenem el mal final del segon quart amb el del tercer, on no acabem d’aprofitar la nostra avantatge amb la velocitat per fer contraatacs i la bona circulació de pilota que podem arribar a fer, amb males decisions tant atacant com defensant, que manté el partit en tensió, fins els últims 5 minuts, que ens il·luminem i fem una accelerada, la qual ens permet agafar l’avantatge final.
No podem relaxar-nos d’aquesta manera i s’ha de ficar la mateixa intensitat, tant contra els rivals de la part alta com de la part baixa de la classificació, seguim insistint i treballant! 💪🏽💪🏽

CB Calella: 82 – Bàsquet Vilafant: 58

Partit trampa superat amb nota!

✏️  Jordi PUIG [cadet masculí interterritorial]

Sabíem que era un partit trampa, on mirant la classificació hi ha el perill de donar-nos com a guanyadors abans de començar el mateix.
Setmana passada vam aprendre que hem d’evadir-nos d’això i que hem de treballar i afrontar tots els partits per igual.
Inici igualat on aconseguim una certa avantatge a finals del segon quart amb un parcial de 14-2.
Aconseguim pujar el ritme desde la defensa i anotem en ràpides transicions sense bot.
Al final +24 en un partit per donar minuts a tots els jugadors i que demostrin que tenen lloc i poden aportar minuts de qualitat en aquesta lliga tan competitiva. Seguim treballant 🏀

CB Cabrils: 4 – CB Calella: 54

Resultats a banda, els dos equips vam gaudir molt a pista i vam aprendre un dels valors del bàsquet: el respecte vers el rival!

✏️  Toni CAMACHO [pre-mini masculí]

Ha sigut un partit on hem volgut provar coses noves, intentar fer els menys bots possibles i que tots els nostres jugadors poguessin tocar la pilota i fer cistelles. I ho hem aconseguit!

Els dos equips hem gaudit a la pista i es podia veure en les cares de felicitat quan ens picàvem les mans. A més a més, nosaltres em après un dels valors més importants contra un rival: el respecte.

Ara tocar seguir progressant, treballant i confiant en el procés que cada cop més es va notant en els petits de casa!!

AE Teià: 53 – CB Calella: 78

Un partit molt seriós defensivament parlant i un matx on degut a les lesions dels bases, ha hagut de debutar un cadet que va anotar dos punts!

✏️  Jordi PUIG [sènior masculí]

Equip veterà i amb experiència on destaca la fortalesa tant dels seus exteriors com els seus interiors.
A diferència d’altres partits sortim intensos i aconseguim un parcial de 0-7 a favor.
Ells busquen un joc agressiu e intens, intentant buscar avantatges físiques i fer-nos mal.
A principis del segon quart Fem un parcial de 0-11 que ens dona certa avantatge, i marxem a la mitja part amb +12.
Bona sortida a la represa que ens permet trencar el partit i anar controlant el marcador desde la defensa, i les agressives línies de passada i sobretot el control del rebot defensiu i les ràpides transicions ofensives on aconseguim moltes cistelles còmodes.
Partit molt seriós defensivament, on cal destacar que degut a tres baixes en la posició de base debuta un cadet on fins i tot aconsegueix anotar.
Setmana vinent ens visita els líders imbatuts el Sant Andreu de Natzaret, on esperem competir i assegurar una victòria davant Dels nostres.
Seguim treballant.

CB Calella: 39– Canovelles BC: 47

Una remuntada a l’últim quart ens permet empatar, però les forces ens fallen als instants finals.

✏️  Joan MIQUEL [júnior femení]

Nefastos dos primers quarts de partit a on sortim sense intensitat , ens superen sistemàticament en el 1×1 i perdem les marques contínuament. Intentem una zona en el segon per frenar l’anotació i ens fan 3 triples seguits. 14 a baix al descans. Xerrada a la mitja part on la cosa canvia per complert, les noies surten endollades en defensa, ho tornem en un partit força físic i al rival li costa atacar el que ens dona punts fàcils en atac. Remuntada i empaten el partit a mitjans de l’últim quart. A partir d’aquí, 5ª falta de la Julia Turrens, tremenda en defensa fins llavors, i s’acaben les forces, parcial final de 1 a 9 i fi de partit.

CB Calella: 27 – CB Sant Celoni 2006: 48

Un partit molt complicat on va costar molt penetrar fins a cistella degut a la defensa tancada dels contrincants.

✏️  Quim SERRA [cadet masculí]

Partit on sabíem que seria un partit difícil, físicament ells molt superiors on fan una defensa molt tancada i costa molt penetrar fins sota cistella.

Saben tot això, no vam saber reaccionar i arribem a mitja part amb un 7-28 al marcador. Ens érem impossible penetrar i els tirs de lluny no entraven.

Segona meitat comencem més agressius amb defensa i ens fiquem a 12 però els tirs no entren i arribem al marcador final 27-48.

Seguim

Vive El Masnou Basquetbol: 26 – CB Calella: 78

Partit molt diferenciat entre les dues parts, que gràcies a l’esforç i el treball dels nostres jugadors, aconseguim portar la victòria cap a Calella.

✏️  Sergi FERRER [pre-infantil masculí]

Aquest ha sigut un partit de dos cares completament diferents, ja que la primera part ha estat molt fluixa per part dels nostres jugadors per culpa d’errors defensius i tirs mal seleccionats. Tot i això acabem +16 al descans.

La segona part ha sigut d’aquelles per recordar, un partit completament diferent al vist a la primera part, on després d’un temps mort demanat al cinquè quart, les ganes i l’actitud dels jugadors es multipliquen per mil i aconsegueixen allunyar-se en el marcador.

A partir d’ara nosaltres ja li direm “El temps mort màgic”, perquè també va passar la setmana passada, i acompanyat de la frase “Que ens guanyin per l’atac o la defensa, però que no ens guanyin en ganes i actitud!”

Seguirem treballant!

UER Pineda de Mar: 67 – CB Calella: 45

Aquest derbi es va quedar a Pineda en un partit desastrós…

✏️  Josep LÓPEZ [mini masculí]

Desastre absolut al derbi a la pista del rival, on vam sortir completament desconnectats del partit, sense criteri i deixant enrere tot el que havíem estat treballant fins aleshores.
Tornem al que jugàvem al principi de la temporada: individualisme, joc estàtic, defensa inexistent i mala sel·lecció de pase.
Estem convençuts de que només ha estat un fet puntual, un mal dia, i que tornarem més forts la pròxima jornada, intentant recuperar el joc dinàmic i d’equip que havíem aconseguit últimament.
Seguim 🏀

AE Minguella: 60 – CB Calella: 46

Primera derrota de la temporada contra l’altre conjunt imbatut

✏️  Álex Muñoz [sots-25 masculí]

Primera derrota de la temporada, contra el otro equipo imbatido del grupo, ellos nos superaron en todo momento en intensidad y agresividad, sobre todo en las zonas, teniendo dos y tres opciones de ataque, ya que nos cogían todos los rebotes ofensivos(y eso que eran mas pequeños q nosotros).. aún así, ya q nuestra defensa tb era. medianamente buena, nos hemos. mantenido igualados hasta el final, pero una serie de 1 de 10 en tiros libres, y ellos 8 de 9,han decidido al final el partido.. No podemos salir tan flojos a un partido, necesitamos recuperar la intensidad en todas las facetas del juego, si no, nos convertimos en un equipo bastante vulgar.. por suerte, quedan muchos partidos, y la segunda vuelta en casa, donde seguro podemos darle la vuelta a esto.

CB Calella: 25 – CE Sant Nicolau: 69

Les lesions no donen treva… I la victòria es continua resistint a arribar!

✏️  Joan MIQUEL [sènior femení]

Partit fàcil de resumir, 1r i 3r quart perdem de 40 punts en contra. 2n i 4t quart perdem de 4 punts en contra. Entrem massa tard als partits i fins que no ens donen un repàs no surt l’orgull, i sempre ja és massa tard. A més desprès, un bon quart no és suficient per relaxar-nos de nou. Em d aprendre molt d aquest partit pq quan ho donem tot es poden fer moltes mes coses. A banda mala sort amb les lesions a on a banda de 2 lesionades abans del partit s afegeixen 3 mes durant el partit. A seguir treballant.

CE Sant Nicolau: 72 – CB Calella: 61

Tot i la derrota, l’equip va mostrar una bona actitud durant tot el matx. Des d’aquí, també volem desitjar una ràpida recuperació al David de la seva lesió a l’espatlla! Ben aviat tornaràs a pista!

✏️  Josep LÓPEZ [júnior masculí interterritorial]

Partit que afrontem amb moltes baixes. Les coincidències de partits, les lesions i els motius personals ens presenten al partit amb un total de 10 jugadors.
Al minut 2 de partit, el nostre únic 5 d’aquesta jornada, en David, anota un bàsquet alhora que per desgràcia,  li surt l’espatlla de lloc i ha de marxar immediatament a l’hospital. Des d’aquí li desitgem una ràpida i bona recuperació.

Ens queden 9 jugadors i un tetris de rotacions per cobrir les posicions afectades. La primera part es resum en pilotes perdudes per part nostre que es tornen en punts fàcils pel rival, que agafa una avantatge de 17 punts al descans.
A la represa, després d’una xerrada motivadora al vestuari i amb els jugadors disposats a lluitar fins al final, avancem línies defensives amb una zona press que executem de manera que el rival es sent molt incòmode i aconseguim robar moltes pilotes i acabar bé els contraatacs. Reduïm prou la distància fins arribar a estar a 7 punts però el rival anota dos triples que ens enfonsen quedant menys de 5 minuts pel final.

Aquest cap de setmana hem perdut però podem dir que estem orgullosos de l’actitud que ha tingut l’equip en la segona part. Hem d’aconseguir una constància similar a aquella, amb aquella intensitat i suport de tot l’equip, remar tots en la mateixa direcció.
Seguim i esperem retrobar-nos amb la victòria aquesta setmana a casa nostra, contra el Sabadell. 🏀

Círcol Catòlic: 40 – CB Calella: 31

Quan al final del partit no aplaudeixes al rival pel partit realitzat demostra moltes coses, i cap d’elles bona!

✏️  Toti ALBÓ [mini femení]

Derrota del mini femení contra un equip que poc em d’aprendre d’elles. Hem jugat contra un equip on l’insignia que tenien eren fer faltes i defensar il•legalment. Desde el minut 1, ja avisem a l’arbitre que hi ha una jugadora sota l’aro defensant amb l’objectiu de que ningú pugui entrar, cosa que ens dificulta el joc ofensiu. En l’últim quart una jugadora s’espera al mig camp amb l’objectiu de parar qualsevol contraatac nostre. Conducte inapropiada en la formació de jugadores, inclús veiem en una jugada on robem la pilota, una jugadora fa una traveta i tant el públic com l’entrenador aplaudeixen l’acció i diuen que ha sigut una falta ben feta. I al finalitzar el partit, ni entrenador ni jugadores rivals aplaudeixen quan nosaltres fem el crit…
En fi, a banda de tot això, hem de seguir treballant la defensa i l’agressivitat alhora d’anar per les pilotes dividides o pel rebot, i en atac hem de donar més espais a la persona que té la pilota i saber-nos oferir quan aquesta ho necessita.