El Júnior femení aconsegueix la primera victòria de la temporada en derrotar per la mínima al CB Argentona (52-53)

La primera victòria del Júnior femení ha arribat a la pista del CB Argentona! Per la seva banda, el Sènior masculí A aquest diumenge va derrotar al líder de la competició, el Llefià, i l’equip dirigit per Jordi i Miquel Puig, es col·loca al capdavant de Segona Catalana! Una setmana més, el  Sènior masculí B i el Sènior femení, continuen sense conèixer el que és guanyar.

CB Argentona: 52 – CB Calella: 53

La bona actitud, la defensa i una magnífica circulació de la pilota ens permeten aconseguir la primera victòria de la temporada

✏️  Míriam MOLINA [júnior femení]

Partit a les 9:00 del matí on juguem a pista petita que ens limita molt a l’hora de jugar perquè no tenim espais i ens costa moure la pilota per trobar bones accions i atacar el 1c1. Primers minuts on ens costa concentrar-nos i entrar dintre del partit.
A partir de la pujada en la primera línea defensiva, aconseguim robar i fer cistelles fàcils.
Les nostres desconnexions ens costen parcials en contra, i un cop més toca remuntar.
Últim quart aconseguim una màxima avantatge de +9,però una vegada més ens costa tancar el partit.
Bona actitud, més energia a l’hora de defensar, i millor circulació de pilota que ens permeten aconseguir la primera victòria.

CB Calella: 71 – UB Llefià A: 62

Un pavelló ple ajuda al Sènior a derrotar al líder invicte i col·locar-se al capdavant de Segona Catalana.

✏️  Jordi PUIG [sènior masculí A]

Molt bon partit de bàsquet com ja es preveia d’inici amb els líders de la competició, i amb un pavelló ple.
Primer quart igualat en tots els sentit, i amb un marcador relativament pobre.
Segona part aconseguim dinamitar el partit posant una marxa més en defensa i el control del rebot cosa que ens permet treure transicions ràpides.
Molt Bona sortida a la represa on aconseguim un +12 gràcies a dos triples consecutius, i on en defensa estem durs i concentrats.
Mai aconseguim tancar el partit del tot, on durant l’últim període arribem a tenir +15 amb una acció espectacular d’esmaixada que fa aixecar el públic i donar-nos energia.
Però tot i això els deixem tornar dins el partit amb 4 triples els últims minuts desde 7 metres.
Gran partit de bàsquet on gràcies el suport Dels nostres hem pogut aconseguir la quarta victoria consecutiva, i cada cop estem jugant millor i trobant el nostre camí.
Felicitar a tot l’equip i seguim treballant

UER Pineda de Mar: 64 – CB Calella: 71

El pavelló Nino Buscató va acollir un derbi en tota regla que no va decepcionar al públic, pel joc mostrat i per l’ambient típic d’aquests partits!

✏️  Jordi PUIG [cadet interterritorial]

Mal inici on ens deixem intimidar e impresionar per la grada, pels comentaris i pels bombos.
Quan aconseguim assentar-nos i estar només pendent del joc Fem un canvi de mentalitat, i comencem a trobar Bones opcions de tir, i sobretot controlar el rebot defensiu malgrat la nostre inferioritat tan física com en centímetres.
Estem gairebé tot el partit per davant menys els primers 5 minuts, moltes faltes assenyalades als dos equips cosa que impida pujar el ritme de partit.
Partit molt seriós i regular, i remarcar per sobre de tot la fortalesa mental quan les coses no sortien, jugant en calma i buscant millors opcions.
Cada cop tenim les idees més clares de com hem de jugar i sobretot quan.
Gran derbi, gran partit i tercera victoria consecutiva en un camp complicat.
Seguim treballant

CB Calella: 44 – AECAM Malgrat: 55

Tot i la derrota, el Sènior femení es retroba amb les bones sensacions en el seu joc. La victòria, cada vegada més a prop!

✏️  Jugadores [sènior femení]

Bones sensacions després de 4 jornades on costava trobar el nostre joc. L’equip té un potencial que avui poc a poc s’ha anat veient a pista. Tot i la derrota, la intensitat, actitud i la implicació per part de l’equip marca que podem arribar a una bona dinàmica de creixement.
Hem d’anar creixent i millorant L’encert en cistelles fàcils i tirs lliures, avui eren clau per haver sortit amb la primera victòria.
Seguirem treballant i creixent com a equip.

CB Llavaneres Sant Vicenç 2013: 13 – CB Calella: 28

Els més petitons del club van aprendre que quan la pilota no vol entrar, s’ha d’insistir moltíssim!

✏️  Aleix DURAN [pre-mini masculí]

Partit diumenge a les 9:00 del matí. Un matx que em començat prou endollats, però a partir del segon quart ens han posat un tap a la cistella i no hi havia manera d’anotar! Per molt que tiràvem i tiràvem, la pilota no entrava! Avui, hem rebut moltes castanyes per part del Llavaneres, i això que la Castanyada és la setmana vinent! Aquest matí ens hem hagut d’esforçar més que la setmana passada per poder guanyar el partit! Tot i això, ens ho hem passat molt bé i hem aprés que quan la pilota no vol entrar, em d’insistir molt fins aconseguir fer cistella i no donar-nos per vençuts mai! Seguim treballant i passant-ho bé jugant a bàsquet! 🏀💪🏻

CB Calella: 62 – UER Pineda de Mar: 69

Un mal setè període ens fa perdre el derbi…

✏️  Toti ALBÓ [mini femení]

Bon treball i bona mentalitat de les noies durant tot el partit, excepte un setè quart horrorós on encaixem un 19-2 que ens marca en el resultat i ens deixa sense premi final per endur-nos el derbi.
En atac, cada vegada anem millorant la transició ofensiva amb passades ràpides cap a jugadores alliberades, falta però treballar més la recepció…
I en defensa, aconseguim en molts moments tenir un molt bon treball en el 1×1 on robem moltes pilotes i ens permet sortir en contraatac, però en d’altres, ens passen sense esforç i no fem cap ajuda i el rival ens fa moltes cistelles fàcils que no ho podem permetre.
A banda d’això, gran partit, on moltes jugadores noves encara es van adaptant a la normativa i a la competició.
A seguir treballant i a seguir creixent com a equip.

CB Calella: 105 – CB Parets: 48

Tot i les baixes i gràcies al reforç de júniors, ens mantenim líders invictes a la competició!

✏️  Paco GARCIA [sots-25 masculí]

Partit que afrontàvem amb baixes i per aquesta raó incorporem dos jugadors del júnior. Després d’un primer quart d’igualtat posem una nova velocitat al joc i aconseguim una còmode renda de 16 punts. Domini del rebot i recuperacions que ens permeten anotar fàcilment…
Molt bona aportació de tots els jugadors i joc fluid amb encert en el tir.
L’equip segueix creixent i cada vegada té una identitat més consolidada. Cinquena victòria en cinc partits demostrant que amb intensitat, concentració i joc generós col·lectiu podem millorar molt i guanyar d partits.
El proper compromís serà una dura prova enfrontant-nos a l’equip favorit del grup: l’Alella.

CB Calella: 75 – CB Parets: 49

L’encert de la línia de 3, ens fa agafar avantatge des d’un inici

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Bon inici de partit on sortim amb un bon encert desde la línea de 3 i agafem una avantatge de 18-4 als primers minuts de partit.
Moments de relaxació durant al partit on el Parets és tornava a col·locar a 10 punts però teníem una bona reacció i tornàvem a marxar al marcador.
Cal millorar el mantenir la concentració els 40 minuts i no relaxar-nos en cap moment.
Seguim.

Bambú Natura Arenys: 43 – CB Calella: 41

La defensa del rival ens va asfixiar…

✏️  Sergi FERRER [pre-infantil masculí]

Partit “marca de la casa”, perquè ja sabíem què passaria abans de començar el partit. Un enfrontament amb pocs punts, on la defensa ha estat la gran protagonista en aquest partit i un rival que no deixava respirar a ningú dels nostres jugadors. No hem jugat bé, però, tot i això les ganes i l’actitud no els hem deixat mai de banda. Ens agafem la derrota com un pas més per seguir millorant, i per preparar-nos per a la tornada.

Frase motivadora: Si no perds mai, no podràs gaudir de les victòries.

Frase per guardar: L’edat no és important, a no ser que siguis un formatge!

CB Calella: 66 – UER Pineda de Mar: 60

Un derbi igualat que es va quedar a Calella!

✏️  Quim SERRA [cadet masculí B]

Partit on sortim molt motivats, grada plena i els nervis passant factura i comencem amb un 4-12. Reaccionem amb 2 triples seguits i acabem el primer quart amb un 18-16.
Segon i tercer quart molt igualats on arribem a l’últim quart amb un 49-42.
Un mal comencem de l’últim quart el Pineda és fica 3 a dalt però sabem reaccionar i acabem al partit 66-60.
Seguim.

CB Calella: 6 – Bàsquet Alella A: 56

A vegades, ens mereixem una dura derrota per reflexionar i poder millorar…

✏️  Josep LÓPEZ [mini masculí]

Afrontàvem un partit difícil, on ens enfrontàvem al que sabíem que era (i és) un dels favorits del grup, juntament amb el Mataró, doncs ambdós equips han tancat marcador en els partits disputats.

Un equip de nivell B, un equip cohesionat i amb qualitat, que ha pressionat tota la pista durant tot el partit, dificultant-nos molt la sortida després de bàsquet, agafant molts rebots i anotant tirs quasi impossibles, ens ha passat per sobre aquest cap de setmana.

Derrota merescuda i un tant dolorosa, no tant per la superioritat física i tècnica del rival, que hi era, si no per la manca d’actitud en bona part del partit. Ens poden guanyar en altura, en anotació, en precisió, però mai en ganes de jugar a bàsquet, de defensar i/o de lluitar cada pilota dividida.

Aquesta setmana toca reflexionar sobre aquest aspecte del joc, seguim sense abaixar els braços i en constant millora de tots els jugadors. La predisposició global i els ànims entre tots és bona, això és el que em fa no dubtar d’aquest equip, que té ganes d’anar a més.

Seguim💪🏼🏀

CB Vilassar de Dalt: 69 – CB Calella: 19

No podem abaixar els braços i donar-nos per vençuts tant fàcilment… Toca reflexionar i seguir treballant dur per poder millorar

✏️  Aniol FORS [infantil masculí]

Partit desastrós pero necessari per donar-nos compte de que ja no estem a la temporada passada.
Ens hem vist superat en tots els aspectes del joc i hem posat en pràctica 4 vegades comptades el que portem treballant des de fa 2 setmanes.

Esperem trobar-nos amb un canvi de mentalitat a partir de dilluns per intentar revertir aquesta situació.