El júnior femení planta cara a la Penya al “Memorial Pumarola”

Quina gran imatge! Hem perdut de 10, 47 a 57, però lluitant fins al final i mostrant, el que ens defineix: caràcter i presència a la pista. Queda feina per fer, però al júnior “A” femení, li espera una temporada molt prometedora.

PARCIALS: [8-21; 12-21; 14-8; 13-7]

Bon partit de tot l’equip, en defensa i també en atac amb una gran aportació en el joc interior de Paula Romero [19 punts]. Superant les verd-i-negres a la segona part, a la pista i també al marcador. Al primer partit de la jornada, derrota contra l’UE Mataró, 29 a 66, en un partit en què hem encaixat 11 triples.

Joan Miquel Pérez

Entrenador júnior A femení

Som un equip equilibrat, tot i que ara per ara sobresurt el joc interior

Un torneig per quedar satisfet
Sense dubte, després del segon partit contra la Penya, les noies s’han superat a sí mateixes. Com a entrenador he de veure les coses que falten, però la diferència que hi ha entre clubs és molt més gran que la que s’ha vist a pista. Surto molt orgullós de l’equip.

L’equip depèn massa del joc interior?
No ho crec. Depenem del joc interior perquè necessitem molt el rebot, en atac i en defensa, perquè el nostre percentatge de tir encara és fluix. I en defensa, si donem opcions de segon i tercer rebot, després ens costa recuperar aquests punts. Al partit contra la Penya, quan hem començat a rutllar és quan les exteriors han entrat dins, doblant pilotes o corrent al contraatac. Penso que som un equip bastant equilibrat tot i que ara per ara, sobresurt el joc interior. Si treballem tots bé, serà tant important l’un com l’altre.

El que no se’ls pot retreure és el caràcter. A la lluita, hi van totes
I qui no ho fa, es troba amb la bronca. La meva i el retret de les companyes. Si alguna cosa demanno als meus equips, més enllà del resultat, és que s’ho deixin tot a la pista i podem sortir orgullosos perdent o guanyant de 20. Mica en mica, ho van assimilant.