Tercera victòria consecutiva d’unes jugadores que milloren dia a dia

C.B Granollers 34 – Premini Masc 84

Nova victòria dels nostres preminis en un partit molt seriós i amb una gran concentració.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Desde el primer moment del partit mantenim un nivell de concentració molt bo, amb les idees clares de com jugar en atac i en ser molt actius defensivament.

Mica en mica, seguiem augmentant la avantatge amb uns grans atacs centrar-nos en fer corre la pilota i compartir-la, primordial en aquestes categories.

Ara toca seguir treballant, portem una bona dinàmica aquestes darreres setmanes i això ve del treball dels últims mesos, un equip que vol apendre cada dia més i seguir millorant, i el més important és que s’ho passen molt bé jugant junts.

Seguirem esforçant-nos per millorar dia a dia. Seguim confiant en el procés.💪💚🧡

Mini femení 71 – Draft Gramenet 52

Partits que ens fan crèixer com a jugadores

✏️ Marc Colls[ Mini Femení ]

Ens visita un rival que arriba amb una mitjana de 80 punts anotats, cosa que ens fa indicar que les opcions per competir passaran per realitzar una defensa constant durant els 40 minuts.

Des de l’inici les de Santa Coloma deixen clar el seu pla de partit; defensa molt agresiva i contraatacs ràpids.

Primera part molt igualada amb alternançes al marcador pero sense acabar d’oferir la nostre millor versió

A la represa les visitants pugen encara més l’intensitat, tant a la pista, com a la grada. Ens bloquejem mentalment, fruit d’un ambient i un nivell de permisivitat arbitral que sobrepassa el reglament. Demanem temps mort per preparar-les mentalment pel que queda de partit i pel que possiblement s’aniran trobant a mesura que vagin creixent.

Sortim del minut mes fortes de cap, sobreposant-nos a la situació de partit i superant totes les adversitats per arribar amb aquest +21 final.

La del diumenge al matí és una d’aquelles victòries que com a entrenador et fa sentir orgullós del teu equip i de la feina que fas.

És una victòria molt merescuda per les nenes, que van estar molts mesos treballant amb la derrota, amb resultats molt contundents en contra, pero res més lluny que abaixar el cap, han demostrat que amb treball i perseverància els resultats i la millora tard o d’hora acaba arribant. Tot i ser l’equip amb mes jugadores de primer any aquest grup de noies te molt a dir encara.

Ja van 3 de seguides, pero en volem moltes més!

Seguirem treballant com hem fet fins ara💚🧡

Mini Masculi B 37 –  Montgat 34

Quarta victòria seguida en un partit bastant fluix i discret de l’equip

✏️ Marc Colls[ Mini Masc B]

Partit contra un rival directe com és el Montgat. Sortida fluixa per part nostre, no tanquem el rebot i no apretem líneas de pase quan cal apretar-les ni tampoc disposem d’una bona col•locacio defensiva per facilitar les ajudes. En atac ens mostrem bastant espesos tot i que ja es comença a veure una circulació dels jugadors amb i sense bola més que correcte

Des del primer fins el 6è quart els visitants aconsegueixen mantenir una renda que va oscil•lant entre els 5 i 10 punts, tot i això els nanos no perden la cara al partit i no els deixem escapar del marcador, això dona pas a una remontada als dos últims quarts, on per primera vegada no concedim bàsquets fàcils al rival i excecutem a la perfecció el pla de partit.

Final d’infart on els de Montgat tenen possesió per empatar, però gràcies a una bona defensa dels nostres els aconseguim neutralitzar recueprant bola i recibint a més una anti-esportiva per sentenciar el partit

Tot i que hem patit més del compte, sumem una victòria important contra un bon equip, pero caldrà corregir els errors per futurs partits

Estem molt contents pels nanos i per com estan treballant als entrenos. Estan progressant molt notablement i estan gaudint molt d’aquest procés, que al final és el més important. Enhorabona nois!

Seguim treballant💚🧡

Mini masc. 58 – Bàsquet Bufalà 71

Un altre partit que se’ns escapa pels petits detalls i la falta de constància en una lliga on tot està molt igualat.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Jugàvem a casa contra un dels rivals més forts del grup, amb un equip bastant físic i amb molt d’encert en el tir exterior.
Comencem el partit amb una defensa individual generalment correcte, on les línies de passe i les ajudes estan a l’ordre del dia però en el moment en que ens descuidem, encara que sigui un segon, el rival ens anota.
El rebot defensiu va ser un altre mal de cap per nosaltres, doncs el rival tenia terceres inclús quartes oportunitats en alguns atacs, on per probabilitat encara que sigui ens acabaven anotant.

Arribem a la mitja part amb un marcador igualat, ens costa circular la pilota i el rival es tanca molt en quan volem penetrar i no som capaços de trobar el jugador alliberat, el qual, juntament amb l’abús de bot, un dia més, ens passa factura.

Arribem al 7è quart i un parcial de 8-17 (on nosaltres anotem als instants finals de quart) ens posa el partit molt complicat, sortim a lluitar fins al final però tres triples del rival ens sentencien.

Sortim del partit amb remordiments perquè vam ser capaços de fer més, però ens demostra un cop més que depèn de nosaltres guanyar els partits i que estem en la categoria correcte, on cal treballar per millorar i aconseguir competir tots els quarts, els 8, i no menys.
Seguim creixent💪🏼🏀

Dominiques Barcelona 40 – Preinfantil Femení 39

Partit amb moltes impresicions que se´ns escapa a l´últim segon del partit.

✏️ Toti Albó[ Pre Infantil Femení ]

Dissabte començem el partit a les 09:00 del matí en un pati d´escola de Barcelona i en un ambient molt fred.
Primera jugada del partit i després d´una recuperació de pilota, la Nina fa una entrada i desde darrera li fan una empenta que la fa caure malament i de poc no s´estampa contra la paret. L´arbitre assenyala falta normal, i marca la tònica del que ell aniria fent durant el partit, on les mans i les empentes eren constants, i moltes de les faltes no s´assenyalaven, cosa que fa que les nostres jugadores vagin sortint del partit i es senten frustrades per la duresa de l´equip rival, i una vegada arribem al camp d´atac, ens trobem amb una defensa molt tancada i amb moltes ajudes, fet que ens dificulta entrar cap a cistella, on ho acompanyem amb algunes errades nostres de llançament soles a prop de la cistella.
En defensa, poc a dir, tret d´algunes jugades on se´ns escapa la nostra jugadora, però tot i això, no encaixem gaires punts, el màxim que ens han fet ha sigut 8 punts.
Tot i això, al 7è quart del partit hi ha un canvi d´actitud brutal i fem un parcial de 0-14 que ens fa estar 2 punts per sobre en el marcador, però una jugada al final de l´últim quart que no sabem gestionar, fan que una jugadora s´escapi sola i fa una entrada al final del partit que ens fa perdre el partit per 1 punt.
Tocarà seguir treballant i aprendre dels errors en aquests partits, on hem despertat tard i hem igualat la seva actitud en el 7è quart i no ho hem fet a la resta del partit, sinó el partit hauria sigut diferent.
Seguim, i convençudes que capgirarem aquests errors que hem estat fent en els darrers partits.
Som-hi 💪🏻💪🏻🧡💚

Preinfantil masculí 83 –  Bàsquet Sant Pere 35

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

A l’inici del partit un bon joc en equip i una bona compenetració entre els jugadors comporta que siguem capaços d’aplicar amb força èxit el passar i tallar treballat durant tota la setmana. Això ens porta a finalitzar l’últim quart per sobre en el marcador.
Tot i així, en els següents quarts, tot i seguir per davant en el marcador, els calellencs baixen el ritme defensiu i passen a jugar a un joc més individual, el que comporta que no agafem tanta avantatge.
Tot seguit, a partir del 5è quart, els nostres jugadors han entès que quan som més forts és quan juguem en equip i no quan cadascú juga per la seva banda, així que això han fet, de la mateixa manera que havien fet al primer quart. A més a més, hem començat a tancat el rebot, cosa que no havíem fet fins ara. Finalment, tot això ha comportat que acabéssim el partit enduent-nos la victòria.

Seguim!

Infantil 80 – Vilanova 41

Interessant victòria contra un equip incòmode.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Després d’un inici complicat, contra un equip més alt que el nostre i que ha dominat el rebot en els primers minuts, el Calella ha començat a superar aquesta dificultat amb un bon joc col·lectiu.

S’ha incrementat la intensitat defensiva, s’han evitat les cistelles fàcils dels visitants i s’ha començat a dominar el rebot.

De mica en mica, el Calella ha anat agafant avantatge en el marcador, amb parcials cada vegada més favorables, acabant amb un espectacular 31 a 10 els últims dos períodes.

Cal destacar el bon partit de tots els jugadors locals, aportant molta intensitat, molt bona visió del joc i encert a la intercepció de les passades contràries.

Només assenyalar el punt negatiu dels tirs lliures, amb un pobre 11/25, així com les passades fallades per precipitació a l’inici del partit.

Hi ha jugadors que han de ser més valents i fer accions quan correspongui, sobretot en el llançament a cistella. Tothom juga, tothom participa i no s’ha de tenir por, ni de fallar ni de prendre decisions.

Seguim treballant! 🧡💚

UE Sant Andreu 71 – Cadet B 45

Tot i els contratemps, no hi ha excuses.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Ens presentem al camp d’uns dels equips amb els que lluitem per estar a la part alta amb només 6 cadets i amb l’ajuda d’un pre-infantil.

Tot i això, l’Albert i jo deixem les coses ben clares, no hem anat fins a Barcelona a que el partit sigui un tràmit. Intentem transmetre als jugadors que tot i les dificultats, la nostra idea segueix siguent la mateixa, posar en pràctica el que portem treballant des de fa temps.

Un gran primer quart, ens fa arribar al final dels 10 primers minuts amb un marcador favorable de 8-12.

Però al segon quart, arriben els fantasmes de cada partit. Des d’un inici sortim desconnectats i cometem errades impròpies de la categoria, i rebem un parcial de 25-4, que ens fa arribar a la mitja part amb un -17 al marcador.

Durant la mitja part intentem reconduir la situació, i sortim al 3r quart amb una altra cara, però el cansanci degut a la curta rotació no ens permet retallar distàncies. Per acabar, un mal inici de 4rt quart, ens col•loca amb un -25 al marcador que es manté més o menys fins al final.

Sabiem amb quina situació anàvem, i que no seria un partit gens senzill. Però el que no pot passar és la imatge que vam donar al 2n quart, ja siguem 7, 10 o 12 jugadors. Un quart que marca com es desenvolupa el partit, ja que treient aquest quart, el partit va estar molt igualat.

Agraïr a en Martín per donar-nos un cop de mà, i felicitar-lo per la feina realitzada contra nois 3 anys més grans que ell.

La resta, toca aprendre d’aquestes situacions, aquesta setmana recuperem efectius i ja toca pensar en el següent rival directe, el Cabrera, rival imbatut en aquesta segona fase.

Continuem treballant!!💚🧡

Vila de montornes 75 – Cadet A 40

Partit on ens desplacem a un camp difícil amb moltes baixes.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem el partit amb bones sensacions i arribem al final del primer quart amb un 12-15.
El segon quart desconecem, els seus 2c1 ens fan perdre moltes pilotes i ens fan un parcial de 28-8.

La segona meitat mantenen l’avantatge i seguim amb els mateixos errors defensius i les pilotes perdudes que ens fan impossible poder competir contra ells.
Arribem al final del partit amb un 75-40.
Seguim

Júnior B. 46 – El Masnou Basquetbol 63

Plantem cara al líder, que no ens perdona la desconnexió del 3r quart.

✏️ Josep López [Júnior B]

Primer partit de la segona volta on ens enfrentàvem al líder, invicte amb 15 victòries, a casa, amb cap mena de pressió i on teniem clar que, com a mínim, sortiríem a competir.

Comencem el partit i des del primer moment el rival deixa clar que basarà el seu joc en la superioritat física, jugant amb penetracions que forcin la nostra defensa en ajudes per tal de deixar jugadors alliberats, carregant molt el rebot ofensiu i defensant molt intensament i agressivament per recuperar pilotes i córrer al contraatac.
Nosaltres, d’altra banda, ens concienciem de que hem de tancar el rebot, doncs saltant no el guanyarem, i hem de fer un bon balanç defensiu. En atac ens limitem a jugar fàcil, a partir de blocs directes i talls, sobre tot quan el moviment de pilota es fa amb rapidesa som capaços de trobar molt bones seleccions de tir i/o entrada a cistella.

Arribem a la mitja part amb un 25-27 gràcies a una defensa en zona als últims instants del segon quart que ens van permetre recuperar moltes pilotes i anotar bàsquets fàcils en transició. Ens adonem que fent les coses bé sempre competim, però potser l’excés de confiança fa que sortim mig relaxats a la represa del tercer quart, on ells surten amb una marxa més per intentar marxar en el marcador i ho aconsegueixen amb un parcial de 3-17.
Parlem a la banqueta que hem de lluitar fins al final, independentment del resultat, doncs haviem donat la cara durant tota la primera part, i acabem quasi empatant l’últim quart (18-19).

Tot i la derrota, molt satisfet per l’actitut general de l’equip que, tot i les baixes, vam ser capaços de competir davant un equip molt rodat i potent. El fet de ser només 8 ens va fer impossible mantenir el ritme durant els 40 minuts però es va lluitar fins al final.
Seguim💪🏼🏀

Júnior A 73 – Santa Coloma 60

Partit important on només disposem de 8 jugadors.

✏️ Quim Serra [Júnior A ]

Iniciem al partit molt concentrats i agafem el primer avantatge al marcador 10-2 però, el Santa Coloma reacciona i és torna a engenxar al marcador.
Arribem a la mitja part amb un 30-33.

La segona meitat, en el tercer quart estem molt encertats desde la línea de tres i aconseguim agafa un avantatge de 10 punts.
L’últim quart aguantem aquest avantatge i arribem el resultat final de 73-60.

Partit molt seriós on ens emportem una victòria molt treballada.
Seguim

Sots 21 masc 60 – Minguella 71

Bon partit malgrat la derrota enfront un dels equips capdavanters del grup.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

La sortida a pista va deixar molt clar la raó per la qual el Minguella estarà al final de temporada entre les dues primeres places: defensa molt agressiva, ràpides transicions i intensitat molt alta en totes les accions. (8-16) Primeres avantatges que reduïm i igualem quan ens apliquem amb la mateixa intensitat que els visitants i obliguem als badalonins a fer mals tirs. Al descans 33-33 i satisfacció pel joc.
Tornant del vestidor millorem el nostre encert però també els visitants estan fins. L’encert des de la línia de 6,75 i el domini dins la pintura ens proporciona un màxim avantatge de 6 punts. La permissivitat arbitral permet al Minguella endurir la defensa i algunes pilotes perdudes per part nostra ens castiguen fent la volta al marcador: 48-53 al final del 3r quart.
Als darrers 10 minuts seguim treballant molt bé i amb encert mantenim el partit igualat: 56-57 a falta de 4 minuts.
Els minuts finals ens tornen a la nostra crua realitat de la temporada: incomprensibles errades en les passades amb les pertinents pèrdues de pilota i errades des del tir lliure. Un 0-9 posa el definitiu 60-71.
Un derrota excessiva tenint en compte la igualtat que hi va haver al llarg del partit.
Orgullós del joc i de l’esforç de l’equip que va saber plantar cara malgrat les impotants baixes.
Cal mantenir aquesta línia de joc insistint que per aconseguir continuïtat en el joc cal concentració i intensitat.

U.E. Mataró 58 – Sènior Femení 60

Victòria molt soferta en una pista complicada

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Bon inici equilibrat tant en atac i defensa que mantenim durant tota la primera part, encara que en els últims moments ens despistem defensivament i anem al descans amb un -6. A la represa tenim una estona de desconnexió i encaixem un parcial de 10-2, fruit del mal balanç defensiu i la manca de lectura del joc en atac, entrant així en una dinàmica negativa sense encert en cap de les situacions que plantegem, patint així una escletxa important en el marcador per encarar l’últim quart. Iniciem els últims deu minuts convençudes de les nostres capacitats per a reaccionar, pugem les línies defensives amb la premissa de sortir al contraatac, però, trobem la solució des del perímetre anotant cinc triples consecutius i endossant un parcial de 8-21 a les rivals que, tot i això, no és suficient i ens igualen a pocs segons abans d’acabar per anar a la pròrroga.
En la pròrroga, han estat cinc minuts d’infart amb opcions per a tots dos equips i a on el partit no s’ha decidit fins a cinc segons del final.

Felicitar un cop més a les jugadores pel sacrifici en equip i l’adaptació a l’encontre, sobretot mantenint-se amb el cap fred en els moments claus per poder aconseguir una gran victòria.

EQUIP!!! 💪🏻🏀
Continuem treballant!! 🧡💚

Cb Vilanova 69 – Sènior Masc 52

Pista complicada,i rival duríssim físicament on teníem clar que ens exigirien el màxim sobretot a nivell mental.

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Remarquem que cal iniciar el partit amb intensitat,cosa que els últims partits ens costa molt entrar en joc.
Res mes lluny de la realitat,primera quart anem amb una marxa menys i la intensitat i la duresa dels locals,afegit a L’encert exterior ens fan arribar els primers 10 minuts amb un 22-7.
Segon quart intentem entrar dins el partit desde el llençament exterior que la dins la pintura ells es tanquen moltíssim.
Mitja part amb -10 al marcador i amb la sensació que cal igualar el joc físic dels locals i no entrar en provocacions.

Ells basen el seu joc en destruir i sobrepassar el reglament,i fan un joc amb moltes mans,comentaris per desastabilitzar,i molta duresa.

En cap moment ens sentim còmodes atacant,i la permisivitat arbitral premiant l’equip que destrueix en lloc de jugar ens fa impossible competir amb aquestes cirscumstàncies.

No podem posar d’excusa la baixa de dos jugadors importants,ja que els altres components del equip han de fer un pas endavant i sobreposar-se en partits durs i físics com el que va plantejar el rival i sabent que passaria així.

Cal millorar un cop més les sortides a pista,i aprendre de jugar contra rivals que busquen treure’ns del partit basant-se en joc subterrani,cops,i faltes sense venir a lloc.

2 jugadors més lesionats es sumen a una plantilla curta, però seguirem contant amb la gent de casa de les categories inferiors, no toca una altre.