Victoria del nostre mini verd a fora, contra un equip que encara no havia perdut cap partit

CB Llinars Vermell 52 – CB Calella Verd 83

Visita a la pista del líder invicte de la categoria amb sorprenent i merescudíssima victòria calellenca a partir d’una primera part magnífica.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

L’equip es presenta amb el màxim respecte a la pista de líder però amb una gran il·lusió i motivació per mantenir el bon joc de les dues victòries consecutives. Els jugadors realitzen tres primers quarts d’un nivell tan excel·lent com sorprenent a partir de compartir la pilota en atac de manera generosa i pacient fins a trobar un tir alliberat i còmode.

En aquest sentit, aquesta maduresa precoç per gestionar l’atac també es trasllada en la defensa a través d’ajudes constants.

Durant la segona part, l’equip local treu l’orgull de líder al quart període augmentat el contacte físic i tancant les línies de passades generant-nos diverses pèrdues de pilota. L’equip pateix molt però mitjançant dos temps morts entén quins són els aspectes a millorar i torna al partit intentant recuperar les sinergies de la primera part del partit.

En definitiva, una rapidíssima i curiosa evolució d’un equip generós i sorpresiu que transmet moltes emocions positives.

Mini Femení 78 – UER Pineda de Mar 27

Victòria al derbi del mini femení on sortim molt motivades i conscients del rival que tenim davant.

✏️ Julia turrens [Mini Femení]

Iniciem el partit concentrades i dins de la dinàmica del partit. Gràcies a la pressió i els 2vs1 aconseguim robar boles i fer contraatacs que ens donaran la victòria del primer quart.
Comencem el segon quart amb molta més intensitat tant a nivell ofensiu com defensiu, sabent veure la jugadora que estava sola i movent la bola fins a trobar l’espai acabant el quart 17-5.

Tot i seguir portant avantatja al marcador ens confiem i baixem el nivell, donem moltes segones oportunitats i ens costa anar al rebot. Cal destacar que l’atac per part de les noies és impressionant, sense por a atacar els 1vs1 i passant el camp gairebé sense bot.

Els últims dos quarts donem per sentenciat el partit amb dos parcials de 16-2 i 16-0, on la defensa agressiva i els atacs ràpids són els responsables.

Estem orgullosos de les nenes, però ara toca continuar treballant.

Seguim 💚🧡

Vilassar de Mar 53 – Mini Verd 75

Segona victòria consecutiva en el que possiblement hagi estat el partit més complet de l’equip fins el moment

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Tot i l’hora (9 del matí) els nois han sortit tal i com s’havia comentat a la xerrada pre-partit, intensos i constants, això ha donat pas a 2 parcials contundets que ens ha permés viure amb molta més comoditat el transcurs de l’enfrontament. A partit d’aquí hem sabut gestionar correctament aquesta renda de 20 punts fins el xiulet final, amb alts-i-baixos però mantenint una línea sòlida

En atac hem estat fregant l’excel-lència: compartint la bola, siguent solidaris, conectant contraatacs sense fer ús del bot i plasmant els sistemes ofensius que treballem als entrenaments, motiu d’això han estat els 75 punts q hem anotat, que per ser un equip amb una mitjana de 50 no està gens malament.

En defensa però, encara tenim molt més marge de millora: si volem competir amb els equips capdavanters de la lliga no podrem conecedir tantes segones opcions ni tantes cistelles fàcils com hem fet avui.

Tot i això estem molt satisfets de com estan anant les coses en general, el partit d’avui és la recompensa al treball del dia a dia i la consolidació de l’equip a la categoria, que tot i ser un any més petits la majoria, s’estan guanyant a pols estar-hi tant aquest any, com els que segueixin i pugin l’any vinent, que penso que hauria de ser un dels objectius principals per assolir com a grup.

Seguim💚🧡

Pre Infantil 67 – C.B.Argentona 16

Nova victòria del nostre preinfantil en un partit molt seriós des de el minut 1.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Avisem als nostres jugadors de que haviem d’apendre de la setmana passada i comença ja centrats des de el primer moment i mantenir la constància.

Així responen els jugadors amb la millor concentració i intensitat de la temporada on acabem el primer periòde amb 22-7.

Comencem el segon periòde on volem minimitzar els bots ja que encara abusem massa d’aquests i sortir al contraatac quasi sense fer cap i així ho aconsegueixen, jugades on feiem 2 o 3 bots com a màxim i la pilota anava d’un costat a un altre constantment.

Ajustem la defensa, que sigui més agresiva i remarcant el costat fort i costat dèbil que ens fa fer-nos més grans en defensa per després sortir ràpid, afagim dos parcials a favor nostre de 22-0 i 10-0 que fa sentenciar el partit i la bona feina feta per els nanos.

Toca seguir treballant, setmana que ve ens toca contra l’altre equip invicte del grup i la motivació es màxima, ens centrarem en els errors per seguir avançant confiant, com sempre, en el procés.💚🧡

La Vallalta 60 – Infantil femení  41

Derrota de les noies on la diferència en el marcador no reflexe el partit que realment s’ha jugat

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Partit que començem molt serioses i on intentem corregir aspectes de joc després del partit de Mataró i oferim un joc més fluid amb una millor circulació de pilota durant els tres primers periodes on trobem llançaments amb jugadores soles, però no tenim l’encert desitjat i fallem moltíssim. Tot i això, arribem a la mitja part amb un marcador de 26-22.

Seguim al quart periode fent un joc molt digne tot i les errades en el llançament, i ens col•loquem 32-30 a falta de 2min per acabar al quart, i a partir d’aquí, és quan ens començem a deixar anar, i encadanem errades per culpa de baixar el cap i no saber gestionar les errades. Arribem al final del quart amb 38-30, però seguim aquesta dinàmica al 5è quart on rebem un parcial de 15-1 i ens treuen totes les opcions de poder competir al partit.

Hem d’aprendre que el bàsquet és un joc d’errades, hem d’aprendre a animar la persona que falla, hem d’aprendre a no baixar mail els braços i hem d’aprendre de lluitar desde que fem el salt inicial fins que l’àrbitre pita el final del partit.

Seguim 💪🏻🏀💚🧡

Infantil Masc. 66 – C.B. Vilassar de Mar 54

Victòria on l’equip no acaba de despertar-se.

✏️ Armand Rodríguez [Infantil Masculí]

Comencem el partit. I els nostres estan adormits com de costum després del primer i segon període ens n’adonem que no serà un partit fàcil i l’haurem de treballar, vam cambiar un parell de coses en l’atac, però ens van fer molt de mal en defensa sobretot en el rebot tot i ser un dels equips més alts de la lliga.

Tant el primer com el segon entrenador estem d’acord en el fet que al final l’equip tècnicament ha fet un bon salt, però ens falten moltes ganes és per això animem els nanos cada dia a intentar ser una millor versió d’ells mateixos i no en tenim prou amb una victòria.

Donar l’enhorabona els nanos, continuarem treballant.

Cadet Taronja 63 – Gramanet BC Blau 52

Nova victòria a casa on la irregularitat en el ritme de joc ens fa patir en certs moments del partit.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el matx amb molt poca intensitat defensiva, on els permetem rebre i moure la pilota amb facilitat, cosa que els permet trobar oportunitats tant de tir exterior com de penetracions que acaben amb personal i per tant, tirs lliures. Tenim la sort de que no estan encertats i no marxen en el marcador.
En atac estem espesos i ens costa moure la pilota, tot i així aconseguim anotar 9 punts d’algun contraatac i de tirs lliures, tot i que en podrien haver estat més, doncs anotem només el 50% des de la personal.

Al segon quart posem una marxa més, defensem agressius tota la pista, tothom està ben col·locat i aconseguim pèrdues del rival així com córrer al contraatac per la pressió feta, que ens permet tallar alguna que altra passada. Una mllt bona defensa els anul·la en l’àmbit anotador i ens permet fer bàsquets fàcils: 37-18 al descans.

Al tercer quart ens confiem i tornem a baixar el ritme, ells ho aprofiten i retallen distàncies fins a col·locar-se a 11 punts. Finalment, un últim quart igualat (16-16) ens dona la victòria.

Hem de ser més constants doncs ha quedat demostrat que quan fem una passa endavant i estem al 100% en defensa som un equip molt més competitiu, l’atac és més fluid i ens sentim més còmodes. La regularitat és la clau i ho hem de treballar.

Seguim!!💪🏼🏀

CB Llinars B 43 – Junior Masculí B 74

Segona victòria de la temporada que ens serveix per agafar moral i demostrar que si fem allò que practiquem als entrenaments, tot surt millor.

✏️ Albert Perarnau [Junior Masculí B]

Partit contra un altre rival de segons any, amb uns jugadors més fets físicament. Mentalitzem a l’equip que hem de ser intensos en defensa, controlar el rebot i córrer. Cosa que fem a estones en el primer i el segon quart, malgrat que al final d’aquest període, concedim unes poques cistelles fàcils, que no fan perillar l’avantatge al marcador (21-35).

Parlem al vestidor, la sortida del tercer període, serà important per poder controlar el partit, no podem perdre la concentració, tot l’equip és important i hem de millorar la circulació de la bimba. Malgrat que el resultat sempre ens és favorable, no iniciem bé el quart. Temps mort per tranquil·litzar l’equip i corregir les errades, dit i fet, els millors minuts de la temporada amb aportacions de tots els jugadors, bones defenses i seleccions de tir encertades ens permeten trencar definitivament el partit, a partir d’aquí administrar minuts, sense perdre la concentració pel 43-74 final.

En resum, bon partit, entenent els conceptes del nostre joc. Ara toca continuar treballant per poder pujar el nivell general de l’equip i l’aportació de tots els jugadors.

Som-hi equip !!

Sènior fem 43 – Granollers 49

Partit contra les segones classificades,un equip físicament molt superior al nostre i això en els moments calents va se una de les claus de la derrota.

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

Molt bon inici a nivell defensiu on comencem amb un 6-0 els primers 6 minuts.
Primera part Igualada on dominen clarament les defenses per sobre els atacs,on s’arriba a un marcador pobre i poc agraït per l espectador amb un 21-21.

A la represa és on elles sobrepassen el reglament en quan a contactes,intensitat,i físicament ens passen per sobre.
Això sumat a un bloqueig en atac on no trobem situacions de tir alliberats,ens fan arribar a una desavantatge de inclús 12 punts.

Un temps mort demanant la mateixa intensitat que el rival,i anar a buscar un joc mes físic ens fan posar-nos dins el partit un altre cop i ens posem a 3 punts a falta de 3 minuts per la finalització.
Però un cop més la falta de concentració en moments calents,i errors propis donen tirs alliberats que fan decantar el partit per les visitants.

Seguim fallant molts tirs lliures i algunes cistelles clares amb superioritats,però clarament cal fer un pas endavant a nivell ofensiu.

Tot i així tornem a competir i amb opcions a guanyar a un altre rival que baixa de segona catalana i molt mes potent físicament al nostre.

Cal seguir insistint amb les nostres virtuts i anar corregint errors i mals hàbits adquirits.

AB Premià 70 – Junior Masc. U18 Interterritorial 54

Desplaçament a Premià i nova derrota. Un matx on l’equip visitant en cap moment va poder capgirar el marcador.

✏️ Alex Molina [Junior Masculí Interterriorial]

Un mal segon període condemna als calellencs (23-11) i difícilment poden escurçar la diferencia al marcador. Tot i així, l’equip demostra bona actitud i mai es dona per vençut.
Les males presses de decisions ofensives en diferents moments del partit fa que no es pugui apropar al marcador, baixant la barrera dels 10 punts.
Davant un equip molt superior físicament en totes les seves posicions respecte al Calella, l’equip segueix competint i donant la cara notablement fins el final del partit.