El nostre cadet A s’enfronta a un equip ACB!! CB Calella vs Joventut de Badalona

Cal destacar la visita del Joventut de Badalona, equip ACB, al Dalmau per enfrontar-se al nostre cadet Inter. Jugadors altíssims per part de l’equip visitant nascuts la gran majoria el 2007 i dos del 2008. Destacar els desplaçaments del Junior Inter, Junior B, Sènior A masculí, i els partits a casa amb victòria del Junior femení i la derrota del sènior femení.

CB Calella: 45 – Juventut de Badalona: 81

Ens enfrontàvem els primers classificats del grup 2,club top i amb jugadors físicament molt superiors a nosaltres.

✏️  Jordi PUIG/ Albert PERARNAU [Cadet masculí inter]

Inici amb dubtes,massa respecte,i quan aparquem la por escènica ès quan entrem dins el partit on acabem el primer quart ofensivament bé però defensivament falta posar més intensitat i més duresa.

Segon i Tercer quart ells pujen línies defensives on apreten molt les línies de passe i ens costa tenir fluïdesa en el joc ofensiu.
Ens penalitza moltíssim les segones i terceres opcions en el rebot ofensiu i el control del mateix per part dels visitants fan que aconseguixin una avantatge còmode.
Últims 10 minuts fem una excel·lent defensa,siguent agressius i aconseguim guanyar el quart.
Partit amb molt de ritme que ens ha de servir d’experiència i gaudir de la oportunitat de jugar contra equips top del panorama nacional.

Seguirem treballant

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

La Garriga: 72 – CB Calella: 73

Comencem el partit adormits i ens fan un parcial de 6-0, fem petits canvis amb actitud i intensitat i aconseguir fer un parcial de 0-17 i marxem al primer quart amb un 11-21.

✏️  Quim SERRA [Júnior B]

El segon quart no estem gens bé amb defensa, però estem bé amb atac i seguim amb la mateixa avantatge 33-44.

Mitjà part parlem de que em de pujar una mica més amb defensa on alguns despistes defensius la Garriga aconseguia anotar molt fàcilment.
El tercer quart millorem em defensa i ens mantenim igual al marcador, 47-57.

Últim quart on un bon inici agafem un avantatge de +15, però desde aquell moment desconectem amb defensa i fem atacs ràpids sense sentit i acabem patint de valent per poder guanyar al partit.
Cal millorar els moments de desconeixo.
Seguim

CB Natzaret: 77 – CB Calella: 76

Ens enfrontem els segons classificats empatats amb els líders,i que venen de guanyar 7 partits seguits.

✏️  Jordi PUIG / Miquel PUIG [Sènior masculí 2a catalana]

Mal inici on encaixem un 7-0 els primers minuts,però poc a poc desde la defensa i buscant les avantatges i superioritats aconseguim entrar i posar-nos per davant a la meitat del primer quart.
Ofensivament fèiem mal corrents al contraatac després de dominar el rebot,però defensivament no acabàvem de se intensos i comunicar-nos per tancar espais.
Mitja part arribem amb un 47-41.
A la represa és quan fem els millors minuts dominant els dos costats de la pista,i aconseguim un parcial de 26-15 i controlant el joc en tot moment.
Últims minuts igualats on tenim vàries oportunitats per aconseguir una escletxa en el marcador que mai acabem de tancar.
Els 9 tirs lliures fallats aquest últim quart,i el no saber jugar amb el temps i amb el marcador ens fan perdre un partit que teníem controlat a falta de 50 segons.
Finalment amb el temps a 0 i dos tirs lliures a favor no aconseguim anotar cap dels dos que ens vessin donat la victòria.
Ens ha de servir d’experiència sobretot els joves jugadors per tal de saber jugar aqiests finals ajustats i sobretot millorar el percentatge de tirs lliures on en fallem 15,remarcant els 9 errats els últims minuts de partit.
Hem de seguir treballant sobretot de cap

CB Calella: 52 – Salesians Badalona: 47

✏️ Miriam MOLINA / Quique CAMACHO [Júnior femení]

Bon inici de partit on en el primer quart anotem 4 triples,i aconseguim un avantatge de 18-4 a finals dels primers 10 minuts .Sabem que hem de fer bé dos coses , defensar la línia de pase i sortir ràpid al contraatac, quan deixem de fer-ho el rival es posa dintre del partit.
Partit igualat que els petits detalls,i els dos factors abans mencionats fan decantar el partit al nostre favor.
Cal seguir treballant el què realment ha de se el nostre estil de joc i seguir el camí marcat.

Mataró Parc Maresme Boet: 85 – CB Calella: 70

Partit contra el líder quasi imbatut, amb 16 victòries i 1 sola derrota, al seu camp un dissabte al matí en pista transversal.

✏️ Alex MORAL/Josep LÓPEZ [Junior Inter]

No hi teniem res a perdre, i molt a guanyar, la nostra actitut havia de ser la d’un equip lluitador i treballador, que així va ser durant tot el partit.

Vam competir durant 35 minuts, posant les coses molt complicades al rival on fins i tot quedan 5 minuts de partit estavem a només 4 punts, que ens van ser impossibles de mantenir i/o retallar. Les nostres baixes de pívots ens van perjudicar tot i que ells tampoc tenien el seu 5 titular, doncs eren superiors físicament i van dominar el rebot generant moltes segones oportunitats.
El camp petit ens va fer perdre uns quants punts també, ens costava assimilar que no era possible llençar de 3 des de la cantonada, doncs es trepitjava línia de banda, i això ens va fer perdre llençaments i pilotes.
Tot i estar molt bé en defensa, ens va ser molt difícil anular al seu base anotador, fent 28 punts, jugant pick&roll amb un llençament precís de 2. I també als seus atlètics pívots que rebien a triple i acabàven amb entrades sota cistella.

L’equip va fer la seva feina, tothom va lluitar i treballar per guanyar el partit, però no va poder ser, no passa res, aquests partits es poden perdre, però tenim claríssim que si aquesta fos la cara de l’equip a cada partit, la classificació seria molt diferent. Apretarem per intentar mantenir aquest ritme fins al final, a l’espera de la reincorporació de l’Enric, al que també vam trobar a faltar.

Per acabar, destacar i agraïr l’aportació i el pas endavant que està fent l’Adrià, del júnior B, que està tenint minuts importants i va creixent a cada partit que juga.

Seguim💪🏼🏀

CB Calella: 41 – CEB Sant Jordi: 51

Derrota en un partit amb moments bons i d’altres dolents que ens pesen massa i passen factura.

✏️Marc FORCADA [Sènior Femení]

L’equip va sortir bé al partit, dominant durant els primers 14 minuts de partit tant en ritme com en el marcador (20-12). Un sis últims minuts de primera part molt dolents, amb diverses pèrdues de pilota i poca clarividència en atac, ens fan arribar al descans 1 abaix (21-22).
A la represa, es va mantenir la dinàmica negativa de bon inici, provocant que el rival obrís escletxa al marcador, arribant a tenir un desavantatge de 14 punts.
Canvi de xip en els 4 últims minuts del darrer període, en que aconseguim posar-nos a 4 de diferència i tenir 2 triples per poder ficar encara més por al cos al rival, que no entren.
Cal ser més constants i regulars en el joc ofensiu i defensiu i no caure en errades molt bàsiques que ens provoquen parcial en contra massa importants i no ens permeten optar a la victòria.