Gran partit dels nois del preinfantil per guanyar al camp de la Garriga, que no frenen en aquesta segona volta

Premini mixte 21 – Caldes 71

Afrontem el partit mentalitzats de que el rival seria molt dur ja que havia donat molta guerra als líders de la lliga.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Arranquem el partit amb un bon primer quart però contra un rival infinitament superior físicament a nosaltres, el qual acabem 6-15. El segon quart també el lluitem al màxim amb tot el que podíem i acabem amb un 12-24.

Al tercer quart, l’equip rival es posa les piles i aprofiten tot el seu potencial que nosaltres se’ns fa impossible de parar gràcies als seus jugadors de molta qualitat i amb 3 caps més d’alçada que qualsevol jugador de la nostra plantilla.

A la mitja part intentem arreglar-ho amb una defensa de 2vs1 contra els seus millors jugadors, però no dóna resultats ja que els rival eren molt bons i sabien aprofitar el poder de la seva alçada per a realitzar les passades per sobre dels nostres jugadors, les quals generaven bàsquets fàcils per l’equip rival.

El partit segueix amb la mateixa tònica que portavem i intentem realitzar diferents defenses per parar-los però no podem aconseguir-ho.

A vegades cal acceptar la superioritat del rival, però mai hem de deixar de lluitar contra ningú. Això és el que demostren els jugadors/es a cada partit i és el que ens omple i ens farà gran com equip.

Partit transitori per treballar els petits errors que tenim, però seguim la mateixa línia que portem als entrenaments que segur que seguirem anant cap a millor.

Felicitar al rival per la victòria, ja que era un equip completament superior a nosaltres i també felicitar a tots els nanos, per mai donar-se per vençuts en qualsevol situació d’inferioritat.

Toca aixecar el cap i seguir cap endavant, que aquests jugadors/es poden demostrar encara molt més i estem segurs de que com equip ho aconseguirem!💚🧡💚🧡

Bàsquet Bufalà 67 – CB Calella Premini Masculí Verd 49

Partit exigent contra un equip en conjunt molt superior on realitzem quarts molt bons combinats amb d’altres molt millorables.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Primera part amb un ritme trepidant i intensitat molt elevades on ambdós equips realitzen accions destacables i lluïdes. Els calellencs mantenen la compostura davant un equip molt superior en envergadura arribant 34-35 a la mitja part.

En canvi, durant la segona part, l’equip és superat en moltes accions de rebot i transicions on es cometen diversos errors en la presa de decisions pel que fa a la distribució a la pista i els emparellaments defensius.

En definitiva, primera derrota de la segona fase absolutament necessària i benvinguda pels cos tècnic per a què l’equip aprengui i entengui que el fet d’haver encadenat 5 victòries consecutives era una anomalia.

CB Garriga 58 – Premini Taronja 56

Derrota que se’ns escapa als minuts finals, però increment molt notori de la millora dels petits.

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Escalfem molt concentrats, i abans de sortir a pista motivem als nens/nenes, perquè sabem que tenen moltes ganes d’aconseguir la 1a victòria. Els 2 primers quarts molt concentrats, robem moltes pilotes i tenim molta superioritat sota la cistella, cosa que ens fa que puguem tenir diverses oportunitats d’encertar.
3r i 4t quart baixem una mica la intensitat i el rival assoleix un avantatge de 7 punts. Últims 2 quarts tornem a pujar la intensitat, i arribem quan falten 2 minuts pel final del partit empatats, i un bàsquet seu quan falten 20 segons, fa que la Garriga acabi guanyant de 2.
Tot i la derrota estem molt contents de l’evolució de l’equip, i de les ganes que estan demostrant partit a partit.
Seguirem treballant per continuar millorant.
1,2,3 Calella💚🧡.

QBasket Sant Cugat 59 – Mini Femení 47

Partit que se’ns escapa de les mans per un “despiste” al tercer quart.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit nervioses i desconcentrades, no és fins a la meitat del primer quart on ens posem les piles i entrem dins la dinàmica del partit. Aconseguim sortir de la pressió i fer basquets fàcil corrent al contraatac. Ara bé, falta donar un pas més en defensa sent més agressives i baixant al balanç defensiu. Tot i això, aconseguim que el Sant Cugat no marxi del marcador arribant al tercer quart 23-19.

Comença el tercer quart on baixem la intensitat i deixem que l’equip rival jugui el seu joc i no ens deixi jugar el nostre. Ens venim a baix i ens costa reaccionar a temps. Ens fan un parcial de 18-4, provocant un -18 a la mitja part.

El canvi de xip de les noies arriba al cinquè quart on fem un parcial de 2-19. Juguem al nostre joc, movent la bola fins a trobar l’espai, entrant a cistella sense por i impedint que el Sant Cugat pugui jugar el seu joc amb una bona defensa en les línies de pase i una pressió de tot el camp.

Arribem a un final ajustat on se’ns escapa de les mans i acabem amb un -12 al marcador.

Felicitar a les noies pel canvi de xip que van tenir i la remuntada que van fer durant el quart i cinquè període on es va reflectir el joc i les ganes d’aquest equip!

Seguim! 💚🧡

Mini verd 47 – Vilassar 71

Partit on tot i el bon joc i la bona actitud dels calellencs, el resultat no acompanya.

✏️ Genís Membrives [Mini Verd]

Comencem el partit adormits, permetent moltes cistelles fàcils tant de contraatac com de portes enrere i amb un gran desencert en atac, el que comporta un primer quart de 19 a 4 a favor del Vilassar. Tot i el pèssim primer quart, aconseguim mantenir l’actitud de cara al segon, i assolim retallar en major part l’avantatge del rival. Continuem amb aquesta dinàmica els següents quarts, buscant els bàsquets fàcils, mantenint un bon ritme de joc, i sobretot impedint molts bàsquets del Vilassar. D’aquesta manera aconseguim arribar a la mitja part només 2 punts per sota en el marcador. Mantenim el nivell de joc de cara al 4t i al 5è quart, però és en aquest últim en el qual el rival comença a anotar amb una ratxa de cistelles sorprenent. Això continua en el 6è quart, on acabem perdent de 24. Cal destacar que tot i que el resultat no hagi acompanyat, els jugadors han realitzat un gran partit, i n’han d’estar orgullosos, tant a nivells de joc com d’actitud, ja que tot i el resultat dels dos últims períodes, els calellencs no van afluixar en cap moment.

Seguim!💚🧡

UER Pineda 72 – Mini Taronja 45

Bon partit del mini, on perdem les forces a partir del 5è quart.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Partit a pista gran on no estem acostumats a jugar. Realitzem un gran inici on sorprenem al rival, ja que aconseguim donar espais als companys per tal de no molestar-nos i poder generar accions de llançament o penetracions. Acabem el primer període 9-8, però un mal segon període a nivell de defensa (ja que concediem molts talls a l’esquena) i una mala selecció en els llançaments ens van fer encaixar un 7-2.

Un tercer i quart període igualats ens fan arribar al cinqué amb una diferència de -12. Però aqui ens vam quedar sense forces degut al gran esforç realitzat anteriorment. I encaixem dos parcials de 17-8 i 15-9 que fan arribar al resultat final de 72-45.

Tot i el resultat, contents amb l’actitud dels jugadors, que feia setmanes que trobavem a faltar. Ara només queda seguir amb aquesta dinàmica i no baixar el ritme.

Agraïr a en Gerard Tarrés per donar-nos un cop de mà i fer una actuació més que notoria.

Continuem treballant!!💪🏼💚🧡

La Garriga 41 – Pre Infantil Masc 87

Nova victòria del nostre Pre-Infantil en un partit molt seriós de tot l’equip.

✏️ Toni Camacho [Pre infantil Masculí]

Ens presentem a La Garriga amb 8 jugadors i jugant en pista sencera on al principi patiem per el cansanci. Ràpidament veiem que aquest patiment no ens afecta i podem aguantar un alt ritme que imposem nosaltres des de el primer minut.

Aprofitem que jugem en una pista central i tot el joc sense bola i el moviment de pilota que portem treballant des de bastant temps ens surt fluit i aconseguim fer un joc molt vistós i dinàmic.

En aquest partit jugem al mateix ritme des de el principi fins el final on portavem dos partits que això ens costava i aconseguim una amplia aventatge que aconseguim mantenir i anar augmentant.

Felicitar a tot l’equip perquè veiem que tot el que portem treballant està sortint com ens esperavem. Ara toca seguir millorant i treballant perquè aquests nanos no es cansen mai de millorar dia a dia i estem molt contents.

Ens anem apropant a l’objectiu però ara no podem posar el fre de mà, em de seguir progresant, treballar com el primer dia i seguir confiant en el procés.💚🧡

Infantil Femení 47 – Centre Catòlic Hospitalet 40

Fem saltar la banca i davant d´un partit molt complert, estrenem el casiller de victòries derrotant a l´únic equip que hi havia imbatut a la lliga.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Aquest cap de setmana ens enfrontavem contra l´Hospitalet, únic equip que estava imbatut a la lliga.
Sabiem de la dificultat del partit i veient la tònica que hem anat tinguent durant els últims partits, on compaginavem quarts bons amb d´altres on marxavem del partit més per temes mentals i aliens al joc, vam donar unes pautes a seguir molt simples i vam demanar a les noies que durant tots els quarts siguessim un equip animant-nos i ajudant perquè ningú es frustrés, i que fossim només jugadores de bàsquet i no ens posessim a la pell de l´àrbitre o entrenador.
Amb aquestes dues pautes i si aconseguiem ser generoses en atac i treballavem en defensa, estavem segurs de que podiem estar dins el partit.
Doncs bé, ens vam trobar en un partit super igualat en tot moment en el marcador, mitja part era 21-21, penúltim quart 34-34. Tot això gràcies a una feina col·lectiva de totes on en defensa vam estar molt concentrades i molt ben col·locades, i en atac tot i que dins el joc anàrquic nostre, vam saber en molts moments fer un, dos i tres extra-pass per acabar una jugada tirant soles i fent moure la defensa.
Últim quart hi ha un moment que amb un parell de triples consecutius i un una mica més tard fa que trenquem el partit i es decanti la balança al nostre favor.
Són victòries que apart que ens fan super feliç per com ha anat tant a la Martina com a mi, crec que per les noies és una injecció de moral brutal. Estem en una lliga molt i molt difícil on el nivell és molt alt, i la veritat que tenir un partit així on apart totes les jugadores han fet super bé el seu rol i totes han sigut importants, això dona valor a la feina que portem fent durant tant de temps.
Ara ens toca seguir, treballar més que mai i aprofitar aquesta innèrcia positiva, i veurem la pròxima setmana on ens porta.
Seguim!!!

cadete Verd Calella 49 – Argentona Groc 65

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

primers derrota de la. segunda fase, ante u rival q ya nos ha ganado tres veces este año, este no fue ni mucho menos nuestro. mejor partido, los jug un tanto atenazados y nerviosos porq nos estábamos jugando el ser. primeros, pero no supimos trasladar esas ganas de ganar en la pista, y sobretodo en defensa donde estuvimos fatal y les dejamos hacer muchas canastas fáciles, unidos al gran acierto exterior(12 triples, ni los senior tienen un acierto semejante).. hay q seguir, nada esta perdido aún, y en la vuelta intentaremos ponérselo. más dificil.. Amount Calella💚🧡💚🧡

Cadet Taronja 69 – ACB Palau 68

Partit a casa després de la victòria contra els co-líders de la setmana anterior contra un equip de 6 jugadors, que només havia guanyat 1 partit i a pista petita. Tot indicava que no seria un partit fàcil doncs la sobreconfiança sempre ens juga males passades.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit 8-0, molt concentrats i intensos, anul•lant tots els seus atacs i sortint ràpid en transició. Demanen temps mort al minut 2 de partit, nosaltres insistim en que no hem de baixar el ritme, el partit acaba de començar i no podem deixar que entrin en el partit. Tot i l’advertència, el partit es torna igualat després del minut, els deixem rebre fàcilment, en atac volem anotar sense elaborar jugades ni circular la pilota, estem totalment estàtics i ens falta intensitat. Tots els ingredients per a que el rival vagi entrant poc a poc en el partit i s’ho cregui.

Res més enllà de la realitat, van retallant distàncies en el marcador i és en el tercer quart quan donen un la volta al marcador amb un 12-23 (+6 en el global).
A l’últim quart ens toca remar a contracorrent i tot i la mala dinàmica ofensiva dom capaços de fer un parell de bàsquets fàcils al contraatac, sumat de 3 triples i igualem el marcador a 68 a falta d’1 minut. Tirs lliures a favor nostre on fallem el primer però anotem el segon, guanyem d’1 i fem una bona defensa, però a l’atacar nosaltres fallem dins l’ampolla i ens agafen el rebot, surt un jugador pràcticament sol al contraatac i a falta de 2 segons anava a fer una entrada per guanyar el partit. Va ser en aquell moment quan en Martin, de l’infantil, que va fer una molt bona segona part i ens va ajudar a recuperar-nos, li va fer un tap al rival in-extremis per guanyar el partit.

Cal ser molt més cautelosos i humils a l’hora de jugar aquest tipus de partits, aquest cop va sortir cara però ho hauriem pogut pagar car. Enhorabona tot i així perquè els jugadors van ser capaços de donar-li la volta a una situació molt compromesa i va ser gràcies a la constància que vam emportar-nos la victòria.

Seguim creixent!!🧡💚

Sub25 Las Franqueses 65 – Calella 60

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

Derrota contra un equipo q juega muy parecido a nosotros, fuerte defensa, rápidos ataques y con buen tiro exterior, la permisividsd del arbitro al contacto, hizo q el partido se. convirtiera en un ball de bastions, llegamos al final superigualados, pero un par de triples de ellos al final, marcaron la diferencia, y pese a intentarlo hasta el. último. momento, no pudimos remontar… De todas formas el. equipo demostró raza y orgullo en un partido muy difícil de jugar, y pese a la derrota, creo q salimos con la cabeza bien alta… Próxima semana viene el. líder, a por ellos!!! amunt Calella🧡💚🧡💚

Cb Granollers 64 – Sènior Fem 44

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Visitem el millor equip de la competició,en quan a plantilla on tenen 3 jugadores participant activament i minutatge a Supercopa amb el sènior A,i físicament un equip molt superior al nostre.
Iniciem el partit amb respecte però fent el nostre joc on aconseguim tirs alliberats que errem.
El millor atac de la competició es bloqueja mentalment ja que tirs relativament còmodes aquesta vegada no entren i això ens afecta en qüestió de confiança.
Mitja part amb un -8 al marcador.

A la represa seguim intentant entrar dins el partit,on el minut 29 ens podem 37-31 al marcador i es aquí on s’acaba el partit per part nostre.
Desconnexió total en defensa,seguim fallant en atac,pilotes perdudes i en definitiva falta d’orgull perquè l’equip rivals no ens passi per sobre.
Parcial de 20-0 amb 5 minuts on no reaccionem ni tenim esperit competitiu cosa que es inadmissible en qualsevol categoria.
En definitiva millor equip que nosaltres,en el pitjor escenari possible,en el nostre pitjor partit ofensivament,i mentalment superades.
Cal aprendre d’aquestes situacions de cara el futur,som un equip jove i aquestes desconnexions totals i sobretot falta d’intensitat i orgull ens passen factura en un duel exigent.
Cal aixecar-se i no trencar la gran dinàmica dels últims partits,on tan sols toca traballar.

Senior Llica de Vall 86 – Calella 83

✏️ Álex Muñóz [Sènior Masculí]

Partidazo de basquet el jugado por nuestro senior, perdimos en la prórroga contra un equipo q no se entiende q este en las últimas posiciones del grupo, ya q tiene jugadores realmente buenos, especialmente su pivot num 77,q nos metió 31 puntos, y entre ellos un triple en los últimos segundos de la prorroga desde. la esquina cuando estaba siendo. perfectamente defendido por Manel.. antes de ese desenlace triples a saco por los dos equipos,(9 ellos y 12 nosotros) con Quique Camacho en plan estelar(21 puntos) y todo el. equipo dandolo todo, tanto en defensa como en ataque, tuvimos la opción de ganar, hasta tres tiros hicimos para evitar la prórroga, pero no entraron, y la prórroga fue como el partido, en el q nunca hubo una diferencia de +5 para ningun equipo, el cara o cruz final está vez salió cruz, pero nada q reprochar al esfuerzo y actitud del equipo…supongo q los dos merecíamos la. victoria, pero solo puede ganar uno.. a ver si la. próxima. sale cara, amunt Calella💚🧡💚🧡