Gran partit dels nostres nois i noies del premini mixte per aconseguir la seva primera victoria de la segona volta al camp del Canet

CB Canet 9 – Pre-mini Mixte 60

Partit per aconseguir la primera victòria contra el Canet on tot l’equip ha jugat increïble.

✏️ Arnau Fors [Premini Masculí Mixte]

Tot i haver jugat anteriorment contra aquest equip i guanyar-los, els jugadors havien de ser conscients que havien de sortir al màxim i sense confiar-se.

El primer quart ha sigut parell on els 2 equips hem tingut les mateixes oportunitats en atac, però hem pogut anotar més que ells.

A la represa del segon quart ja es començava a notar la diferència de nivell i la intensitat dels nostres jugadors, ja que la pressió quan a ells els hi tocava sacar era excel·lent fent que poguéssim robar algunes pilotes i anotar bastants punts en contraatac.

Els altres quarts han sigut igual destacant, per això, el quart període on hem pogut anotar 22 punts a partir del gran moviment de la pilota i la defensa no ha sigut menys fent que ells no anotessin cap punt.

Ha sigut un partit per agafar confiança després de les dues derrotes consecutives.

Finalment, m’agradaria destacar el gran joc d’equip i les ganes amb les quals han sortit els nanos. La primera ja la tenim a la butxaca. Si continuem així i arribaran molts més resultats positius. Seguim!💪🏼🧡💚

CB Calella Premini Masculí Verd 42 – JAC Sants 45

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

L’equip visitant es presenta amb set jugadors amb la qual cosa no compleix la normativa d’alineació però realitza un partit coratjós. Per contra, els jugadors calellencs sorpresos per la desconeguda situació de guanyar un partit abans de començar-lo a jugar es relaxen a la segona part i deixen de jugar de manera col·lectiva i són arrossegats per la precipitació i la manca de concentració.

En aquest sentit, l’anotació és de les més baixes de la temporada a causa d’atacs massa individuals cercant incomprensiblement accions d’oposició forçades i innecessàries de 2c1 o 3c1 sense passar la pilota al company sol. Aquest fet, agreujat que molts jugadors de l’equip visitant es col·loquessin molts cops a la zona en lloc de defensar els jugadors calellencs de manera individual va impedir atacs fluids amb espais.

Al final del partit, els petits jugadors reflexionen sobre el joc desenvolupat i es mostren conscients i autocrítics pel partit realitzat. En definitiva, un escenari molt interessant i enriquidor per aprendre i créixer una miqueta més en la formació dels nostres jugadors.

CB Cabrils 47- premini taronja 29

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Partit on comencem guanyant el primer quart 2-8, i amb una defensa molt bona pressionant tota la pista. Poc a poc baixem el ritme, i ens costa molt atacar, i en defensa no tanquem el rebot, cosa que fa que el rival, amb superioritat d’alçada, tingui 3 i 4 opcions per atac d’anotar. Tot i la derrota, estem molt contents del treball de tot l’equip, i del fet que a poc a poc vagin sortint les coses que fem als entrenaments. Continuarem treballant per arribar als objectius finals. 1,2,3 Calella💚🧡

C.B Llinars Vermell 41 – Mini Femení 47

Gran partit i victòria contra un dels rivals més directes de la competició.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit concentrades i conscients que seria un partit molt difícil que hauríem de lluitar fins al final.

Sortim amb una actitud molt positiva i una defensa agressiva i intensa provocant que l’equip contrari li costi jugar el seu joc. Tot i això, cometem errors en defensa i en el rebot tant ofensiu com defensiu que fan que no ens puguem allunyar del marcador.

Durant tota la primera meitat, tenim un marcador molt igualat però tres triples a l’últim minut del tercer quart fa que marxem a la mitja part amb un +7. Cal destacar, el gran moviment de pilota, atacs rápids i 1c1 que vam tenir les nostres jugadores durant tota la primera part.

Iniciem la segona part confiades i baixem la intensitat tant en defensa com en atac.
Ens costa bloquejar el rebot donant segones oportunitats al rival que el Llinars aprofita per apropar-se al marcador, acabant el tercer quart amb un +1.

Les noies canvien en el xip i pugen el nivell per tornar a jugar com els primers tres quarts provocant un +6 al marcador final.

Estem molt contents del partit que van fer i de l’evolució que estan aconseguint!

Seguim! 💚🧡

Mini Verd 52 – Parets 61

Bon partit dels nois malgrat la derrota.

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Cada cop l’equip està assolint un nivell de competitivitat així com de regularitat més i més alt, prova d’això ha sigut aquest darrer partit contra el Parets, on l’equip a més d’estar per davant en el marcador en molts moments, també ha sapigut refer-se dels parcials adversos quan l’equip rival agafa una petita aventatge, on els nostres ràpidament contrarestaven amb bones accions tan ofensives com defensives per mantenir el partit obert fins el darrer segon i arribar amb opcions fins el final.

Cal insistir en aquesta línia de treball per tal de seguir millorant, ja que el marge encara és molt gran i aquest equip té encara més potencial per mostrar.

Seguim💚🧡

Preinfantil Maculí 66 – Bàsquet Neus 69

Derrota per un triple final tot i el bon joc en equip durant tot el partit.

✏️ Genís Membrives [Pre infantil Masculí]

Comencem el partit amb força encerts en atac, però en defensa cometem errors que provoquen que l’equip rival anoti massa bàsquets fàcils. Seguim treballant per a corregir aquests errors en defensa, i en atac gràcies a la predisposició dels jugadors a buscar la millor opció, aconseguim seguir anotant. Tot i això, arribem a la mitja part 37 a 36 amb el Calella al capdavant.
A la segona part continuem amb la mateixa dinàmica, però fent més ajudes i tancant més la defensa, ja que fins llavors encara no ens havien anotat cap triple. Durant el 4rt quart aquesta estratègia ens funciona, i aconseguim disminuir el ritme d’anotació del rival. De cara al 5è quart, els contrincants comencen a anotar de 3 amb una ratxa inesperada, i nosaltres, tot i els intents per evitar que segueixi no aconseguim parar-los. Això provoca que ens atrapin en el marcador i arribem a 20 segons per acabar el partit 66 a 66 amb possessió per l’equip rival. Tot i que realitzem una molt bona defensa, ens aconsegueixen anotar un triple a la desesperada. A falta de 7 segons demanem minut per marcar jugada amb l’objectiu de buscar un tir de 3 ràpid. Tot i l’intent fallem, el que provoca que perdem el partit.

Cal destacar que els nostres jugadors no van abaixar el cap fins al final, ja que tot i les poques possibilitats d’anotar a l’última jugada, la van intentar amb esperança. És per això que tot i la derrota es mereixen ser felicitats tant per l’actitud, com pel joc i el ritme dut a terme durant tots i cada un dels 6 quarts.

Argentona negre 56 – Cadete Verd Calella 72

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

una nueva victoria en uno de nuestros mejores partidos de la temporada, pese a que comenzamos bastante mal en la selección de tiro y acciones ofensivas, la verdad es q a partir del segundo cuarto, circulamos mucho mejor el balon, jugando más en equipo, y el. juego de ataque funcionó a las mil. maravillas… la defensa mejoró con respecto a otros partidos, aunq seguimos teniendo lagunas y despistes, sobretodo en el. rebote defensivo, q nos cuestan canastas fáciles para el rival… aun asi, hay q felicitar al equipo, por su mejora constante y ganas de aprender… amunt Calella🧡💚🧡💚🧡

Cadet Taronja 87 – CB Les Franqueses 67

Nou triomf a casa on l’efectivitat de cara a cistella i la defensa asfixiant en 3/4 de pista ens donen aquest marge en el marcador.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem molt entonats anotant 31 punts en els primers 10 minuts, alguns per contraatacs, d’altres per a bones accions individuals i alguns tirs alliberats que trobem gràcies a la circulació i inversió de pilota en estàtic. Un primer quart excel·lent en quant a l’atac.
D’altra banda, en defensa encaixem 14 punts, que no està malament, però la majoria són concedits per errors de concentració i/o col·locació, el qual hem d’apendre a evitar doncs ens pot passar factura en un partit on no estiguem tant enxufats de cara a cistella.

Al segon quart s’accentuen aquests errors i ens anoten 20 punts (17-20). Queda demostrat, un cop més, que sense defensa som molt més vulnerables, per molt bé que estiguem en atac.

Marxem al descans amb un +14. Intentem marcar unes pautes a seguir per a la represa i ens funcionen i molt en la part ofensiva, anotem 27 punts però ens en fan 19. Un cop més, tot i sortir guanyant del quart, concedim massa, però val a dir que 6 dels 19 punts van ser triples forçats i 4 de tirs lliures.

A l’últim quart la distància en el marcador fa que la intensitat vagi disminuïnt i permetem que arribin més fàcilment a camp contrari i puguin atacar amb comoditat. Tot i així, nosaltres seguim amb un bon ritme anotador el qual ens deixa amb una ventatja final de 18 punts.

Per acabar, destacar la notable millora en el joc estàtic ofensiu, on cada vegada som capaços de respectar els tempos de les jugades i estem més ben col·locats, així com la generació de tirs alliberats treient la pilota després de penetrar i/o fent inversions completes. Enorme la temporada que estan fent els jugadors en el seu primer any de cadet, queda molta feina per fer però no deixarem de treballar per seguir millorant.💪🏼🧡

Sub25 calella 73 – Bufala 45

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

partido q a priori parecía asequible pq jugábamos contra el último clasificado, y el resultado final así lo. parece tb, pero hasta mediado el tercer cuarto sólo ganábamos por 10 o 12 y estaba bastante igualado… Nosotros no acabábamos de. entrar al partido, y ellos hipermotivado en cada canasta q conseguían hacerlo, una ida de. olla del. entrenador contrario hace q le. piten dos técnicas a el, y otra descalificante a otro jugador del. banquillo, hace q por fin logremos despegar os, y ellos bajen los. brazos definitivamente, de ahí la gran diferencia final… No podemos salir ni ir de sobrados, la categoría es muy igualada, y si no salimos a morder desde el. primer minuto, sufrimos innecesariamente… aun asi, hay q reconocer q la trayectoria de juego y resultados es totalmente satisfactoria, amunt Calella 🧡💚🧡💚🧡

Senior fem 80 – Parets 70

✏️ Jordi Puig [Senior Femení]

Inici igualat de partit on predominaven els atacs per sobre les defenses.
Segon quart les visitants apreten mes línies defensives,i defensivament no estem ni intenses ni concentrades cosa que permet el rival anotar desde la línea exterior i anotar amb certa fecilltat.
Mitja part encaixant 41 no es pot competir en cap sentit.
Mitja part incidim en centrar-nos única i exclusivament a nivell defensiu e intensitat,cosa que aconseguim amb un canvi de xip.
Desde la defensa aconseguim sortir al contraatac i aconseguir cistelles fàcils
Cal se mes regular durant els 40 minuts sobretot a nivell defensiu,i no tenir que esperar la reacció al descans prèvia xerrada.
Important victòria contra un rival de la part alta,que ens posa en alerta si no som constants i defensivament intenses.