Gran remuntada del premini verd, forçant una pròrroga a l’últim segon de partit

Llavaneres Maresme 32 – Premini Mixte 40

Partit regular de part nostre encara que el resultat no reflexa bé la nostra actuació durant el matx.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Arranquem el partit amb una gran diferència de plantilles, ja que ells eren 11 i nosaltres 7. Sortim a pista conscients de que no ens hem de precipitar amb les faltes i que ells en repartirien moltes més gràcies al nombre de jugadors que eren.

Primer quart molt fluix de part nostre, el qual acabem perdent 0-9. A la represa del segon quart, arreglem el nostre joc intentant evitar l’abús del bot i jugant amb moltes més passades ja que la pista del rival era extremadament gran. Dit i fet, aconseguim reduir les distàncies i acabem la segona part amb un 8-0. El tercer quart segueix la mateixa tònica del partit i arribem al descans empatats amb un 16-16.

Al descans, fem un petit canvi a la nostra defensa ja que l’equip rival tenia un parell de jugadors molt fluixos. Per tant, sortim a pista amb la norma de que qui defensi un d’aquests jugadors, ha de fer 2v1 en defensa al rival amb pilota. Això ens dona la gran ventatge del partit, ja que acabem el 4t període amb un 13-5 a favor nostre amb un joc molt més ràpid que els altres quarts gràcies a les recuperacions de pilota.

Finalment, les dues últimes parts mantenen la tònica de tot el partit i acabem guanyant de 8 a un rival complicat. Destacar que podríem haver augmentat la diferència de bastant més, ja que amb un 1/17 en tirs lliures i un gran nombre de cistelles sota l’aro fallades ens fan acabar amb un marcador bastant més igualat del que hauria de ser. És una estadística que hem de millorar ja, perquè en altres partits ens faran falta aquests punts fàcils.

Per acabar, felicitar els nanos per la victòria, i a seguir endavant que ens queden moltes coses per treballar encara!🧡💚

Lluïsos de Gràcia 62 – CB Calella Premini Masculí Verd 66

Els calellencs guanyen a Gràcia un partit èpic després de remuntar un marcador de 42-19 a la mitja part i forçar una pròrroga a l’últim segon del partit.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Primera part dolenta en la que l’equip local ens supera en intensitat, decisió i, sobretot, desig. Tot i que invertim molt bé la pilota en nombrosos atacs trobem a faltar la presa de decisió valenta i correcta per executar un llançament o una entrada correctes.

Arribats a la mitja part, reflexionem sobre les errades comeses i de quines maneres podem millorar individualment per ajudar a l’equip pensant que per davant tenim una segona part amb un ventall de possibilitats i opcions per explotar. En aquest sentit, posem el focus en què volem començar un partit nou deixant de banda el resultat final i que cada jugador acabi amb la satisfacció d’haver-se esforçat i gaudit al màxim a la pista.

La reacció és magnífica amb un parcial d’1-18 al quart quart obrint-se un escenari nou i emocionant per a tothom. Amb el resultat de 2 punts a baix (62-60) a 7” per acabar el partit recuperem pilota i demanem temps mort. Preparem jugada que surt correctament i aconseguim falta de tir amb 2 tirs lliures. El primer el fallem i el segon també, però agafem el rebot i encistellem a 1” per acabar el partit. 62-62. Forcem la pròrroga.

Al descans de la pròrroga ens felicitem i recalquem quins han sigut els motius pels quals hem aconseguit remuntar el partit, i ens recordem tots plegats quins aspectes hem de mantenir durant el temps extra. Durant la pròrroga mantenim la cistella a 0 i aconseguim dues bones cistelles.

Per tot plegat, un partit emocionant en el qual la fe i l’esperit de superació demostrats pels petits jugadors sempre serà recordat pels entrenadors, familiars i acompanyants.

Premini taronja 17 – Sant Vicenç Maresme 54

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Partit que afrontem amb una baixa d’última hora. Comencem el partit amb els objectius clars del que volem treballar. Petits errors durant tot el partit fan que el resultat final sigui més abundant, ells ens agafen molts rebots i, a conseqüència d’això, ens agafen a la contra per acabar completament sols. També la distracció en les ajudes i les entrades que fallem sols, els hi dona amb ells la tranquil·litat d’anar per sobre. Hem de continuar treballant als entrenaments tots aquests petits errors, perquè a poc a poc vagin disminuint, i també hem d’aconseguir estar més concentrats perquè les coses surtin millor. 🧡💚💪🏻

Mini Femení 21 – Boet Mataró 62

Partit complicat contra unes rivals molt dures i físicament superior a nosaltres que donem per perdut abans de temps.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit mentalitzades que seria un partit molt complicat. Iniciem el partit amb por i desconcentrades. La defensa de l’equip rival és molt dura i tenim por a jugar 1 vs 1 o a entrar a cistella.

En canvi, la sortida de pressió va sortir bé, hem sabut trobar els espais i veure qui estava sola. Tot i això, durant el primer quart no vam tenir un bon encert a cistella, però si una bona defensa que va fer que acabéssim el parcial 7-10.

Al segon quart ens confiem, baixem en nivell defensiu i deixem de córrer provocant un quart de 2-14.

A partir d’aquest moment ens venim a baix, ens costa defensar la línia de pase i evitem el contacte amb l’equip rival, però aconseguim parar bastants contraatacs que ens fan recuperar moltes pilotes, tot i que el nostre poc encert a cistella fa que no ens puguem apropar al marcador.

Va ser un partit difícil, però important per fer veure a les nenes que mai s’han donat per vençudes i han de mantenir el cap fred contra rivals així.

Seguim! 💚🧡

Vilanova del Valles 79 – Mini Verd 38

Derrota contra un rival superior

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Partit davant d’uns dels equips de la part alta de la classificació on aconseguim jugar-li de tu a tu durant els 2 primers quarts, però a partir d’aquí l’encert del rival des de fora l’ampolla sumat a impresicions nostres a mesura que s’eixamplava la diferència en el marcador acaba resultant en aquest marcador final.

No ens hem d’oblidar que competir a B-1 amb 8 jugadors siguent la majoria d’aquests de primer any no és algo senzill, i aquest equip ho està fent.

Malgrat això queda molt a treballar i molt marge de millora. El següent enfrontament és davant el Canet, un equip molt similar al nostre nivell, que es troba en una situació similar i el qual ja ens vam enfrontar a la fase prèvia. Els nois tenen ganes d’aconseguir la primera victòria d’aquesta fase regular i ho estan demostrant als entrenaments. Més enllà dels resultats no baixarem el cap i treballarem tots plegats fins el final.

Seguim💚🧡

Sant Gabriel Ripollet 44 – Pre-Infantil Masc 54

Victòria en un partit on l’equip va tenir dues cares.

✏️ Toni Camacho [Pre infantil Masculí]

Ens presentem a una pista exterior, on era un pati de cole i els nostres jugadors utilitzen com excusa.
Comencem el partit molt fluixos intensament i on el rivel ens supera per intensitat i per ganes on semblava que no canviaria la dinàmica perquè estavem molt desconectats.
Rebem parcials en contra de 15-12 i 10-8 als dos primers periòdes i on arribem a perdre de 10. Una petita reacció dels nostres fa que arribem al descans amb un marcador de 29-27 en contra i moltes coses a canviar.

En el descans aprofitem els 5 minuts per parlar del que ens falla i d’intentar igualar i superar l’intensitat dels nostres, que normalment d’això anem sobrats però en aquest partit no era el dia.

Així ho fem, una llarga xerrada val la pena per sortir i fer una segona part decent fent parcials de 5-10 i de 6-13 que ens fan guanyar el matx però no satisfets amb la nostre actuació.

En aquest partit hem aprés que cap partit serà fàcil, intentem ensenyar als nostres nanos que hem de sortir al 110% per competir contra cualsevol sinó ho podem passar malament. També hem de felicitar els nanos que van entendre el missatge i van aconseguir reaccionar, ara tocarà aprendre que no només han de ser 3 parts, sinó que ha de ser durant tot el partit.

Seguirem treballant i confiant en el procés.💚🧡

Basket Almeda 66 – Infantil femení 40

Compaginem moments de bon bàsquet i d´altres on la frustració i la falta d´intensitat en passen factura i acabem perdent contra un molt bon equip que està imbatut a la nostre lliga.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Difícil desplaçament el que ens ha tocat aquest cap de setmana a la pista del Basket Almeda, club que treballa molt bé el basquet femení, i on veient la classificació, així queda reflectit.

Fem un inici bastant correcte, on durant els tres primers quarts, tenim una defensa compacte i intensa, ofensivament i veient que elles fan canvi de defensora ho sabem llegir i trobem altres opcions de joc, sabem aguantar el contacte i agressivitat d´elles, tot això fa que a la mitja part el marcador al partit era de 31-24 i estavem enganxades encara en el partit.

Però a la represa del joc, aquesta intensitat baixa i concedim cistelles molt fàcils per culpa de no baixar a defensar, apareix la frustració d´algunes jugadores veient que el resultat cada vegada està més difícil i dediquen més temps a queixar-se i intentar fer la feina de l´àrbitre que no pas de seguir treballant i d´estar concentrades i donar-ho tot al partit, i això fa que mica en mica el resultat es vagi fent més gran.

Tot i això, fem un últim quart digne per despedir el partit.

La conclusió que en trec veient els equips d´aquesta segona fase que ens hem enfrontat i els que falten, és que la categoria, realment és un repte i un honor de poder estar competint amb equips i noies amb un nivell tant alt de totes les jugadores. Seguirem treballant per fer crèixer el nostre equip, orgulloso del que tenim aquí a casa i amb l´intenció i la voluntat de donar sorpreses i alegries en tots els partits que falten.

Som-hi!!! 💚🧡

Sub 25 Ametlla 49 – Calella 83

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

partido atrasado jugado este viernes a las 21.45,en el cual salimos bastante desenchufados, y permitiendo q el rival, nos hiciera canastas más o. menos fáciles, 33-36 a nuestro. favor al final del segundo cuarto, tras el. descanso, parece q los jugadores entienden q hay q ponerse las pilas, y apretando en defensa y corriendo. en ataque, empezamos a jugar a nuestro. estilo, pasando por encima del rival en todos los aspectos del. juego, para un parcial en los dos últimos. cuartos de 18-47… si perdemos esa agresividad y velocidad nos convertimos un equipo vulgar, hay q corregir esa actitud, o tendremos algún problema en el. futuro. Amunt Calella 🧡💚🧡💚🧡