El sènior femení aconsegueix la seva 1a victòria davant el seu públic.

Setmana on el sènior femení aconsegueix la seva primera victòria davant el seu públic en un partit d’esforç i treball de les calellenques. Destacar també la victòria del nostre junior masculí davant 5 derrotes consecutives i partits guanyats que van cap a Calella com l’Infantil masculí a la pista del Mataró, o el junior B a la pista del Vic. Setmana amb més derrotes que victòries, però competint i aprenent setmana rere setmana. Com cada cap de setmana emoció per a tothom!!

CB Calella: 50– CB Mollet: 47

Arriba la primera victoria del nostre sènior femení davant l’alegria del seu públic.

✏️  Jordi Puig [sènior femení ]

A priori afrontàvem el partit amb dubtes degut a  jugadores amb problemes físics i amb menys rotació de banqueta.
Inici igualat on la defensa predomina en els dos equips per sobre els atacs.
L’encert en el llançament exterior ens dóna un avantatge de +6 al descans.
A la represa tot i sortir concentrades rebem un parcial de 0-11 i el rival aconsegueix entrar dins el partit.
Però aquest cop vam ser fortes de cap i no baixem la intensitat
El control del rebot defensiu, del ritme de joc sense perdre pilotes i per damunt de tot l’excel·lent defensa de tot el grup ens fa aconseguir la primera victòria de la temporada.
Partit molt seriós de totes les jugadores, que ens permet guanyar un partit que estic segur que pujarà la moral del grup, i ens marca el camí a seguir.
Felicitats a les protagonistes, toca treballar i competir cada setmana 🏀

CB Calella Senior FEM

CB Calella 39 – CB Canet 47

Partit contra els primers invictes i on els petits tenien unes ganes impressionants de jugar

✏️  Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Des de el principi ja estaven avisats de com haviem de jugar i com teniem de defensar i en el primer quart ho vam fer genial.

Però, després, una desconnexió, sobretot en defensa ens va fer que ells anessin agafant una petita avantatge no molt gran. Després de vàries xerrades i xerrades sobre com haviem de fer les coses, vam començar a reaccionar en el 7è, defensant com mai els havia vist i fent atacs amb passes molt bons. La llàstima va ser reaccionar en el 7è i no abans.

Tot i la derrota, estic molt orgullós de tenir uns “petits guerrers” a la pista, que s’ho van deixar tot ahir per tal d’aconseguir guanyar a un equip que ho ha guanyat tot de 50. Ara toca seguir treballant, ser més regulars, seguir millorant i aprenent i com sempre seguir confiant en el procés.💪🏀

CB Vilassar de dalt : 62 – CB Calella: 48

Partit complicat contra un dels líders amb la lesió d’un home important de l’equip Aleix Ferrero. Esperem una ràpida i forta recuperació.

✏️  Jordi PUIG [Cadet inter Masculí]

Partit complicat, a una pista difícil, i contra un rival que està el capdavant de la classificació juntament amb el CB Girona.
Un cop més sortim poc posats, sense intensitat, sense control del ritme i sense poder defensar, ja que l’arbitratge no ens ho permetia.
Diferenciació als dos costat de la pista, on primer Quart ens assenyalen 11 faltes i locals 2.
Marxem amb un desavantatge de -16 mitja part,i tenim clar que cal canviar el xip, deixar-ho tot a la pista i controlar el rebot defensiu (cosa que ens penalitza molt cada setmana) i la defensa del 1c1.
Segona part boníssima a escala actitudinal, d’intensitat, de ritme i resumint de cor.
Aconseguim guanyar la segona part i donar una molt bona imatge, això si primera part no té res a veure i això és el que decanta el resultat final.
Ens costa entendre les injustícies en idèntiques accions,i això ens bloqueja mentalment.
La nota negativa la lesió de l’ Aleix Ferrero al principi del segon quart, esperem una ràpida i forta recuperació.
Toca remar tots junts i ser més regulars durant els 40 minuts 💪 🏀

UE Mataro: 34- CB Calella: 76

Victòria necessària per a l’equip, ja que tot i l’esforç i la millora de les jornades anteriors, encara no havíem aconseguit el premi.

✏️  Aniol FORS [Infantil]

Partit que dominem pràcticament d’inici a final, l’equip ha estat posat dins del partit des del minut 0 i això s’ha notat. Bones defenses on aconseguim provocar mals tirs i podem agafar el rebot per sortir en contraatac, en atac posicional bona circulació de pilota on ja comencem a atrevir-nos a buscar 1×1, tot i que a vegades acaben en males seleccions de tir.

En resum, gran partit que puja la moral als jugadors de cara a l’últim partit de lliga.

Seguim treballant que encara queden moltes coses per millorar!💪🏼 🏀

Vic: 41 – CB Calella: 59

Tot i la victòria partit que serveix per aprendre a sortir a jugar amb la mateixa intensitat davant de qualsevol rival.

✏️  Quim SERRA [Junior B]

Partit on jugàvem contra l’últim classificat i vam començar al partit molt relaxat i arribem a mitja part amb un resultat de 20-25.
Segona part intentem jugar al nostre ritme i agafem un petit avantatge, però en cap moment aconseguim jugar al nostre joc.
Partit que ens ha de servir per aprendre i cal jugar al 100% contra tots els rivals.
Seguim.

CB Calella: 46- CB Torelló: 49

L’equip es queda a les portes de la victoria en els últims minuts de l’últim quart, competint tot el partit davant el cinquè equip de la clasificació.

✏️  Miriam  MOLINA [Junior Fem]

Partit difícil envers a la classificació, ens enfrontem al cinquè classificat. Es demana que totes les jugadores que estiguin a pista donin el 100%. Sortim amb bona actitud on el primer quart ens falta aprofitar els bàsquets fàcils que després ens perjudicarà. Arribem a la mitja part amb un -3, les jugadores están contentes i amb ganes de victòria. Es veu millora en el ritme de joc i el moviment de pilota però ens segueix costant molt gestionar els últims minuts de partit i els finals ajustats. Seguim treballant i anar assimilant nous conceptes de joc.💪🏼 🏀

Teià: 65 – CB Calella: 62

Arriba la segona derrota del Sots-25, que serveix de toc d’atenció per a seguir treballant de manera òptima com fins ara.

✏️  Alex MUÑOZ [Sots-25]

Mal partido de los nuestros, que nos costó la segunda derrota de la temporada, ellos mucho más intensos y agresivos en el juego, ayudados también por la permisividad arbitral, nos superaron en el rebote ampliamente, y eso les daba siempre más de una posesión en cada ataque… el final, superigualado, fue un cara o cruz, decidido por un mayor acierto de ellos en los tiros libres que los nuestros y una última perdida que nos privó de poder lanzar para llevarnos el partido… Hay mucho por mejorar, y subir el nivel de intensidad y agresividad en el juego, si no, seguiremos perdiendo partidos contra rivales peores que nosotros técnicamente.

CB Calella: 29 –UE Mataro 65

Tornada contra el Mataró després d’haver competit en gairebé tot el partit la setmana passada a la seva pista.

✏️  Josep Lopez  [mini masculí]

Els rivals surten molt forts, amb una defensa inclús més intensa que la de la setmana passada que ens bloqueja totalment deixant-nos a 0 i obrint una gran distància en el marcador a l’inici del partit. A poc a poc anem jugant millor, intentant generar per l’equip i no per un mateix, però la falta d’intensitat a l’hora de treballar per rebre la pilota, contra un rival així, passa factura i seguim perdent pilotes i ocasions.
El resultat ho diu tot, un rival superior en conjunt i tècnic i tàctic, però el partit ens va mostrar moments, més aviat petits instants, en els que si cadascú assumeix les seves responsabilitats, tenim clares les posicions a ocupar dins del camp i la manera en com hem de generar joc en atac podem arribar a competir contra els més alts de la qualificació.

Queda molta feina per fer, però de moment ens centrarem en l’últim partit de la primera fase, per guanyar i sumar la tercera victòria la setmana que ve a Vilassar.💪🏼 🏀

Joventut de Badalona : 58 – CB Calella: 47

Els moments de desconnexió on estem tanta estona sense anotar, fan que no  s’aconsegueixi la victòria dels calellencs vers la Penya.

✏️  Quim SERRA  [Cadet B]

Partit on a casa perdem de 40 punts de diferència i sabíem que havíem de canviar moltes coses per poder competir al partit.

Un inici molt bo, una molt bona defensà que ens permetia sortir el contraatac i la paciència per circular la pilota i buscar la millor opció en el llançament, ens va fer arribar al primer quart amb un 7-22.

Segon quart desconnexió en atac i només podem aconseguir 4 punts, tot i això arribem a mitja part amb un 20-26.

La segona part molt igualada durant els 20 minuts, arribem al final del partit a falta de segons a -3 i aconseguim fer un triple per empatar al partit. La penya tenia l’última possessió, però aconseguim robar la pilota i rebem falta, on només quedaven 0,3 segons. Fallem els dos tirs lliures i anem a la pròrroga.

La pròrroga, desconnexió i parcial de 11-0.

Gran partit, llàstima dels moments de desconnexió on estem tanta estona sense anotar.
Seguim💪 🏀 👏

💪🏼🏀

CB Calella: 48 – UE Mataro: 52

Tot i un confinament de 14 dies sense entrenaments, les nostres petites guerreres competeixen en tot moment.

✏️  Miriam MOLINA  [Mini Femení]

Partit que disputen les nenes després d’estar 14 dies sense entrenar tot l’equip per els confinaments escolars, fet que ens perjudica sobretot en el ritme de joc on físicament ens falta fondo. Fallem molts bàsquets fàcils i sobretot a sota cistella, ens penalitza molt el rebot tant defensiu com ofensiu on diria que només vam agafar 5 en tot el partit, l’altre equip amb això va sortir guanyant. Ens falta més agressivitat en defensa i anar a totes i que totes les jugadores vagin al 100%. Felicitar a les nenes per l’esforç, seguim treballant.💪 🏀 👏

CB Blanes: 58 – CB Calella: 75

L’equip es retroba amb la victòria després de 5 derrotes consecutives amb esforç i treball.

✏️  Alex MORAL  [Junior Inter]

Gran victòria del nostre júnior a Blanes, desprès de 5 derrotes seguides, merescuda i treballada victòria contra un rival que ens ho va posar molt difícil i que va començar dominant el partit amb un 18 a 15 al primer període. Poc a poc el gran treball ofensiu, la implicació i l’actitud de tot l’equip va permetre posar-nos per davant a la mitja part amb un 35 a 37. Gràcies a la concentració durant els 40 minuts ens van permetre seguir per davant fins al final i assolir una victòria molt important per l’equip a nivell anímic com esportiu. Ara cal seguir en aquesta línia ascendent i seguir treballant!!💪🏀💪 🏀 👏