Bon partit del nostre senior femení, que recupera el seu joc i les bones sensacions

CB Calella Premini Verd 41 – CB Sant Celoni 57

Partit de moltíssima intensitat amb un ritme molt elevat contra un rival en conjunt superior.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Tots els períodes resulten molt igualats i el conjunt calellenc arriba amb un petit avantatge de 8 punts en el 5è període però durant aquests vuit minuts l’equip rep un demolidor parcial de 4-27, concretament 21 punts en els darrers quatre minuts que ens deixa garratibats a la pista. Demanen temps mort per plantejar possibles solucions i gestionar aquesta voràgine de punts però entre l’encert excel·lent dels tirs de tres punts del Sant Celoni i el desànim d’alguns jugadors calellencs l’equip queda absolutament aclaparat.

Ara bé, excepte aquest 5è període cal destacar l’energia i l’actitud en general de tot l’equip. En aquest sentit, hem de tenir sempre present per tal de recordar d’on venim, que els integrants d’aquest equip la temporada passada jugaven a nivell C i D, i alguns tot just han començat a jugar enguany.

Per tot plegat, seguirem treballant de mica en mica amb la mateixa il·lusió i motivació com fins ara.

AECAM 43 – 45 Premini Taronja

El partit més intens del que portem de temporada.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Taronja]

Arranquem el partit amb la pitjor primera part que hem realitzat durant tota la temporada. Defensa super fluixa i molt de desordre en atac que ens porta a arribar a la mitja part perdent de 10. Els entrenadors penesem que això ha passat perquè els jugadors han sortit confiats ja que a l’anada els vam guanyar de 25.

A la represa de la segona part, després de conscienciar als jugadors que sense defensa no guanyarem de cap manera el partit, arranquem amb un bon quart període. Llavors, en el cinquè quart, demostrem tot el nostre potencial i del que som capaços de fer i acabem amb un +12 que ens dona un +2 al marcador.

En aquest partit s’han pogut extreure dos conclusions, mai hem d’infravalorar cap equip pel que hagi passat anteriorment i sense defensa, és impossible guanyar qualsevol partit.

Aecam Malgrat 50 – Mini Femení 54

Partit on la desconcentració i la poca intensitat en defensa ens fa patir fins al final.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit adormides, desconcentrades i fora de la dinàmica. L’equip rival, al revés de nosaltres, comença amb una defensa molt dura que fa que ens costi passar del mig camp i amb uns contraatacs ràpids que provoquen un 13-8 al primer quart.

El segon i tercer quart encara no canviem l’actitud, tenim por a entrar a cistella i a jugar 1vs1. A més, no baixem al balanç defensiu i donem segones oportunitats que faran que marxem a la mitja part -13.

La segona part comença amb un canvi de xip per part de les noies on s’adonen que sense defensa no podrem guanyar aquest partit. Pugem la intensitat en defensa i l’atac és molt més fluït que a la primera part tot i tenir un mal encert.

Al quart quart les noies comencen a jugar com saben, defensant dures i atacant l’aro sense por provocant un parcial de 6-20.

Arribem a l’últim quart amb un marcador ajustat, tot i això, sortim motivades i amb ganes de guanyar el partit on acabarem amb un +4 al marcador.

Aquest partit ens demostra que mai podem donar un partit per acabat.
Tot i haver començat desconcentrades, volem felicitar a les noies pel canvi d’actitud que van fer a temps per guanyar el partit!

Seguim! 💚🧡💚🧡

Mini Verd 81 – 60 Masnou

Victòria, average i liderat

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Veniem mentalitzats des d’un inici que seria un partit complicat i renyit, ja que a casa seva ens van guanyar per 13 punts de diferència. Per aquest motiu els nois tenien un “plus” de motivació extra per demostrar que des d’aquell primer enfrontament de lliga la millora havia estat positiva.

Començament força igualat, on cap dels dos equips acaba d’imposar el seu ritme. Poc a poc i gràcies a bones transicions ofensives on aconseguim materialitzar bons contraatacs anem posant terra de per mig arribant al descans amb una renda de 20 punts. L’objectiu a la represa era doncs mantenir aquest coixí de punts, que malgrat alguna pistonada d’intent de reacció del rival aconseguim controlar i tancar de la millor manera un gran partit en líneas generals. Agraïr com sempre la bona feina dels jugadors que pugen a ajudar, que a part de aportar-nos profunditat de banqueta també ens donen minuts de molta qualitat.

La clau de la victòria d’avui sens dubte es deu a dues coses: l’actitud dels nois i la solidaritat que han tingut compartint la pilota, aprenent que és millor sumar col-lectivament que no pas individualment.

Ara bé, cal tocar de peus a terra i ser conscients que l’equip encara pot donar molt més de sí, sobretot als entrenaments. Que encara que els resultats siguin bons, la dinàmica de treball no és la millor. Veniem d’un partit desastrós que crec que ha servit de punt d’inflexió pels nens. Aquesta victòria és el reflexe de que quan escolten i apliquen el que els hi demanem, són un grup amb molt potencial que fa gust veure’ls jugar.

Seguim💚🧡

Mini Taronja 47 – 68 Arenys Bàsquet

El millor partit del Mini Taronja en el que va de temporada.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Veniem de 2 bons partits que s’ens van escapar per 1 període desastrós en el que els rivals van agafar 20 punts d’avantatge.

Però tot i el resultat, aquest cap de setmana ha sigut diferent. Gran lluita de tots els jugadors on la gran majoria ja és capaç d’aguantar l’1c1 en defensa i de tan en tan anem recordant que podem fer ajudes defensives. En atac anotem gracies a les sortides rapides després de recuperar pilota que ens permeten reslitzar entrades còmodes. Pel que fa a l’atac posicional, cada cop es va veient un moviment de pilota mes fluid, tot i que encara tenim problemes a l’hora de situar-nos a pista.

Un partit on lluitem de principi a fi, però que 2 molt bons períodes del rival, fa que perdem els 2 de 9 punts. I tot i aproparnos a la barrera dels 10 punts a falta de 5 minuts. Una última empenta de l’Arenys situa el marcador definitiu.

Molt contents de l’evolució que estan mostrant els nostres jugadors, que tot i les derrotes estem competint amb els rivals.

Setmana que ve, anem al camp del líder invicte, La Vallalta.
Continuem treballant!!💚🧡💪🏼

Premià de Dalt 17 – Pre-Infantil 67

Nova victòria del nostre preinfantil on després de la derrota al derbi de la setmana passada, portavem una motivació alta.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Després d’una setmana on en tema treball i ganes a sigut la millor arribavem a Premià per començar la segona volta i des de el principi vam posar nosaltres la marxa del partit començant 6-21 amb objectius complerts com sortir al contraatac sense quasi fent bots i compartint la pilota.

L’únic punt a millora d’aquest partit va ser el segon periòde on sortim relaxats i sense defensar i molt tous. Més tard, després de parlar, tornem a pujar aquella intensitat constant que tant demanem per treure endavant els partits.

Mica en mica anem veient el progrés i la forma en la q volem jugar, faltar seguir maquinant coses i a partir d’aquí anar millorant i millorant. Ja hem trobat la primera peça, ara volem completar el puzzle senser.

Com sempre seguirem treballant i seguirem confiant en el procés.💚🧡

Cadete Cabrera 58 Calella 43

Muy buen partido pese a la derrota

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

solo al final consiguió despegarse en. el. marcado el. Cabrera, un equipo q nos había ganado en la ida por +30 puntos… Buena defensa, buena actitud durante todo el. partido, y buena aportación de los jug de banquillo… al final, un par de aciertos en el triple de ellos más su dominio en el rebote, unido a nuestros fallos en tiros fáciles, hicieron q no pudiéramos acercarnos en el. marcador pese a estar a 4 puntos a falta de 5 min para el final… a ver si seguimos esta línea ascendente…

Cadet Taronja 52 – AE Minguella 48

Victòria ajustada davant un rival molt treballat des del primer partit de temporada.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem la segona volta a casa davant un equip que ja ens va posar les coses difícils a l’anada, on vam ser capaços d’endur-nos la victòria per 7 punts, però on la seva superioritat física es va notar.

El partit va seguir el guió plantejat en quant al nostre joc: intensitat defensiva i sortides ràpides al contraatac. D’altra banda, no sempre vam saber triar la millor opció, vam pendre males decisions en determinades ocasions que ens van fer perdre pilotes i en estàtic va costar moure la pilota.
Per sorpresa nostra, el ritme de joc dels visitants no tenia res a veure amb el partit d’anada. Eren més agressius, molt més intensos i això va fer que qualsevol error nostre l’aprofitessin per anotar amb facilitat.

A l’inici del segon quart anavem per darrera (11-18), però una reacció per part dels nostres, apretant les línies de passada així com pujant la intensitat de la pressió i la velocitat en la que moviem la pilota en el joc estàtic ens va permetre marxar al descans amb un +7 en el marcador.

A la repressa, el ritme no va disminuïr, tots dos equips vam lluitar fins al final i va ser un bon partit en el que vam poder apendre a llegir el com havíem de jugar depenent de la situació.

Content per la feina feta i l’entrega dels jugadors, ara cal seguir treballant i no relaxar-nos, doncs és la única manera de millorar.

Seguim💚🧡

Sub25 calella 63 Aecam 54

victoris del. sub25 contra nuestro eterno rival, el Aecam

✏️ Álex Muñoz [Sub 25]

Un partido muy igualado hasta el final, y donde nos lo pusieron muy difícil, especialmente con un gran acierto de su num 8(4 triples casi seguidos). Por nuestra parte, buena actitud de todo el equipo, con los 11 jug aportando mucha intensidad al. juego en todo momento. Era el último. partido de Jan Claramunt y Guillem, q se van a Canadá, y seguro. Los vamos a echar muchísimo de menos, y teníamos q ganar si o si, para dedicarles la victoria, dejan el equipo con un 6-1 favorable, espero q se cansen pronto de hacer el. guiri y vuelvan, aunq les deseamos. lo. mejor… Amount Calella💚🧡💚🧡💚🧡

Sènior fem 69 – CB Mollet 49

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

Iniciem un pel fredes els primers minuts de partit,on els dos equips encara estem escalfant.
Les visitants desde el llançament exterior aconsegueixen anotar sobretot desde la cantonada,i nosaltres un cop mes ens costa veure les avantatges interiors,i el 1c2 exterior nostre,cosa que no ens deixa anotar alliberades.
Arribem el descans amb igualtat en el marcador 27-28.

A la represa pujem la intensitat defensiva,el ritme,i llogicament es nota en el marcador.
Aconseguim una escletxa de 10 punts que anem ampliant fins a final de partit.
Un canvi defensiu rival ens permet anotar amb facilitat i encadenem 3 triples consecutius.

Cal destacar que totes les jugadores disponibles van anotar,remarcant els 11 triples anotats,tot i que vàrem abusar en algunes situacions del llançament exterior.

Segona part que ens ha de fer créixer a nivell de confiança,a nivell mental,i sobretot adonar-nos que la força és el conjunt no les individualitats.

Bon test la pròxima setmana al camp de les invictes i líders del grup al Sant Josep,toca seguir treballant