Els gegants del CB Calella som els més petits!

“We love this game”, les cròniques dels partits dels més menuts sempre acaben amb aquesta firma d’en Paco García. I per què l’estimem? Per coses com aquesta

L’equip ha tingut partit a Canovelles aquest cap de setmana. Un dels nostres primers desplaçaments de la temporada. Després de lluitar com sempre, un dels nanos de l’equip li fa notar a l’entrenador: – Paco, hem guanyat!!!!” Aquesta és la conversa que han tingut

I, com ho saps?

Mira el marcador, 13 a 39. Hi posa, local: 13. I visitant, que som nosaltres, 39

Nooo [riures]!!! És l’hora, són les 13.39

✏️ Per Paco García

Partit contra un equip físicament molt superior a nosaltres. L’alçada i el pes dels jugadors locals no ens han cohibit, hem lluitat més que mai pel rebot. Tampoc ens han intimidat els taps que ens feien i hem robat moltes pilotes i ens l’hem passada amb encert. Hem decidit que no podíem lluitar amb ells per dalt i sí, arran de terra, i ens hem tirat a buscar la pilota molt sovint provocant moltes recuperacions. Hem plantat cara i hem fet molts bàsquets i fins i tot un triple i un tir lliure. Ens han dit que gairebé els guanyem però ens ho hem passat tan bé que al final pensàvem que havíem guanyat… Els pares i mares ens han aplaudit molt després del partit i també quan hem sortit del vestidor i ens esperaven.

We love this game!!!!!

Kids&Us Premini "B" mixt. Temporada 2018-2019

Infantil masculí, 73 – CB Mollet, 72

✏️ Per Quique Camacho

Partit molt disputat des del primer moment. Al principi hem sortit amb poca confiança, però finalment hem pogut competir durant tot el partit amb una gran defensa, recuperant i fent la majoria de punts al contraactac 🤙🏼 Bon partit dels nanus! 🤙🏼

CB Calella - Tots units, fem més força!

CN Caldes, 39 – Infantil femení, 74

✏️ Per Nausica Musach

Partit excel·lent. Al final del segon quart guanyàvem de 20 punts, fruit d’una molt bona actitud. Hem fet una setmana d’entrenaments bastant dolenta, però un canvi de xip i de concentració ens ha fet jugar com realment sabem

CB Calella - Els partits són importants... i les selfies, també!

AE Boet Mataró, 63 – Cadet “B”, 90

✏️ Per Jordi Puig

Fluixa entrada al partit: als 6 primers minuts havíem fet 4 punts. Hem començat a moure la pilota amb rapidesa i sobretot sortint molt ràpid al contraatac, gairebé sense bot. Amb un canvi de defensa a mig camp hem aconseguit controlar millor el balanç defensiu i evitar el contracop dels mataronins. En atac, al segon quart  fem 29 punts que ens ha permès arriba al descans amb 12 a munt.

Ens ha penalitzat moltíssim el control del rebot defensiu, amb segones i terceres opcions per al rival. Últim quart molt bo en anotació, i movent la pilota molt ràpid: 31 punts. Moments molt bons pel que fa a la circulació de la pilota buscant sempre la millor opció. Hem de millorar el control del rebot i també els tirs i les cistelles fàcils. Felicitar els nanos per la lluita, a seguir treballant

CB Calella - El cadet "B", cada dia més a munt!

Kids&Us Premini A, 93 – CB Llinars, 42

✏️ Per Sergi Ferrer

Un partit on hem sortit molt bé, amb un parcial de 51 a 10 a la mitja part. A la segona, hem sortit una mica freds (per no parlar de la dolenta actitud de l’altre equip i de la grada del Llinars). Finalment, hem conseguit tancar el partit a l’última part, aconseguint així guanyar un partit bastant desagradable. Només ens falta millorar la defensa

Mini “B”, 43 – CB Cabrera, 57

✏️ Per Laura Farreras

Partit marcat per les desigualtats i les irregularitats dels nostres. El partit s’ha jugat amb la diferència física dels rivals i les nostres faltes de concentració. Hem tingut moments molt bons de treball ofensiu en que hem mogut molt bé la pilota i hem generat ocasions de cistella, i moments dolents de ‘despistes’ defensius i poc ritme de joc ofensiu. Seguirem treballant com hem fet fins ara, fent-los entendre la importància d’una bona defensa i posant èmfasi en els detalls ofensius

Diagonal Mar, 71 – Preinfantil femení, 21

✏️ Per Paula Romero

Un partit que no volem recordar. Hem sortit molt despistades, tot i que sabíem a qui ens enfontàvem. La pressió constant ens ha impedit passar de mig camp. Un partit que ens ha servit per entendre què hem de corregir

AE Minguella, 47 – Cadet “C”, 29

✏️ Per Aleix Duran

Hem tocat fons. Partit per oblidar. Hem perdut moltíssimes pilotes. Hem deixat escapar molts rebots, i ens han guanyat a sota aro,  ja que la majoria de punts els han fet en segones i terceres opcions. Però, com diu la cançó de Lax’n’Busto: ‘És temps de ser valent, és temps de ser conscient, que cal cor i cervell […] Tornarem a ser grans, hi tornarem, quan sortim d’aquesta tempesta, que amaguem rere rostre indiferent, però cou i ens fa sentir que hi tornarem’… Seguirem treballant!

CB Calella - No ha pogut ser, però ens aixecarem!

Mini “A”, 78 – CB Mollet, 41

✏️ Per Xavi Isarn

Tot i fer un tercer període molt fluix, en tots els aspectes (defensa, rebot, passes, passar-tallar…) hem dominat el partit en els primers cinc períodes on hem fet un parcial de 57 a 28. A partir d’aquí, hem desaparescut del partit com a equip. Tothom fent el partit pel seu compte. Això ha fet que, tot i la victòria, marxem amb un mal regust de boca. Cal millorar aquests ‘despistes’ i buscar una regularitat en tots els quarts. De totes maneres, felicitar als nanos per la tercera victòria consecutiva, d’un equip que va agafant forma

Cadet “A”, 60 – Gramenet, 57

✏️ Per Álex Muñoz

Victoria contra los que iban líderes. Buen partido, sobretodo en defensa, pero los fallos incompresibles en tiros fáciles bajo el aro, ha hecho que el partido fuera igualado, pese a la superioridad que mostrábamos. Un buen inicio en el último cuarto nos ha hecho irnos de 10-14 puntos, y pese al último arreón de ellos, no han podido recuperar lo perdido… a seguir entrenando fuerte!!!

Cadet femení, 45 – Sant Cugat, 46

Afrontàvem el partit amb 7 jugadores [4 cadets i 3 infantils, una de les quals no havia entrenat mai amb nosaltres]. El parcial del segon quart, 8-17, ens condemna al final. La qüestió és que problemes en el rebot, que vàrem donar segones, terceres i quartes oportunitats, afegit a les pèrdues de pilotes i alguna errada de llançament o entrades soles en moments puntuals del partit, ens van acabar passant factura. De totes maneres, vam demanar a les jugadores, només una cosa, ACTITUD, i la van tenir!! Ningú ens pot retreure això. Ara ens cal buscar una regularitat en els entrenos, i confiança en elles mateixes

Vilassar de Mar, 36 – Júnior “B” femení, 38

✏️ Per Clàudia Puig

El partit, com tots, complicat. Anàvem amb 7 jugadores, una d’elles mig lesionada. Han estat concentrades en defensa tot el partit. Ha estat dur perque la plantilla era curta. Però han estat lluitant fins al final. A falta d’un minut i mig, anàvem 7 a vall. Hem afrontat el final seguint treballant i amb esforç, i això ens ha fet endur-nos la victòria. Sembla que tot es qüestió d’actitud. Així, sí