Els mes petits tornen a la competició després de les vacances

Segona setmana després de Nadal, on s’estrenen els petits del club

UER Pineda de Mar 10 – Premini Mixte 37

En el primer partit després de les vacances de Nadal el Premini Mixte es llueix.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte]

Comencem el partit molt molt enxufats/des. La bona sortida de contraatac ens permet estar amb comoditat durant tot el partit.

Tot i que ens costa defensar el contraatac i agafar rebots, el nostre joc en atac no té cap fallo.

Partit impecable dels Preminis on cal destacar que tots els jugadors van fer 2 o més punts.

Estem molt contents per la victòria!!

Seguirem treballant 💪🏼

1,2,3 CALELLA!!

AECAM 27 – Premini Masc 76

Debut en aquesta nova lliga amb una victòria on es va notant el treball dels mesos anteriors.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Partit on l’afrontem com ja sabem i amb unes idees bastantes clares tant ofensivament i defensivament. Els nostres ho tenen present i comencem molt forts amb un parcial de 2-19 amb una gran defensa on sempre ajudem al company q es superat i en atac el que busquem sempre, sortir ràpid cap a l’aro, compartir la pilota i buscar sempre al company q estigui sol.

A partir del primer quart, seguim i seguim augmentant la avantatge jugant igual d’intensos des de el primer fins l’últim quart, on mica en mica els peques ho van entenent que s’ha de ser constants.

Aquesta primera victòria ens demostra que anem pel bon camí, però els resultats mai important, ni victòries ni derrotes, aquests nanos disfruten jugant junts i practicar aquest esport. Cada cop anirem a més perquè les ganes que tenen d’aprendre es increïble i m’ho demostren dia a dia.

També vull donar les gràcies en Dani, el nostre segon, que ja no seguirà més i ha sigut una peça clau perquè els nanos milloresin dia a dia i sempre vinguessin amb un somriure. Et trobarem molt a faltar, tant els nens com jo personalment.

Ara tocar seguir treballant i disfrutar d’una nova lliga i de nous rivals.

Seguim confiant en el procés.💚🧡

Mini Femení 22 – Minguella A 53

Debut del mini femení amb molt bona nota davant d’un dels rivals mes forts del grup

✏️ Marc Colls[ Mini Fem]

Partit que disputem amb tan sols 8 jugadores de les 11 disponibles davant d’un equip de segon any amb molt mes rodatge que el nostre. Tot i les adversitats inicials comencem el partit molt concentrades i amb l’exigència que requereix la categoria, situant un bon parcial de 10-8.

Ràpidament Minguella reacciona a base de rebot ofensiu i ens torna el parcial colocant-se 15 a munt, distancia que mantindrien fins el 6è quart, contrarestant els nostres intents de remontada amb punts facils de rebot. Als dos ultims periodes s’eixamplaria la distància fruit del cansanci de les nostres i es finalitzaria amb un 22-53 que no reflecteix en absolut l’excelent paper de cadascuna de les nenes, que han lluitat de valent i s’han deixat la pell a la pista (literalment)

Tot i que queden molts aspectes per treballar i polir, la Julia i jo sortim molt satisfets d’aquest primer partit i de la millora com a equip

És un grup molt unit dins i fora la pista, esperem q segueixin juntes molts més anys

Seguim treballant!💚🧡

Mini Masc B 32 – C.B Castellar 61

Debut del mini masculí B contra un dels rivals més forts de la competició i primer partit de dos dels nostres jugadors.

✏️ Julia Turrens[ Mini Masc B ]

Comencem el partit adormits, sense saber com defensar a un jugador del Castellar que ens supera en altura i velocitat. Tot i això, aconseguim fer uns bons atacs i no distanciar-nos del marcador.

Durant tota la primera part, no aconseguim posar-nos per davant però no ens distanciem. Acabem la mitja part 10 a baix.

A l’iniciar la segona part, l’equip contrari aprofita el nostre cansanci i la poca rotació que tenim a la banqueta, i a base de rebots ofensius i contraatacs aconsegueixen augmentar la distància que manteníem al final de la primera part.

Tot i el resultat, aquest partit ens ha ajudat a veure els aspectes que hem de millorar i ser conscients dels equips contra qui competirem d’aquí endavant.

Estem molt orgullosos d’ells.

Seguim! 💚🧡

Mini masc. 72 – Vilanova del Vallès 65

Victòria treballada per tot l’equip en el debut a la nova lliga, on ens esperen partits complicats que ens faran millorar dia a dia.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Comencem el partit amb nerviosismes, el salt de nivell és notable i el rival ens apreta molt més quan tenim la pilota, són intensos i ens pressionen a tot el camp. Massa bot, poc moviment sense pilota i males decisions a les passades ocasionen vàries pèrdues que el rival aprofita per anotar fàcil.
D’altra banda, nosaltres fem exactament el mateix, i ja es veu que el partit serà d’una elevada exigència defensiva.

Poc a poc anem entrant en el partit, sentint-nos més còmodes en atac i aprofitant els espais per trobar tirs alliberats així com connectar amb els jugadors que tallen o fan una porta enrere.
El problema més notable per a nosaltres va ser el rebot, en general, físicament ells eren superiors, però la primera part gairebé no el vam lluitar.

Arribem a l’últim quart perdent de 4 i gràcies al nostre encert ofensiu, generat per una defensa roçant l’excel•lent, sentenciem el partit amb un 13-2 que ens dona la ventatja final.

Molt content pel bon inici en aquest nou nivell, tots els jugadors van donar el màxim i van aportar el seu granet de sorra que ens va permetre emportar-nos la victòria però això acaba de començar. Serà un camí complicat però ben segur que ens permetrà aprendre i millorar molt.
Seguim!🧡💚

AECAM 56 – Pre Infantil Femení 78

Bona nota en l’estrena de la segona fase de la competició

✏️ Toti Albó [ Preinfantil femení ]

Aquesta setmana hem començat una nova lliga, la qual afrontem amb moltes ganes i amb l´equip més cohesionat i les idees més clares del que s´ha de fer.
Molt bon inici del partit amb una molt bona defensa, sortides ràpides i bona circulació de pilota on aconseguim els cinc primers minuts un parcial de 4-15. Aixó ens marca el camí a seguir durant tot el partit, i en molts moments seguim amb aquesta dinàmica i posem en problemes a l´equip rival per treure la pilota. Ens falta però la continuitat d´aquestes ganes, ja que d´altres moments, concedim molts rebots ofensius perquè no els lluitem, o no estem concentrades en les ajudes i deixem a les rivals fer entrades soles.
Ofensivament molt bé, cada vegada trobem i tenim més recursos per anotar, l´única cosa que ens falta es moure´ns i oferir línies de passada quan l´equip rival es tanca a la zona i ens impedeix fer 1vs1
Tot i aquests detalls que seguirem treballant, felicitar a les jugadores i a seguir esforçant-se a cada entrenament
Seguim!!! 🏀🧡💚

Preinfantil masculí 55 – La Garriga 37

Una bona defensa i un bon joc en equip comporten que l’equip calellenc s’emporti la victòria

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Des d’un bon començament hem sortit al camp amb ritme i intensitat, cosa que ens ha permès col·locar-nos per davant en el marcador des del principi. Tot i això, aquesta avantatge l’hem perduda en el segon quart, on hem perdut moltes pilotes i hem permès l’anotació de força bàsquets fàcils al rival. Al tercer quart, hem aconseguit que ens anotessin tan sols 2 punts gràcies a un increment en l’activitat defensiva, i a més a més hem dut a terme un bon joc en equip. Totes dues coses han provocat que tornéssim a agafar avantatge. Aquest bon ritme ja ha durat fins al final del partit, el que ha comportat, que acabéssim guanyant de 18.

Continuem per aquest camí!

Infantil Masculí 64 – Joventut de Badalona 2 49

Gran partit, on l’intensitat i els contraatacs ràpids juguen un paper molt important.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Començament de partit molt intens per la nostra part, ja que ens enfrontàvem amb un equip molt físic.

Durant els primers quatre quarts ens mantenim amb un avantatge de 10 punts tota l’estona, no deixant que el rival s’apropi.

Aconseguim de la millor forma, parar el seu jugador més destacat, i aprofitant els contraatacs ràpids aconseguim cistelles fàcils.

A partir de la represa, l’actitud i la intensitat dels jugadors del Calella augmenta considerablement, animant cada acció i lluitant per cada pilota amb molta agressivitat.

El partit però, no acaba de la millor manera, ja que, tot i la victòria, com sol passar amb els nostres jugadors, es relaxen i deixen d’estar en tensió el vuitè període, fet que provoca que no puguem aconseguir acabar la feina de la millor forma possible.

A destacar una vegada més la participació del jugador del Mini Masculí, Biel, que ha ajudat a omplenar encara més l’equip i per la seva actitud tan en atac, com en defensa.

Victòria important per començar bé la segona lliga, on gràcies a un treball magnífic de l’equip, aconseguim sempre el resultat esperat, sense deixar de passar-nos-ho bé jugant a bàsquet.

És un orgull veure com els teus jugadors s’animen entre ells en certs moments del partit, i és això el que busquem al cap i a la fi, aconseguir seguir formant un EQUIP.

Segui’m treballant!!! 🧡💚

Basquet CEISSA B 56 – Cadet B 55

Partit que ens mostra que estem on ens toca.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Primer partit de la segona fase contra un rival que va realitzar una fase prèvia similar a la nostra. Això ens indicava que no seria pas un partit fàcil.

Els nostres objectius per aquest partit són començar a consolidar la defensa en ajudes i deixar el rival en un màxim de 50 punts.

Pel que fa el partit, la gran majoria dels minuts anem per davant amb un avantatge que ocil•la entre els 3-7 punts. Fins que a meitats del tercer quart, ells acaben d’igualar el partit i anem intercanviant el lideratge en el marcador.

Arribem a l’últim minut amb un avantatge de 2 punts, els quals a falta de 37 segons desapareixen per un triple del rival. Una última possessió ofensiva on no se’ns xiula una falta bastant clara, ens fa perdre la pilota i ens deixa sense una última opció per capgirar el marcador.

Aquest partit no el perdem per culpa de l’àrbitre, ja que si haguéssim assolit l’objectiu de deixar al rival en 50 punts, el partit hauria sigut nostre.

Encara hem d’acabar d’entendre que les nostres opcions de guanyar cada partit s’han de basar en la solidesa defensiva.

Continuem treballant!💚🧡

C.B.Mollet B 53 – 36 Cadet A

Primer partit de la segona fase on no comencem com voldríem.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit a un nivell inferior al Mollet amb intensitat i concentració, tot i així el primer quart som capaços d’anotar i mantenir-nos dins del partit.
Al segon quart, desconnectem totalment i som incapaços d’anotar i em 10 minuts només som capaços d’anotar 3 punts.

Iniciem la segona meitat amb l’intenció de pujar la nostre intensitat i la confiança amb el llançament. En estones sembla que tornem a entrar el partit, per som molt irregulars i se’ns fa impossible. Arribem a final de partit amb el resultat final 53-36.
La segona meitat guanyem els dos quarts, tot i així ens queda molt per endavant.
Seguim

Júnior B 34 – Arenys Bàsquet 37

Dura derrota a casa on la baixa intensitat en els entrenaments i el poc encert ofensiu ens passen factura.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit a casa on comencem bé, anotant bàsquets fàcils després de la pressió i fent perdre pilotes al rival. No estem encertats en el tir exterior però estem generant bones ocasions. D’altra banda, el rival tampoc està fent una gran actuació ofensiva, però les segones i terceres oportunitats en atac degut a la nostra mancança de tancar el rebot els mantenen dins el partit.

Al segon quart ja ens presenten el que per a nosaltres serà un malson, el rival defensa amb una “caja y 1” sobre el nostre tirador, per tal d’anul•lar-lo. Això, per contra, genera molts espais que ens haurien d’haver permès anotar amb facilitat, ja sigui tant amb els exteriors com amb els interiors. L’únic que es requeria per aconseguir-ho era la ràpida circulació de pilota i la firmesa dels postes. Ho parlem a la mitja part i sortim decidits a pel partit. A la represa, però, abusem del bot, el qual dificulta aquesta circulació i els tirs exteriors que som capaços de trobar no ens entren, alguns d’ells amb molta mala sort.

A partir d’aquí, els nostres intenten trencar aquesta zona a partir de penetracions exteriors que són molt complicades, els rivals són molt durs dins la pintura i un arbitratge permissiu ens fan perdre pilotes i encaixar fàcilment.
A l’últim quart pugem la intensitat, això es reflexa en el marcador i poc a poc ens anem apropant, la tònica ofensiva però no canvia i errem molts llençaments, que juntament amb la mala gestió del temps restant no ens permeten arribar a empatar.

Va ser una dura derrota per com es va produir i la imatge donada a pista, però l’equip en va sortir reforçat i segur que ens permetrà aixecar-nos més forts.
Seguim💪🏼

Sots 21 masc 51- L’ametlla 58

Partit al nostre pavelló i derrota per manca d’encert ofensiu.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Primers dos quarts amb poc encert de cara a cistella d’ambdós equips i errades incomprensibles. No controlem el nostre rebot defensiu i només el desencert dels rivals manté la igualtat.

Tornant del vestidor millorem lleugerament el nostre encert però també els visitants estan més fins i afrontem el darrer i definitiu quart 43-41.
Una cistella de 2 ens dóna un +4 i aquí arriba la desconnexió habitual encaixant un 0-12 que som incapaços de rebaixar. Les errades són encara més evidents als minuts finals i no tenim opció de lluitar el partit. L’Ametlla amb només 7 jugadors ens supera fent un darrer quart perfecte a nivell defensiu.
Del nostre equip massa jugadors amb valoració negativa i errades de concentració greus. Ens costa seleccionar el tir, llegir el joc i aplicar quines consignes es donen des de la banqueta.
Seguirem insistint per aconseguir continuïtat en el joc.

Sub25 Calella 44 – Parets 66

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

partido para olvidar, no nos salio nada, el Parets con su juego de ritmo alto y buena defensa presionante, se impuso durante todo el partido. No tuvimos ninguna opcion de entrar en el partido en ningun momento , tb hay q decir q el gran numero de bajas q teniamos para el partido, condiciono mucho nuestro desempeño, aun asi, los q jugaron, dieron todo lo q tenían , pero sin acierto en el tiro, es muy diifcil ganar un partido por muchas ganas q le pongas..

C.B. Lliçà d’Amunt 48 – Sènior Femení 30

Sense encert de cara a cistella

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Partit contra unes rivals de la part alta de la classificació, a on plantegem un pla de defensa dura i intensiva per intentar aturar el joc interior en primera opció des de la part alta de la pintura i així poder aconseguir un marcador baix que ens pogués beneficiar de cara al desenvolupament de l’encontre.
Els primers vint minuts hem estat força connectades, tot i que cada cop que hem donat concessions ens han castigat amb cistelles fàcils. A la represa les hem eixugat en atac amb una molt bona defensa concedint només cinc (5) punts en contra en tot el quart, però amb això, no hem sabut aprofitar-ho per distanciar-nos en el marcador i encarar el matx. L’últim quart confirmem el desencert que hem tingut durant els minuts anteriors, amb uns percentatges d’acció a cistella negatius, amb pèrdua de control del joc, amb errades en algunes passades claus…, tot plegat ens ha fet encaixar un parcial de 17-5 per acabar amb el resultat final de -18, en cap moment no hem abaixat els braços i ens quedem amb el sabor de què, sí que podíem.
Acabem la primera volta en positiu (7-6) i amb ganes de treballar per continuar sumant.
Som-hi!!! 💪🏻🏀

Cb Mollet 70 – Sènior Masc 54

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Pista complicada contra uns dels líders de la competició,on la posada en escena es freda i conservadora per part dels dos equips.
Teníem clar que parar per part d’ells,però la seva solidesa defensiva sobrepassant el reglament ens bloqueja la nostre part ofensiva i arribem a la mitja part amb tan sols 19 punts a favor i amb una desavantatge de -14.
Iniciem la represa amb mes intensitat a l’hora d’atacar l’aro i poc a poc anem entrant dins el partit,falta per això que mentalment ens creiem que tenim opcions reals a competir per la victòria.
Finalment 3 triples quasibe consecutius dels locals després d’un baix percentatge en tot el partit,acaba de trencar el mateix.
Cal fer autocrítica sobretot en la part ofensiva,on l’agressivitat,la intensitat,i la contundència dels locals no ens permet fer el nostre joc i estar clarividents de cara a cistella.
Veníem amb alguns jugadors tocats però aquí és on tothom ha de fer un pas endavant,i cal que tots els jugadors produeixin en atac i defensa.