Els partits ajornats i confinaments marquen l’última jornada de l’any

Tanquem un any 2021 complicat… I ho fem amb els partits dels tres sèniors ajornats a causa del repunt de contagis de la Covid-19 i amb molts dels jugadors dels més petits confinats a casa! Des d’aquí, volem desitjar a tots els nostres jugadors i jugadores que estan confinats que els sigui el més lleu possible!!! Deixant les dificultats d’alguns equips a banda, per la resta de conjunts del club la darrera jornada de l’any ha transcorregut amb certa normalitat. Els nostres entrenadors ens fan les últimes cròniques de l’any!

Instala2 AECAM : 47 – CB Calella: 20

La Covid-19 ens ha fet anar només amb 8 jugadors i, malgrat les baixes, hi vam posar moltes ganes!

✏️  Toni CAMACHO [premini masculí]

Últim partit de l’any que afrontàvem amb moltes ganes, però en l’últim moment, algunes baixes ens van fer presentar-nos amb només 8 jugadors, tot hi així, les ganes les seguíem tenint.

Desde el principi ens vam bloquejar per la dura defensa del nostra rival, cosa que ens va privar de fer el nostra joc i es va notar en el nostre marcador. Tot i aixó, ho vam seguir intentant i intentant però no trobàvem cap solució i la diferència cada cop era més gran i el cansament al ser tan pocs anava augmentant. Encara que les ganes d’intentar-ho no es van amagar, ens van superar en tots els aspectes del joc i es una cosa nova que vam aprendre; Cap partit és fàcil i s’ha de treballar molt per aconseguir victòries contra rivals tant durs.

Ara toca descansar en aquestes festes i tornar amb la mateixa il•lusió del primer dia per seguir aprenent i millorant. Els petits guerrers de la casa seguiran confiant amb el procés i tots junts anirem cap amunt, només toca treballar, treballar i treballar. 💪🏀

CB Vilassar de Mar Verd: 66 – CB Calella: 69

Un partit d’infart per acomiadar l’any!

✏️  Josep LÓPEZ [mini masculí]

Afrontàvem l’últim partit de l’any aquest dissabte contra el Vilassar, un equip al qual vam guanyar còmodament a casa a base de molt bona lectura dels passes en contraatac i anotant fàcilment davant d’una defensa poc consolidada. Tot i els fets del partit a casa, però, estàvem segurs de que ens ho posarien molt complicat en el seu camp, és un equip molt similar al nostre, amb alt i baixos durant el partit i on si treballen fort i nosaltres ens despistem, ens poden complicar el joc. Així va ser.

Un partit igualat, d’anada i tornada, arribàvem empatats a la mitja part, agafàvem una avantatge de 5 punts al 6è quart i aleshores va arribar el 7è, on una desconcentració total ens va perjudicar concedint un parcial de 15-0 al rival. Perdíem de 10 i quedava tot l’últim quart, on anàvem a deixar-ho tot per donar-li la volta al partit, sabent que havíem de començar per fer un canvi dràstic en la intensitat defensiva, inexistent fins aleshores. 3-16 va ser el resultat de l’últim quart, donant-nos així la victòria i deixant-nos clar que sense defensa i joc en equip, no anem enlloc. Tornarem el 8 de gener jugant un derbi contra el Pineda, i a seguir treballant per millorar! 💪🏼🏀

CB Calella: 57 – Bargalló Arenys Bàsquet: 60

Un canvi de xip a l’últim període ens fa empatar el partit a falta de 50 segons. Malauradament l’últim encontre de l’any se’ns escapa al final!

✏️  Jordi PUIG [cadet masculí interterritorial]

Partit poc vistós de veure, on les defenses i la intensitat van estar molt per sobre del ritme, del joc ràpid, i de les sensacions per agradar i disfrutar del joc.
En atac ens bloquegem mentalment perquè tirs alliberats no entren.
La defensa tancada del equip rival ens genera dubtes per buscar avantatges.
Primera part molt pobre a nivell ofensiu on arribem amb 17-33.
La diferència de criteri en mateixes accions per part arbitral ens treuen del joc i no ens permeten concentrar-nos, fet que es demostra amb els 33 tirs lliures tirats per part dels visitants enlloc dels 8 nostres.
Canvi de xip l’últim quart on anem a possessions curtes i pujar molt el ritme del partit, on la intensitat, la lluita, i l’empenta ens duen a empatar el partit faltant 50 segons.
Finalment se’ns escapa el partit però orgullós de la reacció, i la voluntat per no donar mai el partit per perdut.
Toca seguir insistint en ser més regulars i que TOTS els jugadors aportin coses com creiem que poden fer.

CB Parets Negre: 79 – CB Calella: 32

Aquest partit posa el punt i final a una primera volta molt complicada, però l’evolució de l’equip va en línia ascendent!

✏️  Míriam MOLINA [júnior femení]

Últim partit de l’any on la permessivitat arbitral no ens va deixar entrar dins el partit en cap moment, la diferència als dos costats de la pista en quant a faltes ens va perjudicar i estaven més pendents del contacte que no pas del joc en si , l’altre equip jugava sobrepassant la falta en totes les accions del partit. En atac faltaven idees clares però la lluita i l’esforç no va faltar en cap moment, en aquest sentit res a dir-li a les noies. Esperem una segona volta molt diferent. Bones festes 🏀

CB Calella - Junior Femení

CB Calella: 34 – AECAM Santa Susanna: 66

Les desconnexions ens fan perdre les opcions de lluitar pel partit.

✏️  Aleix DURAN [infantil masculí]

Sabíem que seria un partit difícil, on els rivals juguen amb transicions ràpides i bon domini de pilota.

El primer període el sabem aguantar, però a partir del segon desconnectem, amb pèrdues de pilota i deixant escapar molts rebots, tant ofensius com defensius. Un tercer quart nefast fa que rebem un parcial de 0-13. Després d’un temps mort, als següents 5 minuts, reaccionem i nosaltres fem un parcial de 9-2. La segona part, la vam començar desconnectats, però vam saber reaccionar a temps i retallar una mica de distància. Però un setè període on rebem 11 punts i nosaltres anotem nomes 2, fa que no tinguem cap opció.

Un partit on els alts i baixos i la poca intensitat en defensa fa que rebem parcials importants que després no podem retallar. Acabem el partit amb només 3 faltes i la primera, al cinquè període.

Malgrat tot, l’evolució de l’equip és bona, es veu una millora important, però hem de seguir treballant! De ben segur que l’aturada per les vacances de Nadal ens aniran molt bé! Bones festes a tothom!

CB Calella: 61 – CB Vila de Montornès: 52

Tanquem l’any superant al segon classificat!

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Partit on ens enfrontàvem al segon classificat i teníem de fer un bon partit per poder competir contra ells.

Vam començar com tocava, bona defensa i sortint ràpid al contraatac i vam agafar una petita avantatge al marcador.

Durant tot el partit vam mantenir aquesta diferència i ens vam poder emportar una gran victòria contra un molt bon rival.
Seguim

CB Calella: 68 – UE Mataró: 53

La intensitat i concentració defensiva fan que acabem l’any amb una victòria treballada!

✏️  Àlex MORAL [júnior masculí interterritorial]

Victòria treballada del nostre júnior a l’últim partit de l’any a casa.

Partit molt igualat fins al final del 3er període on la nostra intensitat i concentració defensiva ens va permetre agafar una diferència de 10 puntets i sumar la 4a victòria per arribar amb bones sensacions al nadal!

Ara a agafar forces per seguir en bona dinàmica al gener!🏀

CB Calella - Junior Masculí Inter

CB Calella: 48 – Mataró Parc Maresme Boet Taronja: 57

Tanquem el 2021 amb una derrota contra el líder. Tot i això, vam lluitar fins al final.

✏️  Quim SERRA [cadet masculí B]

Partit on ens enfrontàvem al primer classificat i on si ells guanyaven eren campions. Sabíem que seria un partit difícil on ells sortirien a per totes però nosaltres també ens volíem emportar una victòria.
Mal inici, 0-8 i ens agafant un avantatge que aconsegueixen aguantar fins al finals de l’últim quart.
L’últim quart intentem pujar una marxa més però el poc encert en els tirs lliures i el 6’25 ens passa factura i no aconseguim el nostre objectiu.
Tot i així cap destacar la lluita durant tot el partit.