Fes-te soci col·laborador del Club Bàsquet Calella!

Perquè sents l’orgull de formar part de la família verd-i-taronja. Perquè t’emociones amb els nostres equips. Perquè vols fer Club i vols fer ciutat. Si encaixa en el teu perfil, tens motius per fer-te soci col·laborador del Club Bàsquet Calella!

CB Calella - Part frontal del carnet de soci del Club Bàsquet Calella
CB Calella - Part posterior del carnet de soci del Club Bàsquet Calella

Regala Club!

Des d’ara ja pots gaudir del teu carnet de soci col·laborador del club. Si tens “ADN Club Bàsquet Calella”, no ho dubtis, el teu carnet t’espera! Ara, per 20 euros l’any, ajudaràs a créixer encara més el CB Calella, formaràs part de la família verd-i-taronja i et beneficiaràs d’avantatges exclusius.

Pots fer-te soci a les oficines del club al “Parc Dalmau”, els dies de partit, o bé, enviant la teva petició a comunicacio@cbcalella.com indicant “Vull fer-me soci o sòcia col·laboradora“, i ens posarem en contacte amb tu.

Tu també guanyes!

“Ets soci o sòcia? Estàs de sort! Aquest és el teu establiment” El Club Bàsquet Calella ha tancat diferents acords amb comerços de la ciutat, en què els socis col·laboradors de la nostra entitat es beneficiaran d’avantatges exclusius presentant el carnet. No tindràs problema a identificar-los! El distintiu que defineix l’acord de col·laboració el trobaràs a l’entrada de l’establiment.

De moment, la nostra primera alineació la configuren: la llibreria “La Llopa“; els comerços de queviures “Fruits secs Tulsà” i “Fem Salat“; dues botigues d’esports i un osteòpata, a Blanes, “Intersport Marquès“, “Xoc l’esport” i “Osteopatia Blanes [J.Livio]”; un perruquer, “Carles Narcís“; una botiga de bicicletes, “Gras Bikes“; una de parament de la llar, “Optimus Can Gallart“; un joier, “Joieria Dani“; i un venedor de productes de l’hort, “Hortalisses Pi

I ja ho sabeu, si tens un establiment i vols pujar al carro del Club Bàsquet Calella, vine amb nosaltres! Als interessats, us animem a que contacteu amb el club. Entre tots FEM CLUB i també FEM CIUTAT!

CB Calella - Els establiments adherits a la campanya de soci col·laborador del CB Calella lluiran aquest adhesiu a l'entrada
CB Calella - L'alineació dels establiments que s'han adherit a la campanya del soci col·laborador del CB Calella