Fi de temporada per a tothom! Bon Estiu a tots.

Finalitza la temporada 2021-2022 i us deixem les últimes cròniques de la mateixa, dues victòries per parts dels equips sèniors i una derrota del junior B. Moltes gràcies per la confiança de seguir els equips del club per aquesta eina de les cròniques esportives. L’any que ve més.
Molt bon estiu a tothom!
Un..dos..tres.. Calella !!

CB Calella: 54 – Bàsquet Llor: 32

Victòria contundent per tancar la temporada enfront el líder imbatut de la fase de permanència.

✏️ Marc FORCADA [Sènior femení ]

El partit va ser un calc del de la setmana passada a Calaf, amb la diferència que, per fi, no vam tenir aquells minuts de “col•lapse general” que tant ens han caracteritzat durant la temporada.
Les noies van sortir al partit amb totes les ganes de tancar la fase amb victòria i encadenar la 2a consecutiva i el domini va ser aclaparador des del 1r minut .
Vam aconseguir mantenir una renda de 10-12 punts durant els 3 primers períodes del partit i arribats els 5 minuts del darrer, vam poder trencar definitivament el marcador a favor nostre. Tot, basat en una gran defensa i joc ofensiu col•lectius que ens va ensenyar les millors virtuts de cada jugadora.
Tot un premi moral per un equip que ha lluitat i treballat fins el darrer segon de temporada i que pot sentir-se ben orgullós de la passió que hi ha posat.
No hem aconseguit la permanència, però aquesta temporada hem crescut com a jugadores i com a equip.

CB Calella: 84 – CB Bàsquet Vilafant: 78

Últim partit on ens enfrontem dos equips que matemàticament la temporada vinent continuarem jugant a 2ª catalana.

✏️  Miquel PUIG/ Jordi PUIG [Sènior masculí]

CB Vilafant un molt bon equip que davant d’un partit estèril i sense importància es presenten, amb tots els seus millors homes per a disputar-lo. Per part local, ens falten 3 jugadors més l’entrenador.
Partit que comencem freds, però amb un bon intercanvi de punts, joc ràpid per part nostre amb bon encert, però amb errades infantils que els permetia als visitants entrar dins el partit constantment. Mal segon quart on la nostra defensa és de vidre i les decisions arbitrals amb un rasant completament diferent entre els dos equips, ens fa anar al descanç amb un -14.
Toca xerrada de reflexió, deixar estar el tarannà arbitral, sobretot resoldre la nostra defensa i minimitzar les nostres errades defensives. Els jugadors ho entenen i es reflecteix en la victòria d’un tercer quart 26 a 16. Els nervis de l’equip visitant i la nostra possibilitat de creure en la victòria fa que tornem a guanyar un partit a priori complicat, on al seu camp vàrem perdre de 25, i puguem oferir l’última victòria de la temporada davant la nostra afició.
Molt content pel pas endavant de tot l’equip i de la reaparició d’alguns jugadors tocats que van voler jugar aquest últim partit intranscendent davant el paper però important per donar una bona imatge a casa.

Com sempre un, dos, tres, …..CALELLA

Molt bon estiu a tothom !!!

Bàsquet Llor: 67 – CB Calella: 60

Últim partit de la temporada i no comencem de la millor manera, l’Eric Mateos és lesiona a la roda d’entrades,espero que tingui una ràpida recuperació.

✏️ Quim SERRA [Júnior masculí]

Comencem al partit amb un ritme alt d’anotació però no assegurem al rebot defensiu i ells s’aprofiten i arribem al final del primer quart 18-19. Segon quart on els llançaments no entren i el Llor agafa una petita avantatge 38-29.

La segona meitat en cap moment aconseguim controlar al rebot i ens castiguen molt amb les segones opcions, en atac no ens entren els llançaments que normalment si que entren i arribem el resultat final 67-60.

Tot i el resultat, molt orgullós dels meus jugadors, de la temporada que han fet i l’equip que em creat.