Gran ambient de bàsquet a la victòria del Sènior masculí amb els més petits del club animant a peu de pista.

Aquest cap de setmana la victòria s’instal·la al CB Calella, on dels 13 partits disputats, s’aconsegueix 10 victòries i 3 derrotes. Cal destacar el gran ambient de bàsquet que va viure el Dalmau amb el Sènior masculí contra un rival directe i l’ajuda del premini, on els més petits del club s’ho van passar d’allò més bé animant el nostre equip a aconseguir la victòria.

CB Calella: 67 – CB Vilassar de Dalt: 66

Partit importantíssim contra el segon classificat en un pavelló ple amb un molt bon ambient de bàsquet.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí 2ª Catalana]

Bon inici de partit on desde la defensa aconseguim una certa avantatge en el marcador.
Ells ràpidament igualen el partit endurin la defensa,i siguent molt més intensos en els dos costats de la pista.
Mitja part arribem amb +1 i amb certa igualtat entre els dos equips.
A la represa tornem aconseguir una avantatge de +8 desde la intensitat defensiva i el control del rebot en els dos costats de la pista.
Els visitants es reenganxen el partit e igualen el marcador buscant un partit físic.
Cal destacar la diferència de faltes assenyalades i la conseqüent desigualtat en els tirs lliures tirats on ells acaben tirant 34.
No acabem de tancar el partit i acabem amb empat al final dels 40 minuts.
Als 5 minuts extres al final surt cara en un triple que ens dona una avantatge +3 i una bona defensa en el perímetre ens donen una victòria treballada e importantíssima per seguir estant al grup de dalt i tenir opcions.
Destacar l’ajuda del premini on els més petits del club s’ho van passar d’allò més bé animant el nostre equip a aconseguir la victòria

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

CB Calella: 29 – CB Sant Quirze: 51

Partit avançat de l’última jornada de lliga regular en el qual hem mostrat la nostra pitjor versió.

✏️  Marc FORCADA [Sènior femení 2ª Catalana]

Les noies han sortit avui al partit descentrades i això ho ha aprofitat el Sant Quirze (que ja venia en una molt bona dinàmica) per imposar la seva intensitat i emportar-se el partit des del 1r minut.
La diferència de 20 punts al descans reflectia a la perfecció la mala feina feta per les nostres jugadores, que avui no han estat a l’alçada del partit pel que fa a actitut.
Tot i que a la 2a part ho hem intentat i hem arribat a rebaixar la diferència a 12 punts, ha estat un miratge perquè en un tres i no-res el Sant Quirze ha tornat a eixamplar el marcador.
Cal aprendre de les nostres errades i ser conscients que hem de competir al 200% des del 1r minut per anar sumant victòries, disputar els partits i aconseguir l’objectiu final en acabar la temporada.
Toca aixecar-se i seguir treballant per deixar el mal partit d’avui en una anècdota!

CB Calella: 60 – CB Argentona: 37

Segona victòria contra el mateix equip que ens vam enfrontar la setmana passada.

✏️  Toti ALBÓ / Miriam MOLINA [Mini femení ]

Al igual que el partit d’anada, busquem durant tot el partit sortir ràpid cap a l’atac i anar directament cap a canasta, o bé amb el bot o bé amb passades cap a la companya que està més avançada.
En defensa, cada vegada anem assimililant més conceptes i anem interprentant com defensar a la nostra jugadora i com ajudar a la companya quan la sobrepassen.
Ara ens venen dues setmanes pel pròxim partit, on seguirem treballant i millorant 🏀🏀

Cb Calella mini femení

AESE: 59 – CB Calella: 53

✏️  Quique CAMACHO [Júnior femení]

Entrada al partit pèsima, amb un parcial de 14-0 amb una defensa dolenta y poca fluidesa en atac. A partir d’aqui l’equip va reaccionar tan en defensa on varem robar moltes pilotes i corriem rapid al contraatac i feiem punts facils. A l’entrada de la segona part l’equip va seguir lluitant pero al final del 3r quart ens posem -10. L’ultim quart optem fer una zona 2-3 on ens va donar l’opció de robar pilotes pero no va ser suficient i finalment varem perdre de 6.

CB Calella: 43- Boet Mataró:32

Segon partit contra el mateix rival que la setmana passada i amb l’experiència del que haviem fet malament i bé en el partit anterior.

✏️  Toni CAMACHO [Premini masculí]

Durant la setmana treballem durament sobretot l’aspecte defensiu i això ho vam poder veure en aquest partit. Des de el primer fins l’últim quart amb una gran defensa respecte la setmana passada. En l’aspecte ofensiu cada vegada millor, atacant l’aro sempre que veiem la oportunitat, fet que a alguns els hi costava ara ho estan millorant cada cop més, gran joc de pases sempre buscant la millor opció i corrents molt, on ens em donat compte que els peques de la casa no es cansen mai.

Ens estem donant compte de que tenim un equip de 12 “guerrers” que els hi encanta jugar al bàsquet i lluitar fins al final, hi ahir vam poder disfrutar d’un gran partit dels nostres que ho van donar tot fins acoseguir la primera victòria d’aquesta segona fase.

Hem après que treballant dur en alló que ens costa i mentalitzar-nos de que surtirà bé, més endevant la recompensa arribarà.

Però ara no ens hem de conformar, hem de seguir millorant dia a dia, aprendre sempre a cada entreno alguna cosa diferent i disfrutar al màxim d’aquest gran grup.

Seguirem treballant i seguirem confiant en el procés.💪🏀

CB Calella premini masculí

CB. Calella: 75 – L’Estonnac:28

Jornada d’anada i tornada amb el mateix equip, on comencem més adormits que la setmana passada, això fa que ens costi agafar avantatge.

✏️  Sergi FERRER  [Preinfantil masculí]

Aconseguim augmentar la distància gràcies a bones defenses i corrent al contraatac. Tot i això encara falta acabar de millorar el joc de passar i tallar. També vam patir molt a baix, a l’hora de defensar els talls, però ho solucionavem bé mitjançant el fort treball de les ajudes defensives.

Molt bona feina dels nostres jugadors, que segueixen demostrant que posant-hi totes les ganes i actitud es pot aconseguir tot el que ens proposem.

L’única part negativa, la lesió de l’Eloi Bresolí. Esperem que et recuperis i puguis tornar lo abans possible a les pistes! 💪🏻💪🏻💪🏻

Seguim treballant!

CB Calella:62 – AE Sant Andreu de Natzaret: 30

Partit similar a l’anada tal i com reflexa el resultat.

✏️ Josep LÓPEZ [Mini Masculí]

Els nostres no es van confiar pel còmode resultat de la setmana anterior i van fer un partit molt complet, amb una pressió tota la pista que cada cop és més intensa i coherent, es van començar a veure algunes ajudes defensives i ofensivament cada cop juguem més oberts, ens movem més i botem menys.
El pròxim cap de setmana ens toca descansar i després tornarem amb un derbi a Sant Pol, així que caldrà treballar bé i seguir millorant.💪🏼🏀

Palau de Plegamans: 35- CB Calella: 80

✏️ Alex MUÑOZ [Sots 25 masculí]

Otra victoria contra un rival de los de abajo, hoy jugamos bastante mejor, probando nuevas defensas, y saliendo muy rápido al contraataque, rápidamente cogimos buena renta, que nos permitió rotar a todo el mundo, y que todos tuvieran minutos… parece que recuperamos sensaciones de principios de temporada, hoy nuestro MVP fue Josep, que poco a poco empieza a ser el mejor ejemplo para los demás, por su entrega, lucha e intensidad… ¡Gran fichaje de invierno!

CB Calella: 60 – CB Canet: 44

✏️  Arnau MONNE [Junior B masculí]

Gran primera part, tant pel nivell defensiu presionant les línies de pasades i parant el 1c1, com pel nivell ofensiu, corrent el contraatac i circulant la pilota fins trobar la millor opció de tir o penetració.
Segona meitat més olvidable, on és cert que encadanem els dos primers quarts amb el tercer, donant una bona intensitat defensiva i ritme ofensiu. Però en l’últim ens desinflem i cometem errades fàcils, com no fer el balanç defensiu o fer tirs precipitats sumat al descontrol de voler anar ràpid a augmentar la diferència en el marcador, quan eren ells els que tenien presa. Petits errors de concentració que en partits més igualats ens poden perjudicar. Tanmateix, molt content per l’actitud dels 3 primers quarts dels nanus, aquest és el camí que hem de seguir. Seguim treballant!💪🏽💪🏽

Virolai: 42 – CB Calella: 34

Partit nefast per part dels nostres a la visita al camp del CB Virolai.

✏️  Aleix DURAN [Infantil masculí]

Sortim massa confiats per la victòria del partit d’anada de +36. Se’ls avisa de que serà un partit difícil i que no val badar.
Des de l’inici sortim adormits i ens adaptem al seu ritme de joc, molt lent, i on perdem un munt de pilotes i errem cistelles fàcils.
Malgrat tot, sempre anem 2 i 4 punts per sota, sense acabar d’atrapar als locals.
Als darrers 5 minuts de partit, amb 4 avall intentem que els jugadors hi creguin, però un parcial de 11-7 fa que els locals agafin un avantatge que amb el joc que estavem fent era impossible remuntar.
No és fins als últims 20 segons de partit que despertem i prenem les decisions adequades i retallem distàncies, fins arribar al resultat final de 42-34.
Aquesta setmana toca reflexionar molt seriosament el rumb de l’equip i posar sobre la taula normes que sembla que no estan del tot clares.
Hem de canviar moltes coses, si volem competir la propera setmana contra el que pot ser el rival més fort de la competició: l’Alella.

Vilafant: 61 – CB Calella: 70

Degut a la situació dels locals ens trobem que ens toca jugar a pista lateral,sense les mides reglamentàries en quan a Interterritorial,on no havia espai per tirar desde cantonada i dos metre separaven el mig del camp de la linea de 3.

✏️  Jordi PUIG [Cadet inter masculí]

Sortim una mica adormits i ells fent un joc molt físic. Mitja part amb un marcador ajustat i em falta de sensacions.
Les pilotes perdudes ens penalitzen moltíssim en una pista sense espais,però per segona setmana aconseguim transicions ràpides quasi sense bot que ens permeten cistelles fàcils. Últim quart Excel.lent en atac ens permeten tancar un partit complicat on cal destacar que 11 jugadors aconsegueixen anotar.
Seguirem treballant 🏀

Maristes Ademar: 49 –  CB Calella: 69

Molt bon partits dels nostres, on ens trobem els maristes rival de la setmana pasada. Durant la setmana treballem els errors que vam fer la setmana anterior i és demostra a pista.

✏️  Quim SERRA [Cadet B masculí]

Comencem molt forts amb un parcial de 4-20. Segon quart ens relaxem em defensa i ens anoten 26 punts, però seguim bé amb atac i anotem 21.
Segona meitat millorem amb defensa i aguantem la distància fins el resultat final. Bon partit on és veu la millorar amb l’intensitat i la circulació de pilota.

CB Calella: 60 –  Sant Narcís: 53

✏️  Alex MORAL [Junior Inter masculí]

Partit iniciat amb molts nervis per part dels nostres , on continues errades no forçades permeten al rival portar la batuta del partit durant els primers 20 minuts on arribem amb un -3. Iniciem el 3er quart amb 2 marxes més, connectats al partit i fem un parcial de 22 a 4 que ens projecta cap a una victòria que es va fer esperar al tram final ja que el rival va tornar a ajustar les diferència fins a 5 puntets, però vam controlar els minuts finals i vam sumar la 5a victòria seguida.