Voluminosa victòria al camp de la penya per part del nostre infantil en un molt bon partit de l’equip

Premini Masc 54 – Aecam 34

Primer partit de la segona volta que acabem amb una nova victòria bastant treballada.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem el partit bastant entonats i concentrats amb les idees clares de com haviem de jugar com portem desde que vam començar aquesta nova lliga.

Agafem una avantatge amplia en els primers periodes però tot i així el rival ens segueix donant guerra i ens trobem un equip molt millorat respecte la primera volta.

Un equip que ens exigeix molt tant en atac com en defensa, amb unes ganes molt intenses que nosaltres som capaços d’igualar i fins i tot superar per aconseguir jugant a com sabem.

Finalment acabem amb una diferencia amplia tot i que el resultat no reflexa el partit que va ser perquè els últims quarts van ser molt igualats i fins i tot perdent un parell d’ells.

Això ens dona la idea que els proxims rivals que ens trobem hauran millorat molt respecte la primera volta i això ens ha de fer veure que em de seguir treballant i insistir en millorar el nostra joc.

Agraïr a l’Aniol per poder portar els nostres peques en aquest partit!

I lo millor va ser la foto final amb unes cares de felicitat dels nostres peques veient que disfrutant jugant i competint.
Seguirem treballant i com sempre seguirem confiant en el procés.💚🧡

Premini mixte 50 – UER Pineda 12

Super partit dels més petits en el derbi.

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte]

Partit a fora a les 9 del matí, on sortim bastant adormits, a més sense un dels entrenadors perquè estava expulsat. Pista complicada, ja que els nens i les nenes anaven relliscant. Els de l’altre equip tenien 2 nens ràpids i àgils, que nosaltres no vam saber com frenar-los. A més de la defensa l’atac tampoc flueix com volem, quan arribem a l’aro, les males decisions de tir que fem no ajuden a poder mantenir el partit igualat. Amb parcials en contra de 10-0 i 8-0 que ens fan molt de mal. Acabem el partit perdent, però això no ens importa, el que nosaltres volem és que els nens s’ho passin bé i continuïn creixent cada dia més, toca continuar treballant, i pensar ja en el pròxim partit.
1, 2, 3, Calella!💚🧡.

Minguella “A” 53- Mini Femení 62

Victòria molt treballada davant d’un rival directe

✏️ Marc Colls[ Mini Femení ]

Comencem aquesta segona volta amb un desplaçament molt exigent a Badalona, davant l’únic equip que fins el moment havia estat capaç de derrotar-nos, a més amb una diferència clara de 30 punts. Però les nostres, respecte aquell primer partit de lliga, podriem dir que son un altre equip per complet, on el treball i la constància han desancadenat en una evolució molt notable de cadascuna d’elles i que en partits com el d’avui ho hem pogut comprovar en primera persona.

En quan al transcurs d’aquest, dues parts molt diferenciades. La primera clarament per les locals, on fruit d’una mala sortida per part nostre amb “despistes” defensius bastant greus ha permés ràpidament a les badalonines aconseguir un petit coixí de punts al marcador així com marcar el ritme de partit. Acabem la primera meitat amb un -7. Al descans recalcem a les nenes que les nostres opcions per treure el partit passaran per controlar molt més el rebot defensiu i donar mes fluidesa al atac. A la represa, a part de corregir amb èxit aquests detalls, també augmentem la nostra intensitat defensiva i començem a realitzar correctement la pressió, cosa que ens permet robar moltes pilotes a camp ofensiu i materialitzar-les en cistella, tot això sumat a l’encert des de la línea de 3 fa que acabem el 7è periòde 4 punts per sobre. A l’últim quart aconseguim mantenir i augmentar la distància controlant el ritme de partit amb atacs llargs i circulant bé la bola i acabem amb aquest 53-62 final que ens fa sumar la sisena victòria en 5 partits, aconseguint així el lideratge en solitari del grup.

Tot i la victòria d’avui cal insistir en tenir una regularitat durant tot el transcurs dels partits, ens hem acostumat a realitzar primeres parts discretes amb segones de molt bones, i algun dia això ens pot acabar passant factura. Encara podem augmentar molt més la qualitat dels entrenaments per tal de que siguin el més productius possibles i evolucionar encara més ràpid.

Queda molt treball per fer i molt camí per endavant, però la millora és diaria, tant de les jugadores com dels entrenadors, que estem aprenent molt d’elles. La setmana vinent incorporarem una nova jugadora per seguir construint la base femenina del club, i estem a l’espera de la recuperació d’esguinç de la Carla, que l’esperem tenir el més aviat possible a pista donant guerra un altre cop

Bona feina noies, seguiu així💚🧡

C.B. Castellar 58 – Mini Masc B 46

Partit contra els líders de la competició que ens en sortim bastant bé.

✏️ Júlia Turrens[ Mini Masc B]

Sortim a pista mentalitzats que no seria un partit fàcil i que qualsevol “despiste” ens passaria factura.

Iniciem el primer i el segon quart amb molt bona actitud i amb una bona defensa que ens fa recuperar moltes boles i aprofitar els contraatacs. Fruit d’aquests basquets fàcils arribem al tercer quart amb un avantatge de +6 al marcador.

El quart parcial, baixem el nivell en defensa, no movem la pilota i tenim por a atacar els 1vs1. A conseqüència d’això, arribem a la mitja part -8.

Sortim a la segona part motivats, augmentem la intensitat en defensa i aconseguim parar el jugador del Castellar que més mal ens estava fent, acabant el final del setè quart -6 al marcador.

L’últim quart l’enfrontem amb ganes, però el rebot tant ofensiu com defensiu fa que els hi donem moltes segones oportunitats a l’equip rival, acabant el partit 56-48.

Estem molt orgullosos d’ells i de l’evolució que estan tenint dia a dia. Un equip que a l’anada ens va guanyar de 29 a la tornada s’ha trobat amb un equip unit, lluitador i competitiu que va donar la cara fins a l’últim moment del partit.

Seguim!💚🧡💪🏻

Vilanova del Vallès 63 – Mini masc. 54

Derrota contra el primer classificat en el que podria ser el millor partit col•lectiu dels nostres aquesta temporada.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Juguem al camp dels líders els quals només han perdut un partit i va ser contra nosaltres, a Calella. Sabiem que seria un partit complicat, doncs el rival juga molt intensament durant tot el partit i s’associen molt bé, doblant la pilota al penetrar, passant i tallant.

Comencem adormits i ens fan un parcial de 12-2 al primer quart. Tot i així no ens desanimem, sortim a competir totes les pilotes dividides, a tallar les linies de passada i a intentar córrer al contraatac. El matx s’iguala moltissim i tots els quarts són empatats o guanyats per la mínima, ja sigui per uns o pels altres.

Arribem a l’últim quart i amb una diferència de 12 punts ens és impossible donar-li la volta al marcador, tot i podent retallar 3 punts.

Més enllà del resultat, destacar la gran actitud dels nostres, doncs tot i el gerro d’aigua freda del primer quart, no es van rendir en cap moment i van lluitar fins al final. Seguim tenint problemes amb el rebot i concedim masses oportunitats al rival. També hem de començar a aplicar el que es treballa als entrenaments en quant al joc estàtic. Ens falta moure la pilota ràpidament i això només ho aconseguirem quan ens acostumem a passar i tallar, treballar per rebre i mirar als companys abans de botar. Queda molt de camí però cada dia estem més aprop de l’objectiu, millorar a nivell personal i col•lectiu com a jugadors del club.
Seguim creixent🏀

Pre-Infantil Femení 76 – AECAM 33

Increible ambient i increible partit que es marquen les noies, on tumben al Malgrat per segona vegada i únic equip que ho ha pogut fer, fet que les porta al capdavant de la classificació.

✏️ Toti Albó[ Pre Infantil Femení ]

Primer partit de la segona volta on juguem contra un Malgrat que únicament ha perdut el nostre primer partit i ha guanyat tota la resta.
L´afrontem amb moltes ganes i amb l´objectiu de competir-lo i de que l´intensitat i el ritme del partit l´hem de portar nosaltres.
Bona sortida de partit de les noies, però amb algunes errades en les entrades que fallem soles i amb algun desajust defensiu que concedim cistelles fàcils. Arribem al 3r periode amb un marcador de 16-17.
A partir d´aquí, ho parlem, i tota l´història del que hem anat fent, canvia radicalment. Pujem la nostra intensitat defensiva d´una manera increible, fent dos contra uns, fent molt bones ajudes i tallant pilotes, en atac totes les cistelles que fallavem, ara entren, la circulació de pilota és excelent i les noies demostren una empenta i un orgull que poc habien ensenyat en els últims partits. El fruit de tot això és un parcial de 14-2 que fem abans d´anar a la mitja part. Però la cosa, no acaba aquí, les dues parts següents fins acabar el partit, les noies no afluixen i tornen a fer uns parcials de 28-9 i de 18-5, fet que ens ha d´ensenyar que el camí fins a final de temporada, ha de ser aquest. No podem caure en l´error de la primera volta, que després de guanyar els primers partits ens relaxem i vam patir dues derrotes inesperades.
Molt i molt content pel partit que van fer les noies, molt i molt content de veure el pavelló amb altres nens i nenes del club i pares que estaven allà animant, molt i molt content pel joc que va desplegar aquest equip, i per acabar, molt i molt content i orgullós de tenir la sort d´entrenar aquest equip, que estic segur que el camí que tenen aquestes noies, serà arribar on elles vulguin, és un gran grup i no tenen límits.
FELICITATS i seguim!!! 💪🏻🧡💚

Preinfantil masculí 58 – 45 La Garriga

Partit on gràcies a la gran intensitat defensiva i a un bon joc en equip els calellencs s’emporten la victòria contra La Garriga.

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Començament del partit fluix on comencem perdent a causa d’una mala concentració i poca intensitat de joc. Això ha comportat que comencessim el partit per darrere en el marcador. Tot i així, al tercer quart se n’han adonat que aquest partit només el tirariem endavant jugant en equip, i això han fet. Han incrementat la intensitat defensiva i s’ha notat una millora en la sincronització de tots i cadascun dels jugadors, el que ens ha portat a arribar a la mitja part 10 punts amunt. De cara a l’inici de la segona mitja part, ens hem relaxat, la qual cosa ha provocat que reduïssim l’avantatge aconseguida anteriorment. En els següents i darrers quarts del partit els calellencs han seguit apretant igual que havien fet al 3r i 4rt quart i han aconseguit sortir victoriosos del partit. Ha sigut un partit on realment hem jugat com a un equip, deixant de banda el pensar individualment i passant a jugar com a una sola unitat.

Seguim!💚🧡

Joventut Badalona 33 – Infantil 77

Sempre és bo guanyar al camp de la Penya, i més si es fa per 44 punts de diferència!

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Ens presentem al partit amb només 8 jugadors, i tot i això, aquests aconsegueixen fer una bona actuació global.

Inici complicat, fallant cistelles fàcils, però anant imposant la defensa sobre els jugadors clau de l’equip local. De mica en mica, però, la pilota comença a entrar mitjançant contraatacs ràpids, després de bones defenses i amb bones posicions interiors.

Així arribem a la mitja part ja amb un resultat favorable de 12 a 30. A la continuació, alguns dubtes en defensa fan que el Joventut s’apropi a 10 punts, però un canvi defensiu radical, una magnífica actitud i una bona selecció de tir ens permeten agafar més distància en el marcador.

Amb l’equip entonat, el setè i vuitè períodes són clarament favorables pel Calella amb un parcial de 8 a 28.

A destacar el bon partit en defensa, les bones ajudes defensives i la millora de l’encert a partir de la segona part.

Frase motivadora: El bàsquet és el meu refugi. Puc moure’m per l’espai que hi ha entre les pistes, i amagar-me en la solitud (George Gervin, San Antonio, 1985).

Frase per recordar: El bàsquet és la banda sonora de la nostra vida (Steve Nash, Springfield, 2001).

Cadet B 47 – Bàsquet CEISSA 33

Ens retrobem amb la victòria en un partit sòlid de l’equip.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Partit on ens enfrontem a l’últim classificat que només ha guanyat un partit (contra nosaltres). Els jugadors tenien ganes de trencar la ratxa de 3 derrotes consecutives, i teniem clar que gran part de les opcions que teniem de guanyar passaven per la defensa.

Un primer quart on sortim bé, però degut al poc encert en els llançaments dels dos equips finalitzem el quart amb un 9-3 al marcador.

Entrem al temible segon quart, on cada partit desconnectem i és on els rivals ens marxen al marcador. Però aquesta vegada mantenim la concentració durant els 7 primers minuts on ens col•loquem amb un +10 al marcador. Els últims 3 minuts per culpa d’errades de concentració i comunicació encaixek un parcial de 3-11 que ens fa arribar a la mitja part 20-18.

La sortida del tercer quart és molt bona, on a través de cobrir les linies de passe i un cert control del rebot defensiu, aconseguim trobar cistelles fàcils a contraatac que ens fan arribar a l’últim quart amb un marcador de 37-23.

L’últim quart és igualat i arribem al marcador final de 47-33.

Aquest és el camí a seguir, i sembla que com a mínim aquest partit hem après que les nostres opcions de guanyar els partits passen per ser sòlids en defensa.

Felicitar a l’equip per realitzar un partit seriós, continuarem treballant per mantenir la línia d’aquest cap de setmana.💚🧡💪🏼

CADET A 80 – MOLLET 29

Partit molt seriós durant els 40 minuts on ens emportem una còmoda victòria.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Molt bon inici de partit on el Mollet no pot igualar la nostre intensitat i el primer quart acabem amb un 24-4.
Segon quart fem algun error defensiu, tot i així arribem a mitjà part amb un 43-14.

La segona meitat volem sortir igual que l’inici de partit i ho aconseguim, guanyem el quart amb un 23-3.
Últim quart on baixem una mica el ritme i arribem el resultat final de 80-28.

Seguim

Sferic06 36 – Júnior B 40

Partit de marcadors baixos on la tolerabilitat arbitral complica i molt el joc a ambdós equips.

✏️ Josep López [Júnior B]

Comencem el partit amb la idea de pressionar fort, aprofitant la curta pista, per tal de robar pilotes i anotar bàsquets fàcils i ràpids alhora que anul•lem el rival. Remarquem que per tal de que funcioni és molt important la col•locació en el camp, la concentració i la comunicació. Res més lluny de la realitat, el rival supera sense cap problema la nostra pressió amb espais buits al mig camp i amb jugadors desmarcats. Renunciem a la pressió i ens centrem en el marcatge individual, agressiu doncs el llindar de la falta era molt elevat. Ofensivament estem bé i anotem 17 punts, quasi els mateixos que anotariem en els tres quarts restants.

El partit a partir del segon quart agafa un ritme lent. Les imprecisions en les passades, els contactes constants i els llençaments errats fan que no superem els 10 punts en cap dels quarts: 6 punts al 2n, 8 punts al 3r i 9 punts al 4t. Per sort, el rival tampoc està encertat i cal destacar la defensa tant individual com col•lectiva doncs va estar a l’altura de les circumstàncies, així com el cap fred dels jugadors tot i les polèmiques jugades, tant per un equip com per l’altre.

Guanyem a un camp difícil on pateixen tots els equips i sobrevivim tot i no tenir èxit ofensiu. Retrobem la victòria i ho fem demostrant que la feina comença per defensar, sent així molt més fàcil competir. Seguirem treballant i millorant per a competir la resta de partits que tenim fins a final de temporada.

PD: la pizza del dimecres després de l’entrenament, fruit d’una aposta guanyada per en Ferran Negre a pista, va unir l’equip per aconseguir guanyar de nou. Coincidència?

Boet Mataró 81 – Júnior A 54

Partit on ens desplacem a una pista molt difícil i em baixes importants.

✏️ Quim Serra [Junior 2n any]

Iniciem el partit amb bones sensacions, aguantant la seva pressió tota la pista i aconseguint cistelles fàcils, arribem a mitjà part amb un 36-36.

La segona meitat el Boet és molt més superior, ens fan molt mal els punts fàcils de contraatac i agafant un avantatge que en cap moment sabem reaccionar.
Arribem el final del partit amb el resultat final de 81-54.
Seguim

Montgat 67 – Sots 21 masc 47

Manca d’encert, excés de pilotes perdudes i poca intensitat defensiva són les raons que expliquen la desfeta a Montgat.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

L’equip no reacciona i torna a mostrar una cara apàtica sense encert.
La sortida va ser molt correcta amb control del rebot i joc ràpid de contraatac (2-7). En el moment en que els locals van apretar en defensa van robar pilotes fàcils que van transformar en cistelles còmodes. Nosaltres no baixem a defensar, seleccionem malament els tirs i tampoc encertem quan els llançaments són alliberats i còmodes. No podem plantar cara al Montgat ja que ens superen fàcil en l’un contra un i decidim defensar en zona. La resposta tàctica tampoc surt efecte i els locals segueixen penetrant fàcilment a cistella i comencen a dominar el rebot. Les diferències es van ampliant i amb 39-25 obren una escletxa que ja no podríem reduir.
Intentem no perdre-li la cara al partit i seguir treballant però les contínues pilotes perdudes i la desgana defensiva no fan més que posar el partit en safata al Montgat. El 50-28 a falta de 14 minuts deixa el partit sentenciat.
Els darrers minuts són un intercanvi de bàsquets i una nova demostració de falta d’intensitat i de desencert.
Sense corregir les elementals errades que cometem setmana rera setmana sembla difícil aixecar el vol.
Insistirem. No podem deixar de fer-ho.
Toca treure orgull i redreçar la tendència

Sub25 Martorelles 69 – Calella 62

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Partido duro, en el q el. mayor poderio fisico del rival unido al arbitraje totslmente permisivo(eran las 20.00 y el arbitro tenia prisa por acabar), nosotros con un solo pivot, nos costo mucho controlar el rebote defensivo y en ataque cojimos los mismos rebotes q veces yo he ido a Nueva York, uno o. ninguno… asi,mientras tuvimos acierto en el tiro, estuvimos en el partido, al final, ya un poco cansados, nuestro poco acierto nos condeno a la derrota… Destacar el gran papel q hizo el Junior, Jan Urquizu, con 23 puntos dio un autrntico recital en ataque.

Sènior Femení 63 – C.B. Mollet 45

Sumem per mantenir

✏️ Virgili Garcia [Sènior Femení]

Encara que amb un inici ajustat, a partir del segon quart anem a més i comencem a manar en el ritme de partit i el marcador, +9 al descans. Tornem tal com acabem, jugant el millor quart de tots i posem més diferència en el resultat (+15) que ja mantenim fins al final del partit.
Aquesta victòria ha estat la més plàcida de les últimes aconseguides a on no hem patit un final ajustat i ens ha servit per tornar a recuperar bones sensacions després de la desfeta negativa passada.
Un cop més cal felicitar a les jugadores per l’actitud i el sacrifici envers l’equip.
Continuem treballant!!!
💪🏻🏀💚🧡

Sènior Masc 54 – Alella 64

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Amb setmanes dures d’entrenament degut a les númeroses baixes,on només comptàvem amb 4 jugadors en plenes facultats físiques per afrontar el partit,iniciem el mateix amb una premisa clara,començar posats e intensos.
Primer quart molt bo a nivell defensiu on deixem el rival amb un 17-10 clarament a favor nostre i dominant en els dos costats de la pista.
Poc a poc ells pujen el nivell defensiu i busquen un joc físic i una defensa molt agressiva on la permisivitat arbitral un cop mes premia l’equip que juga a destruir.
Al descans un 28-32 en contra.

A la represa intentem buscar canvis defensius que ens acosten al marcador,però situacions puntuals,i sobretot 3 factors claus que decanten la victòria cap als visitants.
El rebot que domina clarament Alella als dos aros,el baix e inusual percentatge exterior on tals sols aconseguim un triple,i un insultat 17-37 en tirs lliures fan difícil competir.
Ens falta recuperar a base d entrenaments els jugadors tocats,i anar agafant ritme per encarar la important recta final de la temporada.