El premini masculí verd aconsegueix una molt bona victòria al camp de “la Gàbia” després de fer un gran partit de bàsquet

Arenys de Mar 69 – Premini Mixte 19

Partit molt complicat, on dos jugadors rivals molt superiors a les dues plantilles, marquen una diferència abismal.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Partit contra un equip molt intens que en línies generals eren del nostre nivell, però ens costa moltíssim aturar les dos estrelles de l’altre equip, que acaben amb 28 punts i 23 punts cadascun.

Felicitar als nanos perquè han lluitat fins al final en tot moment després d’anar perdent durant tot el partit. També felicitar al rival pel seu gran nivell d’aquests dos, que se’ns ha fet quasi impossible parar-los durant el matx.

Remmarcar la segona part, on hem pogut demostrar que podem competir sempre que ens ho proposem, reduint els resultats del 4t i 5è període.

El bàsquet és així, i a vegades cal acceptar que el rival és superior a nosaltres però mai deixar de lluitar, que és el que els nanos han demostrat a pista en tot moment.

Si seguim aquest camí segur que els resultats arribaran. Per tant, ara toca treballar molt i aixecar el cap que això acaba de començar.💚🧡💚🧡💚🧡

UE Mataró 43 – CB Calella Premini Masculí Verd 70

Els petits jugadors calellencs realitzen el millor partit de la temporada a “la Gàbia” on ambdós equips ens brinden un partit de moltíssima intensitat amb detalls de molt bon basquetbol.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Els nostres jugadors mostren la seva millor versió de la temporada a partir de transicions fluides i portant amb determinació a la pista els aspectes tecnico-tàctics que treballem als entrenaments. D’altra banda, destaca la solidaritat en defensa recuperant moltes pilotes a través d’ajudes constants i solidàries amb les quals ens permet guanyar tots els quarts del partit.

Comptat i debatut, un altre partit molt atractiu dels petits calellencs gràcies a la seva actitud i determinació excel·lents.

Mini Femení 54 – CB Parets Vermell 28

Segon partit de la segona fase que afrontem motivades i amb les idees molt clares.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Iniciem el partit molt concentrades i amb els conceptes molts clars. La intensitat i l’agressivitat en defensa ens dona contraatacs fàcils per obtenir una distància de +17 a la primera part.

Comencem la segona part confiades, tot i això, no baixem el nivell d’intensitat en defensa, però els atacs són lents i no tenim un bon encert a cistella. El cinquè quart tornem a canviar el xip i comencem a jugar al nostre joc, moure la pilota fins a trobar l’espai buit, provocant un parcial de 10-4.

L’últim quart, seguim en la mateixa dinàmica, demostrant com sabem jugar, atacant l’aro sense por i baixant a defensar.

En aquest partit hem pogut veure una gran evolució com a equip. Estem molt orgullosos del camí que estan construint.

Seguim! 💚🧡💚🧡

Círcol Badalona 65 – Mini Verd 40

Segon partit d’aquesta fase regular davant un equip ben treballat i amb 3 o 4 jugadors fisicament molt potents.

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Desplaçament complicat al camp del círcol, equip que venia de guanyar el seu anterior enfrontament amb una diferència de punts bastant considerable. Els nostres arriben amb l’objectiu de plantar cara i competir fins el final, cosa que complim entre cometes.

Iniciem el partit circulant molt bé la pilota, amb una col-locació prou correcte ocupant molt bé les cantonades, i amb un joc sense pilota també bastant decent on mica en mica anem realitzant els talls i els reemplaçaments correctament. En defensa però, comencem molt poc intensos i sense baixar al balanç, això provoca que haguem d’anar a remolc tot el partit. Durant quasi tot el transcurs del matx la diferència de punts oscil-la entre els 10 i 15, però les males preses de desició en atac sumades a la poca disposició defensiva als instants finals fa que ens anem completament del partit.

En general, malgrat ser un equip potent el círcol, crec que la diferència no es tan gran com la que plasma el resultat, i que de cara el partit de tornada a casa, corregint els errors i tenint una mica més d’encert, podem competir encara més i millor del que ho hem fet aquest cop.

Recalcar dues coses positives del partit: l’acte d’orgull de l’equip lluitant cada pilota fins el final i també fer una menció a part a l’aportació dels preminis, en Dominic i en Roger, que complementen molt bé a l’equip i també son una part molt important d’aquest grup

No queda un altre que seguir treballant. Ja sabiem quin era el nivell i sabem que serà un camí dur, però confiem plenament en tots i cadascun d’ells i estem segurs que tots plegats contruïrem un equip molt interessant i competitiu

Seguim💚🧡

CB Argentona 63 – Mini Taronja 13

S’entrena com es juga.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Partit a les 9 del matí, a Argentona, on hi fa molt fred. Sortim adormits i sembla que sense ganes de jugar, els que mes ho lluiten, son els dos preminis que ens venen a donar un cop de mà.

Aquest partit es el reflexe del que ha passat aquesta setmana als entrenaments. On no estavem concentrats, ens despistavem fent tota l’estona brometes, i no anavem amb intensitat.

I així va anar el partit, on no erem capaços de defensar ni individualment, ni col•lectivament. I en atac, caminant i sempre escollint la selecció de tir errònia.

Agraïr l’esforç dels pre minis, en Bruno Codina i en Gerard Tarrés, que van sortir a jugar amb ganes i sense tenir por al rival.

Per la resta, toca començar a treballar mes fort i estar concentrats.

Continuem treballant!!💚🧡

Pre Infantil Masc 73 – Pineda de Mar 64

Primer partit de la segona fase i on tornem a tindre derbi on per fi, ens emportem el match.

✏️ Toni Camacho [Pre infantil Masculí]

Afrontem el tercer derbi d’aquesta temporada amb unes ganes increibles de guanyar després de perdre els darrers partits per petites diferències.

Afrontem el partit amb tot estudiat i sabent les coses que haviem de fer per aconseguir l’objectiu. Fent una defensa tancada i sortint ràpid al contraatac eren les nostres prioritats i així ho vam fer. Els primers cuarts bastant igualats, però uns dolents minuts en el tercer periòde fa que ens anem al descans amb -6. Sense posar-nos nerviosos i fent retocs ofensius i defensius afrontem una segona part molt bona col•lectivament.

Comencem a fer atacs més dinàmics, on movem la pilota d’un costat a l’altre buscant la millor opció i pujant el nivell defensiu on aconseguim robar bastantes pilotes que ens permet fer contraatacs però només reduim la aventatge a -5.

El cinquè i sisè periòde son espectaculars dels nanos, una motivació on es notava que per ells no era un partit cualsevol, tant el 5 de la pista com la banqueta que animaven sense parar. Fem dos parcials de 17-6 i 16-13 que ens fa aconseguir la victòria i ser el primer equip en derrotar al rival que no havia perdut cap partit en la fase prèvia.

Només toca felicitar els nanos, un partit que moralment els fa agafar confiança i seguir creixent com ho porten fent aquests darrers mesos i una victòria com aquesta se la mereixien.

Ara toca seguir treballant i treballant, ens espera una dura fase a nivell B1 però veient les ganes d’aquests nanos, no ens preocupa perquè tots tenen clar quin és l’objectiu i ho estan afrontant de la millor manera, disfrutant jugant a bàsquet.

Seguirem treballant i com sempre, seguirem confiant en el procés.💚🧡

U.E.R. Pineda 41 – Infantil Femení 23

La falta d´encert i la desconnexió en dos quarts, ens passen factura en el partit.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Cap de setmana difícil i de reflexió, on dos quarts amb jugadores completament diferents, sentencien el resultat del partit. Primer quart rebem un -8 i 5è quart un -18. Aquí està la diferència en el marcador que no és pas la diferència real que tenim envers el Pineda.
Sabiem que era una partit complicat, on la primera fase vam ser l´únic equip que les vam poder vèncer, equip que fisicament té jugadores que ocupen molt d´espai, i que constantment estant molt tancades i en ajudes cedint els llançaments exteriors, i si en aquests casos no tens encert, el joc cada vegada es va fent més difícil.

Toca fer un reset, creure en tota la feina que estem fent, seguir treballant els dies d´entrenament, i en el partit animar i estar concentrades els 6 periodes que dura el partit i sobretot hem de deixar de banda les coses que no podem controlar nosaltres i centrar-nos només en el joc.

Seguim!!! 💪🏻💚🧡

Infantil Masculí 74 – Bàsquet Safa Claror 57

Primer partit com a primer entrenador i he de dir que estic molt orgullós de la bona feina dels jugadors, ja que vam obtenir un resultat molt positiu per nosaltres.

✏️ Arnau Lluís [Infantil Masculí]

Comencem el partit amb avantatge tan en l’atac com en la defensa i aconseguim tenir el partit molt controlat. Fins i tot, ens permetem probar noves coses per tal de no jugar sempre amb el mateix joc. A més, tots estaven super motivats i això es veia molt a la banqueta, on cada actuació de l’equip, tan si era bona com dolenta, s’animava, i aquests detalls s’aprecien moltíssim.

En conclusió, molt satisfet del partit i estem anant pel camí adient però cal recalcar que encara queda millora en alguns aspectes.

Seguim treballant 🧡💚🧡💚🧡

Cadete Verd Calella 70 – Boet 66

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

partido de claro corte ofensivo, donde las defensas eran de chiste por ambos lados, y q al final nos llevamos nosotros, pero el Boet q hizo un muy buen partido con un acierto casi descomunal en el triple a tablero(11 triples en total 5 a tablero) nos puso las cosas realmente difíciles… Nosotros teníamos muchas ganas de ganar, y poder dedicárselo a nuestro jugador Eduard Terentiev, y a su padre más especialmente, Dimitri, q era un gran seguidor de nuestro equipo, y seguro sigue animandonos desde allá donde esté… DEP❤️

Sant Gervasi 1 53 – Cadet Taronja 70

Partit molt dur pel fet de ser només 7 jugadors però que aconseguim tirar endavant a partir de la defensa i l’orgull propi d’aquest equip.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit desconcentrats, amb errors defensius greus a l’hora del marcatge individual i les ajudes, el que permet generar ocasions fàcils al rival que per sort no està del tot encertat. En atac sembla que haguem deixat de banda tot el que hem treballat fins ara, intentem jugar de manera individual i això provoca la pèrdua de pilota. Tot i així, a partir d’alguna acció individual i dels contraatacs som capaços d’anotar 17 punts que ens posen 8 punts per davant en el marcador.

En el segon quart estem ja més dins del partit, amb les idees clares i amb alguns ajustaments en ambdós costats de la pista que ens donen un plus juntament amb la intensitat que també hem augmentat. Aconseguim moure més la pilota en atac, el que genera superioritats i tirs alliberats, així com forçar les ajudes del rival que en ocasions arriben tard i provoquen la falta personal. També ajuda l’encert en els tirs lliures.
20-42 al descans.

A partir del 3r quart es comença a notar la falta de canvis a la banqueta i ja no podem pressionar com abans, això sumat al bloqueig ofensiu per part dels nostres i ara sí, l’encert del rival en atac, fa que es creixin i comencin a retallar distàncies fins a posar-se a només 7 punts. Un contraatac i un triple a l’últim segon del quart ens deixa amb un 43-51 amb un últim quart obert als dos equips.

Aprenem dels errors en certa part i posem pausa al joc, el cansanci passa factura però tornem a estar ben posicionats i això ens dona estabilitat tant en atac com en defensa. Som capaços de mantenir l’avantatge i aprofitem els seus desajustaments defensius per fer mal tant amb tirs alliberats com amb penetracions que acaben amb bàsquet o amb falta. En defensa tornem a ser un bloc sòlid i deixem al rival anotant només 10 punts en els últims 10 minuts.

Una gran victòria on l’equip ha fet un pas endavant i l’ha lluitat de principi a fi, però que ens recorda que per guanyar hem de treballar a ambdós costats de la pista i buscar el joc en equip, doncs quan estem units, i més quan estem cansats, és quan més bé juguem.