Gran victòria del Cadet Inter davant del líder, dedicada a l’Albert Perarnau.

Cap de Setmana que malauradament ens deixa el pare del nostre company Albert Perarnau, entrenador del Cadet Inter. L’equip li dedica una immensa victòria davant el líder de la categoria el Bàsquet Girona. Destacar també, l’ajornament del partit del Sènior Femení per Covid, el derbi contra el Santa Susanna del Sènior Masculí i la tercera victòria del junior femení.

CB Calella: 61 – Bàsquet Girona: 50

Jugàvem contra un equip punter de la lliga en quan a classificació i sobretot en quan a joc.

✏️  Jordi PUIG / Albert PERARNAU [Cadet inter masculí]

Iniciem el partit molt concentrats en defensa ,i amb un altíssim ritme en els dos costats de la pista.
En atac circulem molt bé la pilota i trobem tirs alliberats amb extrapass,i aquest cop un gran control del rebot defensiu ens permeten sortir en ràpides transicions. Mitja part arribem amb una avantatge de +8.
Tenim clar que els primers minuts a la represa són importantíssims i fem una excel.lent sortida on aconseguim una màxima diferència de +21.
Últim quart baixem una mica el ritme però aconseguim una gran victòria contra un gran equip.
Partit molt seriós on cal destacar que 11 jugadors aconseguixen anotar.
4a victòria seguida que ens marca el camí a seguir

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

Aecam Santa Susanna: 74 – CB Calella: 72

Derbi amb tensió,graderia plena,tambors,un gran ambient de bàsquet i en definitiva un típic derbi com ja esperàvem.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí 2ª catalana]

Mala sortida on la mala defensa i l’aportació ofensiva de jugadors secundaris ens porten a rebre un parcial de 14-5 els primers minuts.
El control del rebot i buscar les avantatges en els canvis defensius ens permeten entrar el partit i arribar igualats al final del primer quart.
Lamentable actitut defensiva el segon quart,on els factors externs,desicions arbitrals incomprensibles,i la forta defensa local ens treuen de la pista.
A la represa tenim clar que cal trobar sensacions desde la defensa i se molt més agressius, i en atac se pacients i jugar molt més dur dins la pintura.
Ens els últims 10 minuts és quan aconseguim trobar el nostre ritme i aconseguim remontar amb un +3 a falta de 50 segons.
Un rebot ofensiu dels locals on encaixem un triple a l’últim segon de possessió empaten el partit.
Al final un últim atac on no trobem una bona acció de tir,i faltant segons ens anoten amb el minutatge a cero.
Surt creu en un final ajustat on la nostre defensa del 1c1 no és la que ens ha portat a les posicions capdavanteres,i això ens penalitza durant 30 minuts.
Tot i així només perdem un quart en un derbi calent on cal fer autocrítica.
Ens aixecarem, això sí TOTS JUNTS

CB Calella: 56–CB Argentona: 44

✏️  Miriam MOLINA  [Junior femení]

Partit que iniciem amb poc ritme als dos costats de la pista, tornem a tenir problemes amb el rebot i sobretot amb la poca fluïdesa del moviment de pilota i de les jugadores en atac. Falta actitut a l’hora de defensar i apretar més en situacions defensives del 1c1 i en conseqüència augmentar el ritme ofensiu. Un canvi defensiu en el partit ens fa emportar-nos una victòria necessària pels ànims de les jugadores i els finals ajustats que han sortit creu.

Seguirem treballant, i cal fer un pas endavant TOTES.💪🏻🏀

Parets: 55 –CB Calella: 82

✏️ Alex MUÑOZ [Sots 25 masculí]

Buena victoria, pese a las importantes bajas que teníamos para este partido, Hugo y Sergi más dos de nuestros mejores anotadores, y al empezar también perdimos a Pasky por una torcedura de tobillo, hace que afrontemos el partido. Con solo 9 jugadores jugando.

Muy serios des del principio y buscando mucho el juego interior donde teníamos superioridad, hace que rápidamente consigamos ventaja en el marcador, y pese al empuje y gran acierto por momentos del rival, nunca estuvieron cerca en el marcador y en la victoria ningún peligro. A destacar la gran labor de nuestros dos pívots, Pedro y Terri, con 13 y 28 puntos, y dominio total de las dos zonas…

Esperemos recuperar pronto a los lesionados, ya que a partir de la semana que viene, ya empiezan los enfrentamientos contra los mejores equipos del grupo.

CBCalella

Vilassar: 57 – CB Calella: 52

Bon inici de partit on sortim molt concentrats amb defensa, però els llançaments no entraven tot i així agafem un petit avantatge en el marcador durant la primera meitat.

✏️Quim SERRA [Cadet B masculí]

Al final algunes pilotes perdudes és i el rebot ofensiu ens converteixen amb cistelles fàcils per ells i arribem a mitja part amb un +1.

El tercer quart només som capaços de fer 4 punts, però la bona defensa ens fa està dintre del partit perquè ells només poden anotar 8 punts.
Arribem a l’últim quart amb un -4.

L’última quart comença a entrar els llançaments i som capaços d’anotar 22 punts, però les pilotes perdudes i els rebots ofensius d’ells en castigant igual que la primera meitat i arribem amb el resultat final 57-52.

Durant aquesta setmana intentarem corregir aquests errors per no repetir-los aquest següent partit.

Seguim treballant

CB Alella: 75 – CB Calella: 31

Partit on ens marquem com a objectiu pujar la intensitat defensiva, arriscar posant mans i apretar per provocar l’error rival.

✏️ Aleix DURAN [Infantil masculí]

Comencem adormits on els primers 2 quarts perdem 22-4, els següents 4 quarts comencem a pujar la defensa i a creure en el partit i igualem els quarts. Però un altre cop, els 2 ultims quarts veient que ja no es pot remontar, l’equip intenta apretar pero ja no surten les coses.

Era un partit que es podia perdre, però no de la forma en que ho hem fet. Aquesta diferència tan gran ve donada de petits errors (balanç defensiu i rebot) que es repeteixen constantment durant tot el partit.

Una setmana més toca fer reflexió i intentar treballar més dur!💪🏼

CBCalella

CB Calella: 30 –Sant Pol: 32

Tercer partit d’aquesta segona fase que afrontavam amb unes ganes increïbles després de descansar la setmana passada.

✏️  Toni CAMACHO [Premini masculí]

Entrada al partit molt bona, amb les idees clares de les coses que haviem de fer tant ofensives com defensives per dominar al partit. En atac aconseguim trobar el joc que portem treballant aquestes setmanes encara que la inferioritat en el físic la podiem notar perque a la majoria ens treien un cap.
Tot i així seguim jugant i defensant molt bé durant 6 periodes on aconseguim una avantatge de 11 punts. Peró, de cop i volta tot s’enfonsa, sortim al 7è periode amb una dormida que ningu s’esperava per com veniem jugant els 6 periodes anteriors. Deixem de defensar i el rival augmenta la defensa on nosaltres de cop ens quedem sense recursos per atacar i un parcial de 0-8 ens perjudica. Intentem parar-ho i fer veure els nens que el partit no ha acabat i s’ha de seguir jugant igual fins al final. Tot es decideix en el 8è, on després d’una sintonia igual que el 7è, sens escapa un partit on la victòria ja la teniem a tocar.

Ara toca seguir treballant i ensenyar als nens que aquestes coses passen en el món de bàsquet, cualsevol desconexió pot perjudicar el partit en algun moment.

Hem d’aprendre que s’ha de seguir jugant igual, des de el minut 1 fins al final.

Seguirem millorant en cada entreno per afrontar el seguent partit amb una victòria, ara toca seguir aprenent i escoltant i seguir confiant en el procés.💪🏀

CB Calella: 55 –Sant Gervasí: 82

Partit que ens enfrontem contra les primeres de la lliga, on gairebé fregaven els 100 punts de mitja i sabiem que seria difícil.

✏️ Toti ALBÓ / Miriam MOLINA [Mini femení]

Al baixar a la pista l’equip rival, les nostres ja queden impressionades pel tamany de les rivals on gairebé ens treuen un cap. Tot i això, comentem que no ens han d’impressionar, plantejem un partit de transicions ràpides, d’ajudar-nos alhora de defensar, i a no tenir por d’entrar a canasta.

L’entrada en el partit per part nostra però, va ser dolenta i contrària al parlat. El resultat als 4 primers quarts va ser de 16-41, on a estones no sabem treure la pilota de la línia de fons, pilotes fàcils perdudes, passades lentes i toves i elles en canvi ens fan canastes molt fàcils.
A partir d’aquí, els últims quatre quarts hi ha un canvi de xip, es veu una defensa diferent i de més ajudes, a pesar de tenir davant nostre sobretot dues jugadores amb moltíssim talent, la velocitat de la pilota i les jugadores també és diferent, ens sentim còmodes i alegres a la pista, i això es tradueix amb un 39-41.

Tot i el resultat final, partit que les nenes aconsegueixen una experiència boníssima amb un partit de molta qualitat, i que ens fa veure a nosaltres coses a seguir treballant per millorar.

Seguim 🏀💪🏻

CB Calella: 90 – Bàsquet Sant Pol:47

Anada del derbi a casa que finalment es queda al Parc Dalmau.

✏️Josep LÓPEZ [Mini Masculí]

Ens enfrontàvem al Sant Pol, un rival directe doncs també havien guanyat els seus dos primers partits amb àmplies ventatges i on els nostres jugadors sabien que haviem d’entrar amb la màxima intensitat al partit. Així va ser, parcial al primer quart de 16-0, que ens permet encarrilar el partit desde l’inici.
La tònica del partit va ser bastant constant, si ens relaxàvem en defensa ens igualaven els quarts, si apretàvem al rival amb la forta pressió a tota la pista els forçavem a perdre pilotes que després podiem aprofitar al contraatac.
Destacar sobre tot l’actitut del conjunt de l’equip, amb jugadors fent una passa endavant tant en atac com en defensa vam demostrar poder ser un equip molt competitiu.

Aquesta setmana treballarem per guanyar la tornada a Sant Pol i enllaçar així amb la 4a victòria consecutiva d’aquesta segona volta.

Seguim💪🏼🏀

Sant Gabriel Ripollet: 37 – CB Calella: 30

✏️ Sergi FERRER [Preinfantil Masculí]

Partit que de “poques paraules”, on va la defensa va ser la principal protagonista del partit.

No hi ha molt a dir, vam sortir adormits i amb por perquè l’equip rival “posava més mans”.

Mal partit dels jugadors, però que no farà que ens rendim a la primera de canvi.

Seguim treballant!

Llinars: 73 – CB Calella: 47

Partit complicat on anavam a la pista del primer classificat amb varies baixes.

✏️ Arnau MONNE [Júnior B Masculí]

Mal inici de partit, els llançaments no entraven i només som capaços d’aconseguir anotar 3 punts. Acabem al primer quart 3-21.

Els següent quart ens marquem com objectiu guanyar al quart, entren els llançaments i agafem confiança i aconseguim guanyar al quart amb un 12-17.

La segona meitat el rival el superior a nosaltres el rebot i acabem amb el resultat final 73-47.

Destacar que els 7 jugadors van anotar mínim 6 punts.