El senior femení i el masculí guanyen respectivament de 75 i 36 punts per tancar una bona tarda de bàsquet al parc dalmau

Cabrera 9 – Premini Taronja 59

Partit transitori per anar perfeccionant tot el que portem treballant.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Taronja]

Arranquem el partit contra un rival el qual a l’anada ja vam tancar marcador i sabiem que no seria molt complicat. Per tant, des d’un bon principi enfoquem el partit per anar posant a pràctica el que anem fent als entrenos.

Fet i dit, vam realitzar el primer partit de la temporada on en atac, per molt que fóssim molt superiors, treballem molt bé els espais i els 1vs1. Juguem de manera fàcil i tot això es ve reflexat en la col.locaió dels jugadors a pista, on han pogut comprovar que la bona col·locació de cada jugador és clau per generar espais.

Per altra banda, seguim tinguent problemes amb el balanç defensiu i això és el que de moment hem de treballar més, ja que amb un altre rival, ens passarà factura.

Seguim endavant i a treballar per afrontar l’última jornada de la primera fase contra els líders, el Pineda. 💚🧡

Arenys Bàsquet 62 – Mini Femení 34

Partir al camp del líder invicte de la lliga on ens assortim bastant bé.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit conscienciades que tenim molt poc marge d’error, que els nostres petits “despistes” seran molt bé aprofitats per l’equip rival i provocaran que ens allunyem del marcador.

Sortim a pista adormides, desmotivades i sense una actitud positiva per guanyar el partit. No defensem i donem moltes segones oportunitats a les jugadores de l’arenys que ens faran un parcial de 20-2.

A la sortida del segon quart fem veure a les jugadores que sense defensa serà impossible guanyar el partit. És en aquest moment quan les nenes canvien el xip, surten més agressives en defensa, defensant línia de passe i lluitant pel rebot.

Al quart i cinquè període, ens costa baixar al balanç defensiu i molts dels punts que ens fan són de contraatac. Tot i això, sortim molt bé de la pressió i movem la bola fins a trobar la jugadora que està sola.

L’últim quart, el millor de tot el partit, demostrem com sabem jugar, atacant l’aro sense por i baixant a defensar.

Estem molt orgulloses de l’evolució que han fet les nenes. Un partit on l’anada vam perdre de 50, a la tornada hem acabat -28.

Seguim! 💚🧡

La Garriga 49 – Pre-Infantil Masc 67

Victòria molt treballada per part dels nostres nanos en un partit bastant igualat encara que el resultat no ho reflecteix.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Sabiem quin equip teniem davant, un equip molt ben treballat, molt motivat i amb unes ganes de guanyar-nos increibles.

Comencem el partit bastant igualat amb un empat 8-8 on ja veiem el ritme de partit que ens volien imposar.
Fem un parell de canvis tàctics en la sortida de la pressió que ens resulta molt efectiva i agafar avantatge en cada jugada per fer dos parcials a favor nostre de 9-12 i de 6-14.

Agafem una bona avantatge de +9 al descans però encara ens quedava treballar per aconseguir victòria.

El rival va començar fort el 4t quart reduint la diferència, intentem calmar l’ambient ja que ells s’estavan pujant molt i la grada ajudava bastant i nosaltres teniem cares d’espantats. Aconseguir treure aquestes cares de por per cares de guanyar el partit i així ho vam fer, últim parcial de 8-17 per sentenciar el match.

Seguim sumant i treballant, cada cop un equip més competitiu i amb ganes de més.

Donar les gràcies al jugador del mini en Jan Jané que ens va vindre ajudar i demostrar que la cantera del club puja sense por i amb ganes de disfrutar.

Seguirem treballant i com sempre seguirem confiant en el procés.💚🧡

Reformit Arenys Bàsquet 60 – Infantil Masc. 34

Els petits detalls se’ns fan grans a l’hora d’afrontar al líder de la classificació.

✏️ Armand Rodríguez [Infantil Masculí]

Comencem el partit i el primer quart acaba amb un parcial de 20-4 , començament que ens condiciona per tot el partit on el rival ja ens agafa l’avantatge. Tot i això, rectifiquem i aconseguim que el rival deixi d’anotar amb facilitat, igualment el nostre problema principal va ser l’anotació, davant d’una pista complicada i uns jugadors molt actius a les penetracions.

Al final del partit tot i haver rectificat l’Arenys amb molta superioritat manté el marcador i aconsegueix la victòria que els proclama guanyadors d’aquesta primera fase.

Els entrenadors marxem amb un mal sabor de boca sabent que per perits despistes i desconnexió al principi s’ens en va el partit i pensem que podríem competir aquest gran equip, però això si hem de millorar la concentració i fer cas al que diem des de la banqueta. Si cadascú va a jugar a la seva i sense seguir les nostres indicacions no ens en sortim.

Contents per poder competir en molts minuts, però amb ganes d’una segona fase amb més equips com l’Arenys per continuar millorant i traient el millor que tenim.

L’enhorabona a l’Arenys per la 1r posició a la primera fase.

Seguim treballant!!

Cadet verd Aecam 6 – Calella 53

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

Buen partido de los nuestros, plantando cara al líder imbatido del. grupo durante todo el partido y solo al final consiguieron despegarse en el marcador… a falta de 4 min estabamos 50-49,pero como ya dije, un par de aciertos de ellos en el triple y el exceso de ganas en remontar en una jugada, nos. pasó factura al. final… no me. gusta hablar del árbitro, y menos en esta categoría, pero la diferencia de trato a unos y otros fue demencial, solo decir q ellos tiraron 62 tiros libres y nosotros 16…no digo más… hay q seguir aprendiendo de estos partidos, nos falta un poco de continuidad para poder competir a este nivel… nada q reprochar a los chicos q lo dieron todo, amunt Calella 💚🧡💚🧡💚

Cadet Taronja 86 – UBSA 3 37

Gran victòria a casa on les pinzellades de joc sense bot, els contraatacs ben executats i les passades post-penetració per a trobar el jugador alliberat ens deixen amb molt bones sensacions.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Bon inici de partit per part dels nostres on deixem de banda la classificació i el resultat de l’anada per centrar-nos en el nostre pla de joc: intensitat, defensa agressiva a la línia de passada i buscar córrer amb i sense pilota.
Enllacem diversos contraatacs tant en el primer com en el segon quart, els quals ens permeten anotar amb facilitat. D’altra banda, en estàtic insistim massa en tirs forçats dins de la zona amb dos o més jugadors a sobre, doncs la seva defensa es tancava molt a l’hora de penetrar, deixant tiradors alliberats que ens costa veure per fer la passada, en part per no ocupar correctament els espais ni les cantonades. Tot i així la superioritat física així com el treball en el rebot ofensiu ens permeten seguir anotant en segones i/o terceres oportunutats.

Marxem al descans amb un +16 i insistim en no baixar el ritme i en buscar als jugadors alliberats quan ataquem la zona. Els jugadors responen i una excel·lent defensa deixa al rival amb només 15 punts en els dos quarts restants, reafrimant que una bona defensa ens fa atacar millor.

Enhorabona als nanos doncs no és fàcil jugar al 100% durant 40 minuts i menys en partits d’aquest estil, però les seves ganes de guanyar són tot un regal.
Seguim treballant!🏀

Parets 49 – Junior Taronja 58

Partit contra els últims a priori fàcil, l’equip havia treballat bé.

✏️ Enrique Camacho [Junior Taronja]

Arranquem amb un parcial on aconseguim una aventatge no gaire gran. A partir d’aqui l’equip rival demana temps mort i es coloca en zona 2-3 durant els darrers 35 min…

Durant tot el partit intentem atacar contra aquesta zona, cosa que no haviem treballat pero intentant corre ofensivament per tal de que no es coloquin en defensa.

Finalment vam aconseguir una aventatge entre 9-10 punts que va durar fins al final.

Partit aburrit en relació a joc, pero ben treballat per part dels nanos.

Seguim treballant🏀🤙🏽

Sub25 calella 62 – Sta perpetua 56

✏️ Álex Muñoz [Sub 25]

Nueva victoria del sub25 pese alas importantes bajas en el puesto de pivot,entre todos nos las apañamos como pudimos para q no se notarán las ausencias… con un juego rápido y bastante movimiento de balón, rápido conseguimos cojer distancia en el. marcador, pero cuando mejor estábamos, el pivot de ellos salió a hacer una. ayuda exterior con la mala suerte de caer encima de Dani(q además metió el triple con falta) y destrozarse el tobillo.. este desafortunado hecho, hizo q nos enfriaramos y nos fueramos completamente del partido, y suerte q ya llevábamos una buena renta, sino fácilmente podríamos haber perdido el partido, ya q el. balón. ya no circulaba rápido se perdió la defensa agresiva y el. control del rebote, y con ello los contraataques fáciles… y se llegó al final, con el Sta Perpetua apretando hasta el último segundo…amunt Calella🧡💚🧡💚

Sènior fem 102 – UE Mataró 27

✏️ Jordi Puig [Sènior femení]

El resultat parla per si sol,tot i que el rival venia de guanyar de 18 l’anterior jornada,i venia de sumar 2 victòries dels seus últims 3 enfrontaments.
Explosiva entrada a pista,amb un parcial de 19-0 a base de pujar línies defensives i ràpides transicions i un ritme altíssim de joc.
Final del primer quart un contundent 33-03 ens donava tranquilitat però lluny de relaxar-nos vàrem anar pujant intensitat sense baixar el ritme i arribem mitja part amb un 55-12.
A la represa ens relaxem durant uns minuts cosa que fa que l equip rival ens anoti 8 punts en aquest quartu endureixi molt la defensa,però un cop ens posem en marxa i tornem a pujar intensitat i fem un últim quart anotant 33 punts.

Gran percentatge en el llençament exterior amb 12 triples,on una gran defensa a primera línies ens permet recuperar moltes boles i fem que em rival tingui errors forçats cosa que ens permet anotar transicions còmodes.

Totes les jugadores del equip anoten,i anotem 33 punts el primer i últim quart, i aconseguim un objectiu utopic d’arribar els 100 punts

Cal seguir treballant,e intentar que aquesta victòria ens doni confiança per afrontar els pròxims partits.

C.B.CALELLA 87 – CB VILANOVA DEL VALLÈS 51

Partit on teníem moltes ganes d’emportar-nos una victòria després de dues derrotes seguides.

✏️ Quim Serra [Sènior masculí]

Iniciem el partit bé en atac, però fluixos en defensa, permetem moltes cistelles amb contraatac i arribem a final del primer quart 18-20.
Comencem el segon quart canviant en defensa i es nota a pista, continuem anotant i marxem a mitja part amb un 37-29.
El tercer quart, sabíem que l’inici era molt important i va ser els millors minuts del partit on som capaços de trencar el partit i fer un parcial de 32-7.
Últim quart amb un gran avantatge el marcador, mantenim la distància fins al resultat final 87 a 51.