Guanyar la UEM a “La Gàbia”

No és fàcil superar la UEM. No és fàcil fer-ho en una pista amb solera, que patina com cap altra. No és fàcil guanyar i fer-ho a la pròrroga. El cadet femení ho ha fet aquest cap de setmana: 50 a 52. Bravo, noies!

UE Mataró, 50 – “Joieria Gratovil” CB Calella, 52

✏️ Per Albert PERARNAU [cadet femení]

Pista estranya, petita i molt lliscant, on cal tenir cura a l’hora de moure la pilota. Ho sabíem, ho hem treballat durant la setmana. Malgrat això, iniciem el partit un xic desconcentrades. No vigilem la circulació de pilota, no tanquem els rebots (haurem de tornar a insistir en aquest aspecte del joc) i això ens fa anar a remolc tota la primera part, que acabem a -11. Al descans ho parlem, passem a defensar en zona per mirar d’aturar les seves entrades i augmentar el ritme del nostre atac. Aconseguim que el Mataró deixi de fer cistelles fàcils i la nostra efectivitat també millora però, el poc encert des de la línia de tirs lliures ens fa arribar a un final d’infart. El partit acaba 44-42 amb dos tirs lliures per les nostres amb el temps exhaurit. Aquesta vegada, malgrat la pressió, no fallem i anem a una nova pròrroga, la segona de la temporada.

Al temps extra no variem la nostre defensa, el Mataró no és capaç de trencar-la en cap moment. Amb la moral alta per la remuntada i una millor intensitat, aconseguim un avantatge mínim. Als segons finals, amb molts nervis per les dues bandes, hi ha un intercanvi de faltes i tirs lliures que no ens permeten tancar el partit. Arribem a un final de traca, temps exhaurit amb un 50-52 al nostre favor, però una falta quan sona la botzina, fa que el Mataró tingui la seva oportunitat per tornar a igualar el marcador. No fan cap punt i ens emportem el partit. Alegria immensa per la feina feta a pista, hem de seguir millorant alguns aspectes del joc (i del repartiment de minuts de les nostres 🙏), però aquesta victòria ens dona moral. Som-hi !! 👊🏀

CB Calella - Merescuda victòria, la tercera consecutiva, del nostre cadet femení
CB Calella - El cadet femení celebra la victòria contra la UEM i l'aniversari de la Júlia Turrens

“Ergasia” CB Calella, 62 – CB Salt, 52

✏️ Per Àlex MORAL [sènior femení]

Partit iniciat amb un gran parcial de les nostres, amb un 23 a 8. La resta del partit, el Salt ha intentat retallar distància, però sempre ha anat a remolc. Les nostres dificultats en el moviment de la pilota al tercer quart han permés entrar al partit el rival i que ens el compliqués, però a l’últim quart, un bon parcial ens ha permés guanyar-lo i sumar una victòria més. Seguim!! 💪💪 🏀🏀

Mataró Maresme, 34 – “Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 49

✏️ Per Jordi PUIG [sots-21 masculí]

Camp lateral, que ens impedeix córrer amb regularitat. Defensa seria durant gairabé tot el partit que deixa el rival amb baixos percentatges de tir exterior. Ens enfrontàvem al segon classificat i la victòria ens permet seguir invictes, després d’un partit on la pista i la seva defensa zonal durant els 40 minuts no ens ha permès tenir un ritme alt. En atac, quan fem circular la pilota i amb paciència aconseguim tirs allibertats. Seguim treballant

“Fustmar” CB Calella, 73 – “Força Lleida”, 91

✏️ Per Quim SERRA [júnior primer any masculí]

Partit més igualat del que diu el marcador. Petites errades, que el Lleida ha a aprofitat molt bé, han marcat la diferència. Cal corregir les pilotes perdudes i la defensa per al partit de tornada del cap de setmana. Seguim

CB Calella - Pau Pujadas intenta la penetració al partit contra el Força Lleida
CB Calella - En Tomàs Arnijas supera per elevació els defensors del Força Lleida

CB Calella,  52 – CB Parets, 66

✏️ Per Aniol FORS [cadet masculí]

Partit igualat, però la majoria del temps anem a remolc d’una diferència de 7-8 punts. A l’inici de l’últim quart, que comencem perdent de 10, decidim posar una marxa més i aconseguim entrar de ple en el partit. A base de presionar i córrer al contraatac els deixem 5 minuts sense anotar situant un 47-49 al marcador. Ens posem nerviosos i rebem un parcial de 0-10, que enfonsa la moral de l’equip. Seguim treballant 💪🏼

CB Calella - En Nil Claramunt prova el triple

“Roca Sarrión” CB Calella, 72 – CB Canet, 29

✏️ Per Aleix DURAN [preinfantil masculí]

Ha estat un partit en horari inhabitual en el què ens ha costat entrar-hi, amb un inici fred i moltes errades defensives, sobretot en els rebots, i errant moltes cistelles per jugar precipitadament. Hem de treballar el saber quan hem d’aturar el joc, i no jugar esverats. Tot i no fer un gran partit, hem guanyat còmodament i sumant una nova victòria! Seguim treballant i millorant dia rere dia 💪🏻

CB Calella - L'Edu Terentiev penetra a cistella després de superar els seus rivals

Boet Mataró, 21 – “Uniformes Sediferent” CB Calella, 71

✏️ Per Quim SERRA [infantil masculí]

Partit contra els últims classificats, on aconseguim tancar al marcador al setè quart. Bona pressió i moments amb bona circulació de pilota. Ens serveix per agafar confiança. Seguim!