Victòria del sènior femení al camp de les líders, i primera victòria del mini femení!

Premini Masc 78 – Sant Gervasi 28

Segon partit d’aquesta segona fase on seguim amb la mateixa dinàmica que l’anterior partit.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Partit on comencem amb les idees ben clares que hem de fer i portem fent aquests mesos. Els peques cada cop les entenen millor i desde el principi ens mantenim amb la mateixa intensitat que busquem. Després de dos parcials de 14-0 i de 17-2 aconseguim una aventatge molt gran al final del partit.

Un nou repte que aconseguim superar amb les mateixes idees que sempre.
Una manera de jugar on els nens cada cop les entenen millor i fan que sigui més fàcil jugar amb equip, que és el que demostren setmana a setmana.

Ara però, toca seguir millorant i millorant, els resultats van sortint, però no ens conformem i tampoc ens importen, volem fer millorar els més peques de la casa on a cada entreno aprenguin alguna cosa nova, només queda treballar i seguir treballant.

Seguim confiant en el procés.💪🏀

Col•legi Cultural Bdn 55 – Mini femení 73

Primera victòria del mini femení ja amb l’equip al complet i en una pista complicada

✏️ Marc Colls[ Mini Fem]

Visitem Badalona, un desplaçament sempre exigent per les dimensions del camp i altres factors. Sortida fluixa amb dos parcials de 10-6 que deixa el marcador en un 20-12 a favor de les badalonines. A partir d’aqui decidim apostar per una pressió que ens surt més qué perfecte, parcial de 0-24 i ens situem amb un +16. Punt d’inflexió en el partit i en la temporada fins ara, on comencem a creure en el que fem i el treball de tots aquests mesos va donant els seus fruits.

A la segona part aconseguim mantenir una renda que oscil•lava entre els 15 i 20 punts amb diferents intercanvis de parcials i amb un nivell d’intensitat molt elevat per part dels dos equips.

A nivell de joc hem estat prou bé, amb una millora notable en el rebot defensiu respecte la setmana pasada.
En atac, les més grans tirant del carro i les petites aportant molt en ambdues bandes de la pista i amb totes les jugadores anotant i aportant coses interesants. En defensa cal millorar molt, 55 punts encaixats són masses en aquestes categories i la millora passarà per estar concentrades durant tot el transcurs dels partits

La cara d’alegria de les jugadores al final del partit ho diu tot. El treball i la constancia acaben donant els seus fruits, pero volem més, no ens podem conformar, cal seguir en aquesta línea i millorar la qualitat dels entrenaments, aixi com exigir-nos més i més cada dia.

És un plaer treballar amb aquest grup de jugadores

Seguim!💚🧡

UER Pineda de Mar 83 – Mini masc. 45

Dosi de realitat pel mini masculí en la que ha estat la primera derrota de la temporada.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Derrota al derbi on teniem moltes ganes de provar-nos de nou en aquesta nova categoria i on els nervis i la poca costum a la pressió intensa del rival ens passen factura.

Sortim al partit a per totes, lluitant cada pilota i atacant amb atreviment. La pista facilita molt les transicions ràpides degut a les grans dimensions del camp, així com l’acumulació del cansanci i els espais en atac. El rival ens apreta en tot moment, dificultant-nos tant la sortida de pressió com el joc estàtic defensant molt bé les línies de passe. Tenim una primera part igualada menys la meitat del 4t quart, on ells aprofiten la nostra baixada d’encert, errant molts passes per precipitació o perdent pilotes per abusar del bot. Marxem al descans amb un -15 al marcador.

A la represa, tot segueix igual. El rival, acostumat a jugar a aquests nivells d’intensitat, no afluixa en cap moment i nosaltres ens col•lapsem. Per primera vegada, els nostres veuen que si no hi ha ordre, idees clares i fàcils així com intensitat tant ofensiva com defensiva (sobre tot defensiva) se’ns compliquen molt les coses.

Ha estat un partit dur a nivell mental, els jugadors no s’ho esperaven perquè fins ara havien estat molt ben acostumats a la comoditat. Això ens servirà i molt per veure el que queda de temporada amb uns altres ulls. Hem de treballar dur als entrenaments i esforçar-nos sempre al màxim als partits, sigui qui sigui el rival, perquè vam perdre no perquè fossin millors, si no perquè van desplegar un millor joc, més intens i constant.

No baixem el cap, estem més motivats que mai i ben segur que encara ens queda molta guerra per donar però, sobre tot, moltes coses per millorar.
Seguim creixent🧡💚

Preinfantil masculí 39 – El circol 59

Un partit en el que tot i la derrota els jugadors han lluitat fins al final i han demostrat que han progressat com a equip

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Hem començat el partit de la millor manera possible, guanyant el primer quart per dos punts gràcies al bon joc en equip i a una bona defensa, tot i que millorable. Al segon quart els rivals s’han despertat i ens han aconseguit guanyar el quart, cosa que els ha fet agafar avantatge. Seguidament a la resta de quarts fins a la mitja part hem aconseguit mantenir-nos dins del partit, creant espais en l’atac i evitant moltes de les portes enrere que no havíem aturat fins ara. Tot i així, els rivals encara mantenien l’avantatge. Al cinquè quart aquesta avantatge ha augmentat, i ens hem col·lcat 20 punts per sota en el marcador, encara que després en el següent quart hem aconseguit tornar a reduïr-la. Al setè quart, per això, el rival ha tornat a col·locar-se a 20 punts, la qual cosa ha perdurat fins al final del partit. Aquest era el tercer enfrontament contra el Círcol de la temporada, i tot i la derrota, cal destacar que ha sigut el primer partit en el que han competit, i és per aquest motiu, que hem de seguir treballant per a millorar encara més i demostrar a la tornada que som capaços d’estar al seu nivell.

Seguim treballant!

CN Terrassa 42 – Infantil Masculí 59

Important victòria en un partit marcat per l’horari i el fred.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Un inici espectacular fa que el Calella arribi ja al final del primer període, amb un clar avantatge al marcador de 2 a 17.

En els següents períodes, el partit segueix la mateixa tònica, tot i que es manté sempre una distància favorable als visitants d’entre 15 i 25 punts.

El poc encert en el llançament exterior, fa que tot depengui de contraatacs, del domini del rebot ofensiu i de situacions d’avantatge sota la cistella.

Malgrat no ser el millor partit d’alguns jugadors, tots, sense excepció, aporten coses al joc. La defensa, amb alts i baixos, es manté més o menys estable i és al final la clau de la victòria.

A destacar una vegada més, la intensitat de l’Eiver en tots els aspectes del joc, ben acompanyat no obstant per la resta de jugadors. Alguns detalls de l’equip ens fan ser molt optimistes per a la resta de la competició.

Seguim treballant! 🧡💚

Cadet B 50 – 47 CB CAT

Partit amb altibaixos.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Encarem el segon partit amb moltes ganes, però alerta ja que a priori el rival es mes fort que el de la setmana anterior. Però nosaltres seguim amb la nostra idea, defensar per deixar al rival en un màxim de 50 punts, i en atac tenir calma i buscar avantatges.

El partit en termes generals és una còpia de l’anterior, comencem forts i agafem una bona avantatge, però que a meitats del 2n quart, ens relaxem i el rival ens recupera.
Arribem a la mitja part amb un +3 al marcador, i donem el toc d’atenció de que els partits duren 40 minuts i no només els 15 inicials.

A la represa, la tònica del paryit segueix igual, però a l’últim quart despertem i aconseguim gestionar un final de partit molt apretat. Que a diferència de l’anterior, ens surt cara.

Contents per la victòria i per haver demostrat que quan volem, podem mostrar una gran versió com a equip.
L’objectiu del partit de deixar el rival en un màxim de 50pts està assolit, i això ens permet emportar-nos la victòria.

Poc a poc anem coneixent quines son les nostres virtuts i les nostres mancances com a equip.

Continuem treballant!💚🧡

Cadet A 65 – Santa Coloma 72

Segon partit d’aquesta segona fase on les pilotes perdudes ens fan emportar-nos la segona derrota.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit amb un resultat molt igualat on cap dels dos equips aconsegueix agafar un bon avantatge. El final de primera meitat el Santa Coloma aconseguia agafar un petit avantatge, per culpa de les pilotes perdudes i bàsquets fàcils d’ells. Tot i així amb la nostre intensitat ens tornàvem a engenxar al marcador.
Arribem els minuts finals de partits 61-62, però les pilotes perdudes ens castigant molt i arribem al marcador final 65-72.

CEB Sant Jordi 67 – Júnior B 59

Una derrota al marcador per una victòria al vestidor.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit al complicat camp del Sant Jordi a Rubí, on les dimensions son reduïdes i el rival és dels més intensos de la categoria.
Jugàvem contra els segons classificats, veniem amb ganes de sortir de la mala dinàmica en la que haviem caigut des de la represa de la competició passat festes, amb res a perdre i tot a guanyar.

Comença el partit i competim de tu a tu amb un rival molt físic i intens que ens pressiona a tota la pista. Tot i no estar del tot encertats, la determinació i la insistència ens permet tenir el partit igualat els primers 8 minuts. A partir d’aquí, però, tot canvia. Un parell de pèrdues de pilota, la desconcentració total del joc i un rival que no afluixava en cap moment ens porten a un parcial de 15-3 en tant sols 2 minuts. Sempre parlem de la necessitat de ser constants durant tot el partit, i és per coses com aquesta pel que hauriem de ser-ne més conscients.

El següent quart el competim bé i tot i tenir errades defensives som capaços de rectificar i igualar el matx de nou, recuperant també alguna que altra pilota amb la nostra pressió i pujant el nivell d’intensitat defensiu.

Al descans, preparem amb una xerrada tècnica una zona per contrarrestar les penetracions del rival, doncs era amb el que més ens feien mal juntament amb el rebot. Sortim convençuts i sense preocupar-nos pel marcador, el que ens fa estar concentrats i realitzar un 3r quart excel•lent on gràcies a la brillant defensa generem bones ocasions en atac que ens permeten anotar amb facilitat. Guanyem el quart per 12-22 i tornem a estar dins el partit.
A l’últim quart, però, el rival torna a estar encertat en el tir exterior, nosaltres seguim intentant anul•lant-los, provant vàries defenses i anar contrarestant les seves jugades però el parcial del principi ens passa factura i ens quedem a 8 punts d’aconseguir la victòria al camp dels segons classificats, que van haver de suar més de l’esperat contra una de les millors versions del nostre júnior aquesta temporada.

Tot i la derrota, molt content per l’actitut dels nostres, que van tornar a ser un equip, animant-se i lluitant colze amb colze, així com centrar-se amb el joc i amb fer les coses fàcils en atac, tant com defensar amb la intensitat que es demana. Si seguim per aquest camí tenim moltes coses a dir pel que queda de temporada. No ens rendirem.
Seguim💪🏼

Sots 21 masculí 69 – Llefià 58.

Bona victòria en un partit seriós dels nostres.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Partit a casa i victòria enfront el Llefià en un partit disputat.

Primer quart amb poc encert ofensiu d’ambdós equips posant més èmfasi en la defensa que en l’apartat ofensiu.
El segon quart és el que ens dóna les avantatges gràcies al control del rebot i als contraatacs. Anotem amb facilitat amb un joc fluid i dominant dins la pintura.
Al descans 34-27 i la sensació que el partit no està tancat.
La sortida en el tercer quart va ser irregular i no vam saber controlar el partit errant tirs de llarga distància i no controlant els jugadors clau del Llefià.
L’últim quart mostrem la nostra millor versió i l’equip troba tirs interiors i penetracions que ens donen avantatges quasi definitives.
Els darrers minuts l’equip sap trobar les millors opcions i anotem amb facilitat dins la pintura i en els tirs lliures.
Esperem que la setmana vinent al pavelló de la Plana l’equip mostri la regularitat que busquem.

Sub25. calella 55 – canovelles 64

✏️ Álex Muñoz  [Sots 25]

Buen partido de los nuestros pese a la derrota, estuvimos todo el parrido luchando y con opcciones hasta 5 min del final, q nos cojieron una renta de +10 q ya no pudimos remontar… Gran acierto en el tiro exterior del Canovelles, q ya en la. ida nos habian triturado a triples, now volvio a ocurrir en este partido, con trioles increibles a 8 o 9 m imposibles de defender, aun asi, a las rachas de acierto del rival, ibaos remontando, pero siempre volvian con otra racha, en la cual no habia nada q hacer. Solo felicitar al rival por su buen hacer, y a los nuestros por no bajar nunca los brazos y luchar hasta el final.

C.B. Llinars 37 – Sènior Femení 43

Assalt a la pista de les líders

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Conscients d’on jugàvem, hem sortit amb el pla clar de practicar una defensa anticipada i agressiva per a tractar d’eixugar-les en atac i hem fet un parcial de 4-19 que deixava clares les nostres intencions des de l’inici. Amb aquesta renda hem viscut fins al descans després de rebre un 13-0 decebedor. Al vestidor hem fet les rectificacions en atac i presa de consciència del que estàvem errant (ens hem descuidat d’anotar). Represa igual que al principi, combinant el sacrifici en defensa i l’encert en l’atac per aconseguir un parcial suficient i continuar al davant en el marcador, a l’últim quart, tot i alguna desconnexió hem sabut aguantar el resultat i emportar-nos una victòria de molt de mèrit, a més del basket-average particular a la pista de les líders que només havien perdut un partit fins al dia d’avui.