Important victòria del nostre Sots-25 a casa contra el líder amb tota l’afició del Club gaudint a la grada.

Cap de Setmana plujós que ens deixa celebrar una gran victòria del nostre Sots-25 amb tota l’afició del Club gaudint a la grada. Segon cap de setmana que els nostres equips derroten els líders de les seves competicions. Per la resta de partits destacar l’ajornament del partit del Junior femení per Covid.

CB Calella: 61 – Alella: 59

¡Gran partido de básquet, jugábamos contra el líder del grupo, y desde el principio el equipo salió decidido a ganar el partido!

✏️  Alex MUÑOZ / Paco GARCIA [Sots-25]

Con mucho ambiente en la grada, que nos ayudó muchísimo y nos empujaba a luchar cada balón como si fuera el último. Una zona en el último cuarto nos complicó bastante, ya que nos faltaban por lesión alguno de nuestros mejores tiradores como Sergi Ferrer o el Pasky. Fue Hugo pese a ir muy limitado físicamente el que nos mantuvo en ataque con sus 23 puntos, y el acierto de Dani en el triple lo que nos dio algo de ventaja, unido a la tremenda defensa de todos, y especial de Josep con su mejor jugador el num16, al que aburrió y literalmente saco del partido.

Aún tenemos opciones de quedar primeros, y lo lucharemos hasta el último día… el equipo por fin recupero toda su garra e intensidad!!!

En Genís, durant un tir davant el seu defensor
En Nil, fent un tir al partit contra el Boet

CB Calella: 83 – AE Teià: 76

Iniciem molt concentrats i amb les idees molt clares en quan a què fer i com fer-ho.

✏️  Jordi PUIG/ Miquel PUIG [Sènior masculí 2ª catalana]

Desde la defensa intentem pujar el ritme i fer ràpides transicions amb possessions curtes.
Primer quart amb molta anotació i amb cert domini.
El segon quart ens relaxem sobretot en defensa,i un gran encert en el llançament exterior dels visitants amb 5 triples capgiren el marcador i arribem al descans amb -1.
Cal recuperar l’agressivitat defensiva,augmentar el ritme alt de possessions i dominar el rebot en els dos costats de la pista.
Tercer quart molt seriós dels nostres on fem un parcial de 25-9.
Una vegada més no aconseguim tancar el partit,i un últim quart on ells anoten 24 punts no fan perillar la victòria però ens marquen les errades i el camí a seguir.
Cal seguir treballant aspectes del joc,la intensitat al igual que l’actitut es innegociable.

CB Calella: 60 – CB Sant Gervasi: 59

✏️  Quim SERRA/ Arnau Monné [Junior B]

Partit on comencem amb poc ritme i intensitat i ens pasa factura, tenim la sort que estem encertats en atac i arribem al final del primer quart amb un 17-19. Segon quart seguim amb la mateixa dinàmica i marxem a mitja part amb un 34-32.

La segona meitat els llançaments van entrant però, la defensa i els rebots en atac d’ells ens fan molt de mal i arribem al final del partit molt igualats. El partit és decideix per petits detalls i sumem una altre victòria per un 60-59.

Seguim💪

CB Adepaf : 57-54 Cb Calella

Partit aplaçat per còvid ón depèn del resultat ens enviava a un grup o un altre a la segona fase de la lliga.

✏️ Jordi PUIG/ Albert PERARNAU [Cadet Inter]

El tamany,la superioritat física,i l’envergadura de dos jugadors rivals on els 2,01 i 2,04 feien respecte ja a l’escalfament.
Molt bona primera part dels nostres,on una excel.lent defensa del poste baix als dos interiors i la lluita en cada pilota ens feien dominar el joc als dos costats.
Gran mobilitat en atac on movíem la defensa de costat a costat i trobàvem tirs completament alliberats. Al descans +9
A la represa canviem completament les nostres prestacions i ens entra un bloqueig mental a l’hora d’atacar,abusem excessivament del llançament exterior,i quan entrem la inusual envergadura dels dos interiors ens posen un tap a la cistella.
Un últim quart igualat i sobretot el domini del rebot ofensiu local fan capgirar el marcador que teníem controlat fins llavors.
Hem de se més regulars e intentar tenir aquesta energia,i el control del joc durant més minuts.
Segona fase dura contra Joventut Badalona,Valls i Grup Barna.
Seguirem treballant i aprenent partit a partit.

CB Calella: 57 – Palamós : 72

Partit difícil per nosaltres amb moltes baixes i que degut a les goteres del Parc Dalmau ens toca jugar a pista transversal.

✏️ Alex MORAL/Josep LÓPEZ [Junior Inter]

El partit comença amb encert i treball per part dels nostres , que ens permet portar la dinàmica i arriba a la mitja part amb 30 a 24 a favor.

A la represa el Palamós posa una marxa més, que ens porta a un parcial 14 a 23 al 3er període, perdent l’avantatge al marcador. A l’últim període, tractem de remar i lluitem el partit fins a posar-nos a 3 a falta de minut i mig pel final, però els nervis i sobretot la falta de control de les nostres emcions i queixes sobre l’arbitratge ens porta a una nova derrota.

Seguim.

Sant Gervasi: 87 – CB Calella: 59

Una setmana després, tornem a jugar contra el Sant Gervasi, un equip que hauria d’estar a una altre categoria perquè són superiors en moltíssims aspectes.

✏️Miriam MOLINA/ Toti ALBÓ [Mini Femení]

Va ser un dissabte plujós, on juguem en una pista a l’exterior coberta parcialment i molt petita.
Quan aconseguim córrer, trobem punts fàcils, el problema és quan ens paren la transició, que ja ens costa més tant per la dimensió de la pista com pel tamany d’elles i molts moments ens trobem bloquejades.
En defensa mica en mica anem pujant el nivell, però ens falta intensitat i ganes en algunes estones del partit.
Ara una setmana de descans, i a preparar el proper partit contra el Pineda.
Seguim 💪🏻💪🏻🏀🏀

CB Calella: 76 – Sant Gabriel Ripollet: 50

Partit on ens marquem com a objectiu pujar la intensitat defensiva, arriscar posant mans i apretar per provocar l’error rival.

✏️Sergi FERRER [Pre-Infantil masculí]

ens dubte un dels millors partits de la temporada. Des d’un principi sortim amb moltes ganes i amb molta agressivitat per lluitar cada pilota, i aconseguim fer punts fàcils gràcies a recuperar moltes pilotes.

No em vull estendre molt, ja que l’únic que cal destacar és que cadascú va aportar el seu granet de sorra, i això és el que realment fa que sigui un molt bon equip.

Seguim treballant!

Cb Calella - Preinfantil

Sant Pol: 42 – CB Calella: 39

Setmana on tornem a jugar contra el mateix rival i on sabiem molt bé en que haviem de millorar per aconseguir la victòria.

✏️  Toni CAMACHO/ Jordi PASCUAL[Premini masculí]

Comencem el partit com ho teniem planejat, amb un atac on l’objectiu era arribar fins sota aro sense tenir por de tenir un contrari al devant i aixo sembla que els nostres ho van entendre perquè vam aconseguir bastants punts amb entrades sols. Amb aixó i una defensa amb agressivitat lluitant totes les pilotes aconseguim una aventatge de 10 punts al final del 4t periode. Però en la segona part tot canvia com ens va passar a l’anterior setmana, la pujada defensiva del rival i el nostre pas endarrera en atac per aquesta defensa i a més a més una grada bastant plena fa que els nostres no estiguin consentrats en seguir jugant i el rival ens torni a remuntar i acabar guanyant el partit.

Aixó els hi fa aprendre una altra cosa en el món del basquet als nostres petits, que encara que hi hagi molta grada rival fent suport als seus, nosaltres em de seguir a lo nostre però a aquestes petites edats aixó es molt dificil.
D’aquests dos partits em quedo en que hi ha agut una certa millora entre el primer i el segon en el tema atac i en la defensa, encara que em de seguir matitzant coses.

Veig que aquests nens mica en mica van sapiguent de que va aquest esport i aixó es més important que fixar-nos només en el resultat.
Ara toca seguir i seguir treballant fins arribar al punt de que no ens faci por el rival que tenim al davant, sino seguir jugant al que entreno a entreno anem aprenent.

Seguim progressant i seguim confiant en el procés.💪🏀

Sant Pol: 41 – CB Calella: 91

✏️  Josep LÓPEZ [Mini masculí]

Nova demostració de millora i ganes de jugar a bàsquet del nostre mini masculí. Partit similar al de l’anada, quan ens proposem defensar, jugar amb moviment ràpid de pilota i en equip, les coses surten, i surten molt bé.
Hem d’aconseguir transmetre aquesta intensitat i ganes de defensar a tot l’equip i durant tot el partit, doncs quan baixem el llistó ens pot igualar qualsevol.
Seguim treballant, ara setmana de descans, i després, a per més💪🏼🏀

CB Calella: 45- CB Vilassar: 43

✏️ Quim SERRA [Cadet B Masculí]

Inici de partit molt bo on estem molt bé en defensa i aconseguim cistelles fàcils en atac. Arribem a final del primer quart 18-6.
Segon quart seguim amb una bona defensa i marxem a mitja part amb un 29-17.

Segona part baixem en defensa, ens costa molt anotar i s’acosten al marcador. Minuts finals molt igualats tot i així ens emportem la victòria amb un resultat final de 45-43.

Seguim 💪

CB Calella 20 – CB Alella: 48

✏️ Aniol FORS/ Aleix DURAN [Infantil Masculí]

Partit de tornada on haviem d’arreglar moltes coses sobre l’anada.

Sabiem que haviem de pujar la intensitat per igualar les ganes de l’equip rival i poder competir el partit. Es va veure un canvi en quant a la defensa, pero seguim cometent errors molt clars i bàsics (balanç defensiu i rebot). Al igual que al partit d’anada, aquests errors son els que van marcar la diferència, tot i que en atac no van entrar les bones seleccions de tir.

S’ha vist una millora respecte a la setmana passada però segueix sent insuficient per competir en una categoria i un grup en el qual hauriem d’estar competint per estar a les posicions capdavanteres.

Que l’equip assoleixi el seu nivell passa principalment per la intensitat i la regularitat.

Seguim treballant!🏀

CE Sant Nicolau: 60 – CB Calella: 27

Mal partit de l’equip que va acusar la falta de competició dues setmanes seguides i la mala dinàmica d’entrenament per covid.

✏️ Marc FORCADA [Sènior Femení]

Les locals van sortir més endollades des de l’inici i ja van encetar el partit amb un 9 a 0 que feia preveure el pitjor.
Malgrat uns bons minuts entre el primer i segon període, no acabem de capgirar la dinàmica del partit i arribem a la mitja part amb un desavantatge de -14.
A la 2a part, la nostra posada en escena és molt dolenta i un parcial de 10 a 0 de les locals acaba de trencar el partit.
Cal mirar de tornar a trobar el rumb, aprofitant la setmana d’entrenaments (sempre que el covid ens ho permeti) i recuperar sensacions de cara al final de temporada. No defallirem!