El treball en equip porta el preinfantil femení a guanyar a una pista molt complicada

Sant Pol de Mar 56 – Premini Masc 63

Nova victòria en els últims quarts on una reacció a temps ens va fer guanyar el partit.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem el partit bastant adormits, amb un joc molt lent i posant-nos en el ritme del rival en comptes del nostre.

Ens trobem un partit molt igualat però un parcial negatiu de 14-6 en el 4 quart ens fa caure una mica animicament.

Intentem fer xerrada per motivar els nostres nens i que oblidem els primers quarts. I així ho fem, agafem un nou ritme, comencem a compartir la pilota i a pujar el ritme uns marxa més.

Finalment després de dos parcials molt a favor nostre ens fa capgirar el marcador on després sabem mantindre la avantatge però en un partit molt renyit fins al final.

Aquest cop ens va sortir la cara de la moneda i vam poder cagirar el resultat, però els nanos han d’aprendre a afrontar els partits per igual, independenment del rival que sigui.

Donar les gràcies en Marc Colls per poder portar els nanos ajudant-los en tot moment.

Ara toca seguir treballant i com sempre seguim confiant en el procés.💪💚🧡

CB Vilassar de Dalt Roger’s Blanc 42 – Premini mixte 14

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte]

Partit a fora a les 9 del matí, on sortim bastant adormits, a més sense un dels entrenadors perquè estava expulsat. Pista complicada, ja que els nens i les nenes anaven relliscant. Els de l’altre equip tenien 2 nens ràpids i àgils, que nosaltres no vam saber com frenar-los. A més de la defensa l’atac tampoc flueix com volem, quan arribem a l’aro, les males decisions de tir que fem no ajuden a poder mantenir el partit igualat. Amb parcials en contra de 10-0 i 8-0 que ens fan molt de mal. Acabem el partit perdent, però això no ens importa, el que nosaltres volem és que els nens s’ho passin bé i continuïn creixent cada dia més, toca continuar treballant, i pensar ja en el pròxim partit.
1, 2, 3, Calella!💚🧡.

Mini Femení 39 – Gramenet BC 37

Tumbem al líder

✏️ Marc Colls[ Mini Femení ]

Arribava l’únic equip invicte del grup, on la majoria de les seves victòries superaven la diferència dels 50 punts, amb una mitjana de casi 80 anotats per partit. Tot això ens fa indicar que les nostres opcions passaran per minimitzar el seu atac mitjançant una defensa col•lectiva molt agresiva amb ajudes al costat dèbil.

Inici molt igualat amb bastantes errades per part dels dos equips. Les visitants poc a poc van marcant el ritme de partit gràcies als seus contraatacs i les seves qualitats individuals, segurament l’equip més ben treballat tecnicament i tacticament de la lliga. Acabem la primera meitat amb un -8, pero amb bones sensacions, ja que l’objectiu l’estavem assolint amb nota. A la represa les visitants pugen l’intensitat provocant que desconectem i tinguem ansietat de cara l’aro, deixant d’entrar fortes sense absorvir el contacte. La diferència s’eixampla fins a un -18 amb únicament 3 quarts per endavant.

Tot fa indicar que la victòria marxarà cap a Santa Coloma, però quan pitjor pintaven les coses les nenes han mantingut el cap fred, al contrari que el seu entrenador, i amb més orgull que cap han acabat empatant un partit que semblava sentenciat. Arribem a la prorròga amb algunes jugadores eliminades per faltes però psicològicament millor que mai. Gràcies a aquest nivell de confiança anotem un triple a falta de 30 segons pel final, i acte seguit d’un tir lliure anotat per les de Gramenet ens acabem emportant una victòria i un liderat gràcies al sacrifici col•lectiu de cada una de les nostres jugadores.

La d’avui segurament sigui la mes gorda que hem fet, i fer-ho davant d’una grada plena de gom a gom amb pares, mares i jugadors/es d’altres equips del club ho fa encara més especial. Hem pogut presenciar un Mini Femení referent i exemple de cantera

Tot i que el nostre objectiu és formar bones jugadores i bones persones, quan els resultats acompanyen fa que el viatge sigui encara més especial

Bona feina noies, això ha de ser la primera de moltes més accions d’orgull i pertinença

Seguim💚🧡

Mini Masc B 94 – E.B Rosella blanc 46

Partit que afrontem amb les idees molt clares i amb la mateixa intensitat que els anteriors partits.

✏️ Júlia Turrens[ Mini Masc B]

Iniciem el partit molt concentrats i amb els conceptes molts clars. La intensitat i l’agressivitat en defensa ens dona contraatacs fàcils per obtenir una distància de +20 a la primera part.

Comencem la segona part sense confiar-nos en el resultat i amb nous objectius: fer rodar la pilota i compartir-la. A poc a poc, anem augmentant l’avantatge amb grans atacs i aprofitant el cansament i la poca rotació que tenia el rival.
Tot i això, hem de continuar treballant el rebot, tant defensiu com ofensiu, i aprofitar les segones oportunitats.

Estem molt orgullosos de tots ells!
Seguim!💚🧡💪🏻

Mini masc. 96 – CB Llinars 49

Retrobament amb la victòria a casa en un partit on es veuen dues cares totalment oposades dels nostres.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Iniciem el partit amb molta intensitat defensiva, el qual ens permet robar moltissimes pilotes a camp contrari i anotem bàsquets fàcils. El ritme de partit és l’esperat i som capaços de connectar vàries passades per acabar trobant el jugador més ben posicionat per anotar. En camp defensiu estem ben col•locats, cadascú defensant al seu i fent ajudes si és necessari. En quant al rebot, res a veure amb la setmana passada, hi anem més, recuperem pilotes i inclús anotem gràcies a rebots ofensius.

La tònica del partit es manté, som superiors en ritme i això sempre ens beneficia, però quan ens relaxem, deixem de jugar a la nostra manera i ens pensem que guanyarem gràcies a la tècnica individual i res més, ens tornem un equip vulnerable al que qualsevol pot fer mal. Així ho demostren els quarts 4 i 6, on rebem parcials de 6-15 i de 0-10, respectivament.
Tot i guanyar la resta de quarts, alguns de manera considerable i el resultat final, no podem baixar el cap i/o desconnectar en certs moments del partit, doncs avui teniem un coixí en el marcador però ja hi ha hagut altres partits que hem deixat de competir per culpa de la constància en l’aspecte d’intensitat i concentració en el joc. Hem de jugar en equip, sense precipitar-nos i sense voler abusar del bot i les accions individuals, doncs els resultats no enganyen a ningú.

Seguirem treballant per millorar, la propera setmana comença la segona volta i l’encarem amb més ganes que mai. 1, 2, 3, Calella🧡💚

Sant Joan Mata 42 – Pre-Infantil Femení 47

Gran feina de TOT l´equip que ens fa aconseguir una victòria molt treballada contra un gran equip.

✏️ Toti Albó[ Pre Infantil Femení ]

Partit molt difícil que vam jugar aquest dissabte contra el Sant Joan de Mata, equip que va perdre la setmana passada el seu primer partit però que estava guanyant amb solvència tots els anteriors. Les consignes per aquesta setmana, eren molt clares, l´única cosa que es demanava era de sortir fortes a l´inici del partit, ja que ens costava les últimes setmanes, i de que siguem constants i estiguem concentrades durant tot el partit. La resposta de les noies, va ser excelent. Començem amb un 3 a 9 els dos primers periodes.
Tot i que l´atac estavem errant cistelles fàcils, la defensa va ser excelent per part de totes les jugadores. on vam deixar l´equip amb només 3 punts.
Els següents dos quarts, vam concedir cistelles fàcils per pèrdues nostres, per rebots que no tanquem i per a vegades no ser contundents amb la defensa de la nostra jugadora, i contra equips com el Sant Joan que no ho perdona, ens fa arribar al descans amb un 20-20.
A partir d´aquí, intentem remarcar l´importància de la defensa i de tenir tranquilitat per l´atac, i el partit és un frec a frec constant on arribem amb el marcador de 40-37 a l´últim quart, on com la setmana anterior, el sabem gestionar a la perfecció i el tanquem amb un 2-10 al nostre faqvor.
Molt content per la victòria i sobretot per l´actitut i la feina de totes les noies, on tot i algunes errades fàcils vam tenir, les noies no van deixar d´intentar-ho on apart rebien els ànims i l´escalf de les companyes.
Seguim treballant i concentrades per afrontar la segona part de la temporada.
Som-hi!!! 💪🏻🧡💚

Pre-Infantil Masc 54 – C.B Sant Quirze A 65

No tenim les coses clares, i les petites desconcentracions ens passen factura.

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Al nostre pre-infantil s’enfrontava aquest cap de setmana contra els segons de la categoria, en començar el rival és molt agressiu en el dos contra un i això els hi va donar moltes cistelles fàcils.
Ens van fer molt de mal al rebot i amb els contraatacs i amb aquestes coses l’equip visitant s’emporta la victòria.

Tot i això els jugadors van remuntar un -20 i ens vam quedar a -3 del rival, però al final se’ns va fer complicat de mantenir el ritme que portàvem, un cop més demostren que poden contra qualsevol equip d’aquesta lliga si s’ho proposen.

Seguim treballant!!🧡💚

Infantil 89 – Mataró Parc Boet 48

Bon partit del Calella a través d’una defensa molt sòlida.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Victòria del Calella contra un rival sempre difícil, amb jugadors alts i ràpids. Bon inici de partit arreglant alguns desajustos defensius, que fan que el joc sigui igualat i bona lectura de la defensa contrària.

El Calella ha anat imposant-se de mica en mica, agafant avantatges clars en el marcador, i arribant ja a la mitja part amb el resultat favorable.

El 5è i 6è períodes no han estat els millors, i el Boet s’ha refet una mica. Tot i això, una bona defensa cara a cara sobre els jugadors claus de l’equip contrari, ens ha permès recuperar una bona distància en el tempteig.

En el 7è i el 8è períodes, el Calella ha dominat clarament el joc arribant així al contundent marcador final. És de destacar la bona participació de tots els jugadors de l’equip, tot i que seguim demanant que alguns agafin més responsabilitats, tal i com els diem en cada entrenament.

Era important aquesta victòria després del complicat partit de la setmana passada, on poques coses van sortir bé.

Seguim treballant! 💚🧡💚🧡

CB Manyanet Les Corts 66 – Cadet B 43

La mateixa història de sempre.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Partit en un pati d’escola amb molt de vent, realitzem un primer quart no molt destacat, però que ens permet estar amb un marcador igualat 16-12. Un segon quart on com sempre desapareixem, ens fa encaixar 25 punts en tan sols 10 minuts, i ens porta a un -21 a la mitja part.

Els últims 20 minuts l’equip poc a poc va recuperant una mica la identitat, però la diferència marcada al segon quart no ens permet tenir la més mínima possibilitat d’enganxar-nos al marcador.

Cada setmana ens entrabanquem amb la mateixa pedra, encaixant més de 20 punts en un sol quart és pràcticament impossible poder emportar-te una victoria.

A veure si aconseguim d’una vegada capgirar aquesta situació i ens adonem que només guanyarem el partit si DEFENSEM com toca els 40 minuts de partit.

Continuem treballant.💚🧡

AECAM 59 – CADET A 63

Partit on ens desplacem a una pista difícil amb ganes de fer un bon partit.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem al partit no de la millor manera, els i deixem molt triples alliberats on acabant sumant desde la línea de tres molt fàcilment. Arribem el final del primer quart 18-11.
El segon quart, ajustem amb defensa hi ha partir de la defensa aconseguim cistelles senzilles i fem un molt bon quart (7-23). Arribem a mitjà part amb un 25-34.

La segona meitat aguantem la diferència del marcador fins arribar els últims 3 minuts de partit on s’apropen molt en al marcador, però no perdem els nervis i ens emportem una victòria molt seria a una pista molt difícil.
El resultat final 59-63.

Seguim

Júnior B 45 – Bàsquet Sant Pere 51

Dura derrota a casa contra un rival molt físic en un partit que hem mantingut el cap fred durant 35 minuts.

✏️ Josep López [Júnior B]

Jugàvem a casa en un partit on sabiem que seria de marcadors baixos, amb un rival molt físic que busca penetrar i amb un arbitratge permissiu per ambdós costats que ens permet pressionar intensament a tota la pista, pressió que ens permet robar vàries pilotes en la totalitat del matx i amb el que anotem bàsquets fàcils al contraatac.

Els rivals jugàven a partir de blocs i penetracions per aconseguir finalitzar o doblar al jugador alliberat després de que nosaltres féssim ajudes, aspecte que controlem molt bé durant la primera part, on en cap dels dos primers quarts deixem que superin els 9 punts en el marcador i marxem al descans amb un +8.

A la represa, el contrari puja el ritme i és més agressiu en la defensa individual, el que fa que ens precipitem en moltes sortides de pressió, inclús fa que perdem pilotes o seleccionem malament els tirs a l’hora d’atacar. D’altra banda, seguim aguantant amb la nostra defensa individual, molt correcte i sobre tot intensa, que ens deixa per davant en el marcador (34-30) amb tot l’últim quart per disputar.

El resultat es manté durant els primers 7 minuts. Els de Terrassa es posen per davant després de vàries pèrdues de pilota per part nostre i en atac ens col•lapsem però som capaços de seguir anotant i ens posem a -1 a falta d’1 minut.
El nostre cansament, però, sumat a la protesta d’algunes decisions arbitrals per part dels jugadors, fa que ens en anem completament del partit i ens descentrem. Una falta personal, estant ja en bonus, seguida d’una antiesportiva concedeix 4 tirs lliures als rivals i possessió. Aquí s’acaba el partit doncs ja no som capaços de tornar a fer ni un sol atac.

Cal fer autocrítica i començar a madurar en certs aspectes del joc, doncs no podem tirar tota la feina feta durant quasi 40 minuts per les decisions arbitrals i més quan aquest tema s’havia tractat en tots els moments del partit. Un altre partit on depèn de nosaltres guanyar o perdre, esperem aprendre dels errors i retrobar-nos aviat amb la victòria, seguim.

Sots 21 masc 57 – Fontajau 63

Nova derrota a casa enfront un rival que ens va superar en encert i intensitat.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Partit amb baixes que no són excusa per explicar la manca d’encert i d’intensitat de l’equip.
Els dos primers quarts van ser igualats i tot i les dificultats per aturar les penetracions dels jugadors gironins vam ser capaços de no perdre-li la cara al partit. Tornant del descans de la mitja part l’equip no pot defensar adequadament els tirs de llarga distància dels visitants i obren una escletxa en el marcador d’uns 8-10 punts.
El darrer quart vam treballar dur per intentar capgirar el marcador però la nostra manca d’encert en el tir i la defensa tova dels blocs directes en la capsalera ens van impedir acabar optant a la victòria.
Al final nova derrota i la sensació que no podem mantenir una línia regular. Seguirem treballant. Ànims!!

Sub25 calella 40 – Cabrera 37

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Despues del festival contra el Aecam, volvemos a nuestro nivel normal, en el cual jugamos a ver quien es peor… Otr avez salio cara, y el resultado nos volvio a sonreir, pero el juego fue bastante pobre, por parte de los dos equipos, y cualquiera podria haber ganado, Pero bueno, una victoria mas!!!

Osona 64 – Sènior Femení 36

De més a menys

✏️ Virgili Garcia [Sènior Femení]

Bon inici per part nostre, encara que no hem sabut aprofitar l’ocasió per posar distància en el marcador a unes rivals que no han estat encertades d’entrada i les hem deixat refer per després rebre parcials contundents als que no hem pogut reaccionar. Ha estat un encontre a on només hem sabut competir els primers setze minuts per acabar anant al vestidor amb un -13. A la represa tot i intentar eixugar la diferència ens ha sortit al contrari, hem cedit diversos contraatacs fruit del mal balanç, arribem tard defensivament i baixem l’encert a cistella anant a remolc durant tota la segona part per patir una escletxa important en el marcador que s’ha anat fent més gran a mesura que passava el temps.

Hem trencat una dinàmica positiva de victòries (10/11) contra unes contrincants molt exigents amb un físic potent i bon ritme de joc que ja a la primera volta van deixar el llistó alt i sabíem que no seria fàcil jugar de tu a tu. Ara toca aixecar-se, entrenar per corregir errades i pensar en el següent partit.

Continuem treballant!!! 💪🏻🏀🧡💚

Sant Celoni 62 – Sènior masc 48

Pista complicada on sabem que caldrà fer un pas endavant sobretot en la parcela ofensiva degut a una altre baixa de ultima hora importantíssima.

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Inici de partit fred per part dels dos equips,on el baix percentatge en tirs relativament alliberats ens fan arribar al final del primer quart amb una insultant cistella i dos miserables punts,tot i això en defensa estem creant dubtes al atac rival.
Segon quart seguim fallant tirs,però males presses de desicions a l’hora de les ajudes ens fan rebre tirs exteriors i això fa que marxem al descans amb un marcador indigne per part nostre en la part ofensiva amb només 15 punts,i amb un -12 en el marcador.

A la represa tirem de cor i d’orgull i anem a buscar un partit més físic,i algunes decisions arbitral a hores d’ara incomprensibles ens tallen una mica al ritme,tot i així quart molt serio amb un 15-19 a favor nostre.
Últim quart ens col·loquem a 7 punts però els locals amb dos cistelles consecutives no ens deixen acabar de retallar en el marcador.
Remarcar la desigualtat en els tirs lliures i les faltes,on els locals arriben fins 27 tirs lliures a diferencia dels nostres 12.
En quant a faltes 14 dels locals i 26 per nosaltres.
Bona segona part en quant a ritme,lluita,cor,intensitat,ganes..
El baix percentatge de tir sobretot a la primera meitat,ens fan difícil competir en la part ofensiva.

A part seguim amb més baixes i dos lesions més ens condicionen pel pròxim partit amb només 5 seniors disponibles,cosa que ens complica encara més poder competir en igualtat de condicions que els altres equips.

Tot i així felicitats els jugadors per la segona meitat,perquè van treure caràcter i van lluitar.
Toca seguir comptant amb la gent de baix i gent de casa.