Tornada a la competició dels mes petits de la millor manera que es pot començar, amb una victòria a casa al derbi

Premini Taronja 65 – AECAM Malgrat 41

Bon inici de temporada amb un partit bastant complet en línies generals.

✏️ Joel Lluís [Premini Taronja]

Arranquem el partit amb un joc ràpid amb més passades que bot, que ens ha permès agafar una gran ventatge des d’un bon principi. A la represa del segon quart, sortim més dormits, la qual cosa permet anotar al contrari de manera fàcil al contraatac, on ha sigut el nostre punt dèbil de la defensa.

Després de realitzar algun ajustament defensiu, les dos següents parts podem aturar millor el seu contraatac però patint de nou pel mateix. Per altra banda, a l’atac seguim amb un joc dinàmic amb algunes jugades a remmarcar de cap bot i bàsquet nostre sols sota cistella.

A continuació, a la penúltima part, realitzem un parcial impressionant per poder tancar el partit i augmentar notablament la nostre ventatge. Amb una gran defensa i un gran joc entre els jugadors aconseguim un parcial brutal (15-2).

Finalment, l’última part baixem una mica el ritme però mantenim un parcial igualat, el qual ens garantitza la primera victòria de la temporada amb molt bones sensacions en atac i amb bastantes coses a treballar a nivell defensiu.

Igualment, molt orgullosos del primer partit dels nanus i seguirem treballant i seguint el camí que estem portant.

Seguim endavant🧡💚

CB Sant Celoni 67- CB Calella Premini Masculí Verd 39

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Primer partit de lliga per a un grup nou de jugadors que s’estrenaven en el nivell B. Aquesta situació és un repte majúscul per a aquest conjunt que està acostumat a jugar en els nivells C i D.

En aquest sentit, l’equip ha patit moltíssim a causa de la manca d’experiència i costum de no jugar partits tan intensos i físics amb transicions constants.

Destacar l’energia i concentració de 4 i 5 jugadors que han esperonat constantment la resta del grup a través de la seva boníssima actitud i voluntat. En concret, aquests dos aspectes són alguns amb els quals ens hem de fonamentar per a poder competir com a equip en aquest nivell.

Mini Femení 82 – AECAM Malgrat 49

Primer partit de la temporada del Mini femení on ens emportem una victòria molt merescuda.

✏️ Toti Albó [Mini Femení]

Comencem concentrades i dins de la dinàmica del partit. Gràcies a la pressió aconseguim robar boles i fer contraatacs que ens donaran la victòria del primer i el segon quart.

El tercer quart ens confiem i baixem el nivell d’intensitat en defensa, a causa d’això ens fan un parcial de 6-13.
No és fins al quart quart quan ens posem les piles i fem un parcial 12-0 que ens farà tenir un avantatge de +20 al marcador.

El cinquè i el sisè quart no ens relaxem i continuem movent la bola i fent pressió per poder mantenir el resultat a favor nostre.

El bon inici de partit, les ganes i la motivació de les jugadores ens dona la victòria d’aquest partit.

Seguim! 💚🧡

Arenys Bàsquet 56 – Mini Taronja 24

Primer partit de la temporada per un equip practicament nou on només han jugat amb un parell de companys anteriorment.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

La clau d’aquest partit recau en l’actitud defensiva, practicament durant els 48 minuts de partit no sabem a qui defensem i dons la sensació de que no estem dispossts a defensar. A exepció de 1 o 2 jugadors, que a part de defensar al seu s’han d’encarregar de sortir a defensar els atacants de la resta de companys.

En atac no hi ha gaire problema, al principi ens costa arrancar però a mesura que avança el partit ens anem sentint mes còmodes i aconseguim crear bones situacions de tir i bones penetracions, amb la mala sort de que la majoria d’aquests tirs no acaben en cistella.

Tot i ser un equip nou, creiem que la responsabilitat defensiva de saber a qui defenso en tot moment no depen dels companys amb els que jugo. En atac no hem tingut el millor dia, però hem anat evolucionant dins del propi partit.

Continuem treballant!!💚🧡

Masnou 61 – Mini Verd 50

Bona carta de presentació dels nostres davant un rival fisicament superior a nosaltres

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Després de la gran pretemporada realitzada per l’equip afrontem la primera jornada de lliga amb una millora tàctica molt notable respecte els primers dies d’entrenament que juntament amb el vagatge de partits que portavem disputats fins el moment ens fa iniciar el matx amb una marcha més que el rival. Combinem bons moments de joc amb estones de desconexió que ens fan pagar molt car. Arribem a la mitja part amb el marcador ajustat però amb sensacions molt bones.

A la represa aconseguim portar l’iniciativa i obrir una petita bretxa al marcador colocant-nos 7 punts per sobre, gràcies en gran part a les sortides de contraatac reduïnt el bot i augmentant el número de passades que fa que siguem molt més efectius de cara l’aro. L’encert del rival en tirs exteriors mal puntejats per part nostre propicia que les coses s’igualin de nou abans de començar l’últim quart. Un últim quart on arribem molt carregats de faltes i el rival aconsegueix treure’n profit, finalment les elevades pulsacions ens juguen una mala passada perdent una mica els papers als compassos finals, però en líneas generals molt bon partit de l’equip

D’aquesta primera prova ens donem compte de l’exigència que requereix la categoria, on si volem competir haurem de lluitar cada bola fins el final. Seguirem treballant per corregir erros i apendre nous conceptes, disfrutant i passant-nos ho bé com sempre!

Seguim💚🧡

Pre-Infantil Masc 75 – Premià de Dalt 25

Primer partit de la temporada bastant complert gràcies a la nostre intensitat i sortides al contraatac.

✏️ Toni Camacho [Pre-Infantil Masculí]

Partit ons ens enfrontavam a un rival que fisicament estaven un esglaó per sota nostre. Aprofitem aquesta aventatge per fer sortides ràpides al contraatac que portem des de el primer dia treballant i que van sortir a la perfecció dissabte i ens ajuda aconseguir una gran diferència en el marcador.

A part d’aquests contraatacs, cal destacar la intensitat defensiva amb la que va sortir el nostre equip des de el minut 1, es nota que tenen ganes de jugar i aixó és el que es veu a pista.

Encara falten treballar moltíssimes coses però mica en mica ya hi han que van sortint, tenim un equip amb molta gana i amb una dedicació de treballar cada dia i això ho hem notat des de el primer dia.

Ja tenim la primera, ara tocar seguir treballant i com sempre seguir confiant en el procés.💚🧡

Infantil Masc. 71 – UB Sant Adria Blau 47

Molt bon inici de temporada, però això només ha fet que començar.

✏️ Armand Rodríguez [Infantil Masculí]

Tant el nostre infantil com els entrenadors esperàvem amb moltes ganes aquesta primera jornada de la temporada 23-24. Els calellencs comencen una mica adormits sense saber com acabar de jugar en atac ni quina era la intensitat d’aquest any.

Tot i això, aconseguim mantenir-nos a l’alçada del rival que tècnicament eren molt superiors amb tiradors exteriors molt bons i amb un moviment de pilota molt ben executat.

Davant aquest rival els infantils van saber després d’un primer i segon període complicat, quina era la intensitat necessària per poder jugar al nostre joc i fer que el rival s’adapti al nostre ritme i no nosaltres al seu.

A partir d’aqui els nanos van apretar al màxim i d’aqui aquest resultat tant favorable per començar la temporada.

Donats a destacar aquestes petites coses, dir que de mica en mica els nostres nanos van donant una passa endavant i confiant més en ells mateixos.

És per això que tant el primer entrenador com el segon estem molt satisfets amb la feina d’aquest cap de setmana, encara ens queda molt que millorar i un camí molt llarg per recórrer.

Dit això continuem treballant, segueixo molt convençut que aquest equip pot arribar lluny.

1,2,3…Calella🧡💚

AE Minguella 35 – Cadet Taronja 42

Desencert i falta de ritme en el primer partit de la temporada que acabem tirant endavant gràcies a la constància defensiva i la lluita pel rebot.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Inaugurem la temporada amb victòria contra un cadet de segon any, bastant superiors físicament i una pista complicada. L’encert no va estar de part de cap dels dos equips, sobre tot a la primera part, on guanyem el primer quart 3-11 però perdem el segon amb un 11-5.

Ja a la segona meitat, empatem 9-9 el tercer quart i rematem la feina a l’últim amb un 12-17 gràcies a les transicions ràpides i els bàsquets fàcils que venen de defenses exitoses i treballades, sobre tot en la linia de passada, concepte que estem insistint molt i comença a donar resultats.

Contents per la victòria però amb una sensació agridolça doncs l’equip pot donar molt més en quant a intensitat i ritme de joc, però ben segur que amb el pas del temps anirem agafant la confiança i les aptituts necessàries per aconseguir el model de joc que busquem.

Agrair especialment l’ajuda d’en Marc Llobet, del pre-infantil, que va venir a donar un cop de mà degut a una baixa d’última hora i va fer un treball excepcional en defensa.

Seguim creixent com equip i club, aquest és el camí!💪🏼🏀

Cadete calella verd 39 – cabrera 69

✏️ Álex Muñoz [Cadet Verd]

mal inicio del cadete verd, nerviosos, perdidos, descocentrados… asi es como. jugamos los 40 min del. partido,mucha culpa tuvo el. buen hacer del cabrera y de su entrenador ya q desde el segundo 1 pusieron un ritmo y una intensidad q no supimos igualar, y nos llevó a un estado como he dicho antes de descontrol total. Perdidas de. balón, nos cojoan todos los rebotes, se llevaban todas las bolas divididas, etc etc.. asi es muy difícil encarar un partido. Esto. nos ha de servir para saber. cuál es nuestro nivel y a partir de ahí intentar ir subiendolo poco a poco, por falta de ganas no va a ser

amount Calella🧡💚🧡💚

Junior Masc. U18 56 – Vilanova del Vallès Negre. 59

✏️ Álex Molina [Júnior Masculí]

Primer partit a casa per disputar la 2a jornada de la categoria Junior Interterritorial. I derrota molt ajustada.
Partit molt igualat de principi a fi amb varies alternances al marcador.
En certs moments del partit no vam saber aprofitar les ocasions ofensives per marxar en el mercador. Això fa que en l’últim període ens bloquegéssim davant una defensa zonal aplicada tot l’últim període.
Gran canvi de mentalitat i de joc respecte a la primera jornada.

Sub25 bufala 53 – Calella 61

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Gran victoria en un campo muy difícil… el acierto en el tiro de tres y la increíblemente buena defensa nos dan la victoria.. y digo increíble pq debido al poco entrenamiento realizado no habíamos preparado nada aún defensiva mente, y la verdad, es q tanto. individual. como colectiva mente hicimos un muy partido defensivo.Con un juego rápido y atractivo en ataque, pese a las muchas perdidas por exceso de riesgo, conseguimos rápidas canastas q nos dieron diez-doce puntos de diferencia, que ya supimos mantener hasta el. final del partido pese a los continuos intentos del rival de. meterse en el. partido, siempre supimos como devolver sus canastas o sus triples con otros tantos… Amunt Calella💚🧡💚🧡

CB Parets 54 – Sènior Fem 52

Pista complicada contra un equip que baixa de segona catalana,i que venia de guanyar el primer partit de lliga com a visitant

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Bona entrada al partit on tenim les clares les consignes,apretar i pujar línies defensives,control de rebot i pujar ritme de les transicions ofensives.
Primera part excepcional on complim tots els objectius marcats.
Al descans amb +9 al marcador i dominant els dos costats de la pista.

Insistim a la represa que seran claus els primers 5 minuts,que el joc canviarà i elles seran mes agressives i defensaran al límit de la falta,i res mes lluny de la realitat.
Segona part girada en tots els aspectes que havíem dominat,i de cop i volta,no fem bé les ajudes,deixem de dominar el rebot,i sobretot deixem de córrer i abusem del bot.

Tot i així estem guanyant tot el partit menys els últims 2 segons de partit.
Faltant 40 segons amb + 2 passen un seguit de despropòsits (falta 2+1 i antiesportiva,mal balanç defensiu amb 6 segons,i dos tirs lliures fallats amb marcador a cero per forçar la prorroga)

Lectures positives sobretot els primers 20 minuts de partit van se excel.lents,segona part deixem de fer el que toca i donem ales a l’equip local.

Toca seguir treballant i aprenent de finals ajustats i algunes situacions concretes

Sant Gervasi 58 – Sènior Màsculi 82

Primera victòria en una pista molt difícil.

✏️ Quim Serra [Sènior Masculí]

Iniciem el partit amb bones sensacions i podem agafar un petit avantatge en el marcador 10-18.

El segon quart, pujem lineas defensives i aconseguim fer cistelles fàcils i som capaços d anotar 26 punts. Arribem a mitjà part amb un 23-44.

La segona meitat, sabem aguantar l’avantatge durant els últims 20 minuts i arribem al resultat final de 58-82.

Millors sensacions que el primer partit, però ens queda molt per endavant!