Jordi Albó i Montsant serà el nou president del Club de Bàsquet Calella agafant el relleu de David Fors.

Jordi Albó i Montsant "Toti" serà el nou president del Club de Bàsquet Calella

Benvingut, Toti! Gràcies per tot, David!

Jordi Albó i  Montsant, conegut per “Toti” dins el món del bàsquet. Nascut l’any 1982 i format al club des dels 7 anys. Casat i amb dos fills que juguen a les categories inferiors del club. Comercial de professió, té una empresa que distribueix per Catalunya productes llicenciats de Barça i Madrid entre altres, i compagina la seva feina amb la seva passió, el Bàsquet de Calella. És jugador del 1r equip, entrenador i ara president. Persona propera en que li agrada el treball, el compromís i el fet d’estar sempre envoltat per gent a l’hora de fer coses.

La candidatura del nou president està formada per noms molt coneguts del bàsquet calellenc, gent de la casa que estima el club i amb moltes ganes i il·lusió d’ajudar a millorar el bàsquet calellenc desprès d’uns anys complicats per la pandèmia.

Volem incrementar el 200% la comunicació entre les famílies i el Club.

Nova Junta Club de Bàsquet Calella

Un equip de gent de bàsquet i de Calella.

Com a Vicepresident hi haurà Ferran Valls Massó de 28 anys, jugador durant 20 anys i entrenador durant més de 10 anys al club. La seva família ha estat vinculada al club des dels inicis, on Miquel Valls (l’avi) capitanejava el JACE Calella a primera divisió espanyola, i més endavant Enric Valls (el pare) va presidir i jugar al club durant anys. Ell serà el fil conductor entre Club, la Federació i l’Ajuntament.

Com a Tresorer i Responsable de Comunicació, hi haurà Miquel Puig Malet de 46 anys, casat amb una filla, jugador del Calella, del Mataró EBA i entrenador del club des de fa 13 anys. Actualment segon entrenador del primer equip i CEO de l’ agència MP Digital Marketing. Li agrada portar la part física dels equips i fer que l’equip sigui una família.

Com a Secretari trobem a Oriol Serra, jugador del CB Calella i sempre vinculat amb el club. Ell serà el responsable de l’organització dels esdeveniments y actes del Club, com les 24h de bàsquet, les barraques de la Fira, el 3×3 de final d’any, etc… i el responsable de la part d’Esponsorització i Patrocinis.

Un gran equip, amb ganes i molta il·lusió.

La part de Coordinació Esportiva del club estarà segmentada per nivells i representada per gent de la casa.

Quim Serra: Jugador actiu del primer equip i amb més de 15 anys dedicats al Club Bàsquet Calella, com a jugador, entrenador i coordinador de bàsquet base. Serà l’encarregat de coordinar la part més important del club, el nostre futur, l’Escoleta. Que tindrà una representació en diverses escoles de la nostra ciutat en format d’extraescolars, Escoles Freta i El Far.

Toti Albó: Coordinarà els equips més menuts del pavelló fins a Infantils.

Jordi Puig: Comença a jugar a bàsquet amb 7 anys al CB Calella i fitxa pel Joventut de Badalona fins als 18 anys, Selecció Catalana i Pre-selecció Espanyola. Entrenador del CB Calella des de fa més de 24 anys, treballant amb èxit tant en masculí com en femení. Actualment primer entrenador del Sènior masculí del club. Pensa que el camí cap a l’èxit és l’esforç i la dedicació contínua, molt exigent amb ell i amb els seus jugadors. Ell serà qui realitzarà la coordinació de cadets fins a sèniors.

Volem potenciar el bàsquet femení dins el club, per augmentar el nombre d’equips dins la ciutat de Calella.

Miriam Molina: Jugadora puntera del primer equip femení del club que fins aquesta mateixa temporada estava en actiu. Llicenciada en CAFE, entrenadora del CB Calella des de fa més de 5 anys i sempre vinculada amb el bàsquet calellenc des de ben petita. La Miriam serà la responsable de l’àrea de material.

Pau Monfort: Jugador i entrenador del CB Calella durant més de 10 anys, i fill de Joaquim Monfort, qui fou membre de la Junta directiva de Miquel Mas. Serà el responsable de l’àrea econòmica, reforçant així les funcions del tresorer i de l’àrea financera.

Nova Junta Club de Bàsquet Calella

Pròxim esdeveniment a tenir en compte!

24 hores 2021

45ª edició de les 24h de bàsquet a Calella  |  7 i 8 d’agost

Bàsquet, música a la fresca  i servei de bar per a passar una bona estona d’estiu. El preu és de 15€ i inclou un disseny de samarreta que us sorprendrà!!
Inscripcions obertes a partir del 15 de juliol fins a final de mes des de la web del Club.

😷  Sempre prenen totes les mesures de precaució Covid assenyalades des de l’Ajuntament de Calella.

No espereu més, apunteu-vos i veniu a divertir-vos al Club Bàsquet Calella.