Nova victoria dels nois del pre infantil, que els serveix per mantenir el liderat del seu grup

Boet Mataró 60 – Premini Mixte 27

Partit amb plantilla de 10 jugadors/es per afrontar un partit que l’anada vam perdre de 9, però l’actitud i les ganes d’alguns períodes ens passen factura.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Arranquem el partit amb un primer quart decent en quant a intensitat però no sabem parar els contraatacs del rival el qual acaba amb un 8-4. Al segon període, mostrem una cara totalment diferent al primer quart i literalment ens passen la mà per la cara en quant a intensitat i ganes i ni amb un temps mort canviem l’actitud. Acabem perdent el període amb un 18-2.

A la represa del tercer quart, ho arreglem mitjanament bé i mantenim la tònica del principi del partit i ajustem el resultat del període, però no el resultat global, el qual ens deixa a la mitja part amb un 34-13.

La diferència és molt àmplia i el rival sap mantenir bé el resultat i a nosaltres s’ens fa impossible la remontada. Intentem plantejar una millora en el nostre atac per escurçar la distància i funciona, però no era el nostre dia de cara a cistella.

Afegir que, el resultat no reflexa la cara que es va mostrar durant quasi tot el partit ja que treien el segon període, haguéssim acabat amb un -17 que amb una mica més d’encert, hagués sigut un resultat molt més digne.

Toca millorar aquests temes d’actitud perquè no ens podem permetre donar aquests ‘regals’ al rival en un sol període ja que després són quasi impossibles de remontar i més contra un equip alt de la taula.

Seguim endavant!💚🧡

AE Minguella 52 – CB Calella Premini Verd 50

Derrota a la pròrroga en un partit on el rebot i l’encert a cistella van ser fonamentals.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Els calellencs es presenten al partit amb 8 jugadors i durant els dos primers quarts l’equip és superat en la majoria dels aspectes i pocs jugadors estan a l’alçada de la intensitat del rival.

En els temps morts insistim en invertir la pilota i tenir la paciència necessària per trobar la millor selecció de tir, però molts jugadors abusen del tir davant del defensor emportant-se taps o simplement realitzant llançaments sense tocar cistella. De mica en mica, anem ajustant aquestes situacions per tal de trobar més fluïdesa en l’atac, i gràcies a la determinació i coratge d’alguns jugadors aconseguim tancar millor el rebot i elaborar transicions destacables.

Aquests aspectes ens permeten arribar ajustats al final del partit i i, fins i tot, tenim dos tirs en les darreres possessions per endur-nos el partit i evitar la pròrroga. Finalment, el desgast físic i les expulsions per 5 faltes personals ens penalitzen durant el temps extra.

Tanmateix, destacar el coratge i la determinació d’aquest equip el qual sempre es mostra amatent a aprendre per tal de trobar solucions i millorar.

Mini Femení 58 – CB Cabrera 61

Partit molt igualat que es decideix els últims minuts del últim quart.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit concentrades, dins la dinàmica i conscients que no seria gens fàcil aconseguir la victòria. L’equip rival, igual que nosaltres, comença amb una defensa molt dura que fa que ens costi passa del mig camp i no ataquem l’aro. Tot i així, acabem el parcial 8-7.

El segon i tercer quart canviem el xip completament, la defensa del Cabrera és molt més dura i tenim por a entrar a cistella i a jugar 1vs1. A més, la nostra intensitat defensiva baixa i ens fan un parcial de 4-14.

Al tercer i quart quart tornem a jugar com els primers minuts de partit, li posem ganes i sortim més agressives en defensa i l’atac és molt més fluït que a la primera part tot i tenir un mal encert.

Arribem al cinquè quart +5, ens acomodem una mica, donem moltes segones oportunitats a l’equip rival i ens costa tancar el costat dèbil, és en aquest moment quan ens posem -2.

Arribem a l’últim quart amb un marcador ajustat, tot i això, sortim motivades, amb ganes de guanyar el partit i jugant al nostre joc. Tot i així, acabem amb un -3 al marcador.

Molt orgullosos d’aquest equip i de veure la dedicació i les ganes de totes les jugadores que es deixen la pell a pista. He vist un equip que s’ajudava, s’animava i mai s’ha donat per vençut, llastima que aquest cop no ha sortit la cara de la moneda.

Seguim! 💚🧡

Joventut Badalona 76 – Mini Verd 55

Gran pas endevant com a equip del nostre mini davant de la penya, rival el qual ens va tancar marcador al partit d’anada i que compta amb alguns jugadors que fan dinàmica amb el seu mini d’A-1

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Després de molts entrenaments d’un nivell d’intensitat i qualitat molt alts,on els nois clarament estan demostrant el perquè estan en aquesta categoria, afrontàvem un repte exigent i alhora complex que ens venia bé per saber en quin punt estavem en l’inici d’aquesta segona volta per valorar el moment de forma de l’equip, així com la clarivident millora que veniem observant els entrenadors com a conjunt respecte al duel de la primera fase.

En línies generals ha sigut un partit molt bo, on aconseguim aplicar molts dels conceptes ofensius i defensius que veniem treballant darrerement i on tractem d’imposar la nostra proposta de joc més “coral”, amb aportació anotadora de tots els jugadors, davant les qualitats individuals de l’equip local.

Però sens dubte, el que més ens conmou dels nanus és que, en un marge molt curt de temps i amb els mateixos jugadors en ambdós bàndols, han sigut capaços de competir-li de tu a tu al mateix equip que a la primera jornada de lliga ens va passar per sobre de manera clara i visible, i que en aquest cas, de no haver sigut per la gran quantitat de boles perdudes i de rebots ofensius que vàrem concedir, un altre gall hagués cantat.

La conclusió doncs, és evident: amb treball i constància mica en mica ens anem aproximant al nivell competitiu que volem assolir i estem més a l’alçada dels contrincants, som més regulars durant els transcursos dels respectius partits i sobretot gestionem millor les emocions, prova d’això és la foto “post-partit”, on les cares d’alegria i satisfacció brillen i destaquen per sobre de tot, algo que en un altre context o moment de temporada no hagués estat possible.

Seguim💚🧡

Escola Pia Granollers 81 – Mini Taronja 39

La poca intensitat i concentració en certs momentsdel partit i la falta d’encert fa que se’ns resisteixi la primera victoria.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Arranquem el primer quart amb ganes i trobant bones seleccions de tir, però que no aconseguim convertir. Sumat al gran encert del seu millor jugador, fa que finalitzem el primer període amb un desavantatge d’11 punts.

Al segon període sortim a per totes i ens enganxem una mica més al partit, però una relaxació general en l’últim minut on encaixem 3 triples en un parcial de 11-0, tira per terra la feina feta en els altres 7 minuts.

El tercer període és el més igualat de tots, però no ens permet retallar distàncies en el marcador, i arribem a la mitja part amb un -20.

Demanem més intensitat defensiva i buscar correr amb i sense pilota per generar cistelles facils. També montem una pressió a tot el camp per la segona part, que només dura 1min, ja que els jugadors s’obliden de fer-la.

Una segona part bastant idèntica a la primera, ens fa arribar al marcador final esmentat anteriorment.

Necessitem més intensitat i ganes de guanyar el partit. No pot ser que els que semblin que tenen mes ganes de jugar siguin tots els preminis que ens van ajudant cada setmana. Els moments en que vam ser directes i vam sortir ràpid cap a cistella vam fer mal (i tot i el poc encert vam anotar 40pts). Pel que fa a la defensa, no podem encaixar 80 pts cada partit realitzant només 5 faltes en aquest. Un fet que denota la poca intensitat que mostrem davant dels atacs rivals.

Agraïr l’ajuda dels preminis Quim i Lleó, que van ser els que mostraven mes ganes per jugar el partit.

Només ens queda continuar treballant, i també descansar aquests 10 dies de Setmana Santa.

Seguim!!💚🧡🏀

Pre Infantil Masc 88 – Sant Gabriel Ripollet 77

Nova victòria dels nostres nanos en un partit amb un ritme molt i molt intens.

✏️ Toni Camacho [Preinfantil Masculí]

Comencem molt concentrats i amb les idees ben clares del que haviem de fer, fent dos parcials a favor de 21-7 i de 16-12 que ens fa agafar una avantatge de quasi 20 punts. De sobte, el rival comença a tindre un encert molt exagerat en el tir i a nosaltres ens costa fer cistella on rebem un parcial negatiu on ens aconsegueixen fer 25 punts i nosaltres només 14.

Arribem al descans amb un +7 i es noten els nervis ja que el rival s’anava motivant en cada bàsquet buscant la remontada, intentem calmar els anims, seguir jugant com ho portem fent aquests mesos i treure aquests nervis.

Així ho fem sortim del descans amb un gran parcial de 16-9 on ens fa recuperar una certa avantatge on ja anem dominant fins el final del partit.

Amb aquest partit ens donem compte de que serà una segona volta complicada, i per tant no ens hem de confiar i seguir treballant per intentar complir els objectius.

Venen setmanes de descans i quan tornem tornarem amb les piles carregades per afrontar aquesta recta final de la temporada.

Seguim confiant en el procés.💚🧡

Femení Osona 57 – Infantil femení 58

Dos últims quarts de lluita, entrega i sort, fan que remontem un partit impossible amb un triple a l´últim segon.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Inici de la segona volta, i desplaçament contra el Femení Osona, equip que vam perdre de 12 a l’anada.

Començem el partit molt imprecises, amb poca intensitat al nostre camp defensiu i bloquejades ofensivament, amb jugadores quietes i poca circulació de pilota. No posem en pràctica res del que hem estat treballant aquesta setmana. Això ens porta a que al segon quart ens col•loquem 15 punts a sota, amb una actitud derrotista i amb 4 quarts encara per jugar (26-11)

Intentem durant els temps morts i els descansos de quarts de capgirar la situació, relativitzar les errades per molt clares que siguin, però remarcant que en comptes d´abaixar el cap s´ha d´anar ràpid a defensar i que ens hem d´animar.

El joc millora una mica, però mentres nosaltres tenim una opció o cap a l´atac, l´equip rival té 2 i 3 opcions cada vegada a l´atac. acabem el 4t periode 44-26.

A partir d´aquí i amb dos últims quarts per jugar, per fi les nostres jugadores desperten i a base de lluita, de defensa i de bones seleccions a l´atac aconseguim capgirar la situació i fem 2 quarts per emmarcar amb un parcial de 13-32 que ens porten a guanyar el partit d´1 punt amb un triple a l´últim segon després d´un temps mort que vam demanar a falta de 5 segons.

M´agradaria destacar el triple que va fer la Mar Amor a l´últim segon, on en un partit amb un inici horrible, descentrada, fallant entrades sola, no controlant el bot o inclús on la frustració la porta a fer una falta antiesportiva, fa que tingui un últim llançament i que fa la cistella guanyadora. Molt content per ella perquè el partit la pot fer desparèixer però segueix lluitant i buscant la pilota. Toca però treballar la primera fase del partit perquè ni ella ni la resta de jugadores marxin tan ràpid del partit.

Increible remuntada de les noies, i increible sensació de poder viure un partit així on les cares de les noies al final, eren impagables.

Seguim!!! 💪🏻💚🧡

Cadete Verd Calella 50 – Canet 30

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

Nueva victoria en un partido con dos partes muy diferenciada.. los dos primeros cuartos, donde los jug se dedicaron a hacer las cosas individualmente, cada uno hacia la guerra por su cuenta, y ni la defensa ni el ataque eran buenas… final de segundo cuarto 24-24…tras charlar en el descanso, y hacerles ver q había q jugar en equipo, nos ponemos las pilas en defensa, ayudándonos entre todos a que no pasaran , cerrando los rebotes, pasandonos más la bola, y jugando más rápido al contraataque, conseguimos desarmar totalmente al Canet, dejando esos dos últimos cuartos con un parcial de 26-6… A ver si acaban d entender q esa es la forma en la q hay q jugar, y el equipo subirá de nivel rápidamente… Amunt Calella💚🧡💚🧡

Sant Celoni 40- Cadet Taronja 42

Els jugadors tocats i la falta de ritme als entrenaments ens passen factura però tot i així som capaços d’aguantar i guanyar el partit.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit completament desconnectats, amb falta d’intensitat i concentració (com és habitual les últimes setmanes) i el rival, molt agressiu en defensa i buscant el bàsquet ràpid i fàcil sota cistella, ho aprofita amb un parcial de 12-0. No és fins al minut 7 de partit que anotem el primer bàsquet i en els dos últims minuts del quart, a partir d’una bona pressió i la circulació ràpida de pilota, som capaços de maquillar el resultat amb un parcial de 2-9 i posant-nos a 5 punts.
A la represa el partit s’iguala, anotem tirs alliberats gràcies a la circulació de pilota després d’una penetració, on ells es tancaven molt. Marxem al descans 23-20.

Sortim de la mitja part amb ganes i intensitat però ens dura 4 minuts… Ens posem +1 i sembla que la feina està feta, ens relaxem i ells ho aprofiten, tornant a anotar bàsquets fàcils a partir d’una enorme quantitat de pèrdues de pilota nostres, així com de tir lliure (ells en tiren 33, nosaltres 13).
A l’últim quart tirem d’orgull i lluita, posem més calma a l’hora d’arriscar pilotes i tot i que no estem encertats amb el tir exterior aconseguim anotar en segones oportunitats i a partir de contraatacs, així com alguna acció individual en atac. El desencert dels locals en els tirs lliures és clau en aquest últim quart per endur-nos la victòria per 2 punts, en un partit on en els últims 45 segons no va haver-hi cap cistella.

Venen dues setmanes de descans que ens aniran molt bé per recuperar jugadors lesionats i per recuperar sensacions a pista. Queda pràcticament tota la segona volta per endavant i molta feina per fer, amb compromís i ganes però tot és possible.

Seguim treballant. 💪🏼🏀

Sub25 Aecam 85 – Calella 79

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

Derbi contra el Aecam, q como suele ser habitual, fue calentito y muy difícil de jugar… Aun asi, fue un partidazo, en el que teníamos muchas ganas de ganar, y durante todo el partido fuimos por delante en el marcador hasta el último cuarto, donde una racha buena de triples del. Aecam, y una muy buena defensa zonal de ellos, nos hizo q nos costará mucho seguir anotando y seguir el vendaval ofensivo q ellos producian , y aunq lo luchamos hasta la última energía q nos quedaba, el poco acierto en el tiro exterior y los fallos en el tiro libre acabaron por hacernos perder el partido… En partidos así, creo q lo. mejor es felicitar al contrario, q esta vez fue mejor q nosotros…. Amunt Calella

Mollet 38 – Sènior Fem 43

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Molt bona posada en escena a nivell defensiu,on arrel de la nostre intensitat i agressivitat aconseguim transicions ofensives i cistelles en contraatac.
A partir del segon quart tirs alliberats,i situacions de avantatge no aconseguim materialitzar en cistella i tenim un bloqueig ofensiu que es produeix en tan sols una cistella en joc.
Mitja part -2 al marcador i amb la sensació que hem deixat entrar dins el partit a les locals.

Remarquem que cal pujar el to defensiu,i se mes agressives de cara cistella per tal de produir ofensivament.
Tercer quart igualat als dos costats de la pista,i on realment fem un punt i a part son els últims 10 minuts on fem un excel·lent treball defensiu,i amb bones sensacions a nivell grupal.

Bona victòria que ens permeten seguir a la part alta,i ens posa en alerta pels pròxims partits.

Senior Boet 63 – Calella 49

✏️ Álex Muñóz [Sènior Masculí]

Derrota del senior en un campo q históricamente se nos da bastante mal, y con el handicap de tener aún más bajas q las ya habituales, solo había 6 jug del senior disponibles, y nos ayudaron tres más del sub25 y Uri Valls del Senior B para completar el equipo… El partido fue muy igualado hasta el último cuarto, donde ellos se pusieron en una zona muy agresiva a todo campo, y no tuvimos acierto exterior, con lo q nos fue muy difícil sumar puntos, en defensa estábamos bien, pero sobretodo su jug num 11,nos iba sacando faltas, y anotando, la superioridad de ellos en las zonas era muy grande, y pese a que estuvimos luchando hasta el. min 35…no hubo manera de responder al buen hacer del Boet… Aun asi, nada q reprochar a los jug q dieron todo lo q tenían como siempre… Amount Calella💚🧡💚🧡