La Covid-19 fa ajornar 4 partits dels 9 que teníem aquest cap de setmana

La pandèmia no dona treva i aquest cap de setmana ha tornat a estar marcat pels ajornaments de partits. Dels 8 equips que tenien competició aquest cap de setmana, 4 s’han quedat sense poder jugar. Cal destacar, però la victòria del júnior B i la doble victòria del sènior masculí B, que aquesta cap de setmana ha jugat dos partits. Per contra trobem la derrota per la mínima del cadet interterritorial i també la derrota del júnior femení.

Mataró Parc Maresme Boet Taronja : 36 – CB Calella: 58

L’avantatge que aconseguim a la segona part, no la deixem escapar!

✏️  Quim SERRA [júnior masculí B]

Partit on comencem adormits i ens costa molt entrar al partit, finalitzem al primer quart amb un 13-10.

Comencem el segon quart i fem 2 minuts molt bons i fem un parcial de 0-13. A partir d’aquí ens tornem a desconectar i arribem la segon quart amb un 20-25.

Segona part agafem un petit avantatge i la mantenim fins al final del partit fins arribar al resultat final 36-58.

Minuts de partit molt bons però d’altres que desconnectem, cal intentar està al màxim nivell als 40 minuts.

Seguim 💪🏀

En Nil, fent un tir al partit contra el Boet
En Genís, durant un tir davant el seu defensor

CB Calella: 61 – CB Vic: 63

La Covid-19 ens ha impedit entrenar amb normalitat i ho hem pagat. Malgrat les circumstàncies, gran part del partit va estar molt igualat! Toca seguir treballant per assolir el ritme adequat i mantenir-lo tot l’encontre.

✏️  Jordi PUIG [cadet masculí interterritorial]

Tornem després de dies sense poder entrenar amb normalitat degut a la Covid-19, i això es nota sobretot físicament ja que no arribem a l’hora de defensar ni tenir un bon ritme ofensiu.
Mitja part igualada contra un equip que corria moltíssim en transició i tenien un ritme molt alt de joc.
Per contra nosaltres vam patir moltes pèrdues de pilota, cosa que aprofitava el rival per fer cistelles fàcils.
Tercer quart per oblidar, podríem parlar dels pitjors minuts de la temporada, sense idees, bloquejats mentalment, i una defensa gens agressiva que els permetien moure la pilota i buscar tirs alliberats.
Portem mesos insistint amb el mateix si no li donem ritme al joc no podem competir, però malauradament només ho entenem els últims quarts cosa que fa difícil aconseguir una victòria quan tan sols jugues 8 minuts enlloc dels 40.
Felicitar el rival per una merescuda victòria i ens agafarem només en què sabem que hem de fer, la pregunta és quan ho farem? Els últims minuts de partit….?
Toca pujar intensitat i duresa als entrenaments

L'Aleix buscant un 1c1 contra el Vic
En Lluc, iniciant una entrada davant un defensor del Vic

CB Granollers: 53 – CB Calella: 38

Tot i la fluixa arrencada ofensiva, a la segona part reaccionem tant defensivament com al contraatac i ens posem a -9, però finalment no podem acabar de capgirar el marcador.

✏️  Quique CAMACHO [júnior femení]

Començàvem el partit força bé en defensa però molt malament ofensivament, manca d’idees en atac en la que només vàrem anotar 9 punts a la mitja part. A l’entrada de la segona part entrem molt bé defensivament i corrent al contraatac on vam aconseguir fer un gran quart on aconseguim posarnos a 9. Finalment acabem perdent de 15 amb un gran marge de millora que treballarem els següents dies.